31698

• Effe88
    most őszintén
    te elmennél a barcából télen???
    még ha keveset játszik akkor is, fix nyer egy két címet idén is...
    hülye lenne elmenni
    majd max. nyáron
    no offense
  • minimize
    ja, és OFF vége itt is...
  • minimize
    nyilván rá, igen.amúgy volt "ügy",de a vezetés elzárkózott az eladástól.láttam, tegnap a 72.percben be is állhatott játszani,minő kegy.
    bízom benne,hogy a nyári átig.ablakig találunk egy fiatalabb,de megfelelő árú,jó befejező csatárt,nekem nem igazán kell(ene)Villa.
    amúgy simán unfair volt szeretett klubod lépése,a kuncsorgás,az megy, ha valaki ODA kell,de eladni...max. a "selejtet" szeretik Barszelónában.
    tőlem meg is tarthatják.
    kár,hogy nem rajtam múlik...
  • bakkerman
    nyílván a Villa ügyre(ha volt egyáltalán) gondolsz,annyi féle variációt olvastam énis,én egy Vilanova interjúnak hittem,amiben kijelentette,hogy szükség van tavasszal is Villara,még ha nem is kezdőként...én is eladnám a részemről,de nyárig várnék,ahogy tette a vezetőség is. na off vége!
  • Sabcsee
  • minimize
    vettünk volna támadót is, de akikkel fair volt a csapat,azok hamar felejtenek...
  • bakkerman
    Az Ágyúsok egy szem balbekket (Nacho Monreal) igazoltak a télen, holott a támadósorban is elkélt volna az erősítés. Arsene Wenger nem így látja.

„Az Afrika-kupán Gervinho a legjobb játékos. Ilyen egyszerű. Minek kellene a tornán keresgélnünk, amikor a legjobb játékos Gervinho? Gervinho már a miénk.”
  • Sabcsee
    ja, és ugye Elefántcsontpart kiesésével idő előtt visszakapjuk a keretünk legintelligensebb tagját, GERVINHO-t
    fogadjunk, hogy jövő szombaton már ő fog kezdeni Giroud helyett...
  • Sabcsee
    szerintem nem volt nagy szám a Pool, két átlövéssel érték el a gólokat, igazi kidolgozott helyzetük alig volt, inkább csak kontráztak. Hét közben is több góllal vethettük volna őket, ha nem vagyunk ilyen balfaszok. Csatárposzton előttünk járnak, de viszont, ha tőlük pl. Suarez lesérül, akkor konkrétan vége is a szezonjuknak, kicsit nekünk hosszabb és jobb a padunk, mint nekik, Evertonnak, sőt még a Spurs-nél is, és ez bizony döntő lehet.
    Egyébként visszatérve az átig.szezonhoz, MAJDNEM leigazoltuk Etienne Capoue-t, aki statisztikailag a legjobb VKP lett ebben az szezonban Európában, csak keveselték érte a 15 milliót...BASSZAMEG :(
  • Steve Downie
    Legend

• Steve Downie
    Igen sajnos, várható volt, hogy előbb utóbb visszatérnek az élmezőnybe, ez pedig annyit jelent, hogy még inkább meg kell küzdeni azért a Bl indulásért.
  • minimize
    olvasom,nyáron szekrényürítés lesz pár emberkének a Man City-nél.Dzeko érdekes lehet(nálam Dzeko>D.Villa),Nasri meg inkább...röhejes.
    Pool 5pontra tőlünk,és a mai meccs alapján kezdenek összeállni,mint a...
  • IXEMGabeo
    Owen se csinált ilyeneket régen:)

Mondjuk nagyot kapott
  • minimize
    roppant frusztráló meccs volt, pont a "favágó parasztok", illetve az őket néhol támogató jv,és partjelzője miatt,akik nem tudták megfelelően abszolválni a meccset. kellett a 3pont,-5re vagyunk a harmadik helytől, 2nyerhető meccs áll előttünk.
    Monreal első meccse szerintem jól sikerült,pár kisebb hibával,a cserék bejöttek,és megvolt az akarat is,gratula a csapatnak!
  • Dean Winchester
    jó de azért idegenben nem hiszem ,hogy nyerünk :D kegyetlen amit most műveltek... 21 mérkőzés óta nem találtok legyőzőre,
    10 meccses győzelmi széria :O

végül sikerült nyerni, bár féltem,hogy megint 0-0 vagy esetleg a végén kapunk egy gólt.
    Poldi bejött majd gólt lőtt, 3 pont meg van és ez az ami számít.
    A newcastle öf-ra meg kíváncsi leszek :)
  • Balázs 17
    kiszenvedtük a favágó parasztok ellen..
    remélem jövőre már Jack lesz a kapitány:)
  • Effe88
    én mindent el tudok képzelni
    azt is, hogy pl. podolski mondjuk megembereli magát é kiver minket...S:
    vagy azt, hogy önmagunkat verjük meg mint a chelsea ellen a bl döntőben vagy korábban az inter ellen a 8-ad döntőben
    szóval nálam abszolúlt 50-50... ja és buyten-dante védő páros lesz amit walcotték simán lefutnak...
    na de nagy meccs lesz tuti, várom már
  • Dean Winchester
    félek 3-1re verni fogtok bennünket. viszont a 2-0 sem lehetetlen, csak ne legyen igazam :S
  • minimize
    februárban nem tudok még hazamenni,áprilisban, Édesanyám születésnapján legközelebb.
    nagy meccs,az tuti,de kétesélyes-remélem.
    ha bántó voltam,sorry,de mostanában(is)sajnos sokan használják "beköhögésre" az Ágyús topikot...:/
  • Effe88
    nem volt semmilyen kárörvendés

viszont feb 19. nagy meccs lesz
    egy közös meccsnézésre gondoltam
    gyere haza, jó lesz:)

• minimize
    fáj a hülyeség,meg az állandó(jórészt kárörvendő)hozzászólásod a topikban(#27009,#27065,a korábbiakat nem említve,gondolom az állandó büntetőpontjaid sem véletlenek-előbb/utóbb kipontozódsz végleg,remélem-röviden ennyi.
    amúgy vezet a Bájern,ott csápolj inkább sztem.
  • banok
    16.00 Arsenal-Stoke
    streamek:
  • Effe88
    mi bajod?
  • minimize
    beszarás...remélem kérünk halasztást a meccsre emiatt.
  • Effe88
    bl-ben viszont nem:)
  • Steve Downie
    Szerintem igen, bár csak egy poénkép alapján következtetek erre, amin rajta volt Crouch és az ő képe, szinte ugyanúgy nézett ki az arcuk, és odaírta valaki, hogy össze ne tévesszük őket :) Bár a magasságban van különbség azért :)
  • Balázs 17
    játszhat ma?
  • minimize
  • Steve Downie
  • minimize
    elvileg az idén akartam 3d tv-t venni, de karácsonyra becsúszott egy 107-es,mert "óccsó" volt.
  • Balázs 17
    elvileg nyáron akartuk megvennie Monrealt, de Gibbs sérülése miatt most
  • minimize
    olvasom,a nyáron rámegyünk újra Villa-ra. addig meg csak padozzon a barszában.
    ja, a Főnök azt nyilatkozta,nem pánikból jött az új bal bekk,hanem hogy felkészültek legyünk ezen a poszton is.aham,remekül állunk amúgy mindenütt,főleg csatár poszton,de megnyugodtam.
    Gibbs sérülése mára "kb.4-6hét" lett ,szóval tényleg nem a para vezérelte őket.
  • Solidus
    jó hír a nullás átigazolások után
  • Balázs 17
    *Jefferst, nemtom miért vettem brazílosra:D

amúgy nézem Bendtner is csak tölteléknek van Juvéban...
  • Balázs 17
    minek adtuk el Jefferson-t...
  • arsnl
    Anekenek lejárt kölcsöne, de már visszament Crewe(?)hoz idény végéig.
    de amúgy vicces, h összes csatárunk jelenleg kezdőben játszik(zsiru, theo poldi). padról nincs senki aki tudna dobni vmit.. max majd Gervinho. remek
  • minimize
    mocskosul belehúzott(szokás szerint)a vezetés az erősítésekbe. persze, majd jön vissza pl. Arteta,Gervinho,középső védőnek ott van Squillaci,meg Miquel,csatárnak remek Giroud,Walcott,Poldi,meg még fogalmam sincs,kire nem gondolnak.
    HA Gibbs nem sérül le,még bal bekk sem jött volna-EZ a vicc.
    persze,tudom, "nem könnyű az utcán találni ilyenkor minőségi játékosokat".
    érdekes,mindenki másnak sikerül évről-évre, de mint tudjuk,nálunk olyan magas szinten van a foci, hogy Messi,vagy CR7 sem férhetne a keret közelébe.
    nem Aneke jön vissza on-loanból? mert ő meg kp.
  • arsnl
    csatár igazolás meg Afobe lesz akit idő előtt visszahívtunk. kvalityi
  • arsnl
    Monreal hivatalos
    sok sikert azért.
  • arsnl
    Nacho Monreal, malagaból. balhátvéd.
    csatár zéró, vkp zéró lófasz ez a keret. már ősszel kevesek voltunk erre kölcsön adunk 3 játékost. vicc az egész. hogy 4.ek legyünk nem is tudom mi kell h történjen. kibaszottul mindenki látja h csatár kéne de nem érkezik senki, mert nincs minőségi ember ienkor. Wenger meg folyamatosan képünkbe hazudik. dec végén még azt mondta nem vagyunk meg létszámban, erre nemrég meg azt h igen. Chamakh -1 ember. hogy is van ez? és pénz is kurvára van.
    persze ha bejön még vki 10percen belül akkor más a helyzet, de áhhh fasz kivan, megyünk Pool-szintre. okádék.