31698
-
Balázs 17 #27129 bezzeg ha nem adjuk kölcsön santost:D -
#27128 én már annak örülök, ha hazain nem égünk le... balhátvéd nem lesz,
Robben remélem balfasz lesz, de keretük is jobb mint mienk szvsz. persze bármi megtörténhet, majd Prinz Poldi bizonyít:D -
#27127 2000-01-es szezonban a 2.csoportkörbe kerültünk össze(mert hogy akkor még az volt a rendszer)
akkor londonban 2-2
münchenben meg nyertünk 1-0ra
csoport első helyen mentünk tovább 13 pontal
ti pedig 2. ként mentetek tovább 8 pontal
aztán titeket kiejtett a valencia mi pedig megnyertük a BL-t!
2004-05-ös szezonban már a legjobb 16 között legyőztünk titeket igaz,
de nem mentünk vele sokra utána a cselszkij kivert minketD:D: -
#27126 2000-ben nem tudom, de 2004-be jobb kerete volt az arsenalnak.
Most viszont a bayernek van jobb kerete, szóval érdekes helyzet lenne:) -
Dean Winchester #27125 2000 és 2004ben találkoztunk a bayernnel a bl-ben. mindkétszer kiejtettek minket. Legutóbb az odavágón 3-1re kaptunk ki (gólunkat Kolo szerezte a 89.percben). Visszavágón a 66.percben Henry révén a vezetést is megszereztük, de a továbbjutást érő találatot nem sikerült megszereznünk.
2 bl ütközet mindkétszer kiesés, bízom,hogy a büvős harmadik most szerencsét hoz és mi ejtük ki a bayernt :) -
Dean Winchester #27124 5 pont az valóban kurva messze van -
#27123 Rekordok éve lesz ez.Ismét semmi kupa és nemtudom hány év óta most kurvamessze a dobogótól. 4. hely sem lesz meg. -
#27122 Santos -> GRemio, official. -
#27121 a formaingadozása igazolva látszik,ha sérülten,injekciókkal tolta, bízom benne,hogy a "Nieuwsblad" valóban tévedett. -
#27120 A BBC Sports ujsagiroja, David Ornstein szerint Koscielny es Wilshere allapota rendben javul, akar mar a Blackburn elleni meccsre fitt lehetnek. Santost mar ma este is hivataklosan bejelenthetik Braziliaban, Gibbs 4-6 hetet hagy ki, Vermaelen viszont hamarosan fitt lehet.
azt a 3 hétre kidőlt hírt vmi noname belga újság hozta le, azért a BBC-t én megbízhatóbbnak érzem :) -
#27119 xD -
#27118 Verma legalább 3hétre kidőlt,de lehet,hogy műteni kell a bokagyulladását-állítólag emiatt volt az elmúlt meccseken olyan formában,amilyenben...(fájdalomcsillapítókkal játszott tudniillik...)remek, Yanga-Mbiwa meg lett volna mindösszesen 7 millió font...
Wilshere(szokás szerint)kapott egy rúgást,4-5nap pihenés kell neki,de rendeben lesz.
Egyébként a Főnök szerint tegnap minden rendben volt az "attyityüddel".
-
#27117 everton kikapott,2 ponttal mögöttünk,a t'ham csak 4 pontra előttünk. :) még sok van hátra.behozható! Go Gunners!! :) -
#27116 -
#27115 egy hete is ennyi volt,most "csak" a kötelező 3pontot hoztuk-szerencsére. -
Balázs 17 #27114 hm most, hogy city legéett 9pontra a 2. hely nem sok:P
de már 3. is csak 5 pont -
#27113 remélem a Főnök nem áll rá,hogy jobb hátvédként(is)kipróbálja a Wales-it...:) -
#27112 ja, amikor félpályánál elvesztette a labdát az kemény volt, de ettől függetlenül jár a pacsi Ramsey-nek is, kihajtotta a belét egész végig, és sokkal meggyőzőbb volt jobb hátvédként(!!!), mint Jenkinson... -
Dean Winchester #27111 legszebb volt mikor ramsey eladta a labdát vagyis elvesztette aztán 1 az 1 be mehettek de szerencsére Fletcher elrontotta :D
Kapusunknak meg volt 2 megmozdulása amikor valóban ha nincs formában akkor bekapjuk a gólt.
a végén akár mi is lőhettünk volna egy másodikat de bőven jó ez, a lényeg a 3 pont :D -
#27110 nekem is bejött a meccs, még úgy is, h 3 szívroham közeli élményem is volt közben...vért hugyozva is, de behúztuk, Szczesny öröm kirohanásai a végén amikor ünnepelt a többiekkel, priceless. :)
Egyénileg Sagna hatalmasat játszott CB-ként, Szczesny is meccsben tartott minket, DE nálam Santi a meccs embere, egyszerűen nem volt rossz megoldása a meccsen+ugye győztes gól :) -
#27109 szó szerint küzdöttünk,főleg a második félidőben...a játékvezetés meg ismét kritikán aluli volt-nem Jenkinson pirosáról beszélve... -
#27108 nagyot küzdöttünk, szép volt! bár simábban is nyerhettük volna, még 10emberrel is elbasztunk pár gólhelyzetet... -
#27107 Pires a Colney-n edz,()Benteke a célkeresztben,Afobe meg a Millwall-é kölcsönben.
