Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
semmi extra sem történik, ha megnyerik a PL-t.35év után...
Nászrika fogadást nyer, a debilek meg megmagyarázzák majd.
ahhoz értenek.

No one can stop Death!

arsnl
többet se teszünk szívességet MU-nak.. 8pontról elbasszák.

hát volt...

magam idézem
"a végefele fog dönteni egy gól 😄"
ez meg bejött xD igaz,hogy az elsõ félidõ vége fele 😄 😄
akkor következõ fordulóban a citynek newcastleban kellene nyernie, és szerintem be is húzzák azt a meccset!
bajnok lesz a city
Steve Downie
😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

miért ide írkálok😄DD
Marci totál semmilyen, nem is tudom miért kedvelik ennyien
go city😊
tudod mi lesz Dean? ez lesz->

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mondjuk a 10.percig jó lenne látni egyet 😄 félek,hogy lesz vagy 4 kapufa meg sok kihagyott ziccer és a végefele fog dönteni egy gól 😄
mondjuk a city a 2.félidõben azért szokott gólokat lõni, szóval legyen sok gól meg kurva jó iramú meccs ez az elsõdleges 😄 élvezni akarom a meccset nah..
Steve Downie
Jaja, elég a (0-1), bár sokan azt jósolják, hogy az utolsó meccsekre nagyon beindul majd a City. Az meg kizárt szvsz, hogy ne legyen 3 gól, nincs miért izgulnod 😊

mármint 0-1 , h ? 😄 én is néztem mert a 3-1et se zárom ki de én csak azt raktam,hogy lesz 3 gól a meccsen xD
Steve Downie
Hehe, nagyon laza 😊 Nekem is be van hûtve a sör, biztosan odateszik majd magukat, szórakozásban nem lesz hiány. Szerintem is hazai, de én hendivel tettem meg.

2-1, legyen izgalmas a hajrá 😄
minimize
https://twitter.com/#!/Bouchra_vPersie/status/196348367050256386/photo/1
a kép a #24961-hez.

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

minimize
esti meccsre ki-mit tippel? asszem relax itt is meglesz,lehet, elõkapom az egyik Pires-mezem én is,mint õ:

No one can stop Death!

úú hozzátok igazolt Podolski? mai napig nagy kedvenc a csávó, remélem sok gólt termel (csak ne itt lenne pont az Arsenalnál:S)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Steve Downie
Ezaz 😄 <#eljen>

webibebi
legalább van egy jó hír mára😊 Podolskit leigazoltuk 😊
http://www.fc-koeln.de/en/news/singleview/?tx_ttnews=4815&cHash=5336d6960b6093b2f57cc3fa2479c02a

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
egyenlõre nem tuti még, "csak" Marin,de tárgyalnak az ügynökével, ill. vele is.

No one can stop Death!

fasza, ezt nem tudtam
minimize
a Kékek is, akik tettek is lépéseket az ügyben

No one can stop Death!

irányítónak Williant szívesen elnézegetném Shakhtarból
jaja ide igazi arsenalos emberek kellenek, lehetõleg occccó pénzért 😄
AW nem akar kibaszni az többi csapattal , full jószívû ember így megadja az esélyt a többieknek ,hogy vegyenek õk akiket akarnak mi meg majd a végén válogatunk a maradékból...
mondjuk ez a podolski téma elég durva, mert pár hónapja cikkeznek ,hogy jönni fog illetve most meg már úgy kezelik ,hogy tuti jön! kíváncsi leszek ebbõl mi lesz...
minimize
Cavani is de kib...ott jó,bárkinél köt ki, csak jól jár vele...
Marin anno a Fõnököt is érdekelte,de mint tudjuk, mi figyeljük,más meg megveszi.<#rolleyes>

No one can stop Death!

