Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
Hulk-ra is "akad" majd' 40millió,de elvileg mínuszos a klub...
<#fejvakaras>

No one can stop Death!

Effe88
ezek szerint😄😄
5-6 éve még stabil középcsapat voltak a francia élvonalban
azóta kicsit megcsúsztakD:😄

ilyen jól megy nekik?? ezek szerint évrõl évre sikerül a kiesõ zónába bejutni D: mert emlékszem pár éve még stabil másodosztályú csapat volt
Effe88
bajnokságot is nyert játékosként itt
egyébként most jutotta fel a strasbourg a francia 4.osztályba😄😄

minimize
a másik hír,hogy a Fõnök Strasbourg-ban járt, hogy tárgyaljon a jövõjét illetõen.anno játszott,és trénerkedett is itt,(RC Strasbourg)visszatérhet 2év múlva.
<#merges2>

No one can stop Death!

minimize
most olvastam egy külföldi site-on,hogy Abramovics hajlik Messiért kifizetni a kért 250millió euro-t,hogy Guardiola oda menjen menedzsernek...
na EZT nem szabadna hagyni,mert tényleg vicces.<#ejnye1>

No one can stop Death!

lesz még egy parkunk? 😄
minimize
rosszul fogalmaztam volna?
mindenki MINÕSÉGI játékosokat igazol-vagy tárgyal velük, mi meg lehet, hogy lemaradunk a tunéziai 21éves sztárról.
így más érthetõbb talán.
amúgy idén sem volt gyenge kerete a csirkéknek, a 'Castle is erõsnek tûnt eddig is,de nem sorolom...ez meg alább-no comment.
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120530/arsenal-could-lose-out-udinese-race-tunisia-star-173314

No one can stop Death!

ezaz... miért nem lehetne, neki is felajánlani az új szerzõdést és hagyni a drukkereket, hgy nyugodtan nézzék az eb-t?! 😊D
arsnl
hát sztem egyedül a Chelsea erõsített, többiek eddig nem igen kapcsoltak rá, mi meg már ide hoztuk Poldi-t. átigazolási idõszak amúgy is csak júniusban nyílik meg. bõven jók vagyunk eddig. csak RvP ne menjen!

minimize
(halkan jegyzem meg,hogy ismét bõszen erõsít mindenki,NEVEKKEL,mi pedig toporgunk-ahogy szoktunk...<#gonosz3>)

No one can stop Death!

csocso14
Ja vagy csak Abramovich ez egyik gépével elég megy 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

arsnl
de pár hónapot úgyis kihagy mire eldönti melyik légitársaság gépével repüljön át Londonba.

Steve Downie
Helyes, neki hozzank kell jonni!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
Engem meglepett. Nem semmi, ha valaki meg a City kezerol is kepes lecsapni egy jatekost.

minimize
Vertonghen már nem erõlteti a csirkéket,12millióért hozható lenne!
(áll.faragnának az árán,de az ajax által megszabott ár a mérvadó)

No one can stop Death!

minimize
<#nevetes2>
csodálom,hogy sikerült eldöntenie.

No one can stop Death!

csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
ezzel tisztában van a Fõnök is, de mint tudjuk, õ nem nagyon változik.
kevés esélyt látok az eb indulása elõtt igazolni,utána meg a pénz fog dominálni,fõleg,ha "megfelelõen produkálnak" a kinézett emberkék.
persze,most halogat mindenki,mert ezt a játékosok is tudják...<#rolleyes>

No one can stop Death!

Steve Downie
Ebbe nem lehet belekötni. Õ mentette meg a szezonunkat, a minimum az, hogy a terhet leveszi a válláról Wenger és igazol pár nevet. Jöhet Nkoulou is, meg még pár fiatal tehetség, de nekik kelleni fog néhány év megint, hogy beérjenek, mi viszont nagy bajban lennénk, ha Robin lesérülne (ami hatalmas szerencsénkre nem történt meg idén).
Wengernek most kellene igazolnia, hogy kárpótolja a szurkolókat a tavaly az utolsó két napra hagyott 5 igazolással járó izgalmakért, meg az EB miatt is, mert ezek az események állandóan felverik a jobb játékosok árait.

minimize
egyes hírek szerint v.Persie nem igazán erõlteti a szerzõdése újratárgyalását...
"Dutch star has not even allowed the Gunners to make him an offer because it is trophies and not money he is interested in.
Van Persie has told Arsenal that no amount of money can keep him at the Emirates if the club cannot convince him they will win trophies."
<#felkialtas>

No one can stop Death!

minimize
http://pepsifoci.hu/node/113533

No one can stop Death!

minimize

v.Persie tegnapi gólja. amúgy lekontrázták õket szépen a bolgárok.

No one can stop Death!

minimize
szerintem túlértékeli magát rendesen.
Djourou,meg Arsha lepett meg,a többi menni is akar,úgyhogy...

No one can stop Death!

Steve Downie
Most is gólt lõtt, jó lesz õ még bent 😊

Arshavin-Vela nekem szimpatikus... kintner meg mehetne.. 😄
minimize
állítólag "azt sem tudja,kik érdeklõdnek iránta", de a döntést az eb utánra halasztaná(magyarán még jobban felsrófoltatná az amúgy is magas árát)

No one can stop Death!

Steve Downie
o_O

" Yann M'Vila officially confirms in his press conference that he doesn't know where he's going. 

So why was the press conference for?"

