Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
kaka
Nagyon remélem, hogy több alapember nem fog elmenni, Theonak igenis adjuk meg a nagyobb fizut, fontos része a csapatnak.
kaka
"It was nice to make that money, but I was never involved in Arsenal for that reason. I was involved because I have been brought up to love Arsenal and that is my only concern.
"I do not know what he
Hill-Wood also stressed that Arsenal cannot go head-to-head financially with the likes of Manchester City and that is why the club must take care of it's money.
"We don't have the same oil wealth that
We can't pay off the debt without huge penalties, and putting money in for any other reason doesn't make any sense at all.
We give the manager as much money as we possibly can, and all we can do is continue. We have run the club sensibly, and we haven't done badly; it's not as if we have been relegated."
szerintem kár volt, így még égõbb számu(n)kra az egész...<#szomoru2>#szomoru2>
No one can stop Death!
„Robin egy kiváló játékos. Már játszottam vele. Tudom, hogy egy nagyszerû ember.
A Citynél kiváló játékosok vannak, és a klub úgy cselekszik az átigazolási piacon, ahogy szeretne.
Nagyszerû lenne ha Robin ide igazolna, mert tudom mire képes."
ismerõs,nem?
No one can stop Death!
"Az összes Arsenalos szerzõdésemet úgy írtam alá,hogy át se néztem..."
Tony Adams <#worship>#worship>
No one can stop Death!
Yet I don’t blame him for his decision. In fact, I don’t think he even has a choice any more because he’s an ambitious, world-class player who can’t achieve his targets with the club.
So now it’s time for Arsene Wenger and the directors to come clean because the supporters — who have stuck by their team for seven long years without a trophy — deserve to know just what is going on.
How the hell did a club of Arsenal’s standing and resources get to the point where they are forced to wave goodbye to at least one top star every year?")<#rolleyes>#rolleyes>
Walcott dettó filózik(neki 80k-t ajánlanánk),hogy maradjon,Jovetic meg célpont lett,miután(valószínûleg)eladjuk v.Persie-t,de addig még Wengerrel lesz egy face2face elbeszélgetésük.
No one can stop Death!
Rvp meg korrekt, valszeg megy olaszba, de az mondjuk nem segíti a karrierjét.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ma hajnalban volt egy riport vele a Eurosport2n, azt nyilatkozta,hogy ha távozik,akkor szinte biztos,hogy nem marad Angliában,mert a szíve megszakadna,ha nap mint nap az Arsenal ellen kellene pályára lépnie. Számára Anglián kívül Spanyolország lenne a legideálisabb.
No one can stop Death!
itt fejeztem be a dolgot,asszem.
<#violent>#violent>
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
No one can stop Death!
Szóval most azért kell reménykedni, hogy õk maradjanak, mert podolski - bármennyire szimpi - nagyon kevés, benne nem látom az erõt.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
lehet,hogy rosszindulatú vagyok, de a szerzõdése értelmében maradna az utolsó évében itt,minden 3.meccsen padozna,aztán ha menni akar,év végén mehet,ahová akar-persze a probléma az a huszonx millió,amit hiányolnának a büdzsében-nem mintha nem lett volna szó mind Hill-Wood,mind a Fõnök szájából arról,hogy nem megy sehová,ha nem hosszabbít,akkor sem.
tényleg vicc, hogy folyamatosan az egyik "angol" ellenlábast erõsítjük,csak mert csövön vannak pénzzel...<#lama>#lama>
No one can stop Death!
"jövõkép"? hagyjuk már, 8éve itt van,ezalatt mindig a tûzoltás ment,nem a megelõzés, vagy felkészülés a tûz ellen...link duma,mindamellett az utolsó,bombaszezonján kívül NEKI lenne köszönni valója, mert nézhetjük így is. az meg, hogy befektetõi központ vagyunk,nem a kupák a fontosak,hanem a "pénzügyi egyensúly(???),a vezetõség sara, szal' szerintem mindkét fél bekap...ja...
sajnálatos, mivé lett a szeretett klubom, a következõ szezonra pedig semmi jót ne várjunk, mert egy Podó, vagy Giroud nem csinál csodát,ez tuti fix. a többi lehetséges távozót már meg sem említem.<#merges3>#merges3>
No one can stop Death!
nekik bõven jó a bl indulás és mondjuk a bl-ben egy nyolcad,- negyeddöntõs vég...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ja, és emlékeztek Walcott nyilatkozatára? Megvárja mi lesz Van Persie-vel...tehát szevasz Theo, lehet Song is dobbant, újra kezdõdhet a csapatépítés, megint nem lesznek minõségi backup-ok, megint a 4. helyért harcolunk a csirkékkel és a Pool-lal...
kaka
kaka
Szerintem megy a juvéba... azért bebaszna ha õ is a barcába igazolna 😄DD ha a citybe akkor meg dobok egy hátast
Még egy ilyen termelékeny szezonja úgy sem lesz, ahhoz túl sérülékeny.7 évbõl egy össze jött neki sérülés mentessen, na bumm.
Ha 25 misit kapunk érte már össze tehetjük a kezünket, mert többet senki nem fog adni érte a kijelentésének köszönhetõen hogy nem hosszabbít.
faszomat beleverem
ez sokat elmond...
"I personally have had a great season but my goal has been to win trophies with the team and to bring the club back to its glory days. Out of my huge respect for Mr. Wenger, the players and the fans I don’t want to go into any details, but unfortunately in this meeting it has again become clear to me that we in many aspects disagree on the way Arsenal FC should move forward."
No one can stop Death!
L'Equipe says Wenger is preparing a £12 million bid for Lloris."
<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
Lloris sztem tuti nem jön, Szczesny mögé/mellé kell vki, mert Fabianski és Mannone is dobbant valszeg, Almunia meg már el is ment.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kaka
Nem hiszem, hogy igaz, de ez még viccnek is rossz 😄 ha Nasri megért a City-nek 28 millát, akkor Robinért simán kérhetünk 30-at( persze ettõl még remélem, hogy inkább hosszabbít).
Más: Francia rádiók azt csiripelik, hogy Giroud excsapattársa Belhanda Arsenal játékos lesz. Szerintem nagyon jó vétel lenne a srác, Giroud-val elég jól megértik egymást a pályán, és Hazard mellett õt tartják a francia bajnokság legnagyobb tehetségének.
kaka
A City is azon együttesek között van, akikkel szóbahozták a támadót szerzõdésének utolsó évébe lépésekor.
Mancini nem volt hajlandó megerõsíteni, hogy van Persie az átigazolási célpontjaik között lenne ezen a nyáron és hozzátette, nem vár elhamarkodott lépéseket a klubtól ezen a téren.
"Van Persie? Õ az Arsenal játékosa és nem szeretnék tiszteletlen lenni Arséne Wengerrel," - mondta a Sky Sport Italiának.
"Négy csatárunk van és öt nap múlva megkezdjük a felkészülést. Nem hiszem, hogy jelentõsebb változások lesznek ilyen rövid idõ alatt."
<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
Salomon Kalou
José Bosingwa
Chelsea FC -> free agent