31698

• arsnl
    itt egy pár
    SANDRo hogyhogy nem kapott még sárgát? már 4 szabálytalansága volt amiből 2ért simán szoktak adni.
  • Dean Winchester
    ahogy kaplan úgy én is lemaradtam az eseményről , ennyi...
    inkább egy strimmel dobj meg légyszíves :D
  • Balázs 17
    "én meg most értem elő :S"

?
  • Dean Winchester
    valakinek van egy nem laggoló streemje?
  • Dean Winchester
    én meg most értem elő :S
    örülök, hogy ők lőtték az elsőt mert mint mindig fordítani tudunk , viszont ha vezetünk képtelenek vagyunk megtartani az előnyt :D
    szóval 3-1 lesz a vége... emberelőnyben pláne illene nyerni
  • arsnl
    MERTe!
  • Balázs 17
    merte jóvátette a hibáját :P
  • arsnl
    nyújtott lábbal telibe küldte Cazorla bokáját. szerencsére levegőben volt a lába.
  • Balázs 17
    Ade nyújtott pároslábbal beleugrott Ccazorlába
  • Kaplan
    Mi történt? Természetesen a gól után halt be a streamem.
  • Balázs 17
    mocskos féreg
  • arsnl
    fassszopó ADe
  • arsnl
    miért vagyunk ekkora szarok
  • Balázs 17
    epic védelem megint
  • arsnl
    ez milyen védekezés volt már? lószar belöbbölt labda erre 2ember is tök üresen ....
  • szomferi
    na, az lesz, mint tavaly?
  • [HUN]FaTaL
    Remélem megpörkölitek ma a csirkéket :D
  • Balázs 17
    ha 2-0ra megyünk kikapcsolom, mert tuti vereség lesz:DD
  • minimize
    Szczesny a T'ham ellen térhet vissza, és valószínűleg Walcott&Oxi is bevethető lesz. esetleg(!!)a paadon Rosi, és Gibbs is.
    Uram Atyám, Santos kezd???!
  • Dean Winchester
    arsavin_mekis_kajan_el_hogy_sporoljon-68428
  • pilboy
    remélem hozzátok megy és lesz újra egy versenyképes csatárotok
    kell egy jó arsenal a pl-nek!
  • minimize
    Carl Jenkinson egy újabb,5éves szerződést szignózott hozzánk.
    Bejelentés hamarosan.
  • Steve Downie
  • minimize
    Wenger is ready to break the bank at last with a £30million bid for Napoli striker Edinson Cavani as the Frenchman bids to save Arsenal's season.
    Wenger is ready to act after watching his side fall 11 points off the pace in the Premier League title race following a 3-3 draw at home against Fulham on Saturday.
    The Arsenal manager has been under massive pressure from fans and shareholders to start splashing big money in a bid to end the club's eight-year wait for a trophy, and he has decided 25-year-old Uruguay forward Cavani is top priority after getting a glowing report on the player from chief scout Steve Rowley.
    mail on sunday
  • Dean Winchester
    én félek a jövőhéttől!
    ha a fulham 3at vert nekünk akkor a spurs is fog legalább 1et tuti.. kérdés mi mennyire leszünk gólveszélyesek :S
    nagyon félek, hogy kikapunk és előttünk lesznek 4 ponttal, de bízom a fiúkban s remélem nyerünk és mi előzzük be őket!
  • Sabcsee
    azért ez is szép:
    Mikel Arteta missed only his second ever PL penalty from 12 attempts. It was his first ever PL penalty for Arsenal. #EPL
  • Sabcsee
    Nagyon rég anyáztam ennyit meccsen, a mélypont Ramsey becserélése volt, akinek minden megmozdulása katasztrófa volt és csak a meglepően jószívű(:O) Dowd-nak köszönhette, h végig pályán maradhatott...

pozitívum: GIROUD nagyon jól tolta, a harcossággal és a küzdeni akarással eddig sem volt gondja, de most végre megjött az önbizalom is!

Úgy látszik, hogy idén is egy Spurs verés kell majd egy jó széria kezdetéhez ;) GO GUNNERS!

• Steve Downie
    Ettől talán jobb lesz a kedv egy kicsit

• Dean Winchester
    2-1 után volt egy érzésem,hogy lehet 2-2 lesz, ezt követően meg h kikapunk :D aztán azért bizakodtam a fordításban de ez vicc, kettő gólos előnyt elkúrunk :D
    mondom én ha vezetünk leadjuk a meccset, ha ellenfél vezet akkor képesek vagyunk a fordításra..
  • arsnl
    (de hogy vagyunk 1 héten belül 2 meccset is leadni 2-0ról???????)
  • arsnl
    16 pont 11 meccs után. rémálom
  • arsnl
    hát ez vicc. miért Arteta rúgta? GIROud tele önbizalommal bebaszta volna ebben biztos vok..
  • csocso14
    Hülyeség volt Arteta-t oda állítani egész nap bizonytalan volt, ilyen játékost nem engedünk oda, ennyi.
  • arsnl
    gratulálok!!
  • Balázs 17
    ... már csak nevetek
  • pLau
    2-2....
  • pLau
    2-0 Podolski!!!
  • pLau
    Giroud gól vezetünk a Fulham ellen!!!!
  • pilboy
    1 szóval nem mondtam :)
  • [HUN]FaTaL
    Mintha a PL csapatok nem igazolnának a La Ligaból.