Sabcsee
tényleg iszonyat kevés ez a kp, hol van ez a tavalyi Song,Wilshere,Fabregas-ostól...Rosicky-nek hatalmas respect ezért a félévért, ma is õ hajtott a legjobban, de sajnos ez a max tõle, rohadtul kéne egy klasszis irányító.
A Chelsea most vette meg aprópénzért Marin-t, pont ideális lett volna nekünk, erre meg mi inkább várunk tovább Diaby-ra meg Wilshere-re, vagy Ramsey-t erõltetjük.

kaka

minimize
így 2fordulóval a vége elõtt nem is lehetek más.
azonban a mutatott játék-megint elfáradtunk a szezon végére fejben, és fizikálisan is.

No one can stop Death!

arsnl
hoztunk 1 pontot Newcastle-n. csak pozitívan.

minimize
hetedik éve megy ez a szöveg-mármint az "elgondolkodás".
nem változik itt semmi,ezért távoznak a meghatározó emberek évrõl-évre.
talán v.Persie marad...

No one can stop Death!

itt amit a szezon végén lemûvelünk meg is érdemelnénk, hogy ne mehessünk BLbe, aztán TALÁN elgondolkodnának a vezetõségben
webibebi
ezt a ramseyt miért erõlteti a mester? :S katasztrófa amit most is csinál :S

webibebi
már 4 😄 D:

wigan-castle 3-0 ( O_O)
minimize
ehhh...

No one can stop Death!

webibebi
de diaby nem beteg? amúgy meg goooo ARSENAAAL

Steve Downie
Arsenal team to face Stoke: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Van Persie, Benayoun
Arsenal substitutes: Fabianski, Diaby, Santos, Chamakh, Squillaci, Oxlade-Chamberlain, Coquelin

minimize
ezért megint csúnyán leszúrnak az "ördögös" topikban...

No one can stop Death!

5w0rdf15h
😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Steve Downie
Ha nem kacsa a hír, akkor róla sajnos lemondhatunk, pedig jó lett volna nyáron hozni valakit, aki hozzá hasonlóan uralja a pályát. RvP esetleges pótlására is tökéletes lenne (persze én sem szeretném, hogy lelépjen). A $hitty is érdeklõdik egyébként, szerintem nem kizárt, hogy SAF nála is csak próbálja felverni az eladási árat ezekkel a nyilatkozatokkal.

Steve Downie
<#nevetes1>

minimize
na. a 2(sokak szerint...)top-ligás elbuktázza az elõdöntõt, a legjobb 2bajnokság szereplõje meg lemeccseli a BL-döntõt.vitz.

No one can stop Death!

minimize
ideje van még bõven.úgy érezte,hogy oda tartozik,elment,ennyi.

No one can stop Death!

dehogynem azért ment😄
Steve Downie
Tényleg jó meccs volt nagyon, kár, hogy nekünk nem jött össze ugyanilyen bravúr tavaly.
Fabregas meg kapja az ívet rendesen az ágyús drukkerektõl. Ezzel annyira nem értek egyet, hiszen õ elsõsorban nem a trófeákért igazolt el, hanem mert úgy érezte oda tartozik.

engem csak a hideg rázott ki 😄
utálom õt mint állat de most örültem a góljának, lehet csúnyán hangzik de a számomra jogtalan piros lap után a chelseanak drukkoltam 😄 döntõben persze ellenük leszek , de az más tészta.
szép volt!...
minimize
én is halkan jegyzem meg: 3.-ok leszünk!
<#vigyor0>

No one can stop Death!

arsnl
én ritkán izgulok egy ilyen "semleges" meccsen, de most Torres góljánál felugrottam😄

halkan megjegyzem ha netán vmi csodával BL-t nyernének a Kékek, akkor 4.hely már nem ér selejtezõt.

minimize
post-oltam is nekik egy gratulát!!<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
grat a Chelseanek nagyot küzdöttek!

arsnl
RvP az újságíróknál is elvitte az 1.helyet. gratula<#worship>