31698
-
Dean Winchester #26889 miért is nem lepődtem meg ezen a vereségen...
túl szép is lett volna megverni a city-t :( -
#26888 Arteta 3 hét. W-től megkérdezték, h ezért igazol-e vkit, mire mondta h januárban képtelenség Arteta szintű játékost találni-,-'.
én megértem, h nem mindenre az igazolás a válasz, de a vak is látja, h 2-3 játékos elférne nálunk. bullshit az egész -
#26887 2.félidőbe végre lehetett látni az akarást meg a küzdést, csak hát 0-2nél 10emberrel nem sokra elég.. -
Balázs 17 #26886 csak Sagna oldalára játszunk, de nem NEM TUD beadni akkor minek?? istenem -
#26885 wenger miért a koscielnit kezdeti nálatok???
és egy 85x német válogatottat meg padoztat??XD -
#26884 jön a megmentőnk. -
Balázs 17 #26883 idegesítő, ahogy ezek a semmit nem tudó "szakemberek" istenítik a cityt:D -
#26882 City téli szerzeménye jól mutatkozik be... gyk M.Dean -
#26881 amit mutatunk,az is az.mármint vicc. -
Balázs 17 #26880 ezért pirosat vicc -
#26879 na ez mázli volt a javából -
#26878 és van igazság!! gyerünk!!4 -
#26877 ez mi a faszom??? -
#26876 na az szép diaby... kiváncsi vagoy meddig bírja szegény :S -
#26875 Arteta megsérült helyette Diaby(!). Del Bosque jókor jött Emiratesbe-,- szegény Mikel -
#26874 17.00 Arsenal-Manchester City
tv: Digisport1 hu
streamek: -
#26873 amiből kb egy egészet sérült volt :D -
#26872 SAF négyszemköztit kért Zaha-tól.
az a baj,hogy amíg tökölnek Walcott-al,addigra vagy a selejt marad,vagy késő lesz,pótlás hiányában meg nem adják el...a barsza kijelentése (kizárt, hogy támadójuk, David Villa télen az Arsenalba szerződjön)meg vicces.remélem Fabregas csekkjeivel nem késnek.inkább padozzon egy jó csatár,egyszer,majd,hátha.... -
#26871 Fellaini 22millióért vihető, érdeklődünk, de a Kékek is(Chelsea)...szal pont.
más:
David Ornstein(BBC)elég megbízható Arsenal-értesülésekben::
"Az elmúlt napokban napvilágot láttak olyan híresztelések, miszerint Walcott hamarosan aláírhatja az új szerződését az Arsenallal, s így véget ér a szezon egyik legnagyobb kálváriája. Ez a helyzet-(bár megtörténhet a következő napokban...!)- azonban nem így van. A hírekkel ellentétben Walcott menedzsere és az Arsenal képviselői tavaly augusztus óta egyszer ültek le hivatalosan egyeztetni. Az akkori forró helyzet azonban enyhült, a játékos nem akarja elhagyni az Arsenalt, s a csapat is egyre magabiztosabb, hogy marad az angol támadó. Most, hogy Walcott a közelmúltban középcsatárként játszhatott, a konzekvenciát leszűrve - most már csak annyi kell, hogy megállapodjanak a fizetést,és a különböző jogdíjakat illetően. Walcott képviselői arra számítanak, hogy az Arsenal a következő napokban hivatalos tárgyalásra hívja őket, ahol - ha megfelelő ajánlatot tesznek a számukra(90-95k)- véget érhet a Walcott-saga."
addig ne számítsunk új emberre,most ez a TOP-feladat Londonban... -
#26870 Hát azért, 2 éve elég stabil teljesítményt nyújt! -
#26869 2 millónál többet nem ér szerintem
de kb. egy stokeba vagy wolverhamptonba képzelem elXD
nem egy ArsenalbaXD -
#26868 a mainz 15 misit kér,amúgy a dortmund van ráizgulva szalaira,de nem fog menni.az arsenalos hír kacsa... -
#26867 pár oldal lehozta,hogyha Villat vagy Adriant nem sikerül megvennetek,akkor Szalai is szóba jöhet,a piaci ára 3millió euró,a 20 milliót csak a Mainz elnöke nyilatkozta,hogy szezon közben csak ennyiért adnák el -
Dean Winchester #26866 Valahol olvastam,hogy Szalait akarjuk megvenni? vmi 20 milláért? ez nagy kacsa lehet sztem... egyébként ő ér annyit? :D -
#26865 Zaha valószínűleg a MU-ban köt ki, valahol 12,és15millió közötti áron.
(Walcott az elsődleges Wengernek) -
#26864 megkönnyezni való van erre a hónapra is, olvasom,Jenkinson-t próbáltuk kölcsönadni a szezon végéig a C.Palace-nak, de nem szívesen menne,viszont Wenger játszatni akarja.hol van még az átig. ablak vége... -
#26863 2012. január 9.
-
pilboy #26862 teljesen egyetértek
a kapus és a védők nem tudom, miért spanyolból vannak és valóban pirlonak ott lenne a helye alonso helyett -
#26861 -
#26860 Falcao simán odavaló , a vicc ott kezdődik h a 4 védő is mind spanyol bajnokságból van!Piqué és társai parádésan védekeznek főleg amikor 90% ban a Barcánál van a labda...
Amugy fokozhatták volna a komolyságot ha Valdes a kapus:D -
#26859 Hát azért, minden tiszteletem RvP-é, brutális szezont futott, ez tény, de ez elmondható Falcaora is. És Falcao még címeket is nyert, elég rangosakat...
A többivel egyetértek, nagybetűs VICC! -
Balázs 17 #26858 vicc az egész -
#26857 na jó, ez már a seggnyalás mesterfoka! az okés, hogy Messi kapta, lassan a történelem legjobbja lesz, de hogy 1 PL-es sincs az év csapatában, végülis csak angol csapat nyerte a BL-t, nem számít...minumum Falcao helyett Van Persie, és azért a veretlen Juve és olasz válogatott vezérének Pirlo-nak is ott lenne a helye...
-
#26856 "Megmutattuk, hogy minőségi csapatunk van." igaz,Főnök,a 95percből 15ben.
a többi??! -
#26855 A Brighton-t kapja a győztes, idegenben. -
Chris Lowe #26854 Én kicsit azért örülök... remélem azt is adja a sport tv és akkor megint látom a csapatom. -
#26853 annyira hiányzott ez a +1 meccs.. -
#26852 omg már faszom:D -
Chris Lowe #26851 Ezt nem hiszem el... Passzolgatnak a 16-osunkon. Ejj lesz még egy meccs! -
#26850 így teljesüljön minden kívánságom :D