Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
Szerintem is simán megérné 7 millióért!
A Cazorla transzfer hivatalossá válhatna már, de a Sahin kölcsönre is nagy szükségünk lenne szvsz!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Wiel-t simán megérné megvenni és jobbhátvéd próbléma megoldódna évekre.

ARSENAL&POKER

minimize
van der wiel érkezhet,nem szignózta az új szerzõdését az Ajax-nál, 7millióba fájna.
SAF meg a héten rendezné v. Persie ügyét, maradva a 20milliónál.
nálam a 25 az 25...

No one can stop Death!

feltéve még ha sahin jó szezont fut és nem lesz belõle egy chamakh 😄
Sabcsee
na, a britek kiestek, Ramsey is jöhet haza.(Parkék ejtették ki õket)

kaka

Sabcsee
Sahin szerintem nálunk fog kikötni, elvileg telefonon már egyeztettünk is Mourinho-val. Szvsz, a legésszerûbb megoldás lenne õt kölcsönvenni, mivel ki tudja, hogy szerencsétlen Wilshere mikor épül fel, Rosicky is sérült. Elvileg opciós kölcsönt akarunk, szóval szezon végén megvehetjük, ami mindenképpen jó lenne, fõleg Rosicky miatt, akiben szerintem sajnos több szezon már nem lesz, tehát így már a pótlását is letudnánk(feltéve, ha Sahin maradna nálunk...).

kaka

minimize
cazorla fasza,remélem robin is elgondolkodik még egy éven.
sahint elhalászhatja a united elõlünk per/pill,bár õk megvennék.

No one can stop Death!

arsnl
U18-as játékosunk lebuktatta:

"Arinse Prince Uade ‏@Arinse_Uade
Good to see Santi Carzola at the training ground today #afc"

minimize
pletyka van,bõven,3napja...
amúgy egy spanyol laptól vette át az infót a Sun,idézem:
"Arsenal are prepared to sell Alex Song to Barcelona.
The Sun says Barca are ready to pounce for Arsenal’s Alex Song if they cannot get Athletic Bilbao’s Javi Martinez.
The Gunners want £16million for the midfielder and Barca’s valuation is not far away from that figure."

a juve meg aug7.-ig adott idõt v.Persie-nek,hogy döntést hozzon,heti 190k-t ígérnek neki.

No one can stop Death!

bakkerman
hülyeség,sehol sincsen még csak pletyka se errõl,mi nyáron már nem igazolunk,ezt félig-meddig kijelentette Tito

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arsnl
Song se megy.

hedonist
Az kemény..

Javi Martinez biztosan nem megy a Barcába, megmondta már hetek óta, h mindent csak a sajtó talált ki és nem tudja magát elképzelni Barca mezben.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
"az Arsenal felkészült,hogy eladja Song-ot a Barcelonának, nincsenek messze a kért, és ajánlott összegtõl(16m font)a csapatok..."
MI VAN???! javi martinez helyett viszik,ha nem jönne össze a spanyol.
<#wow3><#rolleyes><#fejvakaras><#nemtudom>

No one can stop Death!

minimize
„A Montpellier-vel nem volt megírva, hogy bajnokok leszünk, ezért volt olyan szép eredmény. Az Arsenal-lal lehet, hogy nem vagyunk favoritok, mint a Manchesteriek a bajnoki címre. Kívülállók vagyunk, de meg vagyok róla gyõzõdve, hogy elérhetünk valami nagyot. Ezt tettük a Montpellier-vel, és büszke vagyok rá, amit ott elértem.” Giroud
nem leszünk ám szarok,meglátjátok!!
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
Wanyama-t még legalább 4csapat figyeli,Song meg nem megy sehová.
ma láttam arsenal.com-on friss edzésfotókat,az egyiken(3as?)v.Persie súlyzózik,Poldi meg figyeli, "mit tudsz öreg? pakolj fel!"<#smile>

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

csocso14
Most olvastam, remélem nem igaz, hogy 48 órán belül Song a Barcáé lehet, ezért Wenger a Celtic-bõl nézi Wanyama-t. Mondjuk tribal-rõl néztem nem tudom mennyire lehet hinni nekik, de én ... nem is tudom mit mondjak erre. Csak Song-ot NEEE 😞

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

arsnl
Cazorla ma írhat alá, elvileg már Londonban van.

minimize
v.Persie a Juventusba távozik,ha kifizetik a vételárat,mert õk megegyeztek a torinói klubbal.
Cazorla-nak örülök, de nálam sok a 17,3millió font.igaz, Oxi 12volt,szal...

