Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
Apropó a csirkéknél meg Villas-Boas az új menedzser, ha igaz a hír.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Sabcsee
ha a Sp*rs tudott szerzõdést hosszabbítani Bale-lel(az már más kérdés, h Modric tuti dobbant), akkor csak tudunk mi is Robin-nal...

faszszopó City is hova akar már ennyi csatárt...

kaka

Steve Downie
Akkor búcsúzóul máris kezdhetünk nézni pár RvP-s videót 😄

minimize
225/heti ajánlat várja,ha hazaér. a City-tõl.
na, most kérdés...

No one can stop Death!

minimize
arról volt szó, hogy "inkább jövõre ingyen, mint idén, és a Citybe,vagy máshová", ezért nem értem a dolgot.egyébként most a Karib-tengeren van a családdal.

No one can stop Death!

nem akarják eladni? jó pénzért bizony menni fog mert ha megszeretné tartani a klub akkor már régen meglenne a szerzõdés hosszabbítása, pláne,hogy az EB-rõl már rég hazatértek...
minimize
komolyan nem értem, ez megint mi..."rendesen "félnek"(!!!)Londonban egy nagyobb ajánlattól a City részérõl, v. Persie ügyében,akiért hamarosan a PSG is tesz egy ajánlatot.könyörgöm, ha NEM AKARJÁK ELADNI,mitõl paráznak???!
ha valamit nem akarok, azt nem akarom,ergo NEM FOG MENNI a dolog.
lassan tényleg elhiszem, h ez nem egy klub, hanem egy nevelõegylet, szép múlttal. a jövõ? kit érdekel, legyen stabil a mérleg, ez a lényeg...<#gonosz3>

No one can stop Death!

minimize
Lewandowski is a célpontja, érte 15(!!)millát adna.betegek ezek a rongyfejûek...

No one can stop Death!

green6k
Vigyék!Dzeko+pénz-ért.

Steve Downie

<#eljen>
Sabcsee
full hivatalos 😊, remélem pár nap múlva M'Vila-t is bejelentik

kaka

"Angliai sajtóhír szerint a Manchester City 40 millió fontot ajánl az Atletico Madrid kolumbiai csatáráért, Ramadel Falcaóért."
Azért ütõs lehet a Falca-Aguero páros...
arsnl
hát EB elõtt úgy volt 1-2 "bennfentes" szerint, h szinte már biztosan jön. de elvileg megakadtak tárgyalások, kitudja meik az igaz.

szomferi
M'Vila is jön, nemde?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

arsnl
"I am so happy to be signing for Arsenal - it is something that represents so much for me," - Giroud

Montpellier elnöke is sok sikert kívánt neki. már csak arsenal.com-ra kell felkerülnie, de gyakorlatilag a mienk. ollé!

arsnl
Szczesny
Sagna - Kos- Verma - Gibbs/Santos
Song - Arteta
Theo - RvP - Podolski
Giroud
sztem ez is jó lenne, persze még függ ki jön, megy

jack nem tudom mennyire lesz jó játékos a hosszú kihagyást követõen... én nem mondanám erõsnek, max. 1-2 meccs után lehetne mondani róla valamit
Ez amugy elég erõs felállás lenne de Gibbs eléggé gyengus.

ARSENAL&POKER

szomferi
Song és Sagna százasok már?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

minimize
ez sem lesz egy gyakori felállás.<#smile>

No one can stop Death!

Steve Downie

Steve Downie
Egy szavuk nem lehetne akkor sem, ha 100 milliót kérnénk egy ilyen szezon után. De az már önmagában is nevetséges, ha a City-rõl ilyet olvasunk, hogy "nem akarnak fizetni". Bár én már semmin lepõdök meg azok után, hogy lemaradtak Hazardról.

minimize
most olvastam, h "fel vannak háborodva" v.Persie árán a City-nél...
Én is fel vagyok, szerintem 50millió fontos cédula kellett volna,ami tényleg elrettentõ lett volna, max. várnak egy évet(ha menni akar a holland),ott lesz ingyen...(tudom, a büdzsé....)