Santos is leléphet kölcsönbe,péntekig kiderül.(Brazilba, a Gremio-hoz mehet) -
#27106 remek 7végének ígérkezik a mostani, részemről 13:45-T'ham-N'Castle, 16:00 adott,(remélem nem égünk meg,bár a S'land jóval technikásabb csapat,mint a "Fazekasok" favágói voltak), 18:30-tól Bayern M.-Schalke 04,este pedig (20:45)vagy a Vitesse-PSV,vagy pedig Lazio-Napoli---legvégső esetben 19:00tól Afrika Kupa...szóval foci ma is roskadásig!
Go Gunners!!! -
#27105 több ilyet... :D -
Dean Winchester #27104 köszönöm -
#27103 itt vannak -
Dean Winchester #27102 mióta megújult az arsenal.com nem találom a wallpapert , valaki segítene? -
#27101 közben olvasom,Lewandowski aláírt vmi előzetes szerződést a Bayern-el,kifejezetten Guardiola kérte oda a palit,valamint Wenger kéri a vezetőséget, hogy ne menjünk már D.Villa-ra a nyáron...(na jó,szóltam neki...)
ami fájóbb, de valahol(hol??)érthetőbb, Cavani a Real Madridban köt ki a nyáron-HA csak vki nem emeli a tétet az ajánlott 63m euró fölé.
-
#27100 látom megújul a .com, régi egyszerűbbnek tűnt és gyorsabbnak.
amúgy Chamakh 67 meccséhez hozzá kell tenni, h sokszor csak ien 5percekre állt be.. persze Giroud ezerszer jobb:D, de Chamakh se volt fosszar míg a kurva/áruló/fasszopó lábadozott. -
Dean Winchester #27099 köszi, csak azért mert ugye ő jóval kevesebb meccsen már lőtt ennyit mint chamakh, így ő már jobb nála :D de egyébként is, olyan helyzeteket nem ront el chamakh -
#27098 mindez 67 meccsen... -
#27097 14 összesen... -
Dean Winchester #27096 a 4. helytől én nem félek, az meglesz biztosan :D a tavalyi rosszabb szerepléskor is sokan hitetlenek voltak, most azért annyira szarul nem állunk...
nincs valakinek egy statisztikája,hogy Chamakh hány gólt lőtt nálunk eddig?! -
#27095 nem ízlene neki a PL... én bízok Giroudban,nem lesz olyan mint Chamakh az már biztos,egyre jobban kezd bele lendülni.nekem Podolski kellemes meglepetés még.Walcott-tól többet várnék,főleg hogy Henry örökösének tekintettem sokáig,de nem lesz az... pedig igyekszik,Bendő már máshol töltelék.igazából nagyon kéne egy minőségi 24 éves félrutin csatár.Cazorlát meg kötni kell Artetával egyetemben,én optimista vagyok,izzadva de meg lesz a negyedik hely. :) -
Dean Winchester #27094 villa-t én se csíptem sose :D alapból ellenszenves picit -
#27093 örülök,hogy nem csak én látom így a dolgot-itt sem. -
#27092 jó lesz ez a Giroud gyerek!nem kell ide David Villa,amúgy sincs formában meccshiány miatt,ne itt induljon be 15 meccs alatt,elég egy Fernando Torres a PL-be... amúgy igazad van,kéne mellé egy fiatal erős befejezőcsatár aki érzi a kaput mint anno Henry(én örültem volna Demba Ba-nak,vagy sturridge-nek).törtenelemmel kapcsolatban azért az angolok sem tettek kevesebbet mint a spanyolok amerikában... -
#27091 (hozzáfűzném,alapból sem csípem a spanyolokat,anno régésznek készültem,botrányosnak tartom,amit rendeztek pl. a majákkal,inkákkal,és a többi Dél-Amerikai őslakossal "hódítás" címszó alatt. a középkorról nem beszélve. elvenni-elvinni mindig tudtak,adni jóval kevesebbet...) -
#27090 nem mennék oda,ott indul az egész.
azért,hogy bajnok legyek, de végigpadozom a szezont,eszemben sem lenne,ha futballista vagyok, játszani akarok. akit az érmegyűjtés vonzz, menjen oda,vagy olyan helyre,ahol kilóra veszik őket,de nincsenek Tisztelve.
hangsúlyozom ismét, ha a Főnök nem lenne ennyire konok,találna 15k-ért fiatal,a későbbiekben is életképes támadót-aki Ágyús AKAR lenni.
érzed??!