31698

• pilboy
    beckham, owen, van nistelrooy-féléket kihagytam, mert ők "régebbiek"
  • pilboy
    azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a két spanyol gigász az utóbbi időben mennyit válogat a pl-ből (mióta is megy nekik nagyon??? ): ronaldo, song, henry, modric, essien, fabregas, piqué, mascherano
  • Dean Winchester
    Postadam-Arsenal nők félidőben 0-2 az állás
    odavágón 2-1re nyertünk úgy, hogy az esélyesebb csapat nem mi voltunk! Szóval ez most így kurva jó eredmény, hajrá csajok !
  • Effe88
    a PL a legjobb,legkeményebb,leghajtósabb liga szerintem...
    nyilván nem az angol játékosok miatt(egy két kivételtől eltekintve, pl.rooney stb..), de ez kit érdekel,bundesliga se lenne azért annyira nagy szám csak németekkel...
    az angol vágatott meg egy kalap sz*r, ez mindig is így volt és lesz de ez nem az a topikXD
  • minimize
    mielőtt belekeverednél egy Bundesliga-La Liga-Premier League (a válogatott emlegetését nem is értem most...?)vesszőfutásba, én 20éve is PL-függő voltam, és az is maradok eztán is.nem köt le egy német-olasz-spanyol bajnoki,ennyi. a szezonbeli terhelésről nem is beszélve,amíg másutt a mákos bejglit tömik az aranylábúak,addig Angolhonban megy a bajnokság pl.,de hagyom,nem vitázom ezen(sem).
    azért gondolom nem a szar bajnokság, és a szar csapatok miatt jönne lassan minden nagyobb név a PL-be játszani,vagy az 50%-os adókulcs a lényeg? másutt az is bőven alacsonyabb...(33%,Dajcsban nem tudom pontosan,sry)
    tudod, nézőpont kérdése.
  • DasIsFuck
    azért megnézném hol lenne a premier líg a sok pénz nélkül...
    Csak nem ott ahol az angol válogatott?
    a mindig esélyes,állandóan kiemelt helyen tartott csapat akiknek 66-on kívül semmi eredményük nincs.
  • minimize
    csupán nézőpont kérdése.
  • DasIsFuck
    nem közepes tudású, hanem nem olyan gazdag mint egy arsenal.
    psg se nevezhető nagy tudású csapatnak egészen addig amíg nem vásárolták össze, sőt a city se volt az.A schalke meg németország 3 legerősebb csapatából van a 2-3. helyen, egyszóval erős túlzás az az "ilyen szintre" mondat.
  • minimize
    félreértesz(amennyiben rám is céloztál a "lenézéssel"),az a baj,hogy állva maradtunk 5éve,a többi csapat meg halad->előre.
  • minimize
    ja,még annyit, egy valamit hiányolok a mai meccsből (is):
    a JÁTÉKOT.
  • Sabcsee
    engem ez a kurva lassú "támadójáték", passzolgatás bosszant. Teljesen ötlettelen, szürke, unalmas a játékunk, pedig én Messiásként vártam az Arteta-Cazorla-Wilshere középpályát, de így 3 meccs után óriási csalódás :( és könyörgöm, felejtsük már el Arteta-t DM-ként, ma is átjáróház volt a kp, úgy hiányzik egy Song féle darálós, erős feka, hogy azt csak Wenger nem látja...
    amúgy nem értem miért nézitek le ezt a Schalke-t, megverték azt a Dortmundot, aki most oktatja a Real-t + a Farfan, Holtby, Affelay- Huntelaar támadónégyes sajnos simán jobb a miénknél, max védő és kapusposzton vagyunk jobbak. :/
  • Effe88
    jó hát bundesliga erősödött,köztük Schalke,Dortmund is
    dortmund pl, verte a madridot ottho,nmadridba meg ikszelt
    szóval ma már nem csak a bayern van
    mondjuk egy van persivel,meg egy songal előrébb lettetek volna az biztos
  • Kaplan
    Nem kéne egy szinten lennünk velük. Eléggé nagy szégyen, hogy idáig süllyedtünk. A Schalke egy ügyes, európai szinten közepes tudású csapat. Mi sem vagyunk már Top 4 de régebben ezeket a meccseket azért hoztuk mindenféle izgalom nélkül. Most két meccsen egy pontot szereztünk velük szembe.
  • minimize
    "kb. egy szinten vagytok velük"
    talán pont EZ a baj...
  • Effe88
    egy Schalke???mi bajod vele
    kb. egy szinten vagytok velük,játékosállományban is(ez nem fikázásnak írom mert komoly csapatok de ezek a tények)
  • Kaplan
    Egészen elképesztő mélyrepülésben vagyunk... Egy Schalke, egy Schalke okoz nekünk akadályt...
  • Chris Lowe
    A francba, így 2:2 után már másképp látom.
  • Chris Lowe
    Idén bl-t nyerünk! :-)
    Pl 5-8 között, de a bl a miénk!
  • pLau

De megnézetnék a srácokkal egy-két ilyen videót néha, hogy elgondolkodjanak a játékukon...
  • minimize
    aham! nem véletlenül asszociáltak a bemutatásakor az "asztalterítőre".
  • Steve Downie
    Így már érthető :D

• minimize
    Andre Santos has drawn anger from Arsenal fans and legends after asking for Robin van Persie's Manchester United - at half time yesterday!
    Former Gunner Ray Parlour blasted: “That’s a joke. I wouldn’t have that. At half-time? He should be concentrating on his game and he was having a nightmare.
    “He can’t play in a back four as he gets caught out of position all the time.”
    Former Middlesbrough striker Jan Aage Fjortoft added: “Arsenal give Van Persie a goal. Van Persie gives Santos a Manchester United shirt.”

