Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval középpályán elég szarul állunk, mindenképpen kéne 1(inkább 2) ember, ha a Robinért kapott pénzbõl ide hozzuk Cazorla-t, akkor egy szavunk sem lehet Arzénra...
kaka
<#vigyor>#vigyor>
ilyen is van 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Õket kötelezõ verni 😄
14:00 - SPORT KLUB
Labdarúgás (élõ)
Barátságos mérkõzés, Manchester City - Arsenal
FA...
No one can stop Death!
HA valóban megegyeztek a játékossal,szerintem megvehetõ egy jó ajánlattal.
személy szerint egy irányító kp-nak, és egy VÉRBELI csatárnak tudnék örülni(a klubnál persze...),amennyiben v.P lelép most a nyáron.
No one can stop Death!
cazorla - 20 milla
A Daily Mirror értesülései szerint Nicklas Bendtner lehet a következõ játékos, aki elhagyhatja az Arsenalt - az angol lap szerint erre akár a héten sor kerülhet, miután több klub is ajánlatot tehet a dán játékosért.
A Mirror szerint a következõ napokban a Galatasaraytól és az AC Milantól is kaphat formális ajánlatot az Arsenal a dánért, aki azért nem vitt magával Arséne Wenger a csapat ázsiai túrájára, hogy a játékos tárgyalhasson az érdeklõdõ csapatokkal.
egyébként a hamburg idén ünnepli fenállásának 125.születésnapját 😄
No one can stop Death!
Aneke + Eisfeld szép akciók után. mind2szer a 2 szélsõ hátvéd adta gólpasszt (Yennaris, Miquel)
tavaly félidõben 0-2 volt, most félidõben 1-0 😄DDDDD
Mannone, Jenkinson, Djourou, Vermalaen, Gibbs, Coquelin, Arteta Diaby, Gervinho, Chamahk & Santos
SAF. thinks signing Van Persie would give United a great chance of reclaiming the title and is excited by the prospect of having four top strikers - Van Persie, Wayne Rooney, Danny Welbeck and Javier Hernandez."
ember az ilyen??!(lehet jönni kupákkal,mindennel,Én meg jövök a 2hetes dumájával,miszerint kellemetlen lenne ellenünk "támadnia".mellesleg már megtette ezt 3hete...)
más: Cazorla szóban megegyezett velünk(16m font), Wilshere pedig min. októberre lesz hadra fogható.
No one can stop Death!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
A SportKlub ma délután 15:45-tõl élõben közvetíti az Arsenal Malajzia elleni felkészülési mérkõzését!
1-2 éven belül a világ legjobbja lesz, már most is közel van.
Wenger tökéletes lenne utánpótlás edzõnek vagy válogatott edzõnek, ott nem kell igazolnia.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
No one can stop Death!
kíváncsi vagyok ha elmegy ki kapja a CSK szalagot, jó lenne most már egy stabil kapitány, aki évekig viseli..
faszom.
Ha marad , akkor miért marad? kibaszik a klubbal hiszen jövõre ingyen távozhat...
Szóval most ha marad vagy megy akkor is lesznek negatív kritikák!
Én azt mondom jó ha marad, hiszen ebben az évben akkor lenne esélyünk valamit nyerni! Ha nem nyerünk semmit akkor meg tök mind1, hogy most kapunk érte pénzt vagy sem hiszen wenger bácsi így sem úgysem költene sok pénzt igazolásokra szerintem
Tény, h sokat költ a klubbunk, de mindig is ésszel tette sztem 1-2 igazolást még az elején leszámítva, de az tudjuk, h Abra miatt volt pl õ akarta annyira Shevat mert ugye honfitársa, persze mindenki tudta, h nem való angliába. És ami szerintem a legfontosabb, h eredménye volt az elmúlt években, idén megkoronázva az áhított BL-el...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
No one can stop Death!
- Kos & Giroud és Per & Poldi késõbb álltak edzésbe még nincsenek meccs készen.
- Rosicky EB sérülése még 6-8 hét múlva jön rendbe-,-
- Wilshere-t még mindig nem tudni mikor térhet vissza. nem tudom mi lesz vele ilyen kihagyás után.
