31698
-
Chris Lowe #26689 Na akkor hátha Henry rendbepofozza a csapatom. -
#26688 biztos ugyanúgy, mint az előző szezonban -
pilboy #26687 20-án -
Dean Winchester #26686 psg verhető... (csak ibra ne játszon)
malaga szintén verhető lenne
barcától most oda-vissza copás
dortmund idegenben verne, kérdés hazai pályán mire lennénk képesek!
am mikor sorsolnak? most pénteken vagy jövőhéten? -
Dean Winchester #26685 de csak télen ugye?
kib****l örülnék neki :D ha jönne vennék egy idei Henry mezt xD
-
#26684 na akkor ezúttal jó helyre:
Goal.com értesülései szerint Thierry Henry mindenben megállapodott az Arsenal képviselőivel, így a francia klublegenda kölcsönben ismét a londoni csapatban folytathatja a pályafutását. - nso.hu -
#26683 semmi meglepő nem volt ebben. ez volt 3.meccsünk OLY ellen, ahol a csoportzáró meccs volt mind3 vereség így. azért még 1 fiatalt bedobhatott volna úgyis tökmind1 volt mi lesz itt... tuti barca lesz ebből-,- -
#26682 Elképesztő, kiszopunk. A mai nap után akiket kaphatunk: PSG, Malagá, Dortmund, Barcelona. Jelenlegi formánk alapján mind a négy csapattól simán kiszopunk.
Csodálatos... -
Balázs 17 #26681 tuti Barcát kapjuk:) -
#26680 a volt United-es Darron Gibson? -
#26679 A szurkolók tűntetése -
#26678 Jobbulást-majd távozást! -
#26677 Dzeko oké, Nasri 20:50 Debreceni gyorsát értem, de a többi miért nézett vajon salakmotorversenyt?? nagyon nagy, ügyes a fazon! -
Dean Winchester #26676 swansey-t kaptuk a kupában :DDDD
ha ott se bírunk visszavágni nekik a bajnoki vereségért akkor nem tudom mit csinálok... -
#26675 Egy kis off, hogy röhögjünk is a tegnapi sírás után :)
-
#26674 semmi hara-kiri eddig.
""It's a big blow. We have to recover for the Olympiacos game on Tuesday. We have to find the quality of our game back."
A.W. a meccs után
-
#26673 Mou meg csak úgy jött.
Klopp-ot is bírnám,kíváncsi lennék,mire képes Angliában.
szerintem az ENERGIA hiányzik a csapatból.nincs önbizalom sem. -
#26672 az a baj,és ez általános nézet lassan szerte-szét,hogy a Boss nem képes motiválni az aranylábúakat. anélkül meg nehéz. heti 40-60k-80k ért elvannak a legtöbben,néhány ÉRMET is szerezne, ezek lelépnek idő előtt.
meglepően soknak be is jön később. -
Chris Lowe #26671 Csak ne mourinho...
Nem wengerrel van a baj, hanem a gyenge játékosállománnyal. Kevés a csapat az angol bajnoksághoz. Ennyi. -
#26670 asszem' a télen Messi, v.Persie back, és talán Mourinho kellene a top4 be való visszaszivárgáshoz... -
#26669 korai volt a meccs? megint idegenben? attitűd? játékvezetés? vagy mi hiányzott vajh' a mai meccsen?
kíváncsi leszek a meccset követő sajtótájékoztatóra, mit mond a Főnök.
OTTHON fütyülték ki a szurkolók a csapatot a végén--elgondolkodtató.
