31698

• Sabcsee
    Nekem ez a '"nem engedi, hogy Bould edzéseket vezessen'" sztori sántít. 16 kapott gólunkkal a 4. legkevesebb gólt kaptuk, nagyon régóta nem volt ilyen, továbbá szerintem Mertesacker szárnyalása is Bould műve, mivel felépítésben és játékintelligenciában is hasonlóak.

Viszont a Gervinho-s rész tuti 100, hogy így van. Minden meccsen látszik Podolski-n, hogy rühell a bal szélen lenni. Tipikus befejező csatár a srác, mi meg a bal szélen erőltetjük, ahol egy csomót kell futni és visszazárni(ezért fullad ki a 60. percre, Köln-nél nem szokott ehhez hozzá), és nem is egy cselgép, hogy megverjen bárkit 1v1-ben. Ne jöjjön azzal senki, hogy már kapott lehetőséget középen és besült vele, elég megnézni az idei összes gólját, mindegyiket a középcsatár helyéről lőtte...Lehet, hogy Giroud gólkirály lett a langyi ligue 1-ben, viszont Poldi vágott 18 gólt egy kiesett Bundes-es csapatban, szóval én őt raknám be középre.

szvsz egy ilyen kezdővel bármelyik rangadón meglenne az esélyünk:

Szczesny

Sagna Mertesacker Vermaelen Gibbs

Arteta Wilshere

Walcott Rosicky Cazorla

Podolski
  • minimize
    A Mirror, a Sun, a Telegraph is ír a Wenger és Bould közötti problémákról. Az újságok szerint az előszezonban Bould megkapta az esélyt Wengertől, hogy rendbe szedhesse az Arsenal védelmét. De miután a szezon megkezdődött, Wenger megtagadta Bouldnak, hogy bármilyen edzést vezethessen. Emiatt a viszony Wenger és Bould között nagyon elmérgesedett, és ezt már a játékosok is érzékelik. A játékosok sem értik miért nem dolgozhatnak Boulddal együtt a csapat védekezésén. Továbbá azt sem értik, hogy Gervinho miért kapja meg folyamatosan az esélyt Wengertől a csatárpozícióban, miközben legtöbbjüknek poszton kívül kell játszania.
    kezd lassan tiszta lenni, mi folyik(most éppen a többi xarakodás mellett...)Londonban.
  • minimize
    "Wenger nem nagyobb az Arsenalnál, de az Arsenal nagyobb lett általa."
    -Ian Macintosh, az ESPN újságírója-

• minimize
    (Pep például az Arsenalnál tette le az edzősködésre feljogosító vizsgákat is, mielőtt elkezdte volna a munkát a Barcelona B csapatánál. Sőt, Guardiola még játékosként is közel került az Arsenalhoz, miután Wenger őt szemelte ki a Real Madridhoz igyekvő Patrick Vieira helyére. Vieira azonban nem került Spanyolországba, így Guardiola sem érkezett az Arsenalhoz.)

• minimize
    állítólag megint "összefutnak" SAF-al is, lehet,hogy ez dettó kacsa.
    ITT mindenképpen váltani kell, odaát meg tartani a "szintet"-ami szintén nem lesz egyszerű SAF nélkül...
  • Tyler1
    Múlt héten még egy másik közeli forrás azt nyilatkozta, hogy előszerződött a Cityvel. Már az első igazolást is tervezgeti, stb. Persze ez nem jelenti, hogy igaz is, de kb. ennyire hitelesek ezek a hírek.
  • Dean Winchester
    AW
    "Ez a legnagyobb elképzelést is felülmúlja. Soha nem gondoltam volna, hogy valaki képpes lesz erre. Gratulálok Messinek. Amit ő csinált az egyszerűen hihetetlen.
    Ha egy játékos képes 86 gólt szerzni egy évben, és az adott játékos játszik kilenc, és fél hónapot, akkor az megközelítőleg garantált 10 gól havonta. Nem lehet rossz érzés, úgy elkezdeni egy hónapot, hogy 10 gólt fogsz szerezni."
  • minimize
    ha valakinek szar kedve lenne esetleg nézze meg ezt: EZ ment akkoriban,ilyen állománnyal. pedig a Főnök műve ez is...
  • Dean Winchester
    ha ő idejön és 2 éven belül nyerünk valamit már megérte és elismerem mint edző, de sztem rajtam kívül sokan vannak így. Mert ugye a barcával most szinte bárki nyerne min. 1 kupát :D
    Alapjáraton nem csípem, de AW távozzon és jöjjön valaki más mert itt már nagyon nagy szükség van az edző váltásra.
  • minimize
    A Főnök elgondolkodhat(na),mielőtt lerombolnak mindent.
  • minimize

