31698

• arsnl
    fail
  • arsnl
    in a parallel universe:DDD
  • Sabcsee
    srácok, ez a meccs szinte full ugyanaz az volt mint a tavalyi Norwich elleni, csak az a para, hogy akkor 2-1re megnyertük a meccset. Tehát, akkor most mi is hiányzott a győzelemhez? : Robin van Persie
    Tavaly is jól kezdtük ellenük a meccset, de egy védelmi gebasz miatt(Mannone ismét bizonyította, h mekkora fos kapus) ők szerezték meg a vezetést, majd a KLASSZIS CSATÁR villant kétszer és eldöntötte a meccset. Nem csak a mai mérkőzésen, de úgy az egész keretben nincs klasszis támadónk, aki ilyen helyzetekben kihúzna minket a szarból és a különbséget jelentené. A többi riválisnak viszont mind meg van( City-Tevez,Aguero, MU-RooneyRvp, Chelsea-Mata, Hazard, sőt még a Poolnak is ott van Suarez...)
    Bocs, így elnyújtottam, de egyszerűen nagyon megfogjuk szívni, ha télen nem egy klasszis csatár megszerzése lesz a prioritás, bizakodom benne, hogy a felerősödött Llorrente/Adrian Lopez pletykáknak van alapja...
  • Chris Lowe
    Jesszus ez mi volt? Nem láttam csak most a végeredményt...
  • minimize
    ez nagyon bejön,egy arsenalos magyar site-ról:
    " Wright véleménye:
    2012-10-20 20:30
    Lőttünk ma kapura???"

• arsnl
    ha nem ien kontrázni képtelen Norwich lett volna ellenfél simán kiütöttek volna minket. örüljünk a 0-1nek. éljen
  • arsnl
    (már most 10 pont hátrány, sehova se fejlődünk.)
  • arsnl
    úgy ahogy van ez szánalmas volt. semmi veszély nemvolt játékunkban. hátul meg hibáztunk azt ennyi.
  • csocso14
    Giroud biztató 2 lövési kísérletből 2 luft :D
  • Balázs 17
    hát ez kész, egy Norwich ellen, úristen
    Wenger meg megint végigüli a meccset.... 0 motiválás
  • arsnl
    hát ez még 1.félidőnél is rosszabb.....
  • arsnl
    jó szarok vagyunk amúgy. hiányzik ma vmi eddig..
  • Balázs 17
    szokásos mindenki szarrá veri őket ellenünk meg vezetnek és nem tudunk mit tenni...:S
  • arsnl
    Mannone-,-' el kéne ide azét 1 kapus...
  • Sabcsee
    kétségtelenül a hónap legjobb híre:
    CONFIRMED: Jack Wilshere is in the Arsenal squad that travels to Norwich tomorrow.
  • Dean Winchester

• Sabcsee
    Hétvégén nem számíthatunk még Diaby-ra(40%os állapotban van), Gibbs sem épült fel, Walcott 3 hét, de a legrosszabb, hogy Fabianski 3 hónap off, Szczesny pedig MEGINT visszaesett és további 2 hét(!!!!) szünet...

Sagna elvileg már leülhet a kispadra a Norwich ellen és arra is van némi esély, hogy az újdonsült tízesünk(Jack..:D) ott lehet a kispadon a Schalke ellen.
  • Sabcsee
    Giroud remélem most már tényleg megtalálta a góllövő cipőjét és szarni fogja a gólokat. Tényleg nagyon jól helyezkedik és mozog a srác, most is szépen levált Ramos-ról :)

Kossal nem vágom mi van idén, lehet a meccshiány miatt, de eddig nagyon gázul teljesít, most is ahogy elkaszálta Pedro-t...
  • Dean Winchester
    Giroud újra gólt lőtt :D
    Szóval Kos elbassza , cesc kihagyja
    Giroud beáll és gólt lő :D
    Jó látni,hogy Cazorla is örül a csapattárs góljának :)
  • Dean Winchester
    kos elkaszálta jordi albát így büntetőt rúgott a spanyol válogatott!
    fabregas kihagyta (Lloris védett) a büntetőt :D

Kos mekkora egy kcsg már bocs, de így felrúgni vkit...
  • minimize
    érdemes nézni,3ember mekkora kontrát ver le, nem áll-lendületből megy.
    (Chelsea -Norwitch 3.kékek szép gólja.)
    http://www.youtube.com/watch?v=ZuMCOmQ9zRM
  • Steve Downie
    Főleg, hogy San Marino ellen... Otthon a ZS csapat is megverné őket, nem tudom minek kellett egyáltalán játszatni.
  • Sabcsee
    Walcott bordatörés miatt 3 hét off...buzi válogatott meccsek.
  • szomferi
    én most találtam rá erre, én ezen visítok :D

• minimize
    "....every year is the same.
    Man United is supposed to be the best team in the country but at the end of the day, if you add all the help they get from referees and points resulting of this, they shouldn't be proud of their record. They wouldn't have half the trophies they've won with a fairer... "
  • arsnl
    Sagna újra pályán u21-eekkel:
    Shea, Sagna, Hajrovic, Miquel, Santos, Eisfeld, Coquelin, Wilshere, Frimpong, Gnabry, Akpom.
  • minimize
    öt ember figyelget,aztán tessék.mondjuk a negyedosztály engem sem vonzana, az tény.lerágott csont, de szemellenzővel mindegy...
  • Effe88
    ez a webb aranyat ér nekik:D:D:D
  • minimize
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72017_364521110296713_1255761164_n.jpg
  • minimize
    olyanok vagytok ám...az elsőn Bél megijedt a kirontó kapustól,megadta magát, Suarez meg csak valami új figurát gyakorolt...
  • Dean Winchester
    baszki szakadok ezeken a gifeken :DDDD
    komolyan nagyobb színészek mnt akik a színházba lépnek fel vagy akciófilmekben szerepelnek :DA:S?D:AS?D:?ASD

miért nem lehet bevezetni az utólag büntetést?? Az ilyeneket kb. 2-3 meccsre eltiltanám és adnék nekik pénzbüntetést is :D ( De nem keveset amit 1-2 óra alatt megkeres hanem kb. 2 havi fizuja menjen rá) talán így tanulnának belőle,hogy ne színészkedjenek annyit a pályán
  • Balázs 17
    juve már 45 meccs óta veretlen, vki megverhetné őket most már_)
  • Effe88
    rossz ezeket nézni
    ez nem a spanyol liga, ez anglia
    itt ez nem szokás
    büntetést a szimuláló kcsögögnek!
  • arsnl
    a liverpool-i patkány i alakított ma:
  • Steve Downie
    Itt meg a másik cirkuszi majom

• minimize
    azért Cleverley gólja majdnem felülmúlta Cazorla találatát...majdnem.

(nem tudom,azért kiszórt 4sárgát,meg "Szkólszi" is mérges volt nagyon...)
  • Steve Downie
    Csak a szokásos... Webb biztosan nem fog még a negyedosztályban bajnokit vezetni.
  • minimize
    (én közben megyek elásni magam, az 51'.percben sem volt benn a labda gondolom. a holland közvetítő(plusz épp megszakadt a folyamatos adás is a képkockánál...)ezt mondta...)
  • Steve Downie
  • Balázs 17
    nálam Merte a meccs embere