31698

• cypher
    közben olvasom a meccs utáni értékeléseket,véleményeket.(tudom,mindenkinek megvan,nekem is...).Sanchez gólja egyértelmű kezezés volt,a kiállítás meg vicc,mert az nem volt szándékos,a 11es meg botrányos. 3fekete cuccos nyerte meg a meccset.
    akkor köszönjük a játékvezetői 4esnek a mai 3pontot.
    bezzeg,ha másnal "néznek el"...hagyjuk is.
  • cypher
    még nyertek a meglévő 5-ön kívül 8bajnokságot,aztán partiban is leszünk-a PL-t tekintve.Több tiszteletet,ha lehet...
    Wenger vastapssal távozik a szezon végén,de kell a váltás.
    "De en orulok, ha marad meg egy ideig, addig is 4rsenal marad a csapat." Ezt szimplán megmosolygom,tudom,nem zavar...
    Engem sem.
  • contraste
    Jol elkentetek a szankat :)

Amugy meg Josenak nem alavagta, vagy ha igen megerdemelte. IStent akart jatszani, es ezt senki nem teheti meg. Csak maganak koszonheti, h kirugtak, nem viselkedhet ugy, ahogy viselkedett, ilyen edzo nem kell nekunk, fajo szivvel, de el kellett kuldeni.
    Conteval szazszor jobban jartunk.
    Josenak mennie kellett, ahogy Wengernek is kene az Arsenal erdekeben, mar csak egy demenciaban szenvedo oregember, koze nincs a mai focihoz taktikailag.

De en orulok, ha marad meg egy ideig, addig is 4rsenal marad a csapat.
  • 6unn3r
    Igazából a Bridge-en mindig ez van. Tök mindegy, hogy kik alkotják a keretet, valamiféle Arsenal-szindróma miatt folyton úgy mennek ki a pályára, mint akik soha nem láttak labdát. A tanácstalanság, a dekoncentráltság, a nyerni akarás teljes hiánya. Tök mindegy, hogy a Chelsea élén Mou vagy Conte vagy akárki ül. És sajnos még Morcos Alonso könyököse mögé se lehet bújni, mert annak ellenére, hogy az szabad kifelé és sárgalap, a meccs nem ezen múlt. A Chelsea törlesztett, a bajnokság valószínűleg eldőlt. A Bayern ellen ha ki kell esni, akkor vért izzadva kelljen és vért izzadjanak a többi bajnoki meccsen is, hogy ne érjen minket a BL nélküli szezon csúfsága.
  • cypher
    A Főnök újabb,2éves szerződés-ajánlattal rendelkezik.
    Lehet szájalni....

• cypher
    aham...valóban volt 3 "nagynevű" hiányzójuk,mi pedig durva kezdővel vertük őket -idegenben,kapott gól nélkül,de 5 rúgottal.
    ha az nem volt jó teljesítmény,akkor nem hiszem,hogy Neked bármi megfelelne ezek után...
  • Balázs 17
    lenyeg, soton c-t alaztuk es csillagos otos ;)
  • cypher
    jujj,ne,rögtön jönnek a károgók.
    Wenger OK,csak "mental instability"-volt.
    most,és a Watford ellen is.

• grebber
    Ismét a Cselzí a bajnok
  • cypher
    yokohama(vagy mi...),többiek?
    tudom,nem a világ vége...nem hát.csak egy újabb PL-szezon.
    bohócok.
  • cypher
    ENNYI.
    (kérem,kapcsolja ki.)
  • cypher
    NBC-n a gól előtti megmozdulás sárga volt,de ma (sem)ez fog dönteni.
    "Majd jövőre."
  • cypher
    olvastam pár kommentet,a kedvenc hozzászólóm meg sem jelent(eddig...)de mondhatom,jól szórakoztam,és közben megvilágosodtam.
    innentől örülök egy szakadt x-nek is,akár egy 4ed-osztályú ellen pl.,mert Wenger a vezérem,aki lát,tudja,mi a jó az Arsenal FC.-nek.
    hovatovább minden bíró ellenünk fúj,állandóan fontos sérültjeink,ill. szinte 2naponta meccseink vannak,huhh,tényleg sok(k).
    az elmúlt 17év rajongás(a 22szurkolói év) után is maradok Ágyús,mert...kell egy csapat.
    valakinek a Wycombe,van,kinek a R.Sociedad...
    in Wenger we Rust.
    Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.02.01. 17:37:43
  • Balázs 17
    nem is az eredmenyen, hanem ahogy es akiktol kaptuk