részemről ennyi,semmi több...
  • arsnl
    "We have put the effort in [and] have given absolutely everything until the last minute"
    ott már komoly bajok vannak, ha az Arsenal 1.csapata mindent bele ad 120percen át és nem tud megverni egy 4.osztályú Bradfordot... minket kurva nehéz elverni, csak beállsz védekezni + megtanulsz kontrázni aztán végünk is.
  • Dean Winchester
    ebből is tanultunk, majd mondja az öreg :D
    már előre félek a következő két idegenbeli mérkőzésünktől :D
  • Dean Winchester

• webibebi
    sajnos ez igaz :( de én hiszek az arsenal szívben :)
  • arsnl
    sajna a Boardban nem lesz vérfrissítés. de már nem is idegesít ez annyira. teljesen leépült ez a csapat. középszar.
  • webibebi
    hát igen! ha nem sikerül 4be jutni akkor be kell látni hogy vérfrissítés kell minden téren
  • Kaplan
    Én is kitartok a klub mellett de Wengerben már nincs semmi bizalmam... Az utóbbi években totálisan eljátszotta, szeretnék egy kis vérfrissítést. Ahogy mondtad Moyes nem lenne rossz választás. Nagyon remélem, hogy van az öregben annyi, hogy nem teszi teljesen tönkre a klubot. Szerintem ő is látja, hogy itt már nagyon nagy a baj.
  • webibebi
    ez igaz! nagyon sajnálom h idáig jutottunk :( de én kitartok a klub mellett bármi is van!!! amúgy én david moyes-t simán el tudnám képzelni mint arsenal edző! amit művel az evertonnal az emberfeletti sztem.
  • Solidus
    viszlát Wenger.. jöhetsz Henry,maradhatna edzőnek is... ennél csak többet tudna adni
  • Kaplan
    Bárki mást akiben némi ambíció érződik a játékosok felé. Totálisan alkalmatlannak érzem már a vezetésre, nem tudja motiválni a játékosokat, nincs stílusa a csapatnak, semmi. Elegem van belőle, itt Wenger és a board is egyaránt hibás.
  • Sabcsee
    boldog 126. évfordulót basszameg...a kurva anyját az egész keretnek, végeztem...
  • webibebi
    ha esetleg wenger nem lesz ti kit képzelnétek el edzőnek?
  • arsnl
    hát ez szánalmas volt. még ha ifi-tartalék keverék hozza ezt az még csak-csak, na dehogy a legerősebb csapat ennyire képes. vicces vagyis fájdalmas.
  • Ferrari23
    5-ből 3 11-est kihagyni, azért az se semmi teljesítmény :D
  • Ferrari23
    Már nagyon rég el kellett volna küldeni....
  • arsnl
    Wenger ideje lejárt? kiküldi fullos csapatot Bradford(!) ellen erre úgy néz ki szopunk. ráadásul kurva szarok voltunk meccs 90%ban...
  • Ferrari23
    Istenien játszottatok ma is! Grat, csak így tovább :D:D
  • Effe88
    XDXD
  • Dean Winchester
    ha egy hozzá nem értőnek mondanám,hogy egy 4. és egy 1. osztályú csapat játszik akkor a kékre mondaná,hogy 4.osztályú XD
  • Steve Downie
    Még a Bradford védője is fogja a fejét :D

• Steve Downie
  • Dean Winchester
    lol :D Kíváncsi voltam ki az aki figyel :DDD havernak is írtam de neki se tűnt fel :A?:S?DASD
  • Effe88
    schalkét nem kaphatjátok te észlényXD

amúgy a többi közül bárki verne titeket, kivéve a malaga azt simán vernétek
  • Dean Winchester
    Barcelona
    Bayern München
    Juventus
    Dortmund
    Malaga
    Schalke
    PSG

Egy halvány érzésem van,hogy szerintem a Malagat kapjuk s ahogy Girodu a csop. meccsek alatt találkozott régi klubjával úgy Santi a nyolcaddöntőben találkozhatna a Malagaval.
    PSG-t verhetjük
    Juventuson is túllépnénk! OLaszok ellen rendre jók vagyunk ,kivétel ugye az elmúlt szezon..
    bayerntől,dortmundtól félek
    schalke is megcumiztathat, de őket vernénk

