31698

• webibebi
    érkezik vki?:S
  • Dean Winchester
    Eldőlt, hogy nyáron Indonéziában fog felkészülni az új szezonra az Arsenal.

Arséne Wenger csapata július 13-14-én látogatja meg Jakartát, ahol az indonéz válogatott ellen játszik bemutatómérkőzést a Gelora Bung Karno stadionban.
    1983 óta első alkalommal látogatnak el az ágyúsok Indonéziába, két nagy sikert aratott ázsiai túra után.

Az Arsenal kereskedelmi igazgatója, Tom Fox, aki találkozott az indonéz szervezőkkel és támogatókkal, január 29-én leleplezte a terveket, és beszélt a klub izgatottságáról a torna előtt.
    "Az Arsenalnál mindenki: a játékosok, Arséne Wenger és a háttérben dolgozó stáb már nagyon várja, hogy 30 év után újra visszatérjen Indonéziába" - mondta.
    "Tudjuk, hogy nagyon sokan szurkolnak a csapatnak Indonéziában, csak a Facebookon 1,3 millió szurkoló csatlakozott hozzánk, ezért már alig várjuk, hogy megadhassuk az esélyt ezeknek a hűséges rajongóknak, hogy élőben láthassák kedvenceiket. Azt is nagyon várjuk, hogy még többet megtudjunk az ország gazdag kultúrájáról és történelméről."

Az Arsenal vezérigazgatója, Ivan Gazidis korábban már bejelentette, hogy a klub képviselői novemberben Jakartába utaztak az indonéz elnökkel, Susilo Bambang Yudhoyonoval egyetemben.
  • Steve Downie
    Közben ha akartok egy jót röhögni :D

• Steve Downie
    Zsííír :D
  • minimize
    jelentem,az orvosi stáb D.Villa-t várja Londonban...(15,5m font)
    Itt
  • minimize
    már az orvosin is túl van a védő...
  • Effe88
    A Malaga balhátvédje, Nacho Monreal Londonban tárgyal az Arsenallal - tudta meg a Radio Marca.
  • minimize
    remek...
  • arsnl
    FEner elvitte Zieglert Juveból szal Santos off nekik már.
  • minimize
    Gaetan Bong érkezhet a Valenciennes-től(honnan máshonnan...)bal oldali védőnek,amúgy Kameruni.
    a Fenerbahce vinné Santost,gondolom emiatt(is)lépett a képbe a manyus.
    Begiristain Barcelónába utazott,hátha miatta odaadják a Citynek D.Villa-t...
    Cavani álom marad,54m font(!!!)nem elégséges a szerződtetéséhez.
    Belhanda miatt izgulnak Londonban,10millió lenne fontban,de a T'ham is nézegeti rajtunk kívül.(38perce jött hírek,kiderül...)
  • arsnl
    de DM-et miért nem igazolunk?? vicces lesz lehúzni 1 teljes évadot igazi DM nélkül. mert hát Arteta, Ramsey, Diaby sem az. még Coquelin vmennyire védekezőbb felfogású. Frimpong lehetne, ja de őt kölcsön adtuk-,-
  • pilboy
    :)
    ezt nem olvastam
  • minimize
    Zaha meg (állítólag)nagy Arsenal-fan...
  • pilboy
    állítólag wanyama nagy mu-fan...
  • minimize
    sanszos. a T'ham late biddel nyomul Gomisra,a mu meg Wanyama miatt akciózik az utolsó órákra.
  • Balázs 17
    tuti az lesz h Verma balra aztán kész megvan oldva a probléma
  • minimize
    ja, Gibbs 3hétre OFF,(thigh strain injury).
  • minimize
    (azt hozzá se tenném,amit korábban jó párszor írtam itt is,miszerint az egyik kedvenc csatárom(volt)a PL-ben.karcos,mi?!)
  • minimize
    érdekességként írtam,mint sok más,velünk össze nem függő játékos dolgairól szoktam.
    amúgy EZ MIÉRT IS KÉRDÉS egy nem igazán Arsenal-szurkoló részéről EBBEN a topikban??! érted??!
    smiley nélkül,mert csöppet sem vicces a beugatás...
  • arsnl
    fos fos fos. Wilshere már a seggén veszi levegőt, de véletlen se cseréljünk. ha meg nincs elég jó ember a padon miért nem igazolunk? mind1 2 eldobott pont ez.
  • Balázs 17
    szerezzünk már egy balvédőt, mert Santos úristen
  • Balázs 17
    2-2 lol
  • arsnl
    védelem mégis miafaszt csinált a gólnál? mert 1 ember hibázhat benne van de h zsinorban SAgna, Verma és Ramsey is balfaszkodik....
  • pLau
    Santos bejött Gibbs helyett, többet nem is mondok... :D
  • pLau
    Vezet a Pool mi 2 nagy helyzetet hagytunk ki, illetve Reina védett hatalmasakat.
  • contraste
    És ez miben is érint titeket?:D
  • pLau
    Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud
  • Dean Winchester
  • Dean Winchester
    Sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata szeretné leigazolni a Celtic védekező középpályását, Victor Wanyamát, aki a védelem közepén is bevethető.

Arséne Wenger már egy éve keresi a Barcelonához távozott Alex Song utódját egy hasonlóan jó felépítésű és védekezésben kiváló középpályás személyében, és könnyen lehet, hogy Skóciában akadt rá.

Az Independent című magazin értesülése szerint ugyanis a francia menedzser Victor Wanyamát szemelte ki magának. A 21 éves játékos szerepelt már Svédország és Belgiumban is, jelenleg a Celtic futballistája. Wanyama – akit 2015-ig köt szerződés Skóciába – kivásárlási ára 12 millió euró körül lehet.

A kenyai futballista testvére nem más, mint McDonald Mariga, aki első kenyaiként játszhatott a BL-ben, megfordult az Internazionale együttesében is.
  • Monoton
    Volt már? 0:25 :DDDD
  • minimize
    Samba újra célkeresztben(a QPR 10milliós ajánlata után...),családja Angliában maradt, ő meg egy apartmanban lakik "kicsit" odébb...
    a köv. szezonra befagyasztják a jegyárakat az Emirates-ben-vagy sejtenek valamit,(top4 bukó,stb...)vagy tényleg rájöttek, ezért a produkcióért kissé sokat kell fizetni hazain.
  • minimize
    a katalánok nem adják Villa-t, harmadjára sem.(Jovetic,és Lopez még a kiszemelt csatár posztra) anno MI is számítottunk(pl.)Fabregasra,de ELFOGADTUK,hogy menni akar. ennyit a barszáról.
    remélem a közeljövőben kerülnek bennünket.
  • minimize
    egy pillanatra megijedtem,azt hittem, itt az új igazolás...
  • Balázs 17
    lol
  • arsnl
  • Solidus
    1,8 misivel több Villáért
  • minimize
    Drogba közben a Galatáé,18hónapot írt alá.
  • Dean Winchester
    megnézném mire lenne képes a reallal illetve ide meg ki jönne... :)
    örülnék neki :D
  • 5w0rdf15h
    vigye
  • Steve Downie
    Blackburn itthon!