Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Köszönjük Pat Rice-nak is!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
Azonban Lucas hisz benne, hogy a friss belga bajnok el fogja õt engedni a szezon végén, és ajánlatokra vár.
"Igaz, hogy a Real Madrid és az Arsenal is érdeklõdik irántam." - mondta a 26 éves középpályás.
"Akárcsak a Real Madrid, úgy az Arsenal is beszélt ügynökömmel, Enzo Montepaonóval a helyzetemrõl, de egyelõre csak beszélgetések voltak, semmilyen konkrét ajánlat nem érkezett."
"2015-ig szól a szerzõdésem, de a klub tudja, mit szeretnék. Távozni akarok."
"Volt januárban egy ajánlat a Fiorentinától, de akkor azt elutasították, mondván a szezonnak még hátra van a fele. Remélem, most már máshogy leszneka dolgok."
Bigliát 8 millió fontra taksálják.
nem nagyon néztem belga bajnokit.. mennyire jó ez a srác, nagy szükségünk van rá?
egy kis szokásos hirecske:
A francia Le Parisien arról írt, hogy az Arsenal 22 millió eurós ajánlatot tett a Rennes védekezõ középpályásáért és 99%, hogy az üzlet létre fog jönni.
Az Arsenal már régóta érdeklõdik Yann M'Vila iránt és úgy tûnik, hogy nyáron sikerül is megszereznie a Rennes fiatal középpályását. A 21 éves kongói származású francia válogatott játékost más európai nagycsapat is szívesen látná, de Arséne Wenger személye miatt az Arsenal elsõbbséget élvezhet a többiek elõtt.
"Inter, Arsenal, Real... Mindnél örömmel játszanék! Ezek mind nagyszerû klubok, és remek érzés, ha az edzõjük azt szeretné, ha te is náluk játszanál, különösen, ha ez az edzõ francia" - mondta M'Vila a Canal+ televíziónak adott interjújában.
Amennyiben létrejön a 22 millió eurós üzlet, úgy Lukas Podolski után idén már a második nagy nevet fogja Arséne Wenger az Emirates Stadionba vinni.
"Igen, tudtam, hogy mi zajlott ott. 2-0-ra vezettek, de én nem akartam negyedikként zárni a bajnokságot. Ha a Chelsea megnyeri a Bajnokok Ligáját, akkor nem lehetnénk ott, de még így sincsenek ott a csoportkörben, mert selejtezõt kell játszaniuk." -A.W. a meccs után-
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Azért képzeljük magunkat Vilmos helyébe: minden idõk talán legerõsebb csirkéinek még így is csak 50% esélye van, hogy elindulnak a BL-ben, õ pedig leküzdi a mérgét és átjön nekünk gratulálni, sõt dícséri az 5-2-t és még azt is bevallja, hogy néha nekünk drukkol.
Én azt javaslom tegyük le erre az egy napra a csatabárdot és ünnepeljük meg Vilmossal közösen a St. Totteringham's Day-t! <#idiota>#idiota>
Písz.
A legjobbakat "haver" <#law>#law>
ui. : mindennek meg van a módja. vannak itt tizenéves fiatalok akik írnak sok butaságot, és amire fölösleges is reagálni, csak az ember a korát az írásából nehezen tudja megállapítani. a tisztelet mindenkinek jár, én személyesen 31éves családos ember vagyok, vállalkozó nem mintha ez itt számítana valamit. hogy a lényeget írjam mind emberek vagyunk, csapatoknak szurkolunk, és néztem én már meccset az ellenfél szurkolóival átkarolva együtt iszogatva. ettõl szép ez. (pl. Muamba visszatérése (spurs-bolton) a spurs szurkolók állva tapsolták.)
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Az elsõ 3 helyezett automatikusan fõtáblán van. A 4. helyezett selejtezõt játszik, ha mák lesz, gyenge ellenféllel, mint tavaly.Utána meg gondolom a szokásos...
No one can stop Death!
csak a labda kerek...
No one can stop Death!
Nem garancia hogy vagy ti vagy mi nem eshetünk ki a bl kapuja elõtti oda-vissza selejtezõbõl.
gratuláltam a szép játékhoz, ráadásul az arse-spurs 5:2 meccset 3arsenalos haverommal néztem 😊
szép szezon volt. jó ez így is, ettõl függetlenül fülöp márton beveheti 😊
én csak most láttam a gólokat. messze nem pl kapushoz méltó.
nekem mondjuk mindegy lesz, a tegnap este után(ha spóroltak a BM-nél, szorri)nem tûnik tuti simának a BL-döntõ.
MI BL-ben megyünk, megvan a dobogó is, EZ a lényeg!!
No one can stop Death!
amikor a milan ellen játszottatok 300euroval fogadtam a csapatotokra. a lényeg most jön: a nyeremény már tuti volt a végén, de én még is szurkoltam az ágyúsoknak tovább. nem tudom miért, de értük szorítottam hogy legyen meg a továbbjutás.
ennyit a dolgokról, annak ellenére hogy az arsenal és a spurs a legnagyobb ellenségek.
amúgy Szczesny gyengébb formájára is megvan a válasz: Wenger also confirms Szczesny hasn't trained for five weeks because of a shoulder injury and has needed pain killing injections.
az utolsó 2 sor tényleg erõs lett, elismerem abban igazad van, de egy ilyen gyötrelmes, nehéz szezon után ez kikívánkozott belõlem.
kaka
és tudod miért? mert akkor a tottenham nem mehet BLbe😄D
Komoly Arsenal szurkoló lehetsz, ha döntõben Chelsea-nek szurkolsz.
Nagy dicséret a csapatnak, év elején ezt nem gondoltam volna. Így lehet erõsíteni játékosfronton, ha a világ legerõsebb bajnokságában egy legyengített csapat biztos bl induló!
A citynek is grat, kár, hogy nincs digi pluszom és nem láthattam, az is nagy meccs lehetett. Jah és rohadtul nem lennék most mu drukker, mert ez az igazi szopás!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
<#pias>#pias><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#pias>#pias>
No one can stop Death!
kaka
Fuck YID army!
Döntõben meg hajrá Bayern 😊
kaka
grebber: adhatom a bankszámlaszámom??? tudod 5k-val jössz mert fogadtunk ,hogy az arsenal benne lesz a legjobb 4ben (te alegjobb 7et mondtad 😄DD) <#eljen>#eljen>
gratulálok a fiúknak mert végül megcsináltuk azt amit még egyik csapat sem! a legjobb 3ba végeztünk a kezdeti nyögés ellenére 😄
Arsenal, megvan! Necces volt de megvan. Maradhat rvp megyünk bl!!!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe