31698
-
#31216 ahogy elnézem,egy Preston ellen szenvednek(tudom,kupa,kiscsapat jobban hajt,stb.stb,...)mindenhol bukjuk a lehetőséget,úgyhogy...hagyjuk is. -
#31215 szerintem kiment németbe melózni,aztán csend van... -
#31214 Készülnek a fiúk a Bayern elleni alázásra hozzászoktatják maguk a szopáshoz
És akkor még az arsenalos Facebook oldalon kikérték maguknak ugyan miért ne lennénk benne az első 3-ba kik lesznek előttünk....igaz is volt a felvetés mert lehet a 4. hely se lesz meg.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.03. 21:46:34 -
Balázs 17 #31213 na mi van yama?:) -
#31212 lassan háromnak,de megvárom a nyafogókat,nehogy megint én legyek a túl okos... -
#31211 Azért Sterling lövéséből oda kapusnak nem illik gólt kapni. Én már szezon kezdete óta mondom, hogy Monrealt elveszítettük. Egyszerűen nem képes védekezni. Impotens módon gyakorlatilag végigkíséri a támadókat a saját szélén. A csapat leggyengébb pontja a spanyol.
Ez a két vereség (ráadásul mindkettőt előnyből bukjuk el), hatalmas érvágás. A riválisaink nyerni tudtak, a Chelsea már 9 pontra meglógott. De kapaszkodik a Spurs is, fejemet rá, hogy ma a Pool is behúzza. A Murinnyó gárda is kezdő összekapni magát. Nagyon nagy vesztesei voltunk az elmúlt két fordulónak. -
#31210 Bayern ellen ezek után 0-3-as hendi is kevés lesz. Lehet meglesz az új rekord a licseszter után. -
Chris Lowe #31209 Mindkét city gól lesgól volt, mondjuk ettől függetlenül jatszhattunk volna jobban, özil megint nulla volt. -
#31208 egyébként némi csúszással,de megint a helyünkre kerültünk.
komolyan,20éve nézem őket,de most már....kínkeserv.(ne nézd őket-hagyjál már...) -
#31207 az egyetlen jó volt,ami elment ajándékokra,visszajött.
ezek meg...most komolyan,2-1--nél kp-s csere egy támadó(Pérez,pl...) helyett....jó a 4.hely is,zsinórban xx-or,grat. -
Rudee #31206 Remélem fogadtál rá, hogy legyen valami jó is a meccsben. -
#31205 top4(talán)meglesz,ne izgulj.
a lényegi meg lelép,(mer'majd a kur*a pénz...)de veszünk helyette 2,5milliós örök ígéretet,kettőt.
ez van. -
Balázs 17 #31204 ennyit er a csapat, mi ez a siralmas masodik felido
20%-os passz pontossag, osszefosott gatyak pff
sebaj az a lenyeg, hogy ilyen ludogorets felek ellen villogunk -
#31203 egy megvan-nekünk.
-
#31202 Megint 1rangadó,minimális "variálással".
Tipp: 2-1 a City-nek.
