Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
Horty lesz a kommentátor? 😄 örülnék neki...
Mannone - Yennaris, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Coquelin, The Ox - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud
kaka
SAF-15millió(heti220k-s fizuval),Arsenal-25millió(heti130k+5millió aláírási pénz)
No one can stop Death!
Aztán utána nyilván jönnek a sorcserék, Gnarby debütálása(nagy tehetségnek tartják, nagyobbnak mint Wilshere-t!), meg olyat is hallottam, hogy Van Persie is játszani fog, méghozzá a KAPITÁNY is õ lesz...jó vicc 😉
kaka
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
""We are open to his arrival," he added. "If he comes, and from what I have read he could do, we would love to have him."
<#whatever>#whatever>
No one can stop Death!
"" We all need help when we Down.... But we forget to thank and be loyal to the people that helped us get up ""<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!

A meccset én is várom és azt is ,hogy végre lássam játszani.
RVP-vel meg anno augusztus nyolcadikai határidõt adtak meg,hogy döntse el mit akar és még mindig nincs válasz... csalódtam benne, õ se igazi ágyús...
Lukas Podolski úgy gondolja, hamarosan láthatják õt legjobb formájában is az Arsenal szurkolói, amint elkezdõdik az új szezon.
A német válogatott támadó a távol keletre nem utazott el az Arsenallal EB-szereplését követõen.
A 27 éves játékos keményen dolgozik a klub elõszezonbeli edzõtáborában, melynek keretein belül az Ágyúsok barátságos meccset játszanak a Köln csapata ellen, és Podolski reméli, el tudja lõni a puskaporát a meccsen.
"Két hete vagyok edzésben, és nem könnyû az ember dolga, amikor egy EB vagy egy VB után tér vissza a klubjához. Kell még néhány hét, és akkor majd láthatják az igazi Podolskit.
Eddig nagyon jól mentek a dolgok. Ez egy nagy klub remek edzõvel, és nagyon boldog vagyok, hogy az Arsenal játékosa lehetek. Alig várom az elsõ meccset a szezonban a Sunderland ellen." - mondta Podolski az Arsenal Playernek.
Elmondta azt is, hogy sokkal tartozik a Köln csapatának, ahol kétszer is megfordult játékosként, és nagyon várja már, hogy a hétvégén összecsaphasson velük.
"Otthon leszek, a városomban, és nagyon várom a meccset. Ez lesz az elsõ meccsem az Arsenal színeiben, aminek nagyon örülök.
Remélem, gólt tudok szerezni a Köln ellen, ami nem könnyû, de igyekszünk megnyerni a meccset, és aztán felkészülni a Sunderland ellen.
A Kölnben kezdtem meg a pályafutásomat 10 éves koromban, és 17-18 évesen az elsõ csapatban játszottam. Remek idõt töltöttem náluk. Remek szurkolóik vannak, remek a stadion és a klub is. Most a másodosztályban játszanak, szóval nem könnyû a dolguk, de remélem, hogy visszakerülnek az élvonalba."
song , sokadik felvonás..
a viselkedésük meg általánossá vált(sajnos)az utóbbi 2évben,világszerte,ott,ahol van pénz+jó duma+(esetleg) sorozatos sikerek a közelmúltból.õk mindig könnyebben "halásznak" ilyen pénzéhes,de tehetséges emberkéket...
No one can stop Death!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
http://www.nb1.hu/hirek/sir-alex-ferguson-kiakadt-moura-ugyleten
rvp elvileg olyat is mondott,hogy ha nem lesz azonos az õ és a klub nézetei akkor megy. Itt gondolom az igazolásokra is gondlhatot, na már most ez megtörtént így semmi oka nincs a távozásra. Szóval ha elmegy akkor lesz egy nasri kettõ 😄 Ezek után ha rvp az emiratesben fog játszani akkor meg is érdemli h kifütyüljék... 😄 Mikor lesz még egy olyan játkosunk mint mondjuk Henry... 😞
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ferguson nyilatkozta a Barca elleni barátságosukat követõen: "Tettünk egy ajánlatot
undorító
kaka
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hihetetlen tényleg, hogy csak tõlünk tudnak válogatni, de a legszomorúbb, az ilyen Javi Martinezekre rátudják tenni a 40 milliós táblát(ami vicc amúgy), akkor mi Song-ra miért nem(2015ig van szerzõdése elvileg), képesek ilyen 11 milliós ajánlatokkal kiszúrni a szemünket.
meg hát ugye nekik KH kell, gondolom Songot is max oda állítanák be, mint teszik azt szerencsétlen Mascheranoval...<#falbav>#falbav>
kaka
No one can stop Death!
szóval ha song és RVP elmegy akkor baszottul csalódott leszek...
vicces ez a nyár(is).
No one can stop Death!
azért ez már nem lenne egy tápos keret.
a ballasztot meg el kell dobni, tény!!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
kaka
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Szerintem most már csak az a fõ cél, hogy megtartsunk az alapembereket, hosszabbítani velük, és a selejtek kibaszni.(talán még egy kp nem ártana)
úgy összességében, azt hiszem ezzel a kezdõvel bármelyik csapat ellen harcba szállhatnánk:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Wilshere, Song, Arteta - Walcott, Podolski, Cazorla
kaka
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
egyébként bsz neki 😄
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Szczesny egyike azon fiataloknak, akik hamar megkapták a lehetõséget a csapattól és úgy érzi, Podolski és Giroud érkezésével, illetve Steve Bould tapasztalatával az Arsenal egy új szintre léphet.
"Ennek a klubnak mindig ugyanaz a célja: trófeákat nyerni. Láthatóan nem tettünk eleget ennek az elmúlt pár évben, ami elkeserítõ számunkra és a szurkolók számára is, de most úgy látom, egy kicsit erõsebbek vagyunk az elõzõ évhez képest. Van már néhány remek igazolásunk. Bízunk benne, hogy idén sokkal tovább harcolhatunk a kupákért.
Úgy gondolom, néhányunknak az elõzõ szezonban nem volt meg még a kellõ tapasztalata, ez idén már nem probléma. Az új játékosok nagyon jók, akik képesek gólokat szerezni. Podolski gólrekordja magáért beszél."
Erõsek vagyunk a támadósorban és Steve Bould nagyszerû munkát végez a védelemben. Úgy tûnik, nagyon jól mûködik. Ez mind azt erõsíti bennünk, hogy jobbak leszünk."- mondta Szczesny.
Szczesny még az akadémián dolgozott együtt Boulddal, és továbbra is nagy tisztelõje az edzõnek, aki három bajnoki címet is nyert fényes labdarúgó pályafutása során.
"Rengeteg külön munkát végzünk vele, többek között labdavesztés utáni visszarendezõdésre és a beívelések kivédekezésére fektet hangsúlyt. Mindig nagyon összeszedett. Steve szeret kiabálni a játékosokkal, hogy mindig a maximumot adják - eddig nagyon pozitív. Nem hiszem, hogy több gólt fogunk idén kapni. Az összes gólt én kaptam, ott voltam mindegyiknél és azt láttam, hogy nagy probléma volt a védelmünkben. Mindent megteszünk, hogy jobbá váljunk." - magyarázta Szczesny.
akkor sahin és wiel jönne és rvp maradna akkor pofánk befogjuk 😄😄 😄 és végre kijelenteném, hogy sok év után ismét valós eséllyel vághatnánk neki a szezonnak