Steve Downie
Azt hiszem ezzel mindenki egyetert :-) (bar en Bendtnert tovabbra sem adnam :-D)

Steve Downie
Sajnos tenyleg egyre tobb hir roppen fel a tavozasaval kapcsolatban. Csak remenykedhetunk, h komolyan gondolja a nyilatkozatait es esze agaban sincs lelepni. Onnantol meg mar csak a csillagaszati osszegu bidekre kell nemet mondani a vezetosegnek, na szerintem ezzel lesz inkabb problema.

Steve Downie
Igy-igy!

minimize
már viszonylag régi nyilatkozat Vieira-é,aki a City tanácsadója, szal...
nem lennénk elõbbre, ezért valószínûleg nem is ott köt ki, hanem Giroud-dal tennének egy "swap deal"-t,ha elfogadják a M'pellier-nél.
szerintem Wengerék már készülnek erõsen v.Persie pótlására.
ha lehet.

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

minimize
"Arsenal target Nicolas Nkoulou unsure of Marseille stay.The OM defender Nicolas Nkoulou is yet to decide whether to stick or twist this summer.
The 22 year-old is a target for Arsenal boss Arsene Wenger, along with Barcelona."
ez a gyerek megint ki???!<#rolleyes>(költõi kérdés, ne postoljatok linkeket,köcc...)

No one can stop Death!

minimize
ALAPBÓL nem a szinte semmibõl elõvakart embereket kellene csábítgatni,hanem épkézláb, már bõven bevált embereket.
kikaparjuk-beválik-2év múlva meg lelép,mert hívja a City,Barca,Real,akárki. a legnagyobb probléma manapság a klubhûség,mint olyan lassan ismeretlenné válása.
mindenki kaszálni akar, 23évesen 4BL-és hatszoros nemzeti bajnok, világbajnok-különben az egész xart sem ér-szerintük.ezt fokozzák a M.City-hez, és a többihez hasonló "mamut-klubok",akik annyit adnak,amennyi az elvárás-de azt rögtön,és kp-ban...

No one can stop Death!

minimize
tényleg érdekes. meg egyben vicces is.

No one can stop Death!

Steve Downie
Erdekes statisztika (top5 bajnoksag csapatai). A Swansea mit keres ott ? :-)

bakkerman
ez az M'Vila gyerek is picit túl van hypeolva,mint Hazard. Elõbb az EB-n mutasson valamit,de szerintem még jót tenne neki 1-2 év pl.: a PSG-ben,úgyis BL indulók lesznek a párizsiak,ott megmutathatná jobban magát,na meg francia bajnok is lehetne. Ha most menne valami nagyobb csapatba,szerintem besülne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minimize
nem is "csak" az olcsóság, sok a kavar M'Vila körül.
Hazard2,azt sem tudja, hol akar kikötni...Bendtnert vinné a Borussia,Arshavint a Zenit,(ha nem jön össze,akkor a Fulham...)Fabregas a maradást tanácsolta v.Persie-nek, és a Bosman-on keresztül hajtjuk Kalou-t....(???)

No one can stop Death!

arsnl
lehet h inkább Etienne Capoue-ra mozdulunk rá, mivel õ lényegesen olcsóbb megoldás...

Steve Downie
Én nagyon bízom benne, hogy közel olyan jó, mint például FM-ben, abban meg fõleg, hogy tényleg jönni fog. Elmondások alapján a világ egyik legnagyobb tehetsége, szerintem biztos nem csalódnánk.

kíváncsi vagyok (leszek) erre a srácra, én nem követem a francia ligát csak hírekbõl
most tényleg jó lesz vagy csak túlsztárolt játékosról van szó
õ is még csak 21 éves...
😄
már említettem de semmi reakciót nem kaptam 😄 egyébként mikor kiderült,hogy nem volt még olyan csapat bajnoki 4.nél jobb pozícióba aki a kezdeti x ford . után x pontot gyûjtött akkor meg ebben is elég biztos voltam, hogy rekorderek leszünk 😄 elvégre ez a rekordok éve volt...

fogadni merek ha bl selejtezõs hely nem lett volna meg, ill. nem indulhattunk volna a bl-ben akkor jött volna grebber barátunk xD
Steve Downie
Belinkelem ide ezt a képet, mert bár semmi közöm hozzá, a topikban történt egy fogadás, ami véletlenül még elfelejtõdne itt...
Dean, hogy állsz a behajtással? 😊
Amúgy a két Manchester közötti párbajt szépen megjósolta grebber 😊

Sabcsee
ma több játékost is elengedtünk, többek között ALMUNIA-t is 😊kicsit megkésve, de ennek már ideje volt.

kaka

Steve Downie
Benayount mindenképpen hoznám, 1 millió az aprópénz ahhoz képest, amilyen jó teljesítményt idén nyújtott, ráadásul tökéletesen beilleszkedett.

minimize
Ramires(a Kékeknél)jobban tetszik mostanság,és nem hiszem, hogy ez az esetleges "költekezés" nagyban mozdítaná elõ v.Persie maradását.Benayoun kellene "forgolódónak Rosi mellé, kellene még egy tuti jó középsõ védõ(rengeteg gólt kaptunk,ismét),és esetleg M'Vila plusz szûrni.
de igazi labdaadogató kellene középre.olyan, mint mikor Song ívelget,meg emelget,"tálal".
remélem,hogy nem szaladt el a ló,marad a "befejezõ ember" is, ha látná, hogy KOMOLYAN akarunk tenni a klub trófeatermébe valami újat.

No one can stop Death!

Steve Downie
Mar csak a papirmunka van (allitolag)