-
Rudee #31201 Nem bunda, egyszerűen szar a rendszer. És innen már csak rosszabb lesz, ha fixen 4 csapatot indíthat a csoportkörben a 4 nagy liga. -
#31200 Kívánom, hogy felrakd rá a vagyonod és nyerj! -
#31199 Jó a csapat. Legalább Bayern ellen 0-2-es hendivel lehet tolni a Münchent. -
#31198 Ide a teljes Barcelona jöhetne 1az1-be az se segítene ilyen vezetés mellett. -
#31197 Januárban úgyis jön majd Draxler. :D:D:D -
Balázs 17 #31196 továbbra is tartom, hogy Ox nem való az arsenalba
egy értelmes szélsőnk sincs, jah, de van, csak ő most csatár.. -
Balázs 17 #31195 minden évben ezt mondjuk, aztán bekakilunk és labda se lesz majd nálunk
akkora bunda ez a sorsolás, hogy nem igaz, 300%-ra biztos voltam, hogy a Bayernt kapjuk, most h második lett a csoportban... -
#31194 Szerintem a mostani Bayern gyengébb, mint az előző éveké. Lewa egy állat, életveszély minden tekintetben, de korántsem olyan acélosak. Abszolút lehet keresnivalónk a párharcban, ha legalább ezt a szintet hozzuk teljesítményben. Plusz pont, hogy nem otthon kezdünk. -
#31193 Nem baj , legalább a bronzéremért tudnak majd hajtani a bajnokságba. -
Chris Lowe #31192 Uff ez a bl idén is necces lesz..... -
yamato41 #31191 +1 -
yamato41 #31190 Ezt a topikot azok a faszfejek tették tönkre, akik folyamatosan a csapatot, a játékosokat és a szakvezetést bántották. Sajnálom, hogy ez lett belőle. Én csak védelmembe vettem a nem jogos támadások ellen. No nem mintha szükségük lett volna védelemre néhány magát szurkolónak képzelő tróger senkiházi borgőzös okádásai ellen. Egyikük szerint még most is szar a csapat. Lelke rajta, csak az ilyen ne ossza már a tutit, nekem meg legyen szabad némileg kajánkodni ezeken. A szememben az nem lehet Arsenal-szurkoló,, aki szurkolás helyett állandóan bántja a csapatot. Számtalan tényt állítottam, senki nem cáfolta megy egyiket sem. Értelmes vitára egyikük sem volt hajlandó. Olvass vissza nyugodtan. Én próbálkoztam, de ezek csak köpködni tudnak. -
pLau #31189 Lehet álmodozni és irreális elvárásokat támasztani a csapattal szemben, de szerintem jelenleg jól játszunk és elég jól állunk bajnokságban és BL-ben is. Örüljünk ennek ami van és szurkoljunk a csapatnak. -
#31188 "Miafasz?" Az ok egyszerű szar a csapat és ez megosztja a népet -
#31187 Engem nem az érdekel, hogy neki Wenger a jóisten, neked meg nem. Lehet itt értelmesen, személyeskedés és cinizmus nélkül is kibeszélni a csapat dolgait. Sose lesz olyan a csapat, hogy az mindenki vágyait kielégítse. De ami pár hónapja ebben a topicban folyik az egyszerűen szánalmas és gyerekes. Arsenal drukkerek egymást köpködik. Miafasz?! -
#31186 Hagyd rá. Legalább látja a világ ,hogy ilyen "csöves" szurkolok is vannak akiknek elég ez a nagy évek óta tartó totális sikertelenség. Ha neki ez örömöt okoz hogy soha nem nyer a csapata semmit egészségére. -
#31185 Hallod, fejezd már be Te is! Ugyanolyan hülyegyerek módjára viselkedsz, mint akiknek szánod ezeket a szánalmas kommenteket. Komolyan néha meg kell néznem, hogy ez Arsenal topic vagy valami vegyes angol bajnokis zúzda. -
Balázs 17 #31184 feltűnt, hogy evek óta vagy jó őszünk van, vagy jó tavaszunk?
majd áprilisában meglátjuk :D -
yamato41 #31183 Wenger OUT!
Wenger OUT!
Wenger OUT! -
yamato41 #31182 Ismét alaposat érveltél. Gratulálok szellemi magaslataidhoz... -
#31181 Pont ez az ,hogy nem én mutatom fel hanem a szarzenál. -
yamato41 #31180 Most már tényleg megvilágosodtam. Ilyen alapos érvelésnek egyszerűen nem tudok ellenállni. Egyszerűen elsodornak az érvek, következtetések, adatok hullámai. Vajon mennyit kellett gondolkodni mindehhez? Minden esetre komoly szellemi teljesítményt mutatsz fel... -
#31179 Eddigi ezer év alátámasztja amit írtam. Amint jön egy nagy csapat már game over. -
yamato41 #31178 Te vagy az, aki nem is néz meccset, oszt' úgy osztja az észt? Jó, akkor igazad van... Te, van egy rossz tévém, nem gyógyítanád meg kézrátéttel? Vagy az agyhullámaiddal akár a globális felmelegedést is visszaszoríthatnád. -
#31177 :DD