Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benayoun nem akar visszamenni(nem csodálom...😊),Merte meg lehet, h el lesz adva a szezon végén.
No one can stop Death!
sima, szép gyõzelem. 5pont spurs és castle elõtt.
Wigan ellen viszont nehéz lesz. MU-t verte hétvégén cselzi ellen is jó volt csak hát partjelzõk nem õket segítették.
Wigan ellen viszont nehéz lesz. MU-t verte hétvégén cselzi ellen is jó volt csak hát partjelzõk nem õket segítették.
Azért jöjjön még 1 piros a biztonság kedvéért 😄
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
nah innentõl sima meccsnek kell lennie😄
amúgy Wenger miért erõlteti Ramseyt szélen?
Aguero - £38 million
Nasri - £25 million
Dzeko - £27 million
Tevez - £25 million
Balotelli - £25 million
Silva - £24 million
Milner - £24 million
The look on their faces when £10 million Mikel Arteta ruins their season - PRICELESS
😊
Nasri - £25 million
Dzeko - £27 million
Tevez - £25 million
Balotelli - £25 million
Silva - £24 million
Milner - £24 million
The look on their faces when £10 million Mikel Arteta ruins their season - PRICELESS
😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Förgie addig pörögne rajta,míg 6meccs nem lenne.minimum.
Suarez is megszívta náluk.
Suarez is megszívta náluk.
No one can stop Death!
vicc. nem tiltják el mert a bíró látta az incidenst, így nem módosíthatják a bíró döntését. de most komolyan ha látta, h a faszomba nem állította ki?? lejáratja csak magát az FA..
mancini elvileg nem akarja játszatni a hátralevõ bajnokikon...
ha eltiltják még felvételrõl akkor 9 meccs lesz
na, cselzi is pontott hullajtott, szerdán GYÕZNI kell 😊))
msn:[email protected] bárki felvehet
oh jeee
sztem õk futnak be 4.nek, ha spurs nem szedi össze magát. Chelsea BL miatt rábaszik. remélem mi tartjuk a formánkat😄
ez a Ba - Cissé páros nem tûnik gyengének
ez a Ba - Cissé páros nem tûnik gyengének
Ki is kaptak hazai pályán annak rendje s módja szerint! 😊 A Newcastle viszont tapad mint az atom..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Az egész meccs alatt éreztem, hogy meg fog születni a gólunk, nagyon közel jártunk a találathoz Arteta gólja elõtt is. Pedig a végén már nagyon fontos volt, hogy nehogy véletlenül elveszítsük a találkozót. Nagyon boldog vagyok a gyõzelemmel, megérdemeltük a három pontot, s ismét bebizonyítottuk, hogy otthon bárkit képesek vagyunk legyõzni."<#worship>#worship>
-a Fõnök a meccs utáni sajtótájékoztatón.-
-a Fõnök a meccs utáni sajtótájékoztatón.-
No one can stop Death!
Szerintem eltiltják pár meccsre
ARSENAL&POKER
ez a szerencse, egy ilyen esetkor akár a lábszára is kettétörhetett volna 😞
Útólag miért nem lehet eltiltani az ilyen férgeket?
Útólag miért nem lehet eltiltani az ilyen férgeket?
idén azért úgy ahogy elkerül minket a sérülés és ez meg is látszik, hogy a középpálya és a támadósor bevethetõ
Megérdemelte a gyõzelmet a csapat, a city játékát nem is értem, mit akartak tegnap...
Azért ha ez a meccs 0-0 marad, az megfoghatta volna a csapatot, lehet ezen múlik a harmadik hely.
Azért ha ez a meccs 0-0 marad, az megfoghatta volna a csapatot, lehet ezen múlik a harmadik hely.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
én eddig valamennyire bírtam a srácot a sok faszsága miatt, meg elismertem a tehetségét. De a mai alattomos, ocsmány, gerinctelen viselkedése után úgy gondolom, hogy jelenleg a labdarúgás szégyene ez a féreg.
Már Parker letalpalása is gusztustalan volt, de a mai 3(!!) talpalása...kurva anyját.
Már Parker letalpalása is gusztustalan volt, de a mai 3(!!) talpalása...kurva anyját.
kaka
Jaja, nagyon jó volt! Pedig azt hittem a Balotelli-belépõ után nem jön vissza - szerencsére csak komolynak tûnt, de nem volt az.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Song amúgy mekkorát játszott ma megint....<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
jaja 😄 szép is lett volna a 2-0...
mit csinált úristen😄
végre ellõteeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!4
juhúúúúúúúú
ez mi volt o_O OMG
ezek a digis """" szakemberek""" 😄
utaznak balotelire a játékosaink és azért jön nyújtott lábbal? haha
persze majd a véd hagyja, hogy nyugodtan megszerezze a labdát, istenem
utaznak balotelire a játékosaink és azért jön nyújtott lábbal? haha
persze majd a véd hagyja, hogy nyugodtan megszerezze a labdát, istenem
bazdmeg balo elsõ becsúszása pirosat ért volna és még sárgát se adott a bíró???? ez vak???????????????? <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
érdekes meccs, ezt a totál szétesett fos cityt meg kell vernünk
még mindig felbasz, hogy miért nem lövik el 18méterrõl...
még mindig felbasz, hogy miért nem lövik el 18méterrõl...