Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbra is tartom, hogy Ox nem való az arsenalba
egy értelmes szélsőnk sincs, jah, de van, csak ő most csatár..
egy értelmes szélsőnk sincs, jah, de van, csak ő most csatár..
minden évben ezt mondjuk, aztán bekakilunk és labda se lesz majd nálunk
akkora bunda ez a sorsolás, hogy nem igaz, 300%-ra biztos voltam, hogy a Bayernt kapjuk, most h második lett a csoportban...
akkora bunda ez a sorsolás, hogy nem igaz, 300%-ra biztos voltam, hogy a Bayernt kapjuk, most h második lett a csoportban...
Szerintem a mostani Bayern gyengébb, mint az előző éveké. Lewa egy állat, életveszély minden tekintetben, de korántsem olyan acélosak. Abszolút lehet keresnivalónk a párharcban, ha legalább ezt a szintet hozzuk teljesítményben. Plusz pont, hogy nem otthon kezdünk.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Nem baj , legalább a bronzéremért tudnak majd hajtani a bajnokságba.<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Uff ez a bl idén is necces lesz.....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
+1
Ezt a topikot azok a faszfejek tették tönkre, akik folyamatosan a csapatot, a játékosokat és a szakvezetést bántották. Sajnálom, hogy ez lett belőle. Én csak védelmembe vettem a nem jogos támadások ellen. No nem mintha szükségük lett volna védelemre néhány magát szurkolónak képzelő tróger senkiházi borgőzös okádásai ellen. Egyikük szerint még most is szar a csapat. Lelke rajta, csak az ilyen ne ossza már a tutit, nekem meg legyen szabad némileg kajánkodni ezeken. A szememben az nem lehet Arsenal-szurkoló,, aki szurkolás helyett állandóan bántja a csapatot. Számtalan tényt állítottam, senki nem cáfolta megy egyiket sem. Értelmes vitára egyikük sem volt hajlandó. Olvass vissza nyugodtan. Én próbálkoztam, de ezek csak köpködni tudnak.
Lehet álmodozni és irreális elvárásokat támasztani a csapattal szemben, de szerintem jelenleg jól játszunk és elég jól állunk bajnokságban és BL-ben is. Örüljünk ennek ami van és szurkoljunk a csapatnak.
ARSENAL&POKER
Engem nem az érdekel, hogy neki Wenger a jóisten, neked meg nem. Lehet itt értelmesen, személyeskedés és cinizmus nélkül is kibeszélni a csapat dolgait. Sose lesz olyan a csapat, hogy az mindenki vágyait kielégítse. De ami pár hónapja ebben a topicban folyik az egyszerűen szánalmas és gyerekes. Arsenal drukkerek egymást köpködik. Miafasz?!
Hagyd rá. Legalább látja a világ ,hogy ilyen "csöves" szurkolok is vannak akiknek elég ez a nagy évek óta tartó totális sikertelenség. Ha neki ez örömöt okoz hogy soha nem nyer a csapata semmit egészségére.
Hallod, fejezd már be Te is! Ugyanolyan hülyegyerek módjára viselkedsz, mint akiknek szánod ezeket a szánalmas kommenteket. Komolyan néha meg kell néznem, hogy ez Arsenal topic vagy valami vegyes angol bajnokis zúzda.
feltűnt, hogy evek óta vagy jó őszünk van, vagy jó tavaszunk?
majd áprilisában meglátjuk 😄
majd áprilisában meglátjuk 😄
Wenger OUT!
Wenger OUT!
Wenger OUT!
Wenger OUT!
Wenger OUT!
Ismét alaposat érveltél. Gratulálok szellemi magaslataidhoz...
Most már tényleg megvilágosodtam. Ilyen alapos érvelésnek egyszerűen nem tudok ellenállni. Egyszerűen elsodornak az érvek, következtetések, adatok hullámai. Vajon mennyit kellett gondolkodni mindehhez? Minden esetre komoly szellemi teljesítményt mutatsz fel...
Eddigi ezer év alátámasztja amit írtam. Amint jön egy nagy csapat már game over.
Te vagy az, aki nem is néz meccset, oszt' úgy osztja az észt? Jó, akkor igazad van... Te, van egy rossz tévém, nem gyógyítanád meg kézrátéttel? Vagy az agyhullámaiddal akár a globális felmelegedést is visszaszoríthatnád.
Vakok elleni győzelem volt. A BL csapatok majd csak most fognak jönni ami = azonnali kieséssel szóval ja Wenger takaroggy.