-
#26668 azt se lehet mondani h sérülések hátráltatnak. kivételesen alig van sérült. utóbbi 3 meccsen a játék szörnyűűűű. csoda kell h BL legyen jövőre -
#26667 A csoda neve Szczêsny, ha nem ő véd ez akár 4 is lehetett volna. -
#26666 10.hely. van még ennél lejjebb? kibaszott Stoke előttünk van. Stoke City bazmeg!!!
de nem az van mint régebben néhány ilyen vereségnél h pechünk volt, teljesen reális ez a végeredmény csoda h csak a végén lőttek gólt... -
Chris Lowe #26665 Lol ez csúnya! Gyenge a csapat. -
#26664 Gratulálok, minden évben bizakodok, de minden évben alul tudják múlni az előző évet. -
Balázs 17 #26663 meddig bírják ezt a fanok kíváncsi vagyok
szerintem lassan eljön megint az, hogy nem mennek ki a meccsekre
megint égés hazain, vicc -
#26662 egy kis önirónia sosem árt...:)
-
#26661 egyetértek teljesen.
Fellaini-t meg kellene vennünk,meg kellene egy jó taktika is.
a tili-toli manapság nem menő,ha nem rúgnak szét közben,akkor 11en védik a kaput ellened. ma nem a szép foci a nyerő,erre vki a vezetőségből is rájöhetne már egy ideje...(M.F. nem a tegnapi meccsen fogott meg,hanem 4éve.) -
#26660 gólt leszámítva ugyanolyan szarok vagyunk. semmi ritmus semmi veszély csak ez a lassú szar tili-toli, ami semmire se jó. -
Balázs 17 #26659 ez gyors volt lol -
#26658 20.45 Everton-Arsenal
streamek: -
#26657 igen,Hunter-ről olvastam,hogy jönne januárba szívesen,most,hogy v.Persie már nincs itt.6millió font körül érkezhet. -
#26656 Bármennyire is imádom és tisztelem az isteni Titit, szerintem sajnos ő már nem megoldás a mi csatárproblémánkra. Hiába lőtt tavaly 2 nagyon fontos gólt(a 3. gólját hivatalosan öngólnak minősítette a szarrágó FA), és hiába remek még mindig technikailag és játékintelligenciában, a gyorsasága és a fizikuma már nagyon kevés a PL-be, tavaly is szinte használhatatlan volt mezőnyben.
A múltkori téli átigazolási szezonban is kellett egy csatár, és Wenger megint a legolcsóbb megoldást választotta, csak a Titi iránti szeretet miatt ezt nem nagyon fogtuk fel. Na meg persze RvP szarta a gólokat, szóval így nem volt para.
De most nagyon kéne egy gólvágó, Giroud nem rossz, de ha lesérül óriási szarban leszünk. Huntelaar-t írogatják nagyon az újságok, elég optimális és olcsó megoldás lenne, max a BL-ben játszatna, de azt ki nem szarja le :D -
Dean Winchester #26655 -
#26652 "A close friend of Henry has told the Sunday Mirror the striker would find it impossible to resist the lure of his spiritual home, should New York Red Bulls accept the proposal.
azt olvastam,idén nem akarják odaadni Henry-t az amcsik.
-
#26651 HA a fele igaz lehetne... -
#26650 2. pont: jól járnátok vele, 6 millióért bárkinek megéri, szinte ugyan azt tudja mint persie -
#26649 Mai pletykaadag:
1. Downing set to join Arsenal from Liverpool -Dailymail
2. Huntelaar set to join Arsenal from Schalke about 6m -Dailymirror
3. Arshavin set to leave Arsenal to Zenit -Dailymirror
4. Cornelius set to join Arsenal from Copenhagen -Metro
5. Willems set to join Arsenal from PSV -TheExpress
6. Rosicky set to leave Arsenal to Roma about 5m -TalkSport
7. Bendther set to leave Arsenal to Tottenham -SkySport
8. Zaha set to join Arsenal from Crystal Palace -ThePeople
9. Sterling set to join Arsenal from Liverpool -TheSun -
#26648 Tényleg megmagyarázhatatlan néha, amit az öreg művel. Szokták mondani, hogy idegenben akárki ellen jó az x, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy kizárólag arra kell játszani még a jóval gyengébb csapatok ellen is. Főleg, hogy az utóbbi időben megint jönnek a nevetségesebbnél nevetségesebb eredmények.