31698

• [HUN]FaTaL
    Ezt gyorsan megfordítottátok :D

Szép gól!
  • Chris Lowe
    Ez szép volt! 2-1!
  • webibebi
    na gyorsan mégegyet
  • arsnl
    de h miért nem tudjuk normálisan kapura tenni..
  • arsnl
    legalább koncentrálhatunk bajnokságra. szánalma védekezés volt ez.
  • Chris Lowe
    Bazze, ha kiesünk sehol nem látok ágyús meccset.1-0.:-(
    na gyerünk fordítani kell!
  • webibebi
    ez a michu....
  • Chris Lowe
    Szép mozdulat volt giroud lövése, és hálisten nincs nagy baj, pedig nagyon kapálózott.
  • minimize
    még mindig tartom, és nem a mai, újabb 2gól miatt,de hiába mondja Wenger, és most #26837ben arsnl is,hogy uazt. játssza,mint Giroud.
    lehet,de kicsit pontosabban teszi,olcsóbb,mint pl. Villa,és nem 31éves.
    az egycsatáros szarakodásunk meg...
  • Dean Winchester
    ha lesérül Giroud, Walcott végül nem ír alá? akkor mi lesz?
    ÉN ezért mondtam,hogy örültem volna neki...
    mind1, kíváncsi leszek a végkifejletre...
    félek,hogy holnap búcsúzunk az fa kupától aztán bl-ben az odavágón legyalul minket a bayern. Persze én örülnék a legjobban ha ez nem következne be, de ha olyan impotens játékot játszunk mint pl. a Soton elleni visszavágón akkor hiába minden
  • Dean Winchester
    Henry nem jön

minőségi játékos kell akit nehéz találni

legjobban engem az bosszant,hogy idén Henry nem jön vissza, pedig rohadtul örültem volna ha még egyszer láthattam volna a pályán. Bár szerintem ha visszavonul az aktív focitól akkor remélem lesz egy fasza kis búcsú meccse az Emiratesben...
  • Dean Winchester
    walcott hamarosan aláírja a szerződést?

Villa ezek szerint nem fog jönni hozzánk !

Arsene Wenger vezetőedző szerint Thierry Henry ezúttal nem tér vissza az Arsenal labdarúgócsapatához.
    "Egyelőre még nincs is olyan állapotban. Még csak most jött vissza a szabadságáról." - nyilatkozott a New York Red Bulls 35 éves támadójáról a francia szakember.

Az amerikai szezon végeztével Henry az Arsenal edzőközpontjában tartotta magát fitten és többször is látni lehetett a lelátón vagy az öltözőben a londoni együttes meccsei alatt.

Arra a kérdésre, hogy van-e minimális esély a csatár januári-februári kölcsönvételére, Wenger határozott nemmel válaszolt:
    "Azt hiszem, máshova fog menni" - tette hozzá a tréner.

