31698
-
#26207 -
#26206 true...
-
#26205 :D:D -
#26204 meccs előtt simán elfogadtam volna ezt a az 1-1et. közben azért már nyerhettünk is volna talán, de igazságos eredmény. kicsit mintha lassúak lettünk volna. lehet csak a tiki-takat vesszük át éppen:D
Mertesacker & Jenkinson kurvajó volt. Mannone is fogott 1-2t, kár hogy benézte azt a szögletet... lefelé talán Gervinho lógott ki, de "csak" a gyenge befejezései miatt.
még veretlenek vagyunk, sőt ha tavalyi idényt is figyelembe vesszük már 9 meccse bajnokságban. 40 hátra van még:D -
pLau #26203 ettől függetlenül, bőven nyerhettünk volna. Gervinho lőhetett volna pár gólt... -
Chris Lowe #26202 Azért ez a második félidő necces volt. Döntetlen reális, első félidő feléig még hittem, hogy nyerhetünk. A végén az időhúzás kiábránditó volt. -
#26201 ezt a lélektelen fosszar hozzáállást, és minden harciasságot nélkülöző játékot, amit a 2.félidőben leműveltünk...
Koscielny viszont fantasztikus, ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, a góljával meg kihúzott minket a szarból. -
Chris Lowe #26200 Phfúú nagy gól lett volna... -
Chris Lowe #26199 Yesyesyesss! -
#26198 hozza a szintet a gyerek,szó se róla. -
Dean Winchester #26197 city átéli megint milyen az amikor nem tudják megtartani a győzelmet :DDD
-
#26196 kicsit bátrabbak leszünk akkor simán van esélyünk. -
#26195 :D:D
lol:D
ne foglalkozz vele ő egy troll -
Balázs 17 #26194 nem tudtam hova tenni és miért, de most már igen...
Feladó: attiGT
Elküldve: 2012. 08. 20. 22:55
Tárgy: Nincs tárgy
dögöljön meg a kurva anyád -
#26193 fuck.
pedig jobbak voltunk eddig. -
#26192 de inkább lelépek az arsenal topicból mielőtt jön a sírás, hogy a city rommá veri a "csapatotokat" -
#26191 a büntetőről vitatkozhatnánk, de a pirosról cseppet sem. hasonlóért vágták ki a pályáról kompanyt elmúlt szezonban fa kupa derbiről, most is jogosan tették ezt a csöves liverpoolival -
#26190 évek óta ez megy, de mint tudjuk, "aki a több gólt lövi,az nyeri a meccset".
az más kérdés,mennyi help megy mellé még pluszban.
így viccesebb,mert azt adja, hogy bőven kell a segítség a "jobbak vagyunk mindenkinél"-hez... -
Dean Winchester #26189 jaja a mu remekül igazolta le a sporikat :D
a piros nem volt jogos, és van aki azt mondja h a büntető sem... én nem láttam a konkrét esetet (mármint a büntetőt) -
Balázs 17 #26188 pool megint megverte magát, meg kellett hozzzá bíró is... vicc -
#26187 17.00 [/b]Manchester City - Arsenal[/b]
tv: Digisport1 hu
streamek itt: -
mikusmate #26186 Itt mindig szokott lenni elfogadható minőségben :) -
#26185 Ha vki tud majd streamet a mai meccsre, ne habozzon megosztani :) -
#26184 Walcott télen megy ha köv 2 hónapban nem hosszabbít. -
#26183 Nagyon sok oldal és egybehangzó hír állítja, hogy Walcott nem fog hosszabbítani januárban, a klub nem hajlandó megadni neki a heti 100k-t.
ha télen pótolnánk normálisan(mondjuk Llorente-vel...), akkor én egy könnycseppet sem hullajtanék miatta. -
#26182 -
#26181 na kibukkant fel edzésen
-
#26180 -
#26179 engem is meglepett Podolski, igaza volt Wenger-nek, hogy kíméletlen befejező, neki tényleg elég 1 helyzet is a gólhoz :)
-
#26178 jaja, Giroud nagyon hasznosan játszott, volt 1 helyzetecskéje is, de még mindig csak ez volt a 4.meccs amin játszott. ha beindul fasza lesz.
engem Poldi lepett meg, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan és jól beilleszkedik. EB-n lószart se mutatott, nem is vártam sokat tőle. kellemes meglepetés számomra. amúgy vicces, hogy a tavalyi legjobb védőnk csak kispadra fér:D -
#26177 azért nem kell annyira ostorozni Giroud-t, nagy sok magas labdát letudott venni, megtartani, küzdött. A gól azért sem jött, mert 1 használható labdát nem kapott.
Jönni fog a gól, de nem valószínű, hogy a hétvégén lesz meg az első találata...shitty ellen egy x-re jók leszünk és sztem inkább Gervinho lesz a középcsatár(széleken Ox és Podolski), ha már így bejött neki ez a szerepkör :) -
Balázs 17 #26176 Girouddal nem tudom mi van mar:S
legalabb van egy golpassza xd
Gervinho viszont mostanaban meglep -
Dean Winchester #26175 Podi és Giroud közül Giroud lószart se ér, már bocs...
remélem egyszer beindul a srác aztán sorban lövi a gólokat, de bosszantó picit,hogy csak Podi lövi a gólokat :D
3 pont megvan, erre nem számítottam azért,hogy félidőben fordítunk aztán semmi..
mindenesetre szép volt, city-t jó lenne verni a hétvégén :) -
#26174 nehéz szülés volt azért ez. de ennél már csak könnyebb meccseink lesznek szvsz. köv 2 meccs is Wenger nélkül. -
#26173 Kvázi ki sem jöttünk a második félidőre. Gyalázat volt, de legalább megvan a három pont, idegenben. -
#26172 hamar forditottunk:D -
Balázs 17 #26171 Podolski :P
Még a végén tényleg beválik, pedig én nem sokat vártam tőle:D -
#26170 spanyol bírókat imádom.... -
#26169 ehhhh...
-
Balázs 17 #26168 1-0 wtf