31698
-
#26487 csere miatt szoktak normális bírók 3 percet rátenni(pl 3-3 cserénél ugye)
de ami angliában megy az már más, 6-7 perceket tesznek rá, teljesen indokolatlanul
webb,clattenburg,dowd nagy rakás sz*rok -
#26486 holy shit, ti kajak nem néztek PL meccset(főleg te Dean :D)? a 4 perces hosszabbításokra is mindig ráraknak még 1-1,5 percet a bírók az időhúzások, csere miatt, sosem szokták pontban akkor lefújni. -
#26485 nem bunda
csak szimplán sz*rok a bírók angliában
ez van -
#26484 párszor már mi is beszoptuk, h hosszabbításra még rátett 1percet, most nekünk volt szerencsénk. de bundának nevezni azt, h nem pontban 4.percnél fújta le.. -
Dean Winchester #26483 na én most néztem meg :D gyerekek ha ez a muval történik akkor azt mondjátok h a bíró velük volt. most velünk volt ezt csak a hülye nem látja be!
rendes játékidő rég letelt , a kirúgáskor le kellett volna fújnia a picsába :D aztán még passzolgattunk és még akkor se fújta le...
ho-ra adott rá még 2 percet azt is le kellett volna fújnia de nem tette :D Szóval ezt a győzelmet nagyon köszönjük meg neki..
a gólok szépek voltak, a hideg is kirázott attól függetlenül, hogy tudtam mikor ki lövi a gólokat.. -
IXEMGabeo #26482 hmmm:) Egyszer belátjátok végre, hogy a 95 perces hosszabbítások a bunda melegágya... -
#26481 A dailymotion törli az angol összefoglalókat (is)
Reading-Arsenal 5-7 h.u. Angol ligakupa
Nem volt semmi -
#26480 a meccs utáni interjúban eléggé lejön, h végre nem kímélte őket a félidőben ;)
igazából az egyenlítés mondható szerencsésnek, de ugye a bíró ott is következetesen tett még kicsit a hosszabbításra, mire a Reading játékos lesétált a cserénél, a PL-ben le kell játszani az összes játékidőt, nem lehet elcsalni 1 másodpercet sem...:D -
Dean Winchester #26479 nem hiszem, hogy nagyon lebaszta :D a 89 és 95.ben szerzett gól nem ezt bizonyítja...
szerencsénk volt , rohadt nagy szerencsénk, össze tehetjük a kezünket, hogy sikerült továbbjutni! Ebből tényleg tanulni kell és nem akkor kell igazán hajtani amikor az ellenfél vezet mert nem mindig fog sikerülni a fordítás...
-
Dean Winchester #26478 nemtudom :D érdekes hozzáállás... engem is bosszant a sikertelenség, meg utálom wengert amikor nem cselekszik de arsenalos melegítő felsőm van és nyugodt szívvel használom, veszem fel mikor meccsünk van :D Ha lemegyek a srácokkal ,csapattal focizni akkor is kurva jó érzés magam arsenalos mezben látni,és abban játszani :DDD
egyszer sem mondtak nekem ilyet,hogy egy lyen szar csapatnak szurkolsz , nem szégyelled a mezt?!
de ha mondták volna akkor is azt mondom, hogy nagyon magasról leszarom a véleményed koma :D nekem ők a kedvenceim és nem vagyok divatdrukker... szóval ennyi :D
viszont amit írtál azzal te is picit divat drukker vagy, egy igaz drukker nem szégyelli megmutatni, hogy melyik csapatnak is drukkol :)
haverom is mondta, hogy soha nem nyertek bl-t !Mondom és akkor mivan? Kinemszarja le (ok persze érdekel) de én akkor se fogok befanolni másik csapathoz.
Lehet hülyén hangzik de én például örülök, hogy láthatom (remélhetőleg) saját kedvenc csapatom első (!!!!!!) BL győzelmét :D
Azért ritkaság az is,hogy valaki az első győzelemnek szemtanúja legyen...
Le se lehet írni milyen érzés fogott el mikor a barca elleni döntőben vezettünk emberhátrányban :DDD
többek úgy rácsaptam az asztalra, hogy az majdnem kettétört :DDDD
na jó nem untatlak :D
van igazság most amit írtál de ebben nem értek egyet, hogy ha a csapatnak nem megy akkor égő arsenalos cuccban mutatkozni -
Balázs 17 #26477 amúgy Giroud-Chamakh elől tök jó volt:D -
#26476 12 gól, Arshavin hajtott, Wenger végre képes volt őket motiválni és lebaszni félidőben, CHAMAKH DUPLA(!!!)...Mi folyik itt baszod?:DDD
u.i.: Walcott tényleg kapja már meg azt a jobb fizut és a középcsatár posztot, 09/10-es szezon óta bizonyítja(Shakhtar elleni gól meg van?;)), hogy a befejezései tényleg nagyon higgadtak és pontosak, simán lehet ő az új Defoe(na, nem mintha akkora klasszis lenne, de a fizikai adottságai ellenére egész jó csatár) -
#26475 összefoglaló -
#26474 -
Balázs 17 #26473 Eisfeld elég ígéretesnek tűnik
Arshavin elképesztően önző volt
A bíró egy vicc volt, hogy szinte minden szabálytalanság után fél percekig beszélgetett a játékosokkal -
#26472 Az Arsenal szurkolók már várják a Mikulást...öt hét van addig.