No one can stop Death!

végre 😄
in: giroud-podolski-cazorla
out: -

végre jön vki és nem csak elmennek a játékosok..
ha rvp is marad akkor végre lehet egy jó szezonunk, persze ha nem fognak megint lesérülni a játékosaink
webibebi
Santi Cazorla ezen a héten orvosi vizsgálatokra érkezik Londonba, míg a két csapat között egy 22 millió eurós üzlet fog létrejönni - értesült a SKY SPORTS. - ergo 99% az üzlet létrejötte.

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
Park meg irányt vett a B'burn felé,meglátjuk.

No one can stop Death!

minimize
mivel v.Persie(gondolom)drága lenne,idén Song van a terítéken(Keita helyett)a Barszánál.

No one can stop Death!

Ezt a videót elnézve sajnos rájön az ember, hogy mekkora gondok vannak a klubnál... látva a régi játékosokat mikor lesznek újra hasonló játékosaink? Az ilyeneket mint RvP és még aki nem akar maradni azt elküldeni a faszba és hozni olyat akiben van motivációó, küzdeni akarás és elismeri, hogy a klub érdekei fontosabbak mint a sajátjai.

ARSENAL&POKER

minimize
ja, és Cazorla is 85%-hogy jön.haverjainak mondta.

No one can stop Death!

minimize
nekem v.Persie lépése mindenképpen az.
Podolski kezdeni fog,Giroud meg 2-3.meccstõl padozik-HA lelép a holland.

No one can stop Death!

Steve Downie
Vladislav Dmitrievich sokadjára bizonyítja, hogy nem emberbõl van.

Steve Downie
Ha ez így lesz, hatalmas csalódás.

minimize
a héten megváltozik,hivatalos lesz,átigazol!
Chamakh a Besiktas-ba megy,valószínûleg még a héten.
Dempsey-Pool??!
v.Persie (bérigénye-amennyiben megfelel a MU-nak),a héten orvosira mehet Manchesterbe...
gyönyörû éveik vannak, de a bérigényét magyarázhatja késõbb...://

No one can stop Death!

épp ezt akartam írni én is 😄DDD

egyébként erõnlét?????? bazdmeg akkor játszik egy keveset és várhatjuk a sérülést? ha már erõnlétileg egy rohadt felkészülési mérkõzésen sem bevethetõ akkor mit várjunk a bajnokságtól? pont,hogy a felk. meccseken kéne megnézni, hogy játszanak , illetve szokjanak össze...

RVP-CHamakh ott lesz az a lényeg 😄
arsnl
Chamakh is ott van😄DD meg hát RvP-ért sem tolonganak a csapatok..

Sabcsee
sry, úgy rémlett, hogy hivatalos.

kaka

Effe88
hát a csatár nélküli felállás a spanyoloknak bejöttD😄:😄
lehet nektek is beválik😄

Forza Italia
az komoly 😄 úgy akarnak nekivágni a szezonnak, h egyik új igazolás sem játszott új csapatában 1 percet sem??? Így nagyon komoly lesz 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sabcsee
"Wenger 2 héttel a meccs elõtt kijelentette, hogy sem Podolski, sem Giroud nem lesz ott a Köln elleni (utolsó) edzõmeccsen. Valószínûleg a
Sunderland ellen sem lesznek. Wenger szerint erõnlét miatt."
- fc-arsenal.hu

EZ MI A FASZ??? megint el fog menni egy hónap az összeszokással... mégis hogy állunk ki a Sunderland ellen, 4-6-0-val ? <#wilting>

kaka

Benajun elvileg a fulhamba megy?!

csocso14
Én is azt olvastam utoljára, hogy Adebayor fizetés igénye miatt megálltak a tárgyalások. (nem pénzéhes) pedig pont egy nappal elõtte meg azt olvastam, hogy marad Tottenham-nél. Csak ilyenkor nem értem ezek már elvi kérdések, hogy nem adják meg neki azt a fizut amennyit kér, akkor miért nem állnak meg félúton?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

minimize
az Adebayor-os híred nem tudom,honnan származik,de NEM vette meg a T'ham,sõt,ügynöke szerint nem is fogja kifizetni a kért fizuját a klub.
"Agent Phil Smith doesn't believe Tottenham will sign Manchester City striker Emmanuel Adebayor." talkSPORT.