AW a januári időszakról:
    "Igen, elfoglalt leszek. Megvan a potenciál, állunk a BL-ben. Nyitott vagyok az erősítésre, de ez nem könnyű dolog, hiszen nem mindig találhatsz minőséget, aki elérhető a piacon.
    A világ minden pontján vannak megfigyelőink. Mindenhol keresnek nekünk jó játékosokat."
  • arsnl
    fölösleges igazolás lett volna abból a szempontból, h ugyanazt játssza mint Giroud. más típusú csatár kéne ide. mondjuk nekem Giroud-val sincs semmi bajom de rajta kívül van WAlcott még azt ennyi.
    Ba 19 starts, 13 goals, 0 assists.
    Giroud 15 starts, 9 goals, 7 assists (1. PL szezonja)
  • Dean Winchester
    Demba Ba szépen nyitott :D 1 gól máris... lehet többre mennek vele mint Torressal :D
    én is örültem volna neki :(
    de hát ez van, mi mindig lemaradunk a jó lehetőségekről
  • arsnl
    Djourou -> HANNOVER fél évre.
    Squillaci is mehet amerre lát elvileg.
    1 csatár meg védő (mbiwa) jöhetne. de egy állat vkp (Capoue) se ártana sztem...
  • Steve Downie
    :D:D
  • minimize
    Én meg Villa miatt aggódnék,mert ki tudja, 31, PL, vagy belejön, vagy buktavári,mint Chamakh(hiába kisebb név,hesszeltük 2évig mire elhoztuk a Bordeaux-ból-ergó azt hitték...),nekem Demba Ba jobban bejött volna,ismeri már a PL-t,gólerős is itt,és vicc ára volt,őszintén....
    Holtby azt jelzi, hogy a T'ham is komolyan gondolja a BL-indulást az idén.
    Wenger azt mondta, a szurkolók Messi-szintű igazolást várnának-téves.
    megbízható plajákat, a kellő posztokra, ne állandóan a 18éves tehetségeket hajtsuk már.aki kupákat akar nyerni,mostanság nem minket választ-sajnos...
  • Sabcsee
    persze, de azért Jack jóval nagyobb reménység+a twittelő csak arra akart rávezetni poénosan, hogy Holtby túl van hypeolva. :)
  • Balázs 17
    azért Cleverley jó kis pléja
  • Sabcsee
    ezért ne fájjon senki szíve, nem rossz játékos, de szerintem tök átlagos, jelenleg csak egy klasszis játékos tudna minket kihúzni a szarból. twitteren írtak egy remek hasonlatot: Lewis Holtby is a shit Tom Cleverley, who is a shit Jack Wilshere. :D

Villa jó lenne, már az első pletykáknál írtam, hogy ő tényleg pótolni RvP-t, de a Barca nagyon húzza a száját...bezzeg, ha nekik kell tőlünk vki még a takarítót is meginterjúvolják csak, hogy mennyire jó lenne, ha ez az Arsenal játékos náluk játszana...
  • minimize
    Holtby-t(Schalke)is figyeltük, a nyártól a T'ham-é...
  • Dean Winchester
    ha walcott is elmegy , s nem jön senki akkor kalap kabát :D
    de utálom a vezetőséget te jóIsten
  • arsnl
    Chamakh fél év -> West Ham kölcsön
  • minimize
    Zanzásítva az eddigi "történések" az átigazolások körül: Squillaci valószínűleg hazatér,5kérőből is választhat-menni is akar.(Monaco,Ajaccio,Bastia,Marseille,Nice)
    Chamakh kölcsönbe év végéig W'Ham,mert a Bordeaux sokallta a bérigényét...
    Djourou már készül a Hannover után,Portugáliába, de "csak" év végéig adjuk,és nincs vásárlási opció a kölcsönadásban(!).
    Ba hiába lett volna olcsó, posztja-stílusa dettó Giroud, emiatt nem vásároltuk meg,jött volna Ő, de a Főnöknél belibbent a "vagy-ez-vagy az" effektus,ez lett.
    Walcott-al ma is tárgyalnak, tegnap már 85%on álltak pozitívan, szerintem a meccs előtt(??)bejelenthetik,mi lesz.
  • minimize
    "A mai teljesítményünket látván nem érdemeltünk többet. Nagyon szerettük volna begyűjteni a három pontot, mert így akkor száz százalékosan zártuk volna a karácsonyi időszakot. Frusztráltak vagyunk az eredmény miatt, mert ha megnézzük a Readingnek ötöt, míg a hétvégén a Newcastlenek hét gólt tudtunk lőni, itt meg alig volt helyzetünk, és kapura lövésünk. Ha nem alakítunk ki helyzeteket, akkor esélyünk se lesz győzni. Talán fáradtak voltunk, hiányzott az akarat, és a sebesség se volt az igazi," - kezdte sajtótájékoztatóját Arséne Wenger.
    "Nagyon frusztráló, hogy csupán csak egy pontot tudtunk szerezni. Talán elhittünk, hogy a Newcastle ellen tudtunk hét gólt szerezni, akkor ma is fogunk tudni. Egy rendkívül motivált, és jól futballozó Southampton ellen játszottunk, de úgy vélem nekünk inkább mentális, mintsem fizikai problémánk volt a mérkőzésen. Véleményem szerint a Southampton megérdemelte volna akár a három pontot is. Nagyon jól játszottak, a védekezésük fantasztikus volt, minden labdáért keményen megharcoltak, azonban a kialakított helyzeteiket nem tudták gólra váltani."
  • Dean Winchester
    nekem a végén az kimondottan tetszett,hogy nekünk járt a bedobás pár másodperccel a vége előtt aztán tök lassan végeztük el :D én tuti rohantam volna és egyből íveltem volna előre , lesz ami lesz elven...

