Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem túl optimista voltam :/
kaka
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
pletykálják, hogy a Van Persie-ért kapott pénzbõl Sneijder-t vennénk meg (cirka 20 millió), hát nem is tudom...
+ sokadik hírként újra lehozták, hogy M'Vila 17 milkáért a miénk...
kaka

kaka
Hamarosan kiderül, mennyire hiteles.
No one can stop Death!
Jovetic ára 30millió euro-ról indul,SAF pedig "beindult" R.v.Persie ügyében-Rooney éktársának szánja.
No one can stop Death!
However, the 62-year-old rejected the CBF’s offer of a two-year contract.
The news comes just weeks after Wenger resisted an approach from the French Football Federation about taking the Les Bleus post in a part-time role."
friss.
No one can stop Death!
kizártnak tartom,hogy pont a cityhez igazoljon...
fõleg,hogy elvileg nyilatkozott vmi olyasmit is,hogy az arsenal ellen kéne játszani akkor a szíve fájdulna meg...
Azt is cáfolom, hogy a pénz lenne a motivációm. Cruyff-hoz hasonlóan én sem azért ölök megannyi idõt a fiatal játékosokba, hogy aztán jó pénzért távozzanak.
A Cruyff-hoz, vagy hozzám hasonló emberek egész egyszerûen vissza akarnak valamit adni a futballnak."
angol odds-ok v. Persie köv. állomására:
City 1,73
Juventus 5.50
United 6.50
Barcelona 9,0
Real Madrid 11,0
<#smile>#smile>
No one can stop Death!
"Wenger elé basznám,hogy gondolkodjon el"
szerintem ezen neked is lenne elgondolkodni valód.
vagy nem látod át tisztán a Fõnök helyzetét, vagy a meleg teheti,de lassíts le plíz.
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

3lehetséges állomása maradt(City,MU,Juventus),a PSG kiszállt a versenybõl.
N'Zonzi-ért meg a Kékekkel hadakozunk.
középre egy dán fiatalság esetleg??!
No one can stop Death!
persze jó ez meg, én örülök h legalább már van plusz játékosunk, de ha megy rvp és walcott akkor szart se érünk 😄
mind1, ha rvp maradna legalább most és még sikerülne igazolni akkor én elégedett leszek
elvileg lesz új irányítónk is,fiatal,sokan nézegetik,jönne is...
No one can stop Death!
A Tottenham edzõjének az életét megnehezítheti korábbi klubja a Chelsea, amely a 20 millió fontra taksált csatárt ugyancsak megvásárolná.
A Spurs már megtette az elsõ lépést, ajánlatot tettek a Dortmundnak. Ellenben a Chelsea és az Arsenal sem akar lemaradni a transzferrõl. Utóbbi fõleg azok után nem, hogy Robin van Persie múlt héten bejelentette, hogy nem hosszabítja meg a lejáró szerzõdését az Arsenal csapatánál.
más lépéseket tesz, mi megint csak érdeklõdünk 😄DDDD
Jovetic Londonban van...:>
No one can stop Death!
A londoni klub nem akar engedni, így Arsene Wenger készen áll arra, hogy eladja az angol válogatott játékost megfelelõ ajánlat esetén, ami 15 millió font körüli összeg lehet.
Walcott 2006-ban került az Arsenalhoz, azóta 220 mérkõzésen lépett pályára az ágyúsok színeiben, ezalatt 42 gólt szerzett, emellett 40 gólpassz is szerepel a neve mellett.
azért vicc,hogy ilyen szarság miatt nem vagyunk képesek megtartani a játékosokat... nem hiszem el,hogy azt a kib****tt plusz 30k-t nem lehet kifizetni neki -.-
Moses is õket választaná, "the youngster has set his heart on a move to Stamford Bridge".10millió lenne egyébként.
No one can stop Death!
SH-n olvastam, nem is tûnt fel, hogy tényleg a volt mezünk színének az árnyalata is megegyezik xD

De szerintem igenis számít, hogyha már egyszer sikerült nyerni a csapattal, nem pedig egy 8 éve nyert FA kupát, amikor még az Érinthetetlenek magja ott volt...
Végig nézte, ahogy a legjobb játszótársai Cesc és Nasri lelépnek(és Flamini, Toure), idén is mindenhonnan kiestünk elég hamar, és sajnos neki nem elég motiváció, hogy õ a CSK...
Én reménykedtem benne, hogy itt fog visszavonulni, mint Bergkamp anno, sajno az IGAZI ágyúsokból nagyon kevés van a keretben. 😞
kaka
kaka
SOHA nem lesz szobra az Emirates elõtt-hiába a szöveg felénk, Õ nem igazi Ágyús.
vagy azok is "kihaltak" már??!<#wow3>#wow3>
No one can stop Death!
kaka
<#kerdes>#kerdes>
No one can stop Death!
amennyiben összejönne nekik, Moses a kiszemelt a helyére,Dempsey a Pool felé tart,elõbbi 12millióba fájna a klubnak.
No one can stop Death!
de ha megy is az se nagyon lényeg, annyi klasszis hagyott el már minket, mégis ott voltunk BL helyeken mindig. Cesc & Nasri távozása után is temettek, mégis több pontot szereztünk nélkülük (persze ilyenkor jön a kérdés mi lett volna ha maradnak, bajnokcsapat?).
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A játékos iránt hónapok óta komoly érdeklõdést tanúsít a Zebrák mellett a Manchester City is, sõt az utóbbi napok során felbukkant a Manchester United is kérõi sorában, de a labdarúgó végigrágva a klubok által kínált ajánlatokat, végül a Bianconeri mellett tette le voksát.
Választását nagyban megkönnyítette Beppe Marotta rugalmassága, a Juventus vezetõje ugyanis abszolút kiszemeltje igényeihez igazította ajánlatát, heti 180.000 fontos fizetés mellett kulcsszserepet ígérve a futballistának.
Biztosra azonban továbbra sem vehetõ az Arsenal sztrájának Torinóba költözése, a Bianconerinek ugyanis még dûlõre kell jutnia az Arsenal vezetõségével is a csatár vételára fölött, melyben ezidáig komoly eltérések mutatkoztak a két klub elképzelései között.
Arsene Wenger korábban kijelentette, nem óhajtanak bejelentése ellenére sem lemondani legnagyobb értékükrõl, hangsúlyozván a támadót további egy éves szerzõdés köti jelenlegi kenyéradójához, de várhatóan e kérdésben végül a londoniak beadják majd derekukat, hacsak nem szeretnének 20 millió eurót kidobni a klub ablakán.
A klub közleményben jelezte, hogy nem fogják lejátszani az Augusztus 5-re tervezett, Arsenal-Nigéria mérkõzést.
Az Arsenal marketing igazhatója a következõt nyilatkozta:
"Az augusztusra tervezett mérkõzés idõpontja alatt felmerülõ bonyodalmak miatt mégsem vállaljuk a túrát, így augusztus 5-én biztos nem lesz Nigéria- Arsenal találkozó.
Rengeteg szurkolónk van Afrikában, így nagyon sajnáljuk, hogy nem látogathatunk el oda idény nyáron. Azonban már a terveink között szerepel, hogy jövõre minden áron ott legyünk, és játszhassunk a Nigéria válogatottal."
ha a szíve mélyén is ágyús lenne akkor simán maradna legalább 1-2 évet és csak ezt követõen távozna...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME