31698
-
Balázs 17 #26769 múltkor még istenítettétek őket:DDD
szar az egész csapat néha-néha becsúszik 1-2 jó eredmény, de ennyi -
Dean Winchester #26768 egy rakás szarok vagyunk,megye 3ba szebb focit mutatnak be! A győzni akarás szikráját se látom a csapaton. úgy játszunk mntha 3-1re vezetnénk, remélem 2.félidő elején kapunk egy gólt és akkor feltudunk pörögni bár ez a wigan se remekel, ott rontja el ahol csak tudja. 1 momentum volt amiből gól születhetett volna az pedig kone előtt adódott szerintem.nagyon gyengék vagyunk, pedig a múltkori meccs után azt hittem, hogy elindultunk egy jobb úton... -
#26767 tv: Digisport1 hu
streamek: -
#26766 Wigan: Al Habsi, Kone, McCarthy, Jones, Di Santo, Maloney, McArthur, Boyce, Beausejour, Stam, Figueroa
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott -
#26765 jelen formában(azért a február odébb van még)itthon talán egy X, Dajcsban meg sima hazai 3-1 lenne a jellemzőbb teljesítmények alapján.
Walcott meg berágott a Főnökre, mert a csúnya bácsi azt merte mondani,hogy "“Somewhere along the line they need to give back to the club what the club has given to them."
most heti 100k-t kér,passz.
viszont érkezhet a zambiai védő Stoppila Sunzu.23éveske.
-
Dean Winchester #26764 idegenben 3-1re kikapunk szerintem...
a kérdés idehaza mennyire verjük meg a bayernt, már ha megverjük...
rettentően félek tőlük,, jó pár éve is megvertek minket :S most is jobbak mint mi :S
-
#26763 Bármi megtörténhet, legjobban attól tartok, hogy uraljuk majd a meccset de ti meg lekontráztok minket, podolski,cazorla,walcott elég gyors, nálunk pedig az alap belsővédők nem lesznekS::S (boateng 2 meccses eltiltás, badstuber pedig sérülés miatt), szóval ezt simán kihasználhatjátok...
meg nektek már csak ez maradt szinte, bajnokság már kuka... -
pLau #26762 Amilyen játékos Ribéry és Robben is februárra lehet mind2 sérült lesz és már jók is vagyunk. Valószínüleg nem mi fogunk tovább jutni, de nem kell leírni ezt a párosítást szerintem. Amugy a továbbjutók szerintem: Barcelona, Manutd, Valencia,Porto, Schalke, Juventus, Bayern, Dortmund
Bár szinte mindegyik meccsen lehet bármi PSG-Valencián is erősebbnek tűnnek Ibráék, de a csapategység szerintem Valenciának kedvez. A másik amire nem tennék fel sok pénzt az a Schalke továbbjutás, ezek a törökök kiszámíthatatlanok. -
#26761 Csupa jó hírek...
Az én Bayern drukker ismerőseim is örülnek a sorsolásnak, valószínűleg tényleg ők az esélyesek (a jelenlegi forma alapján). BL döntőt játszottak tavaly, a Robben-Ribéry párost pedig amúgy is nagyon veszélyesnek tartom.
Február közepéig viszont még sok minden fog történni, akár Henry is jöhet újra. Ha nem is jönne össze a kölcsön, szerintem akkor sem szólhatunk semmit, mert a tavalyi legendás meccsei sokáig megmaradnak még mindenkiben.
Inkább igazolni kellene, de erre nem sok az esély, ha jól sejtem. -
#26760 valaki majd a későbbiekben meg is teszi,de nem mi,ezzel a (szerintem addig nem sokat javuló ...)kiegyensúlyozatlan teljesítménnyel. egyszer fenn(tebb...)máskor meg zakó,meg a semmi elképzelés.
Lahm:"“This is a good draw. We have the chance to qualify and if we show our great qualities we will make it.”