szerintem watford ket leglassabb jatekosa... szanalmas szar
  • mooo
    Nem tudtam mért nevetsz, de gyanús volt így ránéztem az eredmenyek.com-ra :DDD Micsoda örömteli nap lesz ez a topikbeli "szurkolóknak" mivel megint lehet majd megállás nélkül gyűlölködni,elégedetlenkedni,szidalmazni a csapatot és Wengert. És ezen már az sem változtatna ha mondjuk berámolnának hirtelen vagy 4 gólt...
  • cypher
    ÉBRESZTŐ!!!
  • Balázs 17
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • grebber
    Burnley v Lincoln City 1-es
    Fulham v Tottenham Hotspur 2-es
    Blackburn Rovers v Manchester United 2-es
    Sutton United v Arsenal 2-es
    Middlesbrough v Oxford United 1-es
    Wolverhampton Wanderers v Chelsea 2-es
    Huddersfield Town v Manchester City 2-es
    Millwall v Derby County or Leicester City 2-es

Acélos legjobb 8 lesz bármelyik favorit ellen esélyünk sincs ezek meg top csapatok az arsenalnak talán a Burnley bár... lehet a Suttonon se jutnak túl vagy mik ezek.
  • cypher
    megy is az FA-kupasorsolás utáni(x-ed osztályú)pszichológiai hadviselés.(betonkuckós,kis férőhelyes awqy-fan placckép,meg a "Csapat" összetartozásos fotói.Aranyos.)
    Remélem,nem lesz ránk hatással. Ma,és a hétvégén is pontok,de minimum(a hétvégi meccsen....)1pont kell.
    Go Gunners!
    Arsenal Till I Die!

Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.01.31. 16:58:33
  • cypher
    Ennyi.
    A tegnapi teljesítmény pedig csillagos ötös,semmi több!
    Remélem,elkenjük a Chelsea-száját is a következő fordulóban.
    (Ez dettó 5pontos: "Ettől függetlenül ő is egy sikermániás, türelmetlen, pénzt nem sajnáló iparmágnás, aki végignézte Mourinho megbuktatását is. Nem kedvelem a portugált, bár érdemeit elismerem, de ki tudja hol lenne a Chelsea a mai futball térképén José nélkül. Imádta a klubot, a szurkolók is imádták őt, a klub régi alapmeberei dettó. Ő lehetett volna a Chelsea Fergusonja. De jött néhány ficsúr és alávágtak. Gyönyörű.")
    TOP.
    Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.01.29. 15:35:14
  • 6unn3r
    Szimplán csak azt láttad meg a mondandómban, amit látni akartál és amire harapni lehet. Teljesen tisztában vagyok a 21. századi focival és csapatépítéssel és hogy mindenhol ez megy. A szőlő nem savanyú, mert nem azért szurkolok az Arsenalnak, hogy aranyat nyerjen. Tudod jót lehet poénkodni az örökös 4. hely dologgal is, de inkább legyen mindig 4. az Arsenal, mint úgy kurvuljon el, ahogy azt teszi most a Manchester United. SAF érdekes nagyon nagy költekezések nélkül, szintén tudatosan épített fel egy birodalmat, amit most font százmilliókkal próbálnak a lábán tartani. Hát így múlik el a világ dicsősége.
    A Chelsearől pedig továbbra sem változik a véleményem. És ez független attól, hogy Abra tudatosan építi a klubot vagy sem. Ettől függetlenül ő is egy sikermániás, türelmetlen, pénzt nem sajnáló iparmágnás, aki végignézte Mourinho megbuktatását is. Nem kedvelem a portugált, bár érdemeit elismerem, de ki tudja hol lenne a Chelsea a mai futball térképén José nélkül. Imádta a klubot, a szurkolók is imádták őt, a klub régi alapmeberei dettó. Ő lehetett volna a Chelsea Fergusonja. De jött néhány ficsúr és alávágtak. Gyönyörű.
    A pénz dobálásról meg annyi, hogy hosszú, de tényleg hosszú évek alatt így hirtelenjében 4 embert tudok mondani, aki 30 felett fájt: Özil, Mustafi, Alexis, Xhaka. Ez még mindig nem pénzszórás.
  • contraste
    "Akik évről évre nagyon nagy pénzekért építenek csapatot úgy, hogy az elnökük egy sült bunkó"
    Abra egy tudatosan felipetett klubot vezet, ami amugy mar sok eve okosan igazol, es nagyon jol ad el jatekosokat profittal. Osszevissza beszelsz...
    Sult bunko? csak magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt, dehat mit lehet varni egy 4rsenal szurkolotol, savanyu a szolo...

