31698

• Balázs 17
    5-5 sírok:D
  • webibebi
    ilyet... 5-5 :S
  • webibebi
    ilyen ez a sport :) addig tart a meccs ameddig a bíró le nem fújja. hány olyan meccs volt már a történelemben ami a hosszabbításban dőlt el...
  • IXEMGabeo
    undorító, hogy a hosszabbításban dől el minden, mint mindig 95. perc??? mi a fasznak ennyit engedni a bírónak?

Ez a meccs a Readingé volt amúgy
  • arsnl
    CHAMAKH!!!!!!!!!!!:DDDDDDD
  • webibebi
    brávó brávó :)
  • arsnl
    de azért húzzuk be ezek után!
  • arsnl
    ha az első félórát nem nézzük... jónak is mondhatnánk magunkat
  • webibebi
    respect h van tartásunk!!
  • Balázs 17
    ez kééééééééééééééész omg
  • Balázs 17
    2
  • arsnl
    már csak 3gól kell:D
  • Dean Winchester
    nem nézem a meccset de ezt nem lehet senkire se fogni, rohadt szarok vagyunk és így most már azt mondom én nem is álmodozok a MU elleni döntetlenről! Itt se vártam győzelmet, de egy ikszet igen ( ami persze még jöhet is, mert miért ne lehetne 3-3 a vége?! ) de így a mutól benne van egy gyenge ötös is a pakliban :D
    szánalom komolyan, már kiüvöltöttem magam, meg kiszidkozodtam egy sort szóval most nem írok csúnyát de ne tudjátok meg mit gondltam és hogy szidtam most a futball klubbunkat :DDD
    vicc komolyan, vicc.....
  • Effe88
    ki az a két német nálatok??
    gnabry meg eisfeld??
  • Steve Downie
    We're getting raped.
  • arsnl
    jól védekezünk:D:DD. miengólokomg
  • Balázs 17
    úristen 3-0 :DDDDDD 20 perc után
  • Balázs 17
    sokáig bírtuk
  • Dean Winchester
    ezen mi a meglepő? :D semmi, egyértelmű, hogy egy kupa győzelemmel nem érhet fel egy szaros negyedik hely :D ha igaz az öreg amit mondott akkor egy gyökér
  • Effe88
    William Gallas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur védője a London24-nek adott nyilatkozatában elmondta, nem ért egyet Arsene Wenger azon kijelentésével, amely szerint a Premier League negyedik helye felér az FA-kupa vagy a Ligakupa megnyerésével.

„Tudom, hogy milyen érzés a magasba emelni egy trófeát. Fantasztikus pillanat, és nem adatik meg sokszor az ember pályafutásában – kezdte a 35 esztendős védő. – Számomra mindegy, hogy a második vagy a negyedik helyen végzek, ez ugyanaz. De ha megnyersz egy kupát és te vagy a bajnok, az teljesen más érzés. Egy pár hónapig azt gondolod, hogy a tiéd a legjobb csapat a legjobb játékosokkal, és ez nagyon boldoggá tesz."
  • geo91
  • arsnl
    Eisfeld helyén THEO, amúgy stimmel.
  • minimize
    osztom.
  • banok
    Élőben nem, felvételről igen a Digisport1-en éjféltől.
  • Dean Winchester
    egy ikszre jók lehetünk...
  • szomferi
    nem az volt, hogy a Digi adja? vagy csak képzelődtem?
  • banok
    ... és magyar tv nem adja.
    streamek itt
  • minimize
    a várható kezdő a mai Ligakupa-meccsre:
    A várható kezdő: Martinez - Jenkinson, Koscielny, Djourou, Miquel - Frimpong, Coquelin - Eisfeld, Arshavin, Gnabry - Chamak
    (20:45, Reading-Arsenal)
  • minimize
    ott a pont!
  • arsnl
    az egy kamu account, jó pár újság is beszopta már..
  • bakkerman
    ha ezt tényleg Balo írta akkor epic win
  • Dean Winchester
  • Dean Winchester
    de legalább a színárnyalatban változtattak volna egy picit,esetleg a színeket megcserélhették volna, hogy még se legyen tök ugyanaz
  • Balázs 17
    nem lesgyanús volt, hanem les:)
  • Dean Winchester
    ha jó a memóriád és eltudod olvasni a kép alatt levő szöveget akkor megleled a választ :DD
    am ja, az hát :D vicc :DDD

"The new Mainz away shirt uses the same design and colours as those used by Arsenal for their 2011/12 away shirt. "
  • Rudee
    A QPR is sírhatna a tegnapi, erősen lesgyanús gólért
  • Effe88
    lol
    ez a kék mainzi mez szinte egy az egyben a tavalyi mezetek nem???:D:D:D
  • Dean Winchester
    tavaly a bajnokság vége fele már elég jók voltunk volt egy RVP-nk is mégis hazai pályán kaptunk ki tőlük 1-2re, szóval necces az az x is
  • Dean Winchester
    amint megtudod kérlek értesíts bár már tudom, hogy az a meccs X lesz :D
    egymás ellen kurva rég ikszeltünk ! mu a bajnokságban nem ikszelt eddig, és mekkora meglepetés lenne ha pont ellenük kijönne a lépés?!
    spurstől is kikaptak hazai pályán, ráadásul annyira szarok nem lehetünk, hogy megint 0 játékot mutassunk...
  • minimize
    lehet, hogy 2014-től mezszponzort váltunk:
    "az Adidas évi 25 millió fontot sem sajnálna kiadni a londoni csapatért. Ezzel szemben a Nike jelenleg 14 millió fontot fizeti ki évenként az Arsenalnak annak ellenére, hogy Arséne Wenger csapatának a mezét kb. 800 ezer szurkoló veszi meg évente - ennél több mezt csak a Barcelona és a MÚúúú értékesít a Nike-val.Az Adidas az Arsenal mellett a Fulham-et is kinézte magának, a német cég így a londoni csapatokkal igyekszik teret nyerni magának."
    lehet,hogy jót tenne, asztalterítő kilőve, meg amúgy is ismerős lehet a tavalyi mez más bajnokágból is, szal' szerintem jöhet,mert ez gázos:
    http://www.football-shirts.co.uk/fans/fsv-mainz-05-nike-away-shirt-201213_16846