Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
Vkinek van bovebb infoja?
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Arsenal till I Die!!!
gyorsan meg is rendelem az új hazait-amint lehet.😊
No one can stop Death!
http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/7003230254/sizes/l/in/photostream/
Robin a 2.gólja után:http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Arsenal+v+Norwich+City+Premier+League+SaEnb6kKstFl.jpg
No one can stop Death!
W.Silva gólja
No one can stop Death!

persze,nálunk történnek "érdekes" dolgok az átigazolási idõszakban,ezt tudjuk jól-sajnos.
No one can stop Death!
simán eltudom képzelni, hogy ennyiért el is engednék
No one can stop Death!
No one can stop Death!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
a fényképezésen Ramsey, v.Persie, és Oxi állt "modellt".
No one can stop Death!
a mezünk nem rossz.
No one can stop Death!
kár, hogy tegnap mélyen forma alatt játszottunk...:/
a "szöveccségiek" már most szövegelnek,pedig este gondolom bedarálják a Swansea-t-segítség nélkül is.<#bee1>#bee1>
No one can stop Death!
le kellene dobálni a vastag szemellenzõket, és elfogadni a realitást,hogy létezik más csapat is a PL-ben,akiknek szurkolnak még emberkék.
a T'ham-topikos seggnyalást meg nem is kommentálom.
amúgy a 38.forduló végéig Hajrá City!!
No one can stop Death!
Én egyébként nem érzem úgy, hogy paranoiás lennék a többi Arsenal szurkolóval egyetemben, mert minden évben van valami botrány, ami a játékvezetéshez köthetõ, és mindig csak egy csapat van, akik kizárólag nüansznyi pontokat veszítenek el a bírói hibák miatt, de azt kamatostól visszakapják pár meccsel késõbb.
A PL végjáték pedig még számomra is izgalmas (lenne), pár napja linkeltem is az angol fociba egy videót, erre mit kell olvasnom a Daily Mail, a Triball, a The Sun, a Guardian, a Daily Post, a Yahoo Sports, stb. hasábjain néhány nappal utána?
Én most itt bevallom, hogy ennél sokkal többre lesz tõlünk szükség a jövõben - ha a BL-ben szeretnénk játszani -, mint amit ebben a szezonban nyújtottunk, de az is tény, létezõ probléma, hogy a topligák között nálunk a legsz*rabb a játékvezetés, és itt segítenek csak radikálisan egyetlen csapatot, akik ennek következtében még egy borzalmas szezon (román csapatot tizivel tudnak csak megverni, majd a BL leggynegébb csoportjából szégyenteljesen kizúgnak) után is a bajnoki címért küzdhetnek, továbbá az utolsó fordulókban is a házi kedvencük dirigálhat számukra létfontosságú mérkõzéseken. Ezt nem csak én mondom és nem csak az Ágyúsok.
Vissza kell néznünk és meg kell értenünk, hogy miért voltunk ennyire gyengék az elsõ félidõben. Erre a meccsre is ugyanúgy készültünk, mint az összes többire, talán tudat alatt azt gondoltuk, hogy a zsebünkben lesz a mérkõzés és a három pont. A Norwich azonban remekül játszott, kijár a dicséret nekik.
Nem tudom, õszintén szólva, el kell fogadnunk a játékvezetõ döntéseit, az egész szezon alatt egyetlen büntetõt sem kaptunk hazai pályán a bajnokságban. Ez teljesen döbbenetes, mert mások 10-11-et kaptak átlagban." -A.W. a meccs után-
No one can stop Death!
többek közt ezért is fogadok majd a chelsea bl gyõzelmére... (apróval) mert lélekben, szívvel meg a bayernnek kell drukkolni 😄
most nézem,hogy 1-2 is volt az állás majd fordítottunk 3-2re és nem voltunk képesek megtartani az elõnyt ez szomorú! Mert ugye tudjuk, hogy a jövõ évi bl indulás van veszélyben ! nem láttam a meccset de a srácok vért kellett volna izzadniuk, nem tudom mi sikerült ebbõl és mi nem 😞
No one can stop Death!