Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, és nekem SAF "lépése" is csalódás,eddig tiszteltem....
No one can stop Death!
remélem Song marad,vagy léptünk elõre kettõt,vissza meg hármat.
ismét.
No one can stop Death!
We signed him as an off-the-rails 21-year-old brat who couldn't stay out of trouble at Feyenoord, stuck by him through 7 years of horrific injury and turned him into a world class striker. If that's not enough for him, good riddance to bad rubbish.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
epic
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
undorító
"ha elmegyek nem maradok angliába stb" igazi ágyús a nagy faszt, remélem megsérül év elején
ha még a juveba igazolt volna akkor az lett volna a jobbik rossz...
szezon végén szeretném látni majd az arcát amikor mi nyerünk valamit és -reményeim szerint- õk meg nem xD
#25819: jaja érdekes 😄 pedig a cityvel még több esélye is lett volna nyerni valamit, szerintem... citynél aguerot sajnálom csak, õ az egyetlen akit csipázok 😄 átigazolhatna hozzánk xD
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
de a fasz kivan, hogy midnen nyáron ez van. idén télelg bajnokesélyes csapat lehetett volna. egyedül jobbhátvédpótlás gyenguska. nyomorék
MSI GX600PX-214hu Notebook
kb. majdnem nasri kettõre asszocializálok rvpvel kapcsolatosan 😄
azért majd egy arsenal-mu-n kíváncsi leszek a közönség reakciójára, remélem simán kifújjogják, mert megérdemli, egy gerinctelen rohadék, és nem gondoltam volna hogy ilyet mondok róla. Nagyot csalódtam benne 😞
sajnos hivatalosnak tekinthetõ, azt hiszem én mindjárt hányok. 😊
a szememben Van Persie meghalt.
kaka
Azért Scholes szépen elkúrta az elsõ gólnál 😄DD és õ nem is egy amatõr focista... egyébként annyira nem zavar, csak bízom benne,hogy a felk. meccseikhez hasonló eredményt fognak produkálni a bajnokságban is 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
tegyenek már pontot az RVP ügy végére!!!!
MU-22m font a végsõ ajánlat, max. hétfõig várnak a válaszra.
szerintem(!!)eladják.
No one can stop Death!
most már a barca játékosa vagyok és még boldogabb vagyok 😄
mondhatott volna egy olyat,hogy
"de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt, nem szeretnék eligazolni egy klubhoz sem."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
No one can stop Death!
Sahin nincs eldöntve még,ez meg Bendõ:
"Eddig három klub ajánlatát utasítottam el. Három fõ szempontom van a csapatválasztásnál, s ha ez nem áll fenn, akkor nem igazolok oda."
szerény,mint mindig. gondolom neki a 10es mez,bl-indulás, meg heti70k kell(ene).<#smile>#smile>
Song:"Hazdunék, ha azt mondanám, hogy nincs érdeklõdõ klub irántam, de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt."<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
RvP tényleg elég indiszponáltan játszott, mondjuk az érdekes volt, hogy Vermaelen-nek egybõl át kellett adnia a csk karszalagot...azért csak nem lenne rossz megtartani õt...
kaka
Robin nem volt valami "törekvõ" ma,mint csk...
No one can stop Death!
Giroud-nak pedig 1 félidõ alatt több kapura tartó lövése volt szerintem, mint Chamakh-nak 2 év alatt...<#idiota>#idiota>
kaka
Mannonenak baszki egyszer lõnek kapura azt is majdnem a saját hálójába ejti 😄DDDDD