31698
-
#26809 -
#26808 legjobb gólöröm:DDDD
-
#26807 ja, hát akkor szopó, ha már vagy valahol... az Invitelnél is van Digi, nekem is így van DigiSportom -
Chris Lowe #26806 Persze tudom én, hogy csak pénz kérdése. Iptv-m van(t-home) , egy adó miatt nem fogok venni digi tv-t,csak ilyenkor sajnálom. Gép előtt nézni meg olyan mint a cotonos szex - nem az igazi. -
#26805 bárhonnan lehet műholdas Digid... olyat kell venni, és az lesz :D -
#26804 stat nem mond semmit, lőhettünk volna 10et is akár ha kicsit okosabbak vagyunk. Castle meg kb 3 helyzetből lőtt 3 gólt + volt pár távoli lövésük -
Chris Lowe #26803 Azért nem volt egyszerű meccs szívós volt az ellen, mindig felállt 3:3 után dőlt el a stat alapján. -
Chris Lowe #26802 Basszus nem láttam a meccset csak telón kaptam a gólónkénti értesítést... Haverok hülyét kaptak a percenkénti csilingeléstől. :-)
Ilyenkor rohadt szar, hogy a seholnemfogható digi adja az angol focit! -
#26801 Theo aláirhatná szerződést már.. -
#26800 7-3. Nem semmi. -
Balázs 17 #26799 *7 lol -
Balázs 17 #26798 6-3 O_O -
#26797 Today's team: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott
Subs: Mannone, Djourou, Ramsey, Coquelin, Rosicky, Gervinho, Giroud -
#26796 Valamit elírhattam, itt a javítás:
-
Dean Winchester #26795 nálam semmi nem jön be -
Dean Winchester #26794 Az Arsenal legfőbb célpontja a januári átigazolási időszakban az Atletico Madrid támadója Adrian Lopez lehet.
Többször is elmondta már Arsene Wenger, hogy nem elégedett csapata támadóival. Az Ágyúsok jelenlegi gólkirálya Santi Cazorla, ez a francia tréner szerint tűrhetetlen.
A nyári átigazolási időszakban Wenger megszerezte Olivier Giroud-ot és Lukas Podolskit is, de egyelőre nem igazán tudták beváltani a hozzájuk fűzött reményeket.
A korábban a Manchester Unitedhez szerződő Robin van Persie helye tehát továbbra sincs pótolva Londonban, ezért jöhet a képbe Lopez.
A játékos a becslések szerint 14 millió fontért már megszerezhető Madridból. -
#26793 hát igen, van különbség -
#26792 :D
-
Dean Winchester #26791 -
#26790 -
#26789 Henry(sajna idén)nem jön.
ehhez ki-mit dudálna??
[URL=http://www.insidespanishfootball.com/arda-turan-reportedly-agrees-arsenal-terms/]Középpálya. Diaby úgyis megint max. 2hétig lesz "harcképes"...[/URL] -
#26788 én úgy tom h megint érkezik amíg szünet van az MLS-be -
Dean Winchester #26787 hol lehet rendelni new york (henry) mezt? :D
vaterán pl. new york mezt nem is találtam :S -
Dean Winchester #26786 az üzenetétől kezdve végig kirázott a hideg , pedig már láttam a videókat jó párszor :D
amúgy mit is üzent? Annyira nem vágom az angolt de jól érettem nagyjából?
"izzíg vérig ágyús, örökké az emlékeiben lesz az arsenal, aki egyszer ágyús az örökké ágyús?! "
majdnem meg is könnyeztem :S
kár,hogy most nem igazoljuk le :(
-
#26785 Chamakh-tól lehet, hogy az INTER fog megszabadítani minket, elvileg ők is érdeklődnek érte...:D
BREAKING: Megvan az első téli igazolásunk!--> DIABY jövő héttől a teljes értékű edzéseken fog már részt venni---> tuti nem jön VKP :( -
#26784 Strootman sem jön, valószínűleg az AC Milané lesz,10millió EUR körül.
Arshavin->Reading?, Chamakh meg W'Ham,vagy Norwich? -
#26783 Henry elvileg mégsem jön a télen, Wenger hosszútávra tervezne inkább egy másik, fiatalabb csatárral.
Demba Ba elmondta, h semmiféle megkeresés nem volt az Arsenal részéről, viszont figyeljük a Leicester City 21 éves francia szélsőjét...pár jó hír így karácsonyra... -
#26782 (Wigan ellenire visszatérve,sztem annyira nem voltunk szarok, 30perc után mindenki a lábára figyelt,nem a labdára.(nehéz úgy,hogy két lábbal rúgnak labdát,lábat,mindent a hazaiak...) -
#26781 Boldog Karácsonyt Ágyúsok!!!
-
Chris Lowe #26780 Hehe, jó lenne ha én írnám. Egyébként a tavalyi év sztem jó volt, ok bl nem jött össze igazán de a bajnokság 3 helye szép eredmény. A két Manchesteri csapat esélytelen volt ezt tudtuk előre. A city-nél szórták a lóvét mintha égetné a zsebüket. Idén viszont legyengültünk rendesen, jó ha meglesz az európa liga... Top 4 ritka nagy csoda lenne... szal innen nézve kell építkezni.
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#26779 :D:D -
#26778 Boldog Karácsonyt Minden Ágyúsnak (meg ide látogatóknak is)!
-
#26777 " idei szezon elment, építkezni kell, alap megvan " Mit nem mondasz, kb ez megy már 7 éve, és ezek Wenger szavai is lehetnének, véletlenül nem te írod a szövegét. -
Chris Lowe #26776 Wenger extraklasszisnak nevezte, megy a puhítás. Meglátjuk, idei szezon elment, építkezni kell, alap megvan, csak kell egy olyan pali előre aki leköt 2 védőt és hozza egy klasszis csatár gólátlagát. -
#26775 A Villa kapott egy 8-ast karácsonyra :D
RvP meg ezt :D:D
-
#26774 Én örülnék Villa-nak, ő tényleg világklasszis, és mivel viszonylag későn érő típus(26 éves korában kezdték el felkapni, Barca is "csak" 28 évesen igazolta le) szerintem lenne még benne 2-3 jó szezon.
Elvileg Cazorla neheztel Wenger-re(jogosan), hogy nem pótoltuk rendesen Persie-t, na itt az alkalom, hogy szépen felhívja honfitársát és puhítgassa kicsit, ő tényleg tudná pótolni a hollandot. :) -
#26773 zambiai srácnak nem tetszett, hogy mi csak, akkor ajánlottunk volna neki szerződést, ha a próbajátékon is jól teljesít, a Reading viszont próbajáték nélkül leigazolná, úgyhogy sajnos ők vannak pole-pozícióban...:D -
Chris Lowe #26772 Karácsonyi ajándékként bedobták Villa érkezését, kíváncsi vagyok... -
#26771 a forma megint semmit sem mutatott,de szar játék-de 3pont kombóval is lehet(ett)pl. bajnokságot is nyerni. a lényeg a 3pont volt. megvan. -
#26770 évekig lyukas volt a védelmünk, balfasz a kapusunk. Most, hogy végre van egy magabiztos kapusunk, és egy stabil, jó nevekből álló védelmünk, a középpálya meg a támadósor gyenge...ki érte ezt
Amúgy nagyon kellett ez a győzelem, a Wigan nagyon felszívta magát, de egy határeset tizivel és egy jó védelemmel sikerült behúznunk.
Védekező középpályás és csatár kérdés pedig még mindig van...