31698

• minimize
    ilyent ne is mondj!
  • Balázs 17
    tök mind1 ki a bíró, úgy is ellenünk ítél
  • minimize
    Én(részemről) tojok a bírókra, MU-szurkolókra(újakra, de nem a legalább 15éve meglévőkre)dettó. a többi meg bekaphat(ná)....
  • Steve Downie
    Közben írja az arsenalfan, hogy csak holnap lesznek kijelölve a bírók. Forrás még tényleg nincs, csak kommentben láttam több oldalon is.
    Bízzunk benne akkor, hogy nem ő lesz!
  • lippet
    Szerintem jobb, ha tartalékoltok a BL-re, tök mindegy kivel álltok ki egy hét múlva, úgy is tudjuk kié a 3 pont...
  • minimize
    megmagyarázták,,h az minden játékvezetővel előfordul, h alacsonyabb osztályban fúj 1-1 meccset...ezek annyira BIRKÁK,hogy tök mind1, mit írsz, vagy látsz,előadják a frankót.
    az olyan degradáltaknak, mint mi.
  • Steve Downie
    "Majd jönnek a bunda,meg megvették ismét a bíró-t főcímmel ellátott cikkek :))
    jaj de várom...."

Szerencsére az ilyen cikkek szinte minden meccsük után jönnek, úgyhogy csak a hétvégéket kell megvárnia a fiúnak :D Nálam az mindent vitt, mikor egy vereség után a negyedosztályba száműzték Chris Foyt :D
  • minimize
    címet,sry...a nagy visításban elbaxtam.
  • minimize
    uhh,ez rosszabb,mint elmagyarázni nekik a mai bírói tévedéseket...közben az "SG nagy megmondója" ímet kaptam 'rash"-tól...(ammeg' ki??!)
  • Steve Downie
    Howard Webb vezeti a jövő heti mu elleni meccset. Így is lesz meglepetés? :D
  • minimize
    pszt, teljesen jogosan nyertek,megint jobbak voltak. 12en 9ellen...
  • arsnl
    mai meccs után papíron nekünk van a legjobb védelmünk (6 gólt kaptunk 9 meccsen).
    amúgy gyakorolhatjuk a 11vs12 emberes meccs szituációt. nevetséges, FA= Fergie's Association
  • Steve Downie
  • minimize
    bónusz a lesgól.
  • minimize
    a spoilerhez-ma is jól fúj, Torres-t pl. senki sem érti a közelemben...?
  • Sabcsee
    nem gondoltam volna, hogy ennyire megfogjuk érezni van Persie hiányát, Cazorlával csodákat tudtak volna művelni a pályán...:(
    abba meg bele sem merek gondolni, hogy a kp és a támadósorunk így nézhetett volna ki:

Song Arteta
    Walcott Wilshere Cazorla
    Van Persie
  • Dean Winchester
    bár 2-0ra megy a MU , rvp gólt lőtt...
    remélem jövő héten meglepjük őket , bár rettentően félek attól a meccstől, ha olyan szarok leszünk mint az elmúlt 3 meccsen akkor 5 alatt meg sem ússzuk
  • Dean Winchester
    3:20nál a lényeg