Mi volt már ez tegnap? WENGER OUT!!!
Rohadtul hiányzott a pl, végre megy t-home-on. Pont jókor, ez a forduló zseniális meccseket hozott! :-D
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet..."
25-öt kb. Középen is ugyanúgy indulnak támadások. Főleg mióta Modric felépült, bár előtte Kroos is adott jópár forintos labdát.
A szélső hátvédek labdafelvezetése meg lassan már mindenhol jelen van, ahol persze van megfelelő játékos. De ez is ellenféltől függ. Ellenünk sokan beállnak a fél csapattal, akkor meg meg kell próbálni beadni. Láthatjuk hétről-hétre hogy az "ötösről rúgjunk gólt" taktika lassacskán teljesen megbukik.
A veretlenséghez meg kell egy védelem, amelyik stabil. Ha hibáznak, akkor kapnak akár 2-3 gólt, ha jó a koncentráció akkor viszont nincs gond. Na meg ha van egy Casemiro a középpályán, akkor még jobb dolguk van.
A szélső hátvédek labdafelvezetése meg lassan már mindenhol jelen van, ahol persze van megfelelő játékos. De ez is ellenféltől függ. Ellenünk sokan beállnak a fél csapattal, akkor meg meg kell próbálni beadni. Láthatjuk hétről-hétre hogy az "ötösről rúgjunk gólt" taktika lassacskán teljesen megbukik.
A veretlenséghez meg kell egy védelem, amelyik stabil. Ha hibáznak, akkor kapnak akár 2-3 gólt, ha jó a koncentráció akkor viszont nincs gond. Na meg ha van egy Casemiro a középpályán, akkor még jobb dolguk van.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Elég sok Madrid meccset nézek, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy Zidane mit akar játszatni ezzel a csapattal. Már csak azért sem, mert rendszerint azon kapom magam, hogy számolgatom a támadásaik hány százalékát adja ki az, hogy egyik oldalról Marcelo, másikról meg Carvajal ívelgeti be a BBC valamelyikére a labdát. Azt mégis 33 mérkőzés óta veretlenek. De ez meg már nem ide tartozik.
Nézz több meccset, mert bizony játszanak a mieink is. Pont olyan játékost említesz Benzema személyében, aki pont hogy gyenge idényt fut. Bale meg a sérüléséig szinte minden meccsen a legjobbak közt volt. Ramos is most épült fel.
90 percen át egy csapat sem játszik látványosan, ma már az ellenfelek nem hagyják. Abban a 20-30-40 percben kell villantani, amikor fölénybe kerül valaki.
Ez a West Ham sok vizet nem zavart eddig sem, hiába van ott Payet még pár jobb név. EL-ben szinte lefocizta őket a román ellenfél, bajnokságban még a kieső helyeket próbálják elkerülni.
90 percen át egy csapat sem játszik látványosan, ma már az ellenfelek nem hagyják. Abban a 20-30-40 percben kell villantani, amikor fölénybe kerül valaki.
Ez a West Ham sok vizet nem zavart eddig sem, hiába van ott Payet még pár jobb név. EL-ben szinte lefocizta őket a román ellenfél, bajnokságban még a kieső helyeket próbálják elkerülni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A nagy szakértők korábban azt mondták, hogy az az Arsenal baja, hogy képtelen szarul játszva is nyerni. AKkor lesznek majd igazán bajnokesélyesek, ha képesek lesznek kevésbé látványos focival is nyerni vagy fontos pontokat szerezni, szimplán azért, mert van egy-egy olyan klasszisuk, akik egyet villannak és eldöntik a meccset. Na hát az Arsenalnak azt hiszem van néhány ilyen klasszisa. Lásd a Real Madridot. Tisztelem Zidane-t, de hogy nincs játéka a Madridnak, az tuti. Ellenben van egy Ramos, egy CR, egy Benzema vagy Bale, akik a bűn rossz forma ellenére is villannak egyet és több mint 30 meccs óta veretlenek. Korántsem szemet gyönyörködtető és folyamatosan kiemelkedő, kiegyensúlyozott játékkal tavaly BL-t nyertek, most meg 6 ponttal viszik a bajnokságot.
Senki nem írta hogy nem lehet véleményed <#nemtudom>#nemtudom> Az viszont hogy milyen, csak téged minősít 😊
tudod,lehet véleményem a kezdőt látva,nem látom kiírva sehol,hogy tilos. értem én,hogy a Tiéd is egy vélemény....
azt meg el is felejtettem,hogy a dobogóért a M.City-Chelsea-Arsenal 3as megy,a Pool&United kettőssel a nyakában.
