31698

• szomferi
  • Sabcsee
    99%, hogy nem Diamé lesz a DM igazolásunk.

#26967: Örülök, hogy nem jön Llorente, túl van hypeolva(mint ahogy az egész Bilbao), felépítésben és erényeiben pedig ugyanaz, mint Giroud. Nekünk egy mozgékony, földön erős, technikás csatárra van szükségünk(Villa...).
  • minimize
    pesszimistának tűnhetek,de gondolom megint egy fényes győzelem után jön a szokásos "borulássorozat" is-ahogy szokott.
    Llorente nem jön már,nyártól a Juventust erősíti.
  • pLau
    Tessék a gólösszefoglaló
  • szomferi
    egy jó minőségű (gól)összefoglalót tud valaki adni?
  • Sabcsee
    Nekem az volt megdöbbentő ahogy kijöttünk a 2.félidőre. Ilyen elszántságot, és tűzet idén még nem is láttam a csapatban, valami biztos történt az öltözőben, látszott, hogy mindenáron leakarták mészárolni a West Ham-et, kurvára tetszett.
    A legnagyobb pozitívum RAMSEY(leírni is furcsa) volt. Újra bebizonyosodott, hogy CM az igazi posztja, osztogatott, labdát szerzett, jól látott a pályán, kár elpazarolni a szélen, én drukkolok Aaron-nak! Viszont különös, hogy amennyire nem működik a Wilshere-Cazorla-Arteta kp, olyan jól működött a Wilshere-Cazorla-Ramsey, bár 1 meccs után nem érdemes túl sok mindenre következtetni.
    Giroud is jó volt, mezőnyben is, de fontos meccseken még mindig nem bizonyított, nem vagyok elájulva attól, hogy duplázott egy gálameccsen.

MOTM egyértelműen Poldi, hihetetlen bal lába van, Santi is jó volt, Walcott is hajtott, jár a pacsi az egész csapatnak összességében :)
    GO Gunners
  • arsnl
    ez a sérülés senkinek se kellett volna..
  • webibebi
    azért poldi 3 gólpassz meg 1 gól :D
  • Balázs 17
    hogy jöttünk ki második félidőre omg:D
  • WuFraZselic
    pedig ez egy tökéletes meccs, hogy kimásszatok a "gödörből"
  • szomferi
    kicsit jobb már a helyzet, de így se túl rózsás még...
  • webibebi
    megint rosszul kezdünk :(
  • Balázs 17
    olasz+spanyol kupa igen ezt kell leadnia diginek.. istenem^^
  • minimize
    sebaj.elengedjük a Fabregasból visszamaradt részleteket. ha törlesztettek már,akkor meg engedményt kérünk,mint hűséges üzleti partnerek teszik...
    Belhanda JÖNNE,nem megy mégsem Milánóba, de a T'Ham is belépett a képbe.
    na??!("I've had no firm offer from Inter and we refused Fenerbahçe's offer to pay in three installments.”)
  • Solidus
    12 milla kevés lesz Villa-ért...
  • minimize
    Belhanda az Interbe tart 14 misiért.
    pl.

• WuFraZselic
    Mbiwa nagyon nagy igazolás! :o
  • minimize
    viszont Gervinho meccset döntött ma el.(Ecspart 2-1 Togo)
  • minimize
    "Tottenham target(!!) Yann M'Vila has played his last game for Rennes, according to the French club."
  • minimize
    Yanga-Mbiwa ÉS Haidara(Nancy)is a N'Castle-é.
    a lényeg,hogy akiket éveken át hesszeltünk,elkelnek lassan,de közünk nincs hozzájuk.
    megy a vállalkozás, de nem lapozgatok Lamborghini-katalógust,nem ígérgetek semmit,mert úgysem veszem meg soha...
  • Steve Downie
    :D
  • minimize
    "I will not give you any names. We are working very hard," added Wenger.
    "If Zaha goes to Man Utd, good luck to him. We were never in for him. Never"