:DDDD -
IXEMGabeo #26471
vagy az a bácsi, aki még akkor is ott ült a Hertha Berlin olimpiai stadionjában miután kiesett a csapat és a tetejébe még 100 éves volt és amióta az eszét tudta a csapatnak szurkolt -
#26470 Illetve ami nekem még eszembe jutott erről a témáról az az a Manchester City szurkoló aki bőven nyolcvan év felett járt és elsírta magát miután megnyerték a bajnokságot, hogy erre vár már évtizedek óta. -
IXEMGabeo #26469 lottó szerintem nem jó példa, mert, abban semmi munka nincs, csak az ember elkeseredettségében vagy anélkül megpróbál gyorsan pénzt szerezni belőle. Itt erről szó nincs, minden csapat kőkeményen megküzd a győzelemért -
IXEMGabeo #26468 ott a Chelsea példája. Maguk sem hitték szerintem és senki sem, hogy megnyerik a BL-t 2012-ben és lám sikerült nekik. Nem adták fel és a szerencsének és a küzdeni tudásuknak is köszönhetően, de mégis megnyerték. Arsenallal is megeshet ám egyszer -
IXEMGabeo #26467 Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan Inter szurkoló volt, akik 45 évig várták azt, hogy a csapat nyerjen BL-t, BEK-et, vagy, ami tetszik és ennek ellenére azok a szurkolók kitartottak csapatuk mellett még akkor is, amikor az adott team évekig semmit nem nyert...Igazságszerint mindenki maga dönti el, ki meddig szurkol az adott csapatnak, Viszont az az igazi drukker, aki a nehéz időkben is a csapattal van és ezt ne feledd... -
#26466 Ne idegelj fel te is ezzel a szöveggel: "De ha egy idő után megtörsz és szégyelled akkor nem is szurkolsz nekik igazán. :)"
Az edzőm is azt mondja mindig a csapatnak azért nem nyerünk mert nem hisszük el hogy tudunk nyerni.És ez egy oltári nagy baromság.
Mert én bármennyire is szurkolok az Arsenalnak soha nem nyernek semmit ha így maradnak a dolgok.
Ugyanez van a csapatunknál is hiába hiszünk bármiben is ha kurva gyengék vagyunk csesznek edzésre járni stb akkor hogyan nyersz.
Lottót is már elég sok éve hiszem hogy megnyerem és azóta se nyertem.
Szóval ezek a dolgok csak szavakkal dobálózás. -
Balázs 17 #26465 az már alapból baj, hogy mások véleménye érdekel lol
ki nem szarja le mit gondolnak -
#26464 "Csak hát régen szinte megtiszteltesének éreztem hogy az _Arsenalos cuccokban járkálhatók ,mert egy jó csapatnak az emblémáját viselem.
Most meg kb ég az arcom mert rámnéznek és kb ezt lehet leolvasni az emberekről itt ez a nyomorék és a sikertelenség ellenére felveszi a csapata melegítőjét."
Igen, pont erről szól, hogy valaki szurkol egy csapatnak. De ha egy idő után megtörsz és szégyelled akkor nem is szurkolsz nekik igazán. :) -
#26463 Azért mert anno David Seaman miatt kedveltem meg a klubbot akkor voltak sikerek.Azóta meg lószar sincs ,de továbbra is nekik szurkolok,mert én nem divatdrukker vagyok hogy mindig annak szurkoljak aki az első!
Csak hát régen szinte megtiszteltesének éreztem hogy az _Arsenalos cuccokban járkálhatók ,mert egy jó csapatnak az emblémáját viselem.
Most meg kb ég az arcom mert rámnéznek és kb ezt lehet leolvasni az emberekről itt ez a nyomorék és a sikertelenség ellenére felveszi a csapata melegítőjét.
Amíg ez a vezetőség marad addig itt nem lesz semmiféle trófea.
Pedig simán lehetne még ilyen vak csapattal is meg a LK-ban sokszor jutnak el sokáig aztán basznak rá. De akkor legalább ez meglenne.De ha ez se kell akkor mi? -
#26462 őszintén miafaszért szurkolsz ARSenal-nak? -
Ferrari23 #26461 Arsen Wenger milyen büszke volt már magára 5-6-nál :D -
#26460 ez a meccs bizonyította h van tartása a csapatban. és képesek ekkora hátrányból is felállni -
#26459 ez wtf volt:DDD -
#26458 Ez a meccs mekkora kabaré kb járásba vannak ilyen meccsek.Ez is azt bizonyítja védelmünk egy nagy rakás szar!
A világ legszarabb vezetősége az Arsenalé az már tuti.
Csak itt van ez az állapot hogy ezer éves semmi eredmény nincs állandóan csak a szenvedés megy és minden változatlan.
Máshol már kb a 10. edzőt fogyasztanák de itt nem érte mi van nem látnak ezek.Bár nekik jó kiveszik a nagy pénzeket a játékosok eladásából. -
#26457 az szép :d lehet h meglessük :) -
#26456 DIGI, hajnali egytől, ha jól tudom. -
Balázs 17 #26455 digi éjféltől -
#26454 mi adja és mikor? -
Balázs 17 #26453 najóóóóóó fentmaradok és megnézem felvételről, mert agyfaszt kapok ha ezt nem látom -
#26452 7 :D ez mi már :D -
#26451 Egyetérte.Hihetetlen ami itt megy néha angliában.Egyszerűen a bìrók nem nőnek fel a feladathoz.Németbe pl. Ilyen nincs, ott nagyon precizen fújják le a hosszabitasokat is. -
#26450 az tuti. legalább végrte jól játszott :) -
Balázs 17 #26449 walcott nagy meccse volt
pfff -
#26448 mi vagyunk a legnagyobbak hej hej :D