dö frencs májsztró :D
  • pLau
    én benne lennék egy Giroud Henry cserébe :D
  • Dean Winchester
    Henry révén 0:2 re megy a New York :DD baszki vegyük már meg, jöjjön vissza
  • csocso14
    Hiányzik egy igazi jó formában lévő csatár. Nem hiszem el, hogy Wenger jól átgondolta ezt az egészet, mert míg bármely más csapatnak vannak csatárai nekünk egyetlen egy darab van, az, hogy nincs formában az egy dolog, de után még a padon sincs senki, ez egyszerűen nevetséges egy ilyen szintű csapattól.
  • arsnl
    ki izzadtuk ezt a meccset. Wilshere-t jó volt látni, Sagna-n se nagyon látszott, h sokat kihagyott. ezúttal Mannone is védett 1 ziccert a vége felé. de a játékunk nem az igazi.
  • banok
    16.00 Arsenal-QPR
    tv: Digisport 1 hu
    streamek:
  • arsnl
    Mannone, Sagna, Vermaelen, Mertesacker, Santos, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud.
    meg Giroud is végre kezd 1 hazai meccsen. Arteta Wilshere Cazorla kp, már most elmentem:DDD
  • arsnl
    Wilshere és Sagna is kezd!!
  • minimize
    "Arsenal fans turned on the board at yesterday's AGM.
    Under-fire Gazidis, the Premier League’s highest-paid chief executive, was forced to defend his whopping £2.15m-a-year salary — £350,000 more than rivals Tottenham paid their chairman Daniel Levy in 2010-11.
    And Kroenke had to issue a hurried statement, after angry supporters at the Emirates blasted the club’s policy of selling their best players each summer and the failure to win a trophy for seven years."
    a nép hangja,haragja.

• arsnl
    sajnos (vagy szerencsére) nem láttam a meccs 90%át. de akkor megint olyan volt a játék, mint Norwich ellen? 0 helyzet? kezd aggasztó lenni. valahogy kevésbé aggódtam, mikor csak béna volt a helyzet kihasználás.
  • minimize
    "Teams come here with strong organisation, technical ability and sometimes it is difficult to get through," Vermaelen said.
    a piszkok,mi?
  • DasIsFuck
    szerintem az arsenal szerencsés helyzetbe van, mert ha még a következő meccsen is kikap akkor is simán továbbmehet a bl-be.
    nem hiszem hogy az olimpiakosztól vagy montpepillértől nagyon tartani kellene.
  • Sabcsee
    holy shit, én még csak most látom ezt a képet:DD ez egy kicsit feldobta ezt a szégyenteljes estét, nagyon epic
  • Balázs 17
    hazain helyzet nélkül kikapni.. én azonnal lemondanék:D
  • Sabcsee
    elég nagy mentális gödörben vagyunk most, egy fasza is sérüléshullámmal megfűszerezve...
    De az a legszomorúbb, hogy helyzeteket sem tudunk kialakítani basszameg. Én eddig preferáltam azt az ötletet, h Genyó középen játsszon, mert ott okozta eddig legkevesebb faszságot és néha bepattant róla a labda, de egy kontránál, ha rajtad van 1 védő és a másik oldalon 2 társad viszont üresen van, akkor mi a faszomért az a megoldás, hogy leviszem az alapvonalig és nyomok egy barcásokat megszégyenítő műesést.
    Ramsey is katasztrófa volt, Mannone továbbra is Championship szint, az első gól sztem védhető volt, az egyetlen pozitívum Coquelin, hajtott, csúszott-mászott, hétvégén őt akarom Aaronka helyén látni.
    2003 óta először kaptunk ki a BL-ben...vicc.
  • grebber
    Ebből a sokéves gödörből csak akkor lehetne kimászni ha az egész vezérkart Wengert meg 1-2 embert lecserélnének!
  • Kaplan
    Öröm az ürömben, hogy a City utolsó a csoportjában. Mi pedig szutyok szarok vagyunk, nem értem egyszerűen. Nem akarom megint elővenni Wengert de nem érzem azt a motivációs erőt benne, a tüzet amivel az ilyen gödrökből egy hét alatt kijönnénk.
  • szomferi
    ez inkább -1 volt már...
  • minimize
    hehh.mondhatnánk,hogy a Chelsea is bukta,de hány pontra vagyunk tőlük már most PL-ben? persze "Wenger knows"-de csak nem akar összejönni...
  • pLau
    Sajnos én nem vártam mást most, jelenleg erősebb csapat mint mi...
  • Chris Lowe
    Ezt is buktuk. :-\
  • Balázs 17
    miafasz van a csapattal megint?:S

volt két hét amikor úgy tűnt, hogy végre kezdünk összeállni, de azóta elképesztően 0 az egész
  • banok
    20.45 Arsenal-Schalke
    tv: -
    streamek: