31698

• Steve Downie
  • Sabcsee
    true...
  • Steve Downie
    :D:D
  • arsnl
    meccs előtt simán elfogadtam volna ezt a az 1-1et. közben azért már nyerhettünk is volna talán, de igazságos eredmény. kicsit mintha lassúak lettünk volna. lehet csak a tiki-takat vesszük át éppen:D
    Mertesacker & Jenkinson kurvajó volt. Mannone is fogott 1-2t, kár hogy benézte azt a szögletet... lefelé talán Gervinho lógott ki, de "csak" a gyenge befejezései miatt.
    még veretlenek vagyunk, sőt ha tavalyi idényt is figyelembe vesszük már 9 meccse bajnokságban. 40 hátra van még:D
  • pLau
    ettől függetlenül, bőven nyerhettünk volna. Gervinho lőhetett volna pár gólt...
  • Chris Lowe
    Azért ez a második félidő necces volt. Döntetlen reális, első félidő feléig még hittem, hogy nyerhetünk. A végén az időhúzás kiábránditó volt.
  • Sabcsee
    ezt a lélektelen fosszar hozzáállást, és minden harciasságot nélkülöző játékot, amit a 2.félidőben leműveltünk...

Koscielny viszont fantasztikus, ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, a góljával meg kihúzott minket a szarból.
  • Chris Lowe
    Phfúú nagy gól lett volna...
  • Chris Lowe
    Yesyesyesss!
  • minimize
    hozza a szintet a gyerek,szó se róla.
  • Dean Winchester
    city átéli megint milyen az amikor nem tudják megtartani a győzelmet :DDD
  • arsnl
    kicsit bátrabbak leszünk akkor simán van esélyünk.
  • Effe88
    :D:D
    lol:D
    ne foglalkozz vele ő egy troll
  • Balázs 17
    nem tudtam hova tenni és miért, de most már igen...

Feladó: attiGT
    Elküldve: 2012. 08. 20. 22:55
    Tárgy: Nincs tárgy
    dögöljön meg a kurva anyád
  • arsnl
    fuck.
    pedig jobbak voltunk eddig.
  • attiGT
    de inkább lelépek az arsenal topicból mielőtt jön a sírás, hogy a city rommá veri a "csapatotokat"
  • attiGT
    a büntetőről vitatkozhatnánk, de a pirosról cseppet sem. hasonlóért vágták ki a pályáról kompanyt elmúlt szezonban fa kupa derbiről, most is jogosan tették ezt a csöves liverpoolival
  • minimize
    évek óta ez megy, de mint tudjuk, "aki a több gólt lövi,az nyeri a meccset".
    az más kérdés,mennyi help megy mellé még pluszban.
    így viccesebb,mert azt adja, hogy bőven kell a segítség a "jobbak vagyunk mindenkinél"-hez...
  • Dean Winchester
    jaja a mu remekül igazolta le a sporikat :D
    a piros nem volt jogos, és van aki azt mondja h a büntető sem... én nem láttam a konkrét esetet (mármint a büntetőt)
  • Balázs 17
    pool megint megverte magát, meg kellett hozzzá bíró is... vicc
  • banok
    17.00 [/b]Manchester City - Arsenal[/b]
    tv: Digisport1 hu
    streamek itt:
  • mikusmate
    Itt mindig szokott lenni elfogadható minőségben :)
  • 5w0rdf15h
    Ha vki tud majd streamet a mai meccsre, ne habozzon megosztani :)
  • arsnl
    Walcott télen megy ha köv 2 hónapban nem hosszabbít.
  • Sabcsee
    Nagyon sok oldal és egybehangzó hír állítja, hogy Walcott nem fog hosszabbítani januárban, a klub nem hajlandó megadni neki a heti 100k-t.

ha télen pótolnánk normálisan(mondjuk Llorente-vel...), akkor én egy könnycseppet sem hullajtanék miatta.
  • Sabcsee
  • arsnl
    na kibukkant fel edzésen
  • arsnl
  • Sabcsee
    engem is meglepett Podolski, igaza volt Wenger-nek, hogy kíméletlen befejező, neki tényleg elég 1 helyzet is a gólhoz :)
  • arsnl
    jaja, Giroud nagyon hasznosan játszott, volt 1 helyzetecskéje is, de még mindig csak ez volt a 4.meccs amin játszott. ha beindul fasza lesz.
    engem Poldi lepett meg, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan és jól beilleszkedik. EB-n lószart se mutatott, nem is vártam sokat tőle. kellemes meglepetés számomra. amúgy vicces, hogy a tavalyi legjobb védőnk csak kispadra fér:D
  • Sabcsee
    azért nem kell annyira ostorozni Giroud-t, nagy sok magas labdát letudott venni, megtartani, küzdött. A gól azért sem jött, mert 1 használható labdát nem kapott.
    Jönni fog a gól, de nem valószínű, hogy a hétvégén lesz meg az első találata...shitty ellen egy x-re jók leszünk és sztem inkább Gervinho lesz a középcsatár(széleken Ox és Podolski), ha már így bejött neki ez a szerepkör :)
  • Balázs 17
    Girouddal nem tudom mi van mar:S
    legalabb van egy golpassza xd
    Gervinho viszont mostanaban meglep
  • Dean Winchester
    Podi és Giroud közül Giroud lószart se ér, már bocs...
    remélem egyszer beindul a srác aztán sorban lövi a gólokat, de bosszantó picit,hogy csak Podi lövi a gólokat :D
    3 pont megvan, erre nem számítottam azért,hogy félidőben fordítunk aztán semmi..
    mindenesetre szép volt, city-t jó lenne verni a hétvégén :)
  • arsnl
    nehéz szülés volt azért ez. de ennél már csak könnyebb meccseink lesznek szvsz. köv 2 meccs is Wenger nélkül.
  • Kaplan
    Kvázi ki sem jöttünk a második félidőre. Gyalázat volt, de legalább megvan a három pont, idegenben.
  • arsnl
    hamar forditottunk:D
  • Balázs 17
    Podolski :P
    Még a végén tényleg beválik, pedig én nem sokat vártam tőle:D
  • arsnl
    spanyol bírókat imádom....
  • minimize
    ehhhh...
  • Balázs 17
    1-0 wtf