No one can stop Death!

Sabcsee
sunday times 😄DD pedig már kezdtem örülni...

Adebayor tuti nem megy vissza a City-be, mivel a Spurs megvette nyár elején 6 milláért, és megtudták neki adni a heti 180k-s fizetést...

kaka

minimize
"Arsenal have agreed a deal in principle to take Sahin on a season-long loan, but are yet to open ­negotiations with him.
The Turkey international would arrive as cover for crock Jack Wilshere."
-sunday times-
a City is kiszállt a v. Persie-hajcihõbõl,mert lehet, h Adebayor visszamegy kölcsönbõl.
a végén "itt ragad" egy évre(legalább.)

No one can stop Death!

Sabcsee
sahin info honnan?

kaka

minimize
Sahin megvan 1évre,Lloris meg a T'hamba menne.
Humoros

No one can stop Death!

minimize
HA kacsa,max. megkorbácsolom magam utólag, de v.Persie 220ezret akar/hét,mint Rooney,hogy aláírjon a MU-hoz.
tényleg nem a pénzrõl van szó gondolom...
("Van Persie will join Man United if he’s promised the same mega-wages as Rooney.
The England superstar is United’s highest earner on £220,000 a week and Arsenal striker RVP wants the same.")
-daily star sunday-

No one can stop Death!

de most ez milyen kupa volt? 😄 2-2 után volt még büntetõpárbaj is??? mert én 2-2 után léptem focizni, nem gondoltam, hogy lesz még folytatása ...
egyébként meg örüljünk így már 2 kupánk van idén 😄
bl-bajnokság,fa kupa,szuperkupa 😄 rekordot dönthetünk <#idiota>
a mai meccsen pont azt néztem,hogy 1-0 és 2-1 után is ryo rengeteget szaladt a labdáért, nem adta fel és ha kellett elõl volt ha kellett meg hátul..
gervinho mai játéka tetszetõs volt .D Eisfeld megint gólt lõtt 😄 Azért chamaknak miylen szar érzés lehet már, hogy neki nem megy a gólszerzés míg Eisfeldnek meg igen 😄DDDD
na köln ellen remélem láthatjuk már Giroud és Podi-t is játszani, esetleg cazorlát 😄
minimize
vettünk párat,sok volt a zúgolódás az kupa nélküli évek miatt...<#wilting>
Eisfeld meg 2év múlva kell majd a Citynek.

No one can stop Death!

Sabcsee
amúgy a felkészülés alapján:
pozitívum:
-Jenkinson kellemes meglepetés, fejlõdött védekezésben, önbizalomban, na meg hajtott is rendesen. Nem lesz rossz Sagna backup.
-Coquelin-t eddig középpályán nem tartottam erõsnek, de most rám cáfolt, csúszott-mászott, küzdött rendesen, az amúgy nem túl masszív kp-nk jobbjai közé tartozott.
-DIABY, látszik a sok kihagyás, de az akarás is, nem vállalt be sok felesleges cselt, labdákat is szerzett, bíztató volt, remélem lesz egy teljes idénye
-még Theo és Gervinho sem voltak rosszak(utóbbi a mai meccs legjobbja), és Benik Afobe is ígéretes csatárnak tûnik, fizikailag nagyon jó, és a kapu elõtt sem faszkodik annyit. Talán még Santos teljesítménye nem volt rossz.

negatívum:
-ohh Chamakh...én úgy sajnálom ezt az embert, egy igazi ágyús, de egyszerûen olyan balfasz a kapu elõtt, én bíztam benne, hogy talán a felkészülésen megmutatja, nem egy reménytelen eset, de sajnos tévedtem...nem tudom mi lesz a sora
-Song megint irányítónak képzeli magát, egy rakat labdát elszórt...ajj ajj
-Ryo még nagyon kevés az elsõ csapathoz

a többiek hoztak egy közepes átlagot.

kaka

Sabcsee
most kajak minden meccs után jár egy kupa(az eredménytõl függetlenül is) ? <#banplz>

kaka

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
a 28-as számó hongkonginak a mezére Henry van írva beszarok 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!