amúgy nyilvánosságra hozták a Bayern elleni hazai jegyárakat, kemény 80fontba fog kerülni.
    ma még megnézi Diamét, és ha "bejön",amit lát, ki is csengeti érte a kért 3,5millió fontot. kemény,nem??!
  • minimize
    amúgy lehet,csak Wenger kap egy új kabátot,olyant,amin a zsebet,ill. a cipzárt is tudja használni...
  • minimize
    megnyugodtam.
  • arsnl
    akkor majd holnap délután fog aláírni!!
  • minimize
    a kritikákról miszerint a csapat nem tud versenyezni semmilyen címért... "nem kívánom kommentálni minden ember véleményét. A legfontosabb, hogy fókuszáljunk és a legjobbat nyújtsuk a következő mérkőzésünkön, szerdán." a lehetséges igazolásokról... "Meglátjuk mit tehetünk. Jelenleg nem állunk senkihez olyan közel, hogy akár ma este vagy holnap reggel aláírjon."

• pLau
    aki abba bízik, hogy az első 4-be leszünk az is eléggé optimista :D mert én már ebben sem bízom.
  • Chris Lowe
    Sajnos el lett talicskázva a pénz amit még a 2000es évek közepén összesöpört a nagy csapat és ami a játékoseladásból befolyt. Nincs visszaforgatva, sajnos ez ezzel jár. A szurkolók meg le vannak szarva. Csak az kupa maradt, persze van még bl is de aki abban bízik az igazi született optimista.
  • Sabcsee
    vénember a meccs után:
    Wenger: "Nem vagyunk közel senki megszerzéséhez."

Keep calm Gooners, csúnya tavasz elé nézünk...
  • Balázs 17
    engem is idegesít,az, hogy amikor kell nem képes megfelelő megoldást találni

a végén is amikor kontráztunk és a szélen futott üresen a játékos az meg ellövi 30ról pff

kéne egy rohadt csatár aki betudja lőni 1méterről^^
  • Steve Downie
    Lassan jöhetne a hír, hogy Cavaniért vagy Fellainiért ment-e a 30 milliós ajánlat. Szerintem lehetne az 2x30 is, elférnének.
  • Sabcsee
    nem tudom mit vártok addig, amíg egy ilyen lomha középszerű csatártól várjuk a gólokat, mint Giroud. Ha az elején belövi az ajtó-ablak ziccerét, egész máshogy alakult volna a meccs. Utána meg kollektíven baszta el a csapat.
  • minimize
    én már semmit sem értek ez a keret így iszonyat gyenge,ha itt top5-öt(!!!)akarnak a fejesek, akkor is igazolni kellene,csak a vak,és ők nem látják.
    kár bírózni,meg mindenfélékkel hárítani, ez sajnos kevés az élcsapatokhoz képest.
  • Balázs 17
    második félidőben nagyon jók voltunk, miért nem tudunk mindig így játszani:)
    Arshavint minek cserélte be nem értem
  • arsnl
    megint egy kurva szar 1.félidő utáni 2.félidős erőlködés. eredménye 0pont ismét. jövő évi BL-ről szép lassan lemondhatunk.
  • arsnl
    Ramiresnek miért nincs még sárgája sem?
  • minimize
    közben Yanga-Mbiwa megegyezett a személyes dolgokról is a Newcastle-el.(Coloccini helyére, 6,7millió font volt...),Zaha meg orvosin volt(?)a vidéki sokszoros bajnoknál...
  • arsnl
    mekkora 11es!!
  • arsnl
    (ez a mai kispad is 1 vicc. egyetlen támadójátékos Arsha akit amúgy is lepasszolnánk, de nem kell ide ember megvagyunk mi, eredmény is mutatja.)
  • arsnl
    miért kell mindig gólokat ajándékoznunk? de fasz Atkinson is tisztán látja h Coq lábát találják el, erre mehet tovább azt gólt is kapunk belőle. jó ha ez nincs akkor később lőnek szal mind1. fosfosfos