Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
ami ennél jobban fáj,az az,hogy nem jön senki a helyére.a Fõnök örök optimizmusa õrjít meg.
ja, és nekem SAF "lépése" is csalódás,eddig tiszteltem....

No one can stop Death!

minimize
gerinctelen,ennyi,semmi több.<#levele>
remélem Song marad,vagy léptünk elõre kettõt,vissza meg hármat.
ismét.

No one can stop Death!

Sabcsee
úristen mekkora igazság! ennél jobban nem is lehetne leírni ezt a szituációt.

kaka

arsnl

Steve Downie
ennyi

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
AW éppen TF1-en szakkomentátorkodik, és õ is megerõsítette, h MU-ba megy, nem lehetett mit tenni 1éves szerzõdése miatt, és valszeg nem jön senki a helyére, mert már itt van Giroud & Podolski

arsnl
amúgy kb ennyi:
We signed him as an off-the-rails 21-year-old brat who couldn't stay out of trouble at Feyenoord, stuck by him through 7 years of horrific injury and turned him into a world class striker. If that's not enough for him, good riddance to bad rubbish.

Kaplan
Legyen idén Chamakh a CSK.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
akkor idén legyen a Squillaci, Bendter, Chamakh hármasból vki. nehogy Vermaelen..

ki lesz a következõ ? 😄 Verminátor lesz a csk?
minden évben elmennek a csapatkapitányok😄DD
epic
Kaplan
Az RVP-ügy: Direkt csak és kizárólag a Robint körülvevõ sztorit szeretném kicsit fejtegetni. Az elmúlt évek miatt nekünk, Arsenal szurkolóknak az érzelmi világunk igencsak labilis. Adott volt a 2011/2012-es szezon ahol csapatunkat RVP hatalmas teljesítménnyel és rengeteg góllal megajándékozva harmadik helyhez segítette. Emlékeim szerint ez volt az elsõ olyan szezon amikor tényleg minden összejött, nem sérült le fél évre, formában volt, és kis túlzással minden bejött neki. Ez egy kivételes idény volt, szerény véleményem szerint ezt már soha nem fogja tudni még csak megközelíteni sem. Az idei teljesítményén nincs mit megmagyarázni, ez ott van, papíron, feketén-fehérem. Ettõl függetlenül én mindig is hiányoltam az igazi fineszt és pimaszságot a játékából. Ösztönlény, szerintem pocsékul cselez viszont kegyetlenül kihasználja a helyzeteit. Büszke voltam rá, hogy egy ilyen játékosunk van de újra fel kellett ébrednem az ideális világot szülte álmomból. Azzal a hivatalos nyilatkozatával nálam azonnal kiverte a biztosítékot. Azóta abszolút hiteltelen a szememben és úgy gondolom, hogy egy ilyen hálátlan játékosra egyik csapatnak, közösségnek sincs szüksége mert csak rombolni tudja azt. Amit azóta csinált és ami a végkifejlet az csak hab a tortán. Õ volt a kapitányunk és most cserben hagyott minket. Nem is akárhogy. Már nem tudok felnézni rá, soha többé.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
én meg Manszúr sejket(mármint a Fradihoz😊)😄😄

bannert vki cserélje le de gyorsan😊
arsnl
Podolski így megkaphatja kedvenc 10esét legalább...

Steve Downie
Én Balot hoznám 😄

haha
undorító

"ha elmegyek nem maradok angliába stb" igazi ágyús a nagy faszt, remélem megsérül év elején
Azért mehetett volna a citybe, oda való a többi tróger közé, kb. felállhatna a city egy fél arsenallal 😄DDD

ha még a juveba igazolt volna akkor az lett volna a jobbik rossz...

szezon végén szeretném látni majd az arcát amikor mi nyerünk valamit és -reményeim szerint- õk meg nem xD

#25819: jaja érdekes 😄 pedig a cityvel még több esélye is lett volna nyerni valamit, szerintem... citynél aguerot sajnálom csak, õ az egyetlen akit csipázok 😄 átigazolhatna hozzánk xD
arsnl
Song is lelépõsnek bizonyul. bár õ könnyen pótolható.

Steve Downie
Én nem értem, mit akart ez az ember. Nálunk azért nem maradt, mert kevés neki a 130k, de nem is a Citybe menne, ahol vakon aláírnak neki akármilyen csekket. Inkább eligazol Webbékhez. A kapitányunk... Komolyan nem hiszem el ezt az embert.

arsnl
hozzuk ide Llroentet.
de a fasz kivan, hogy midnen nyáron ez van. idén télelg bajnokesélyes csapat lehetett volna. egyedül jobbhátvédpótlás gyenguska. nyomorék

Kaplan
Szeretnék egy hosszabb szösszenetet írni RvP-rõl de most egy kicsit össze kell szednem a gondolataim. Egy biztos, emberileg a lehetõ legrosszabbul jött ki ebbõl. Hatalmasat csalódtam benne.

remélem song nem tesz rá egy lapáttal, mert ha õ is megy akkor nem tudom mit csinálok...
én nem tartok a köv szezontól... elég jó embereket igazoltunk és még van 1-2 emberke, aki érkezhet... podolski van olyan klasszis mint rvp (sztem)

MSI GX600PX-214hu Notebook

Steve Downie
Hát ez krva jó...

