31698

• Dean Winchester
    miért is nem lepődtem meg ezen a vereségen...
    túl szép is lett volna megverni a city-t :(
  • arsnl
    Arteta 3 hét. W-től megkérdezték, h ezért igazol-e vkit, mire mondta h januárban képtelenség Arteta szintű játékost találni-,-'.
    én megértem, h nem mindenre az igazolás a válasz, de a vak is látja, h 2-3 játékos elférne nálunk. bullshit az egész
  • arsnl
    2.félidőbe végre lehetett látni az akarást meg a küzdést, csak hát 0-2nél 10emberrel nem sokra elég..
  • Balázs 17
    csak Sagna oldalára játszunk, de nem NEM TUD beadni akkor minek?? istenem
  • Effe88
    wenger miért a koscielnit kezdeti nálatok???
    és egy 85x német válogatottat meg padoztat??XD
  • minimize
    jön a megmentőnk.
  • Balázs 17
    idegesítő, ahogy ezek a semmit nem tudó "szakemberek" istenítik a cityt:D
  • arsnl
    City téli szerzeménye jól mutatkozik be... gyk M.Dean
  • minimize
    amit mutatunk,az is az.mármint vicc.
  • Balázs 17
    ezért pirosat vicc
  • szomferi
    na ez mázli volt a javából
  • webibebi
    és van igazság!! gyerünk!!4
  • webibebi
    ez mi a faszom???
  • webibebi
    na az szép diaby... kiváncsi vagoy meddig bírja szegény :S
  • arsnl
    Arteta megsérült helyette Diaby(!). Del Bosque jókor jött Emiratesbe-,- szegény Mikel
  • banok
    17.00 Arsenal-Manchester City
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • WuFraZselic
    amiből kb egy egészet sérült volt :D
  • minimize
    SAF négyszemköztit kért Zaha-tól.
    az a baj,hogy amíg tökölnek Walcott-al,addigra vagy a selejt marad,vagy késő lesz,pótlás hiányában meg nem adják el...a barsza kijelentése (kizárt, hogy támadójuk, David Villa télen az Arsenalba szerződjön)meg vicces.remélem Fabregas csekkjeivel nem késnek.inkább padozzon egy jó csatár,egyszer,majd,hátha....
  • minimize
    Fellaini 22millióért vihető, érdeklődünk, de a Kékek is(Chelsea)...szal pont.
    más:
    David Ornstein(BBC)elég megbízható Arsenal-értesülésekben::
    "Az elmúlt napokban napvilágot láttak olyan híresztelések, miszerint Walcott hamarosan aláírhatja az új szerződését az Arsenallal, s így véget ér a szezon egyik legnagyobb kálváriája. Ez a helyzet-(bár megtörténhet a következő napokban...!)- azonban nem így van. A hírekkel ellentétben Walcott menedzsere és az Arsenal képviselői tavaly augusztus óta egyszer ültek le hivatalosan egyeztetni. Az akkori forró helyzet azonban enyhült, a játékos nem akarja elhagyni az Arsenalt, s a csapat is egyre magabiztosabb, hogy marad az angol támadó. Most, hogy Walcott a közelmúltban középcsatárként játszhatott, a konzekvenciát leszűrve - most már csak annyi kell, hogy megállapodjanak a fizetést,és a különböző jogdíjakat illetően. Walcott képviselői arra számítanak, hogy az Arsenal a következő napokban hivatalos tárgyalásra hívja őket, ahol - ha megfelelő ajánlatot tesznek a számukra(90-95k)- véget érhet a Walcott-saga."
    addig ne számítsunk új emberre,most ez a TOP-feladat Londonban...
  • Mor3llo
    Hát azért, 2 éve elég stabil teljesítményt nyújt!
  • Effe88
    2 millónál többet nem ér szerintem
    de kb. egy stokeba vagy wolverhamptonba képzelem elXD
    nem egy ArsenalbaXD
  • Solidus
    a mainz 15 misit kér,amúgy a dortmund van ráizgulva szalaira,de nem fog menni.az arsenalos hír kacsa...
  • bakkerman
    pár oldal lehozta,hogyha Villat vagy Adriant nem sikerül megvennetek,akkor Szalai is szóba jöhet,a piaci ára 3millió euró,a 20 milliót csak a Mainz elnöke nyilatkozta,hogy szezon közben csak ennyiért adnák el
  • Dean Winchester
    Valahol olvastam,hogy Szalait akarjuk megvenni? vmi 20 milláért? ez nagy kacsa lehet sztem... egyébként ő ér annyit? :D
  • minimize
    Zaha valószínűleg a MU-ban köt ki, valahol 12,és15millió közötti áron.
    (Walcott az elsődleges Wengernek)
  • minimize
    megkönnyezni való van erre a hónapra is, olvasom,Jenkinson-t próbáltuk kölcsönadni a szezon végéig a C.Palace-nak, de nem szívesen menne,viszont Wenger játszatni akarja.hol van még az átig. ablak vége...
  • Steve Downie
    2012. január 9.

• pilboy
    teljesen egyetértek
    a kapus és a védők nem tudom, miért spanyolból vannak és valóban pirlonak ott lenne a helye alonso helyett
  • minimize
  • Oziris666
    Falcao simán odavaló , a vicc ott kezdődik h a 4 védő is mind spanyol bajnokságból van!Piqué és társai parádésan védekeznek főleg amikor 90% ban a Barcánál van a labda...
    Amugy fokozhatták volna a komolyságot ha Valdes a kapus:D
  • Mor3llo
    Hát azért, minden tiszteletem RvP-é, brutális szezont futott, ez tény, de ez elmondható Falcaora is. És Falcao még címeket is nyert, elég rangosakat...
    A többivel egyetértek, nagybetűs VICC!
  • Balázs 17
    vicc az egész
  • Sabcsee
    na jó, ez már a seggnyalás mesterfoka! az okés, hogy Messi kapta, lassan a történelem legjobbja lesz, de hogy 1 PL-es sincs az év csapatában, végülis csak angol csapat nyerte a BL-t, nem számít...minumum Falcao helyett Van Persie, és azért a veretlen Juve és olasz válogatott vezérének Pirlo-nak is ott lenne a helye...
  • minimize
    "Megmutattuk, hogy minőségi csapatunk van." igaz,Főnök,a 95percből 15ben.
    a többi??!
  • Steve Downie
    A Brighton-t kapja a győztes, idegenben.
  • Chris Lowe
    Én kicsit azért örülök... remélem azt is adja a sport tv és akkor megint látom a csapatom.
  • arsnl
    annyira hiányzott ez a +1 meccs..
  • arsnl
    omg már faszom:D
  • Chris Lowe
    Ezt nem hiszem el... Passzolgatnak a 16-osunkon. Ejj lesz még egy meccs!
  • webibebi
    így teljesüljön minden kívánságom :D