T.Müller:"“This is a draw we can be satisfied with. But we cannot take them lightly.It is important we get a good result in London. We are the favourites.”
amúgy azt hallani,hogy Henry kölcsönvételéből eddig nem történt semmi lépés, még szimpla érdeklődés(!!)sem. de nem akarják idén odaadni,a tavalyit egy szép gesztusnak veszik,meg új gyermek is van,inkább pihenjen a startig... -
Balázs 17 #26759 viccnek is rossz:D -
#26758 Bayern, hell yeah. Ki kell ütni őket! -
#26757 Schalket és a manchestert nem kaphatjátok...
Maradnak a többiek.Szerintem malagat simán vernétek, meg még max psg ellen lennétek ti az esélyesek. -
#26756 BL-sorsoláson ki-mire számít?
szerintem Bayern M., vagy Malaga.
ezen kívül sajnos mindenki más halálos lenne.(PSG,Schalke,Borussia D.,Juventus,Barca,Manchester U.) -
#26755 Szerintem egyedül Ramsey-re mondhatjuk, hogy túlzottan is nagy a bizalom felé, de ő is még csak 21 éves és túl van egy horrorisztikus sérülésen. Én is látok benne potenciált, nem úgy mint például Denilson-ban, aki egy világi balfasz volt, sosem fejlődött, flegmán játszott. Ellentétben Aaron-nal, akin aztán tényleg minden meccsen látszik az igyekezet, elszántság, hogy meghal a csapatért, csak sokszor választ még rossz megoldásokat, és talán a legnagyobb problémája az inkonzisztens teljesítmény.
A kezdőcsapattól még messze van, de én látok rá esélyt, hogy egyszer ott lesz. -
#26754 Ebből is csak 3-at tartottam volna meg. -
#26753 Hosszabbított a brit mag:
-
Dean Winchester #26752 a 20. ellen kaptunk 4 gólt és nehézkesen egyenlítettünk pár hónapja...
ma kivételesen azt vettem észre,hogy JÁTSZIK a csapat! Jó volt látni, ahogy próbáltunk előre menni és nyomást gyakorolni a Readingra.
Szép volt fiúk !
Féltem ettől a találkozótól , de hamar megnyugtattak a srácok, bár a 6.percben simán 1:0 lehetett volna a hazai csapatnak ha nem bénázzák el :D
Örülnék ha hétvégén ismét sikerülne begyűjteni három pontot. -
Chris Lowe #26751 Ezt a teljesítményt kéne tartani, most mutatott valamit a csapat. -
Balázs 17 #26750 20. ellen nyertünk hurrá... és kaptunk tőlük két gólt.. -
#26749 jaja, már a kezdőn lehetett látni, hogy végre pörgős játék lesz és be is jött. :)
Btw, nem tudom ti, h vagytok vele, de Walcott engem meggyőzött középcsatárként. Jól mozgott, helyzetbe került, és hát lőtt egy igazi csatárgólt(az átvétellel már megverte a védőjét).
Én jobban örülnék, hogyha ő lenne a kezdő középcsatárunk, sajnos Giroud felé a türelmem kezd elfogyni, ma is kihagyott 2 ziccert 5 perc alatt... -
#26748 végre úgy játszottunk, ahogy az elvárható. ajándék gólt persze azért adtunk, de sebaj. Santi egy zseni:D -
Dean Winchester #26747 én örülnék neki.... -
#26746 Demba Ba konkrétan tövig benyalt nekünk.
A lehető legésszerűbb igazolás lenne:
-viszonylag olcsó(7,5 millió)
-PL-ben már bizonyított
-ideális korban van
-nem megy az ANK-ra
-játszhat a BL-ben
-Remek fizikum, egész technikás, szarja a gólokat
Come on Wenger!
