31698
-
Balázs 17 #26447 5-5 sírok:D -
#26446 ilyet... 5-5 :S -
#26445 ilyen ez a sport :) addig tart a meccs ameddig a bíró le nem fújja. hány olyan meccs volt már a történelemben ami a hosszabbításban dőlt el... -
IXEMGabeo #26444 undorító, hogy a hosszabbításban dől el minden, mint mindig 95. perc??? mi a fasznak ennyit engedni a bírónak?
Ez a meccs a Readingé volt amúgy -
#26443 CHAMAKH!!!!!!!!!!!:DDDDDDD -
#26442 brávó brávó :) -
#26441 de azért húzzuk be ezek után! -
#26440 ha az első félórát nem nézzük... jónak is mondhatnánk magunkat -
#26439 respect h van tartásunk!! -
Balázs 17 #26438 ez kééééééééééééééész omg -
Balázs 17 #26437 2 -
#26436 már csak 3gól kell:D -
Dean Winchester #26435 nem nézem a meccset de ezt nem lehet senkire se fogni, rohadt szarok vagyunk és így most már azt mondom én nem is álmodozok a MU elleni döntetlenről! Itt se vártam győzelmet, de egy ikszet igen ( ami persze még jöhet is, mert miért ne lehetne 3-3 a vége?! ) de így a mutól benne van egy gyenge ötös is a pakliban :D
szánalom komolyan, már kiüvöltöttem magam, meg kiszidkozodtam egy sort szóval most nem írok csúnyát de ne tudjátok meg mit gondltam és hogy szidtam most a futball klubbunkat :DDD
vicc komolyan, vicc..... -
#26434 ki az a két német nálatok??
gnabry meg eisfeld?? -
#26433 We're getting raped. -
#26432 jól védekezünk:D:DD. miengólokomg -
Balázs 17 #26431 úristen 3-0 :DDDDDD 20 perc után -
Balázs 17 #26430 sokáig bírtuk -
Dean Winchester #26429 ezen mi a meglepő? :D semmi, egyértelmű, hogy egy kupa győzelemmel nem érhet fel egy szaros negyedik hely :D ha igaz az öreg amit mondott akkor egy gyökér -
#26428 William Gallas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur védője a London24-nek adott nyilatkozatában elmondta, nem ért egyet Arsene Wenger azon kijelentésével, amely szerint a Premier League negyedik helye felér az FA-kupa vagy a Ligakupa megnyerésével.
„Tudom, hogy milyen érzés a magasba emelni egy trófeát. Fantasztikus pillanat, és nem adatik meg sokszor az ember pályafutásában – kezdte a 35 esztendős védő. – Számomra mindegy, hogy a második vagy a negyedik helyen végzek, ez ugyanaz. De ha megnyersz egy kupát és te vagy a bajnok, az teljesen más érzés. Egy pár hónapig azt gondolod, hogy a tiéd a legjobb csapat a legjobb játékosokkal, és ez nagyon boldoggá tesz." -
geo91 #26427 -
#26426 Eisfeld helyén THEO, amúgy stimmel. -
#26425 osztom. -
#26424 Élőben nem, felvételről igen a Digisport1-en éjféltől. -
Dean Winchester #26423 egy ikszre jók lehetünk... -
#26422 nem az volt, hogy a Digi adja? vagy csak képzelődtem? -
#26421 ... és magyar tv nem adja.
streamek itt -
#26420 a várható kezdő a mai Ligakupa-meccsre:
A várható kezdő: Martinez - Jenkinson, Koscielny, Djourou, Miquel - Frimpong, Coquelin - Eisfeld, Arshavin, Gnabry - Chamak
(20:45, Reading-Arsenal)
-
#26419 ott a pont! -
#26418 az egy kamu account, jó pár újság is beszopta már.. -
#26417 ha ezt tényleg Balo írta akkor epic win -
Dean Winchester #26416 -
Dean Winchester #26415 de legalább a színárnyalatban változtattak volna egy picit,esetleg a színeket megcserélhették volna, hogy még se legyen tök ugyanaz -
Balázs 17 #26414 nem lesgyanús volt, hanem les:) -
Dean Winchester #26413 ha jó a memóriád és eltudod olvasni a kép alatt levő szöveget akkor megleled a választ :DD
am ja, az hát :D vicc :DDD
"The new Mainz away shirt uses the same design and colours as those used by Arsenal for their 2011/12 away shirt. " -
Rudee #26412 A QPR is sírhatna a tegnapi, erősen lesgyanús gólért -
#26411 lol
ez a kék mainzi mez szinte egy az egyben a tavalyi mezetek nem???:D:D:D -
Dean Winchester #26410 tavaly a bajnokság vége fele már elég jók voltunk volt egy RVP-nk is mégis hazai pályán kaptunk ki tőlük 1-2re, szóval necces az az x is
-
Dean Winchester #26409 amint megtudod kérlek értesíts bár már tudom, hogy az a meccs X lesz :D
egymás ellen kurva rég ikszeltünk ! mu a bajnokságban nem ikszelt eddig, és mekkora meglepetés lenne ha pont ellenük kijönne a lépés?!
spurstől is kikaptak hazai pályán, ráadásul annyira szarok nem lehetünk, hogy megint 0 játékot mutassunk... -
#26408 lehet, hogy 2014-től mezszponzort váltunk:
"az Adidas évi 25 millió fontot sem sajnálna kiadni a londoni csapatért. Ezzel szemben a Nike jelenleg 14 millió fontot fizeti ki évenként az Arsenalnak annak ellenére, hogy Arséne Wenger csapatának a mezét kb. 800 ezer szurkoló veszi meg évente - ennél több mezt csak a Barcelona és a MÚúúú értékesít a Nike-val.Az Adidas az Arsenal mellett a Fulham-et is kinézte magának, a német cég így a londoni csapatokkal igyekszik teret nyerni magának."
lehet,hogy jót tenne, asztalterítő kilőve, meg amúgy is ismerős lehet a tavalyi mez más bajnokágból is, szal' szerintem jöhet,mert ez gázos:
http://www.football-shirts.co.uk/fans/fsv-mainz-05-nike-away-shirt-201213_16846