Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mu meg............... 😄DD
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
qpr is egy vicc
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Csúnya világ.!!
Remek! <#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sokan Coquelint tennék Ramsey helyére és Jenkinsont játszatnák jobb bekkben, szerintem jó ez így is.
<#worship>#worship>mindenki bohóckodik, de senkinek sem megy állandóan.nincs konstans csapat.
No one can stop Death!
Verma szerintem se annyira jó, berobbant a csapatba ez tény, de nem a védekezésével, szerintem
ehhez a harmadik helyhez (ha meg lesz) meg kellett egy nevetséges premier league szezon is
ezzel viszont nem értek egyet, egyáltalán nem! "Vermaelen is egy túlhájpolt középszerû védõ, aki ha nem sérült, csak abból él, hogy néha belebotlik a labdába az ellenfél kapuja elõtt."
a squilaccis rész tökéletesen igaz , õt én is utálom és örülök ha nem is látom 😄
az is igaz,hogy bl indulást se érdemlünk mert valóban a kezünkben volt a sorsunk és nem vagyunk képesek megtartani! sikerült majdnem az utolsó helyrõl feltámadni , feljönni a harmadik helyre és végül elkurjuk és ez rohadtul szégyenletes dolog.
azért remélem meglesz a bl hely de én az el-nak is örülni fogok ha azt megnyerjük 😄
Én személy szerint próbálom inkább ezt szem elõtt tartani hasonló esetekben:
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Robin van Persie - Holland
Per Mertesacker - Germany
Wojciech Szczesny and Lukasz Fabianski - Poland
Laurent Koscielny - France
Andrey Arshavin - Russia
akkor sérülésmentes 2-3évet neki.<#eljen>#eljen>
(örülünk, ha 2-3hét meglesz az...<#wow3>#wow3>)
No one can stop Death!
"Most, hogy meg van Podolski, a feladatunk azon lesz, hogy mit kezdünk a házon belüli játékosainkkal, hiszen van egy Wilshere-ünk, van egy Diabynk. Ha õk egészségesek lesznek, akkor úgy gondolom, hogy még jobb keretünk lehet. Ha egy picit majd elrendezgetjük a helyzetünket, akkor talán még egy-két igazolás beleférhet.
Úgy vélem azonban, hogy az átigazolási szezon csendes lesz, már csak két okból is. Egyrészt az Angliában bevezetésre került 25-fõs kerethatár miatt, másrészt pedig az európai nagyon rossz gazdasági helyzet miatt. Más országban vannak már nagyobb gondok is, mint a futball.
A hírek nem igazak, nem érdeklõdünk senki iránt jelen pillanatban. Nem léptünk kapcsolatba senkivel, nem tettünk ajánlatot senkiért, nem állunk közel ahhoz, hogy bárkit is leigazolhassunk. Csak az utolsó meccsre koncentrálunk a WBA ellen."
Diaby-félékkel kell jönni-ismét? az az ember kevesebbet játszik lassan tétmeccsen,mint én az Arsenalban...<#rolleyes>#rolleyes>
remélem csak valami "altatás" az utolsó forduló elõtt,hogy a csapat se az új igazolásokkal foglalkozzon,hanem megfelelõen koncentrált(??)legyen.
No one can stop Death!
No one can stop Death!