most mégjobban kurvára azt kívánom,hogy ne nyerjenek semmit mi meg igen 😄
bannerbõl meg vegyük már ki mert tök gáz így a bannerre ránézni...
kb. majdnem nasri kettõre asszocializálok rvpvel kapcsolatosan 😄
arsnl
Frimpongot remélem bevetjük majd ellene.

arsnl
legalább jó üzletet kötöttünk érzelmi okokat figyelmen kívül hagyva. 24m font úgy hogy jövõre lejár szerzõdése. ráadásul elég sérülékeny is.

b+ és még mondja,hogy ha nem igazolunk akkor megy , erre pont hozunk pár jó játékost , mondhatni klasszis játékost is erre eligazol? Olyat is nyilatkozik,hogy fájó szívvel lépne pályára ellenünk? Elmehet a jó édes.....
azért majd egy arsenal-mu-n kíváncsi leszek a közönség reakciójára, remélem simán kifújjogják, mert megérdemli, egy gerinctelen rohadék, és nem gondoltam volna hogy ilyet mondok róla. Nagyot csalódtam benne 😞
arsnl
pfej geciarcu. pont oda bazmeg.

Sabcsee
RVP a MU-é. 24 millió font. Forrás: BBC. Hivatalos.

sajnos hivatalosnak tekinthetõ, azt hiszem én mindjárt hányok. 😊
a szememben Van Persie meghalt.

kaka

tartom magam amihez eddig,hogy egy MU szintû csapatnak (de az összes elitnek) a "b" keretének is eléggé erõsnek kellene lennie 😄
Azért Scholes szépen elkúrta az elsõ gólnál 😄DD és õ nem is egy amatõr focista... egyébként annyira nem zavar, csak bízom benne,hogy a felk. meccseikhez hasonló eredményt fognak produkálni a bajnokságban is 😄
Forza Italia
barátságos meccsbõl ne indulj ki 😄 fõleg ha megnézed milyen keret volt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

arsnl
Muamba bejelentette visszavonulását. szomorú, de érthetõ döntés. legjobbakat neki a továbbiakban.

legjobb csapatok egyike, ahhh 😄
tegyenek már pontot az RVP ügy végére!!!!
minimize
Sahin ügy-meglepõ,a Pool-lal csatázunk érte,Brendan jó kapcsolatára építve (Mourinho-val jóban vannak),de Sahin ide akar jönni...
MU-22m font a végsõ ajánlat, max. hétfõig várnak a válaszra.
szerintem(!!)eladják.

No one can stop Death!

"de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt.""
most már a barca játékosa vagyok és még boldogabb vagyok 😄

mondhatott volna egy olyat,hogy
"de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt, nem szeretnék eligazolni egy klubhoz sem."
szomferi
pont most olvastam, hogy Song azt mondta egy interjúban, hogy nem érdekli egy ajánlat sem...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

minimize
a bónusz: Alexandre Song szíve szerint a Barcelonához igazolna, így nyilatkozott legalábbis az Arsenal-szûrõ egyik jó barátja, Carlos Kameni. A két labdarúgó együtt nyaralt, úgyhogy a Málaga kapusának információi meglehetõsen frissek.<#rolleyes><#wow3>

No one can stop Death!

minimize
lehet,hogy a MU lemondott v.Persie-rõl(30millió euros ajánlatra készülnek Lewandowskiért)
Sahin nincs eldöntve még,ez meg Bendõ:
"Eddig három klub ajánlatát utasítottam el. Három fõ szempontom van a csapatválasztásnál, s ha ez nem áll fenn, akkor nem igazolok oda."
szerény,mint mindig. gondolom neki a 10es mez,bl-indulás, meg heti70k kell(ene).<#smile>
Song:"Hazdunék, ha azt mondanám, hogy nincs érdeklõdõ klub irántam, de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt."<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
Ryo -> Wigan teljes szezon. jó döntés mindenkinek

Sabcsee
Gervinho teljesen jól mozgott az egész felkészülés alatt, ma is szép gólt lõtt, szóval én tartom, hogy idén hozni fogja a Ligue 1- s formáját.
RvP tényleg elég indiszponáltan játszott, mondjuk az érdekes volt, hogy Vermaelen-nek egybõl át kellett adnia a csk karszalagot...azért csak nem lenne rossz megtartani õt...

kaka

minimize
mindemellett,akit régóta figyelek, Rodwell-t megvette a City...

No one can stop Death!

minimize
a "második csapat" nem pörgött annyira,nem is tetszettek,Gervinho-t is a gólja elõtt szidtam volna éppen...aztán meg....<#eljen>
Robin nem volt valami "törekvõ" ma,mint csk...

No one can stop Death!

Sabcsee
a védelem nem nagy szám, fõleg Yennaris-t lehet megzavarni, de a többiek ott vannak. Cazorla úgy kellett erre a kp-ra mint egy falat kenyér, jól mozgatja a játékot.
Giroud-nak pedig 1 félidõ alatt több kapura tartó lövése volt szerintem, mint Chamakh-nak 2 év alatt...<#idiota>

kaka

Giroud meg bármit rálõ azt védi a kapus 😄DDDD
Mannonenak baszki egyszer lõnek kapura azt is majdnem a saját hálójába ejti 😄DDDDD
arsnl
Goldi Poldi bemutatkozott😄D