31698

• Effe88
    ez nektek csak jó hír, ha igaz
  • Chris Lowe
    javítás :
    Nem tulajdonos "csak" az elnök
  • Chris Lowe
    A real madrid tulaja - ha nyáron mourinho lelép - wengert akarja a helyére. Érdekes hír
  • arsnl
    mai napot elnézve elég jó eredményt produkáltunk tegnap:DD
  • Balázs 17
    addig jó amíg nem kell kimozdulnia kapuból:D
  • minimize
    minden kapusnak vannak kisebb-nagyobb hibái.Szczesny fiatal,és jó kapus.
    olvasom közben,a Real-nál Wenger lehet(ne) Mourinho utódja a nyáron.(Mirror)
  • pLau
    Simán megvehette volna Lloris-t...
  • contraste
    Annyira sóher Wenger, hogy már nem is tudom hány éve nem vesz egy rendes kapust.. Pedig a a legjobb kapusok sem olyan egetrengetően drágák... rossz nézni, hogy a Big Fourból már a Pool elhullott, és ne így legyen, de lassan lehet, hogy ti is...
  • arsnl
    Szczesny azért védett 1 nagyot Giroud gólja előtt, 2 gólban meg nem igazán segítették ki a védők se, de tény kijöhetett volna jobban. Giroudnak meg még mindig csak az első szezonja, ahhoz képest 12 gól 9 gólpassz bőven jó, és meccsről meccsre jobbnak tűnik. csak hát alternatívája nincs..
    Gervinho meg nálunk is alkothatna vmit ne csak az elefántoknál...
  • minimize
    Chamakh veszélyes volt(tudom,ez sovány,de...)a WHU utolsó meccsén is, ott jobban megy a "beadom-középen meg jön vmi jól fejelő manyus"-féle taktika.
    már amennyiben ez az.
  • Dean Winchester
    chamaknak még azok ellen sem nagyon ment, én azért örülök :D
  • Balázs 17
    majd ha a liverpool ellen is így játszik és belövi a 200% helzeteit akkor azt mondom kezdi magát összeszedni, de amíg low csapatok ellen tud csak duplázni annyira nem izgat
  • Dean Winchester
    a kapusunk egy kalap sz* volt :D kb. 2szer lőttek kapura mindkettő gól, védeni semmit sem védett !
    Giroud végre megtalálta a gólszerző cipőjét... örülök, hogy nem egy Chamakh lett belőle :)
    Walcottot meg sokan szidták, de most is gólt lőtt...
    Remélem a pool ellen is betalál és nyerünk
  • Balázs 17
    15 szöglet és egyik se ért semmit
    nem tudok mit mondani erre
  • Kaplan
    Egyetlen egy lövés, igaz abból gól lett, de katasztrófa az egész. Fáj nézni, de már az életem része ez a belső szenvedés...
  • minimize
    szívesen átadnám a team-nek a tavaszi folytatásra,főleg,ha Nálad 3pontos komment volt.
  • Steve Downie
    Ott a pont.
  • minimize
    full mindegy, igaza lehetne-e(mert tudjuk,hogy nincs...),a lényeg,hogy senki nem arra vár 5nappal az átig.ablak zárása előtt, kire fakad ki az erősítések miatt a Főnök.(ráadásul pont a N'Castle-vel jön???!)
    MI miért nem tudunk a gázra lépni??!
    3ember kölcsönben(Djourou maradna is végleg elmondása szerint...),a keret meg gyengécske-rotáció szempontjából-,ezzel kellene foglalkozniuk,nem egy újabb győzelem után elégedetten hátradőlni,mondván "ez a keret elég lesz a szezon végéig a top4hez".

• Oziris666
    Ebben azért nem feltétlenül van igaza!A QPR is vett nyáron 15embert és látjuk hol vannak!Nem biztos h ettől egyből erősebbek lesznek a szarkák,össze is kell szokniuk főleg ennyi új játékosnak!

