Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
faszszopó City is hova akar már ennyi csatárt...
kaka
No one can stop Death!
ha valamit nem akarok, azt nem akarom,ergo NEM FOG MENNI a dolog.
lassan tényleg elhiszem, h ez nem egy klub, hanem egy nevelõegylet, szép múlttal. a jövõ? kit érdekel, legyen stabil a mérleg, ez a lényeg...<#gonosz3>#gonosz3>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
kaka
Azért ütõs lehet a Falca-Aguero páros...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Montpellier elnöke is sok sikert kívánt neki. már csak arsenal.com-ra kell felkerülnie, de gyakorlatilag a mienk. ollé!
Sagna - Kos- Verma - Gibbs/Santos
Song - Arteta
Theo - RvP - Podolski
Giroud
sztem ez is jó lenne, persze még függ ki jön, megy
ARSENAL&POKER
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én is fel vagyok, szerintem 50millió fontos cédula kellett volna,ami tényleg elrettentõ lett volna, max. várnak egy évet(ha menni akar a holland),ott lesz ingyen...(tudom, a büdzsé....)
No one can stop Death!
kaka
Denilsont drágálják(jogosan)a brazilok,tényleg jön vissza-sajna.
Kagawa meg ma van orvosin a MU-nál...
No one can stop Death!

Wright&Henry
No one can stop Death!
"elakadtak a tárgyalások a Bastia és Squillaci között a játékos magas fizetési igényeinek kapcsán, s a dolgok jelenlegi állása szerint a szerzõdésének az utolsó évében is marad az Arsenalnál. Ca. 2 millió fonttal rövidíti meg a kasszát.
És ha ez még nem lenne elég: Denilson már a gépen van London felé." by arsenalfan
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
kaka
végre lenne minõség is a padon szinte minden frontra, egy M'Vila,Song,Wilshere kp azért elég zúzósan hangzik( Ramsey-t meg el
lehetne passzolni kölcsönbe, hogy szedje össze magát).
Legyen már vége az EB-nek és rendezõdjön minden...
kaka
#25397 nyilván akkor ha RvP nem hosszabbít. klubot és vezetést ismerve nem hiszem h visszautasítana 30m körüli ajánlatot.
v.Persie kicsit hátrébb lép,egy Poldi-v.Persie-Giroud hármas elõl(néha miért ne??)...
No one can stop Death!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.