sagna szerintem ma nagyon rosszul játszott :S
  • minimize
    pldigin a szakértő-ex menedzser:"nyernek meccseket,persze. de ez az Arsenal nem AZ az Arsenal"....(Vieira,Ljungberg,stb)
  • arsnl
    hát ez a mai "játék" kilátástalan. 1kaput eltaláló lövés, amit még én is kivédtem volna talán.. gondoltam h nehéz meccs lesz, csak arra nem, h azért mert kurvaszarok leszünk..
  • csocso14
    Rossz nézni, hogy mekkora forma ingadozás van a csapatnál meccsről meccsre. Meg most a szentek ezerrel mentek mi meg volt, hogy sétáltunk és az a rengeteg pontatlan passz és egymás meg nem értése hát azt hittem széttép az ideg.
  • Kaplan
    Pont ezen gondolkoztam az utóbbi napokban, hogy ezért szopat minket nagyon csúnyán ez a klub. Vannak a kilátástalan meccseink és vannak azok a meccsek mikor úgy játszunk, hogy bárkit elpicsázunk ezen a Földön. Olyankor mindig elhisszük, hogy ez a csapat jó és általában ezután (például most) jön a pofára esés, hogy márpedig, nem, nem jó... Én még mindig Wengert tartom a ludasnak. Őszintén szólva, nem hangoztatom de most már erősen drukkolok, hogy más érkezzen a helyére.
  • minimize
    "Nagyon mélyről jöttünk fel, kiegyensúlyozottnak kell lennünk, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk" - mondta Wenger. "Ezen múlik most minden - mérkőzésről mérkőzésre kiegyensúlyozottnak kell maradnunk." a mai meccs sajtótájékoztatóján(is).
    miért van az,hogy ennek mindig az ellenkezőjét látjuk a mérkőzésen? két-három éve?a megelőző éveket a "csapatépítésnek" tudom be.
    remélem a szünetben jön a "Wenger-mánia",és hozzuk 1-2,vagy 1-3ra.
    vagy??
  • banok
    18.30 Southampton-Arsenal
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • Balázs 17
    jó kis év kezdés lenne egy gálával:)
  • minimize
    Ramsey a hat-trick--labdára tegnap, Walcott-nak: "hosszabbíts, te barom..."
    mond valamit a walesi,ez tény...
  • Steve Downie
    Ez inkább :)

• bakkerman
    év PL gól díj várományos
  • szomferi
    ez
  • szomferi
    Digin kint vannak a gólok, az nem jó?
  • Dean Winchester
    ez az ember úgy csinálta mintha annyira fontos lenne még egy gólt lőni! mintha az 5.percben járnánk és kéne azaz egy gól :DD
    eszméletlen! örülök a győzelemnek, pedig féltem ettől a meccstől. Nagyon szép évzáró mérkőzés. Remélem a Soton' ellen győzelemmel nyitjuk az évet!
    szép volt fiúk
    Ha valakinek lesz letölthető hosszabb összefoglalója akkor linkelje már be!
  • grebber
    Ez a védelem van bűn gyenge! Nem csatárt kéne ide hozni hanem valami épkézláb hátvédeket!