Ti ugyanugy dobaljatok a 30-40 milliokat, + volt egy nagy stadionepites, ugyanugy- milliardos orosz meg amerikai tulajotok van, felejtsetek mar el az onamitast, ez a 21. szazadi foci, csak van, aki sikeresen csinalja es van, aki nem.
  • yamato41
    Teljesen igazad van, pontosan ezeket írtam le én is. De úgysem értik, mert nem akarják. Vagy nem képesek rá.
  • 6unn3r
    Én meg azt bírom, hogy ti mindig minden meccsen gálát vártok. Egy pozitív hozzászólásotok nincs soha a csapatról. Ha 4-0ra nyerünk a Swans ellen, akkor az a baj, mert ez a Swans harmat gyenge és majd a Bayern seggbekúr minket. Ha többször utolsó percben nyerünk, akkor az a baj, mert az adott meccset 90 perc alatt meg kellett volna nyerni. Ha egy riválist verünk meg, akkor meg jön megint a demagóg duma, hogy éppen ideje volt meg szép és jó, de úgyse leszünk képesek a szezonban tartósan ilyen formát hozni. Nem szeretitek Wengert, nem jó semmi, amit csinál. Nem jó játékosokat igazol, akik vannak meg szarok. Miért szurkoltok akkor az Arsenalnak, ha semmi se jó? Annyi másik csapat van a világon...

Én sem vagyok maradéktalanul elégedett. Mert ugyanúgy vegyesek az érzelmeim Wenger és a vezetőség iránt, mint a csapat és egyes játékosok iránt. De a klubok cégekként működnek és a cégek érdeke a profit. Az Arsenal rendszeres BL szereplő, amiért pénzt kapnak. Felhúztak egy korszerű stadiont, amelynek az egyik legjobb a kihasználtsága az európai top csapatok közül. Évről évre egyre nyereségesebb a klub, nem küzdenek anyagi gondokkal. Emögött óriási munka van és Wenger sem véletlenül ül még a padon. Tudom, a szurkolók bajnoki címet várnak, illetve szeretnének eljutni a BL döntő közelébe is már. Én magam is örülnék neki.
    De most őszintén: ott a Spurs. Évekkel ezelőtt több, mint 100 millát költöttek, aminek a nagy része kidobott pénz volt. Mostanra érik be egy olyan csapat, amelyikkel érdemes számolni, ha nem is az aranyért folytatott küzdelemben, de dobogóra simán esélyesek, ellenben a nemzetközi szinttel, ahol még mindig képtelenek megvetni a lábukat. Vagy a Chelsea? Akik évről évre nagyon nagy pénzekért építenek csapatot úgy, hogy az elnökük egy sült bunkó és ahol a játékosok szemrebbenés nélkül buktatnak meg olyan edzőt, aki nélkül a Chelsea-nek még mindig nem lenne történelme. A Pool dettó Spurs szint. Tök mindegy, hogy éppen kirándulnak egyet a BL-ben vagy csak a PL-re kell koncentrálniuk, a végén mindig ELCSÚSZNAK, mert egyszerűen nincs erős magja a csapatnak. A ManU meg önmaga paródiája. Az elmúlt 3 évben biztos elköltöttek már több, mint 500 millát. Ibra, Pogba, Falcao, Mata....jöhet ide akárki...és akkor még Griezmannért is megy a licitháború...