(Csirkék 8.-ak lesznek.)
megmondták a hangok is...
(Csirkék 8.-ak lesznek.)
megmondták a hangok is...
Mit olvastam volna,hogy utólag már megköveted magad? Az még nem változtat a tényen, hogy még el se kezdődött a meccs,de már ment a rinya.
ú,ne haragudj meg,hogy néha "problémázunk" szentjeid körül,de maradt az inkonzisztens forma,vagy-vagy.
a mai(is)szép volt,kérdés,mi az elvárás? ok,"Mikiegér-kupa"(röhejes lesz,ha megnyerik,minek hívják majd?)kiesett,BL-ki tudja,bajnokság?
oda lassan folyamatos jó forma kell((ene).
a mai(is)szép volt,kérdés,mi az elvárás? ok,"Mikiegér-kupa"(röhejes lesz,ha megnyerik,minek hívják majd?)kiesett,BL-ki tudja,bajnokság?
oda lassan folyamatos jó forma kell((ene).
"Nektek tényleg semmi nem jó?" Nem hát... Még el se kezdődött a meccs,de már Wenger out volt 😄
Már ne haragudj, hogy megkérdezem, de kinek okozott idén gondot ez a West Ham?
A tabella alján szerepelnek, Bilic fejét már félig levágták. Ne hasonlítsd már a tavalyi formájukat a mostanihoz, mert a jelenlegi címvédő is 2 pontra van a kieső helyektől.
Ez a West Ham egy nagy szar ebben a szezonban. Egyedül a Chelsea-t verték meg egy lenézett Liga Kupa meccsen. A ManU elleni döntetlen meg megint ne menjen már nagy számba, mert Mourinho is nyakig ül a szarban az Old Traffordon.
És milyen érdekes a sors fintora, hogy mégis Alexis jelentette a különbséget az egész meccsen. Nektek tényleg semmi nem jó?
A tabella alján szerepelnek, Bilic fejét már félig levágták. Ne hasonlítsd már a tavalyi formájukat a mostanihoz, mert a jelenlegi címvédő is 2 pontra van a kieső helyektől.
Ez a West Ham egy nagy szar ebben a szezonban. Egyedül a Chelsea-t verték meg egy lenézett Liga Kupa meccsen. A ManU elleni döntetlen meg megint ne menjen már nagy számba, mert Mourinho is nyakig ül a szarban az Old Traffordon.
És milyen érdekes a sors fintora, hogy mégis Alexis jelentette a különbséget az egész meccsen. Nektek tényleg semmi nem jó?
31'perc után megkövetem magam.
de messze még a vége,pedig ez nem kis siker lehetne.(WHU gondot okoz a nagyoknak-is.)
de messze még a vége,pedig ez nem kis siker lehetne.(WHU gondot okoz a nagyoknak-is.)
A nagyságos Zsirú-val mi van,h ismét Sanchez kezd egy Ogbonna-Reid-Collins -hármassal szemben?
vagy megint jön a szokásos "decemberben vágjuk tönkre az eddigieket"-forgatókönyv??!
sima hazai lesz,már elnézést,sőt,ami durvább,NEM szemellenzős Ágyúsként 2-0 oda.
Wenger(is)out.
vagy megint jön a szokásos "decemberben vágjuk tönkre az eddigieket"-forgatókönyv??!
sima hazai lesz,már elnézést,sőt,ami durvább,NEM szemellenzős Ágyúsként 2-0 oda.
Wenger(is)out.
többet vártam a fiataloktól, de meg voltak illetődve
Jenki továbbra sem arsenal szint...
szar meccs volt az a lényeg
Jenki továbbra sem arsenal szint...
szar meccs volt az a lényeg
TUDTAM! 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"We gave absolutely everything but we weren't as sharp as we could have been physically in the final stages of the game." -A.W. a mai meccs után-
a "hallottakat" max. megerősíteni tudják. 😄
semmi extra,hozták a meccset, Özil-nálam- 2016/17.-Évi BL-góljával.
tudod:
We've got Özil
Mesut Özil
I just dont think you understand
He's Arsene Wenger's man
He's better than Zidane
We've got Mesut Özil."
semmi extra,hozták a meccset, Özil-nálam- 2016/17.-Évi BL-góljával.
tudod:
We've got Özil
Mesut Özil
I just dont think you understand
He's Arsene Wenger's man
He's better than Zidane
We've got Mesut Özil."