Arsenal-Barcelona párharcnak örülnék úgy h mi kezdjünk itthon és verjük meg őket, mert ugye ők verhetőek....
  • geo91
    malaga jöhetne, mindenki mással megszenvedünk szerintem...
  • Dean Winchester
    Ki mely csapatnak örülne vagy mely csapatot kerülné el a nyolcaddöntőben?
  • minimize
    ""Jó csapatunk van, úgy gondolom, hogy ezeknek a játékosoknak nagyszerű a hozzáállása. Megérdemlik a sikert, és sikeresek is lesznek!
    Csak akkor igazolunk, ha egy nagyon kiváló játékost találunk. Nincsenek meghatározott számaink, csak a minőséget nézzük""

• Dean Winchester
    Nem Thierry Henry, a New York Red Bulls sztárja, hanem Chris Wondolowski, a San José Earthquakes csatára lett az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) idei szezonjának legértékesebb, azaz legjobb játékosa (MVP).

A három jelöltre az MLS-játékosok, valamint a klubok és a média képviselői voksolhattak.
    A 35 éves Henry, a francia válogatott és az Arsenal korábbi csillaga a második helyen végzett, Graham Zusi, a Sporting Kansas City középpályása zárt harmadikként.

A 29 esztendős Wondolowski egyébként MLS-rekordot állított be az idei szezonban szerzett 27 góljával, és bár sorozatban harmadszor lett a liga gólkirálya, most először választották MVP-nek.
    A bajnoki címről döntő mérkőzést szombaton vívja a Los Angeles Galaxy és a Houston Dynamo.

Ha Henry jön akkor kb. Máricusig tudna itt lenni, nézzük milyen meccsek lesznek akkor!
  • Dean Winchester
    Azért ha mondjuk úgy kapunk ki, hogy Henry pályán van akkor kb. leszarom kategória lesz mert jobban örülök annak,hogy őt pályán látom mintsem a vereséggel foglalkozzam :D :D

VICC,VICC,VICC :D
    Arséne Wenger elmondta, hogy csak klasszis játékosokért fog harcba szállni a januári átigazolási időszakban.
    Az Arsenal múlt héten egy új támogatói szerződést kötött az Emiratesszel, emiatt több lehetséges átigazolási lehetőség is felmerült.

Wenger elmondta, hogy elégedett a jelenlegi csapattal, de nem zárja ki, hogy igazol, ha egy megfelelő játékost talál.
    "Jó csapatunk van, úgy gondolom, hogy ezeknek a játékosoknak nagyszerű a hozzáállása. Megérdemlik a sikert, és sikeresek is lesznek!
    Csak akkor igazolunk, ha egy nagyon kiváló játékost találunk. Nincsenek meghatározott számaink, csak a minőséget nézzük" - mondta a francia mester.

Angol sajtóhírek szerint az Arsenal 8,5 millió eurót kínálva a Premier League-be csábíthatja a téli átigazolási szezon során Alessio Matrit, a Juventus mellőzött csatárát.

A játékos kapcsán már nyáron is felmerült a klubváltás lehetősége, de a Zebrákhoz akkor még nem futott be megfelelő ajánlat, most azonban úgy tűnik az Ágyúsok lecsapnak a lehetőségre és a torinói labdarúgóval erősítik meg támadószekciójukat.

Az utóbbi hetek során többször felmerült a Chelsea neve is a válogatott labdarúgói kérői között, így akár igazi londoni presztízscsata is kerekedhet megszerzéséből.

Gervinho a kis optimista :D

Néhány Arsenal szurkoló hangot adott elégedetlenségének a szombati Swansea City elleni 2-0-s vereség után, és Arsene Wenger elmondta, hogy megérti a csalódottságukat.
    "Ne felejtsük el, amikor az embereknek mondaniuk kell valamit. Fontos, hogy megtehessék ezt, és nyitottak is vagyunk a véleményükre" - mondta.
    "De nem feltétlenül mindig a többség véleményét képviselik. Ez nem hat a játékosokra. Úgy gondolom, hogy az életben a fontos dolgokra kell koncentrálni, és nekünk az a fontos, hogyan játszunk. A többit kezelni kell.

A klub fantasztikus helyzetben van. Jó csapatunk van, jól fel van építve a Klub, amit évek alatt alakítottunk ki, jó pénzügyi helyzetben vagyunk és lelkileg erősek vagyunk. Megértem, hogy nem mindenki elégedett ezzel, de ez tény. Ezért kell folytatnunk tovább, ami csinálunk."