- Ramsey és Park olimpiára készül
- Sagna augusztus végén állhat edzésbe
- Lansbury sérülés miatt nem megy. pedig neki jó lett volna ha megy😞
más hiányzó nincs
Alex Song, Lukasz Fabianski, Carl Jenkinson, Theo Walcott, Wojciech Szczesny, Johan Djourou, Benik Afobe, Thomas Vermaelen, Abou Diaby, Andre Santos, Gervinho, Mikel Arteta, Kyle Bartley
No one can stop Death!
akciósan ne adják el,mint Fabregast,a megfelelõ pótlására meg kell a lóvé.
Cavani??!
"a BBC és Sky Sports is úgy tudja, hogy három csapat: a Manchester United és a City, valamint a Juventus is hivatalos ajánlatot nyújtott be az Arsenalnak v.Persie-ért, ám mindegyiket elutasították Wengerék, mivel egyik sem érte el a csapat által kért 20 millió angol fontot."
ennyi,kész.
No one can stop Death!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
RvP meg menjen most, túl ráépül már a csapat
HA megy már most, Llorente érkezhet a helyére a Bilbao-tól,28millió értékben,felhasználva a 20körüli,v.Persie-ért kapott összeget.
Ganso dettó a képben,MA is megfigyelik,mire képes.
No one can stop Death!
"Nem válik meg Carlos Téveztõl és Edin Dzekótól a Manchester City. Legalábbis a klub menedzsere, Roberto Mancini megtartaná csatárait.
Habár Carlos Tévezt lassan egy éve rendszeresen hírbe hozzák különbözõ együttesekkel, az argentin csatár mégis rendre a Manchester Citynél marad. Idén nyáron a Paris Saint-Germain hajtja a dél-amerikai támadót, és úgy tûnik, a franciák is üres kézzel távoznak.
"Tévez nem megy sehova és Edin Dzeko is nálunk marad - mondta a The Sun címû lapnak Roberto Mancini, a City menedzsere. - Nagyszerû csapatunk van, és szeretnénk együtt tartani a keretet. Természetesen ez nem lesz könnyû, de õk ketten biztosan nem távoznak."
Az angol lap hozzátette, a Manchester City eddig nem szerzett sztárjátékost az átigazolási idõszakban. Mancini szerint csapatában valóban nem találni olyan klasszisokat, mint akik a Real Madridban vagy a Barcelonában szerepelnek. Az olasz úgy véli, jelenlegi együttesének évrõl évre mentálisan kell erõsödnie."
A francia vonakodása az Emirates kasszájába nyúlástól rendszeresen feldühödött szurkolói hangokat von maga után, és gyakran azt az érzést kelti, mintha mindig vérfrissítést végezne a csapatnál.
Wenger múltja magáért beszél, és az õ hite sohasem ingott meg abban, hogy a hazai nevelésû játékosok szerepeltetése a követendõ példa.
Ez a megközelítés számos klubnál jól mûködött a múltban, elég ha csak a holland legenda, Johan Cruyff által vezetett Ajaxot vagy Barcelonát vesszük figyelembe, ahol különös hangsúlyt fektetett az akadémiai munkára.
Wenger tervei szerint továbbra is ezt a vonalat követi, nagy szerepet szán a fiataloknak és a felderítõi hálozat hatékonyságának.
Wenger úgy gondolja, lehetnek hullámvölgyek az út során, amikor sztárok távoznak a klubtól, de abban is biztos, hogy az Ágyúsok profitálnak hosszútávon ebbõl a szemléletbõl.
"Teljes mértékben egyetértek Cruyff-fal és nem fogok változtatni. Az egyetlen szomorú dolog az, amikor a munkád tönkremegy mások miatt.
Látni szeretnéd a játékosodtól, hogy elsõdlegesen a csapatért teszi a dolgát. De ez nem mindig így mûködik.
Én ennek az áldozata vagyok. Elvesztettem Samir Nasrit, Cesc Fabregast és Gael Clichyt akkor, amikor a legjobb korban voltak. De soha nem hagyom cserben a klubot, amikor van beleszólásom.
Lett volna legalább 10 alkalmam itthagyni a csapatot, de nem tettem, mert 16 éve dolgozom itt ugyanazzal az elképzeléssel és filozófiával, és ez nem fog változni. Különben is, a pénz soha nem volt fõ motiváció számomra. Hasonló módon, a Cruyff-fal azonos elveket valló emberek sem csak a pénz miatt tesznek annyi tehetséget a csapataikba. Mi mind ezt csináljuk, mert vissza szeretnénk adni valamit a játéknak."- mondta Wenger.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,premier-league,barcelona-a-liverpool-es-az-arsenal-is-vinne-a-mellozott-hollandot,29658