Kicsit ilyen keserű irigykedésnek,magyarázkodásnak tűnik a dolog...
  • minimize
    Frimpong a Fulham-é kölcsönben.
    ("Fulham here I come". twitter)
  • Sabcsee
    M'Vila a Rubin Kazanyé, Moussa Sissoko-t vette meg a Castle, aki szintén elfért volna nálunk, főleg 1.8 milkáért szinte ingyen van, de hát nálunk minden posztra 2 klasszis van, és amúgy sincs minőség a piacon...
    szerintem is nevetséges ez a zsidóskodás, inkább megint szarrá játszatja a másfél éves sérülés után visszatért 21(!!) éves Wilshere-t és a kripli Diaby-t, vagy az első éves Cazorla-t, aztán csodálkozik, ha teljesen elfogyunk tavaszra.

Téli átigazolási szezonnal kapcsolatos reformja pedig szánalmas. Ennyire bassza a csőrét, hogy a Castle is képes olcsó, de minőségi franciákat igazolni bagóért? Megint be kell látnunk, hogy az átigazolási szezon Arsenal szurkolóként a legszörnyűbb...
  • Dean Winchester
    A remeklő holland válogatott csatár meggyőződése szerint karrierje megfelelő időszakában érkezett a Manchester Unitedhez.

Robin van Persie nyolc éven át szolgálta az Arsenal csapatát, ám 2012-ben bejelentette, nem kíván szerződést hosszabbítani az Ágyúsokkal. A londoni klub kénytelen volt megválni tőle, máskülönben egy év múltán ingyen távozhatott volna az Emirates-ből.

A huszonkilenc esztendős játékos végül a Vörös Ördögöknél kötött ki, ám a környezetváltozás mit sem befolyásolta formáját, úgy folytatta, ahogy az Arsenalban abbahagyta - eredményesen.

Van Persie elismerte, hogy eljött az idő a váltásra, illetve tisztelettel adózott korábbi klubja előtt.
    "Az Arsenal egy nagyszerű klub, ahol örömmel játszottam, de nyolc év után úgy éreztem, szükségem van az új kihívásra. Ezt a kihívást a Manchester Unitednél találtam meg. Úgy érzem, itt igazi bajnokok vesznek körül. A lehető legjobbkor igazoltam ide, úgy vélem, nem is kellett volna előbb jönnöm. Minden okkal történik így.
    Amikor megállapodtam a hosszabbításról az Arsenallal pár évvel korábban, akkor úgy éreztem, az volt a megfelelő döntés - maradni, mivel még nem végeztem ott. Tavaly nyáron nagyobb kihívásra vágytam, s ez volt számomra a legnagyobb kihívás. Azt hiszem, minden nap igazol engem, hogy megfelelő döntést hoztam. Ez nem az Arsenal hibája. Egy játékos sem nőhet a klub fölé, az Arsenal mindig esélyesként pályázik a kupákra. Mindössze annyiról van szó, hogy nyolc év után váltanom kellett és kipróbálnom valami mást."- mondta Robin a Sky Sportsnak adott exkluzív interjújában.

Eddigi manchesteri karrierjéről, tapasztalatairól a következőket mondta:
    "A pályán és azon kívül egyaránt segítséget kapok, sikerült beilleszkednem. A legfontosabb, hogy az első naptól kezdve azt éreztették velem, hogy örülnek nekem. Boldogan érkeztem ide, az új kihívás kapujába, amire készen állok. Jól érzem magam. Olyan dolgokat fedezek fel, amelyeket régóta nem láttam. Évekkel ezelőtt, mikor az Arsenalhoz kerültem, olyanokat láttam Dennis Bergkamptól és Thierry Henrytől, amit még soha az életben. Most újra szemtanúja lehetek ilyen dolgoknak, ami örömmel tölt el. Olyan, mintha gyerek lennék egy édességboltban. Szórakozom és jól érzem magam. Csak ennyit teszek - jól szórakozom."

(manutd.hu, Szentgyörgyi Ákos - foci24.com)
  • Dean Winchester
    egy barom

azért nincs rá szükség mert ő nem igazol attól mástól vegyük el a lehetőséget ?

ez az előnybe kerülnek meg BAROMSÁG! az új játékosokkal való felállás meg lehet,hogy nem fog bejönni de lehet,bogy bejön a csapatnak / ellenfélnek.

ez az egész amit mond meg baromság, a "minden posztra van 2 jó játékos" meg hab a tortán...