• Dean Winchester
    elvileg a steauanak volt valamilyen 100 valahany meccses veretlensége? mintha fel fullel ilyesmit hallottam volna.
  • pLau
    Szép teljesítmény volt az övüké is, gratulálok nekik, de azért örülök, hogy nem döntötték meg a miénket :)
  • Steve Downie
    Ugyanúgy 49 bajnoki után, mint mi :D Illetve ők is nagy rivális ellen játszották az 50-et.
  • Balázs 17
    vééééééégre kikapott a juve
  • minimize
    A vereségről: "Csalódott vagyok, ez csak természetes, mivel sokat birtokoltuk a labdát, azonban nem voltunk elég hatékonyak a saját, illetve az ellenfél harmadában sem. Csak képzeletbeli fölénynek érződött a labdabirtoklás. Gyakran volt nálunk a labda, mégis ők alakítottak ki több helyzetet, és a győzelmet is ők érdemelték. Részben azért is, mert nagyon hamar hátrányba kerültünk. Egy ilyen mérkőzésen, óriási előnyt jelent a korai gól. Ezt követően remekül védekeztek, határozottabbak voltak a párharcokban, aminek számunkra vereség is lett a következménye."
    Arról, hogy mit is mondott R.van P-nek a félidőben: "Semmi különöset."
    A.W. a mai meccs utáni sajtótájékoztatón(arsenalfan)

• csocso14
    Ötlettelen, bátortalan focit mutattunk, mintha csak félnék az old traffordon. Nincs egy vezér egyéniség aki irányítana, aki keménykezű lenne mint anno Viera és főleg nincs egy befejező csatárunk. Mikor a középpályásoknak kijön a lépés akkor lőttünk gólokat, de nekik se mehet mindig ilyenkor jön a képbe a csatár ill fordítva, de itt csak a középpályásokra támaszkodhatunk elől Giroud szépen leszokta fejelni a labdát, de nem ennyi lenne a dolga. Nagyon bíztam benne, hogy jó lesz, lehet még jó csak, mint már lentebb is írtam Giroud Chamack (utóbbi örül ha a kispadról végignézheti a meccset) csatár kettőssel nem lehet neki indulni egy ilyen szintű bajnokságnak, nem is beszélve a BL-ről vagy az FA kupáról. Ráadásul ha Giroud még ontaná is a gólokat, akkor is pihentetni kéne, de még erre se lennénk képesek, mert nincs utána senki és ez a VICC.
  • Sabcsee
    szerintem ma a legnagyobb csalódás Vermaelen volt, csapat KAPITÁNYKÉNT és védőként is csődöt mondott. Én örültem, amikor ő lett a csk, sőt, még amikor Robint nevezte ki az öreg tavaly, akkor is én inkább Verma-nak adtam volna, de amennyire a holland összetartotta a srácokat, annyira szar a belga...

Cazorla az egyetlen kincsünk, ő, Mannone(!!) és Wilshere akartak ma pontokat szerezni, a többiek elmehetnek a picsába.
  • minimize
    Arsha kedden is pörgött rendesen,mostanában nem fetreng annyit,mint régen-szerencsére.
    Giroud mai kapufáját meg simán elcseréltem volna a keddi góljára...:/
  • Dean Winchester
    santos kib****tt szar volt !
    arshavin is sztem próbált előremenni....
  • minimize
    Merte,Mannone,Cazorla,és Giroud "hajtottak", a többi meg...Santostól rosszul vagyok, Ramsey meg a szélen??! a vicc az, hogy a mu félgőzzel hozta,szerencse, hogy Mannone jó volt,egyébként 4-5gól különbség simán lehetett volna a végére.
    top4? egyenlőre ezzel a játékkal csupán álom.
  • Balázs 17
    inkább kapjunk 20 gólt, de lőjünk 40-et :)
  • Dean Winchester
    Santi egy kontrából próbált előre menni de a többi töketlen csak hátul leragadt! 0 motiváció
    útwengeren lehet írni
    wenger nóóóóz

vicc
    jövőhéten sztem Gelsenkirchenben sem lesz sok keresnivalónk attól félek...
    persze remélem, hogy rám cáfolnak a srácok

egyébként a mu rohadtul nem erőltette meg magát és így is nyertek
    igazándiból ez a meccs egy nagy nulla volt

balázs: azért az se kutya,hogy a sunderlanden kívül mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban :)
  • Balázs 17
    az a vicces, hogy a 19. soton 14 gólt szerzett:DDDD
  • minimize
    (10emberrel, a végén, a védelem ott is adja magát...)
  • arsnl
    After 10 games last season: 16 points, GS 20, GC 21.
    10 games this season: 15 points, GS 14, GC 8
    nocomment
  • arsnl
    gólyeah.
  • minimize
    a Ligakupa-csapat ütötte volna ezt a mai impotens gárdát,ennyi.
    nem mélyedek jobban bele, felesleges lenne.
    nem tudom, látok-e még olyan Arsenal-t,akiket anno megszerettem...(Adams,Petit,Ljungberg,stb...)
  • arsnl
    tudod, h szar a csapatod ha egyedül szurkolóidra lehetsz büszke-,-