-
#26745 ...amúgy (gondolom)semmi gáz,amíg orvostól-orvosig futkozott(itteni bérért...)addig onnan úgysem hiányzott úgy,mint most tenné,ha ismét lesérülne... -
#26744 "Elnézést kell kérjek (a kijelentésért) az Arsenaltól, de soha nem voltam boldogabb, mint most. Végül megtaláltam az otthonom és a békét. Boldog vagyok a MU-nál. Remélem, hogy a United drukkerek megtudják bocsájtani nekem, hogy ilyen későn jöttem." -RvP
-
#26743 1947-2012
-
#26742 na, itt is van amire céloztam, nagyon épül az a "brit mag":
"Wilshere, Oxi, Gibbs, Jenkinson, és Ramsey új, hosszútávú szerződést írtak alá a klubbal. Még nem hivatalos, de hamarosan az lesz."- FC-Arsenal.hu -
#26741 akkor eldőlt, hogy nem Huntelaar lesz a nagy csatár igazolásunk.
Egye fene, beérem majd Cavani-val is... -
#26740 "He would not mind playing in Milan again, especially because Inter would give him the chance to show he is a great player," Oosterveer told Metro. -
#26739 ha ekkora balfasz a vezetőségünk, hogy tényleg kifizetne érte a télen 15(!!!) milliót, akkor ne is bánjátok! -
#26738 Huntelaar meg most éppen az Interbe menne a télen-akár. -
#26737 itt van a folytatás... -
Dean Winchester #26736 nem hagyják szarba mert addigra wenger -remélhetőleg- már nem lesz itt :D -
geo91 #26735 tényleg marha nagy gúnár lehet a srác... -
#26734 igen, sajnos Walcott tuti dobbant innen, szerintem ő is megy a MANure-be Robin haverjához.
Valszeg ezzel a Zaha gyerekkel fogjuk őt pótolni(20 éves, Crystal Palace csatára, állítólag gyerekkora óta Ágyús). Wenger úgyis egy brit magot(Wilshere,Ramsey,Ox,Jenkinson,Gibbs,Zaha) akar kiépíteni, hátha ők lojálisabbak majd és nem hagyják majd őt a szarban, amikor már beérnek.
BTW, szerintem télen Zaha, Henry meg egy DM fog érkezni. -
#26733 Annyira most sem lenne gáz ez a felállás, ha egy Song védekezne a kp-n. 4 évig kirobbanthatatlan volt a kezdőből, tavaly egy már egy új, támadóbb oldaláról is megmutatkozott(killer passzok, 15 assziszt).
Felhoztad Wenger makacsságát.Ez mutatja be nagyon jól az önfejűségét, hogy nem pótoltuk rendesen Songot, még mindig bízik a kórháztöltelék Diaby-ban és képes rá alapozni az egész szezont, ami szerintem a legnagyobb epic FAIL volt az öreg részéről. -
#26732 úgy emlékszem,anno a 4-3-3al(holland mintára) jobban mentünk, igaz,akkor voltak JÁTÉKOSOK is adott posztokon,nem csak "tehetségek"... -
#26731 NEM tart már különedzéseket a védelemnek Bould, ezt anno Verma&Kos is elismerte. nem hiszem,hogy önszántából fejezte be a védelemmel való külön foglalkozást.Merte esetleg beilleszkedett,mint tavaly Kos is,aki hozta a várható szintet,sőt,ellentétben a mostani önmagával...
ami régebben bejött párszor,azt erőlteti most is a Főnök,de ez a "mindenki ott játszik,ahol mondom"-felfogás nem mindenkiből csinál vérprofi befejezőt,bal hátvédet,vagy éppen középső védőt.
a vezetés nem ad lóvét igazolásokra, Wenger meg önfejű,makacs, ez a fő probléma-szerintem.
-
#26730 442-t a népnek:
Szcz - Sagna, Merte, Verma, Gibbs - Walcott, Arteta, Wilshere, Cazorla - Giroud - Poldi.
persze WAlcott úgyis lekoccol nemsokára.....