No one can stop Death!

Sabcsee
hihetetlen, hogy nem tudjuk kibaszni a selejtet, ennél már csak az a szomorúbb, hogy Wenger évekig a kezdõbe(!!!) erõltette Denilson-t...szerintem ha marad, legrosszabb esetben is az vár rá, mint tavaly Almunia-ékkal, nem játszanak 1 percet sem.

kaka

minimize
Chambo,(heti 15k!!!),és Arteta is új szerzõdést kap hamarosan.
Denilsont drágálják(jogosan)a brazilok,tényleg jön vissza-sajna.
Kagawa meg ma van orvosin a MU-nál...

No one can stop Death!

arsnl
Arsene Wenger: "He is a real team player and knows how to combine with other players and I'm sure he will do well with us."

játszunk a kölnnel és a cityvel???? 😄
minimize
a kép meg lemaradt,elnézést!
Wright&Henry

No one can stop Death!

4. helyre elég lesz
minimize

ez mekkora!

No one can stop Death!

Steve Downie
Az a durva, hogy ez az ember régen még focizni is akart (és tudott is), most meg már leszarja az egészet, játszik õ a tarcsiban vagy akárhol, csak a pénz jöjjön 😊

Steve Downie
😄DDDDDDDDD

Sabcsee
+ egy kis agyérgörcs:
"elakadtak a tárgyalások a Bastia és Squillaci között a játékos magas fizetési igényeinek kapcsán, s a dolgok jelenlegi állása szerint a szerzõdésének az utolsó évében is marad az Arsenalnál. Ca. 2 millió fonttal rövidíti meg a kasszát.
És ha ez még nem lenne elég: Denilson már a gépen van London felé." by arsenalfan
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

kaka

Sabcsee
Podolski már meg van, ha még Giroud(már õ is szinte biztos) és M'Vila is jön, akkor azért elég erõsen Robin(és persze a szurkolók) kedvében járt a vezetõség...
végre lenne minõség is a padon szinte minden frontra, egy M'Vila,Song,Wilshere kp azért elég zúzósan hangzik( Ramsey-t meg el
lehetne passzolni kölcsönbe, hogy szedje össze magát).

Legyen már vége az EB-nek és rendezõdjön minden...

kaka

green6k
Walcott-ot is el kéne passzolni jövõre õ is ingyen menne, plusz Oxi úgyis már most jobb.

green6k
Remélem RVP-t eladjuk, inkább most minthogy jövõre ingyen menjen.Szerzõdés hosszabbítás úgysem fog összejönni.

arsnl
csak akkor kéne, ha Walcott menne (ugye neki is jövõre lejár a szerzõdése mint RvP-nek).
#25397 nyilván akkor ha RvP nem hosszabbít. klubot és vezetést ismerve nem hiszem h visszautasítana 30m körüli ajánlatot.

én meg azt hallom, Sturridge szívesen távozna Chelseabõl, lekéne rá cspni
szomferi
jól hallom, hogy RvP eladó 35-37 milláért? <#wow1>

minimize
miért kellene padra tenni??!
v.Persie kicsit hátrébb lép,egy Poldi-v.Persie-Giroud hármas elõl(néha miért ne??)...

No one can stop Death!

Steve Downie
A mi Balotellink :-D

padra nem igazolunk +10 millióért, nem a m.city vagyunk...
arsnl
inkább Velanak, Bendtnernek, Chamakhnak, Parknak inthetünk búcsút ezzel az igazolással.

Steve Downie
Sajnos én is így sejtem

ezzel asszem búcsút is inthetünk Robinnak...
gabber_saviola
vele nagyon jól jártok, penge pléja!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zsével
arsnl
France Football szerint megegyeztünk Montpelierrel, Giroud 4éves szerzõdést kap majd EB után.
amúgy az õ nevét, h kell ejteni? giru, zsiru?😄