Szerintem a top 4 meg lesz én bízom a srácokban.. (grebber ha fogadni akarsz akkor ebben a szezonban is benne vagyok)
  • Solidus
    Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerint a téli átigazolási időszak egyszerűen nem fair, és nincs szüksége erre egyik klubnak sem.
    „Legjobb esetben is minden csapatnak maximum két igazolást engednék, de úgy gondolom, a januári átigazolásokat teljes egészében el kellene törölni, így lenne korrekt” – mondta a francia szakember.
    „Egyszerűen nem fair, hogy vannak olyan csapatok, amelyek mindkét mérkőzésüket lejátszották a Newcastle ellen, így ők hatalmas előnybe kerülnek azokhoz képest, akik még csak ez után játszanak a januárban hat-hét új embert begyűjtő együttes ellen” – indokolta nyilatkozatát Wenger.
    Az Arsenal menedzsere továbbá beszélt az „ágyúsok” idei átigazolási terveiről is.
    „Ha valakit tudnánk igazolni, aki erősítené a keretünket, akkor megtennénk, de jelenleg minden posztra van két jó játékosunk, ennek pedig elégnek kell lennie az idei szezonra” – zárta le a sajtótájékoztatót.

hülyeség,nincs minden poszton nemhogy 2ő de 1 jó játékos sem
  • minimize
    Reporter : "Podolski, what is your favorite position?"
    Podolski : "I prefer Woman on top"

• minimize
    megjegyzem#26983-ra, Wenger pont ma szájalt arról, hogy limitálni kellene a téli átig.időszakban a játékosokat max. 2 lenne vásárolható/klub, s jött a mostani,szerinte kontrollálandó, N'Castle féle 3-4-5emberrel.
    nem hiszem,hogy ez most a legégetőbb problémánk,de mind1.
  • minimize
    M'Vila a Szarkáké.
  • minimize
    ez jó nyöget volt, ja.
    #26981-neked megvan már a meccs,és felvételről nézed,vagy csak pesszimista vagy, mint pl. Én...?
  • grebber
    Ez az igazi forma rúgunk egy ötöst azt legközelebb meg kikapnak a vakoktól!
  • Oziris666
    Walcott maradt ez volt a téli erősítésetek!
  • minimize
    Diame(a BBC szerint)a Spurs felé kacsintgat,szal lehet, hogy őt is hiába nézegetjük(?).
    a Villa-ügyről Wenger: "We are not on the case."(tavaly Cazorla,anno Nasri dettó ezzel a szöveggel lett "terelve".)

• Effe88
    ja cavani kimaradt:D
  • minimize
    ha ez esetleg számodra problémát okoz(mert ugyan nekem nem...)javaslom,fordulj szakorvoshoz, ha a házi praktikák nem válnának be...
  • minimize
    meglátjuk.Wengern knows.
  • Effe88
    d.villa csatár
    de hát ő is úgy fog nálatok játszani mint m.villa, llorente meg hummels...stb...
  • Sabcsee
    szerintem 2-3 év simán van benne, de a legfontosabb az, hogy klasszis, tud különbséget jelenteni egy szoros meccsen, és nekünk erre van a legnagyobb szükségünk. Egyébként a PL legjobb játékosai jelenleg éppen spanyolok, Mata, Cazorla, David Silva és épphogy súrolják a 170 cm-t :D

SZVSZ Hummels-re szerintem sincs sok esély, bár örülnék neki mert tud VKP-t is játszani.
  • minimize
    izgulni? miről beszélsz??!
    amúgy eddig hittem,h. David Villa csatár.
  • Effe88
    úgyse megy hozzátok
    kár izgulni, hogy lassú meg ilyenek:D

nektek inkább vkp kéne meg egy csatár
  • minimize
    "Arsenal are in talks to sign german international Matt Hummels for £17.6m. Negotiations are already going underway."
    nem tudom,nálam néha Hummels olyan lassú,mint a tank.
  • minimize
    Villa??! nem tudom, jómagam nem bízom abban,hogy a PL neki való.
    Aguero alacsony,technikás, de gyorsabb,és fiatalabb is,neki bejött(relatíve...)az angol bajnokság. a másik,hogy mennyi időre jönne, ill. a nyáron kit vennénk meg épkézláb támadónak? vagy előszerződésük van,vagy olyan kiv.áruk,ami nálunk erősen felejtős....vagy?