Amíg nyereséges az Arsenal és őrült összegúű igazolások nélkül is rendszeres BL szereplő, addig az égvilágon senki nem fogja az elnökségen verni az asztalt PL aranyért. És ezt ti is tudjátok nagyon jól. Ezt vagy el kell fogadni és örülni annak, hogy legalább mi még nem kurvultunk el vagy nézni kell másik csapatot és annak szurkolni.
  • Balázs 17
    biztos más meccset néztünk...

bírom amikor azzal jön valaki, mert más csapat megizzadt, meg hát ősszel is épp nyertünk blabla
    egy olyan csapat ellen, aki eddig egy pontot szerzett idegenben, gólokat is három havonta rúgott... úgy, hogy abban a tudatban volt a csapat, hogy a riválisok hibáztak, rohadt nagy gálát kellett volna csinálni, mert ez a Burnley nem mutatott sok ellenállást (kiállításig)

sima mérkőzés lehetett volna, Özil kb 3x rúgta el egy jobb helyzetben lévő elől a labdát, Sanchez minden áron gólt akart szerezni ezért többször is képes volt önzőzni
    Papát tuti eltiltják 2-3 meccsre
    Xhaka továbbra sem való ide, vannak jó passzai, de lomha és buta, Ramsey-t úgy ahogy van eladnám nyáron

Érdekes Wilshere kölcsönben nem sérül meg :)

yamamotóra inkább nem is reagálok, mert nincs értelme
  • cypher
    ...
  • grebber
    "Ez volt a 149. PL-meccs, amelyen nem nevezett angol játékost a kezdőcsapatába az Arsenal, míg az összes többi csapat együttvéve is csak 122-ig jutott a sajátos rangsorban."
  • yamato41
    "szánalmas és gusztustalan, amilyen minőségben írtok itt egy néhányan"
    Így van, régóta mondom én ezt. A szarháziak meg csak tobzódnak tovább...
  • Chris Lowe
    Ott a pont! Igazad van!
  • 6unn3r
    Ez a Burnley kellemetlen ellenfél volt. Irányítottuk a mérkőzést, voltak helyzeteink. Nem gondolom, hogy szánalmas és flegma volt a játékunk. Xhaka még agyban mindig éretlen, neki köszönhetjük, hogy a végére ránk szállt a Burnley és kiharcoltak egy büntetőt. Ősszel is megszenvedtünk ellenük, de ugyanúgy a többi nagy csapat is vért izzadva tudtak nyerni vagy pontot szerezni. Az ilyen győzelmek is rettentő fontos győzelmek. Utolsó pillanatban megnyert nehéz meccsek segítenek összekovácsolni a csapatot és az önbizalmat is növelik.

A topicot meg javaslom írjátok át antiarsenal topicra, mert még mindig szánalmas és gusztustalan, amilyen minőségben írtok itt egy néhányan.
  • cypher
    kb.
    örüljünk?
    ja,persze,megvan a 3pötty. IDE már büdös életben nem jön senki beszarva,hiába,hogy utoljára pont a Professzor alatt esett olyasmi meg, azon években...nem jön vissza(Tőle), kell majd a vérfrissítés.pedig Henry de jó lett volna itt,segédként,az edzőivel rendelkező másik legendánk mellett...
    Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.01.22. 17:18:31
  • Balázs 17
    szanalmas, flegma jatek az egesz me csen, ki tud jobban sarkalgatni

koszonjuk a bironak
  • grebber
    Jó lesz az az 5. hely is szánalom. Egyre csunyább zakó néz ki a Bayern ellen. De legalább tippmixen termelik a zsetont majd
  • cypher
    nem értem,ne haragudj.ahogy az eddig 2 gólos,első szezonban eddig 2piros lapos Xhaka-s 30x milliót sem.komolyan,dajcs-ban is fát vágott,de mindegy. utóbbi értelemszerűen nem neked ment,de lusta vagyok innen kilépni,remélem,kihúzzuk ezzel az egy lőtt góllal!
  • Chris Lowe
    Na itt az új esély, kikapott a pool előzhetünk holnap.
  • 6unn3r
    Tudom, tudom...a Swansea volt nagyon gyenge...
  • cypher
    Ennyi.
    Mióta Cazorla (sincs)a kp-n,azóta az Öreg tanácstalan,de rendesen...
    Remélem,legalább a 0:1 marad a végéig....
  • grebber
    Dehogy kell lépni évek óta fasza minden.....
  • Balázs 17
    lesz-e idén is csoda, vagy most már tényleg ránk ver a spurs... nah akkor viszont már lépni kell valamit!
  • cypher
    majd max. megy egy ajánlat valamelyik preston-i "aranylábúért",csak mert 1-2t rúgott nekünk....ez olyan Wenger-es lenne.