Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/vilag-tobbi-resze/mu-rooney-elado
Ezt a franciák mondják amúgy.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
msn:[email protected] bárki felvehet
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
remélem most idegenben meglepjük õket...
Diaby nagyon halvány, pontatlan, sok labdát veszít, körülményes, nem alkalmas DM-nek, ide muszáj venni valakit. A védelem nem volt rossz, már látni Bould hatását, a meccs legjobbja egyértelmûen Arteta, hihetetlen az a csávó, ütközik, szerel, jól passzol, még talán Gibbs tûnt ki kicsit.
kaka
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Azért belenézek.😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
szóval ma nyerünk vagy kikapunk, remélem elõbbi fog teljesülni ...
haveromnak podolski és cazorla gólt jósoltam
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Subs: Martinez, Santos, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Djourou, Coquelin
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER

A legutóbb a japán élvonalban a Shimizu S-Pulsenál szerepelt, de február óta szerzõdés nélküli 35 éves középpályás szerdán tájékoztatta sajtófõnökét visszavonulásáról, aki pénteken közölte a hírt egy svéd televízióval.
Ljungberg a Halmstadban nevelkedett, majd csapatánál a felnõttek között négy év alatt befutott, innen vitte el az Arsenal, ahol 10 évet húzott le és alapembere volt a veretlenül bajnokságot nyert keretnek 2004-ben.
Ezt követõen a West Ham Unitednél, a Seattle Soundersnél, a Chicago Fire-nál, majd a Celticnél töltött el rövid idõt, mielõtt Japánban lezárta volna profi pályafutását. Utolsó válogatott mérkõzését 2008-ban játszotta.
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az nem ágyús aki nem csak a jót látja, és esetleg utál 1-2 arsenalnál dolgozó emberkét? ha igen akkor én kérek elnézést!
ha tehetném nekem is lenne bérletem minden hazai meccsre de mivel ez pénz kérdés így marad a tv-bõl való meccsnézés. Lehet,sõt biztos h nagyobb ágyús vagy nálam és ezzel nincs is semmi gond. Infózz nyugodtan, most azért mert van 1-2 ember aki nem örül a pár éve tartó eseményeknek attól nem kell ilyen szmile-t betenni mint amit a mondatod végére hagytál!
"hagyom is a topikot a továbbiakban a magadfajta újonc "Ágyúsoknak"."
ez az újoncozás megint csak nevetséges 😄 ez olyan mint az újregezés az sg-n...
illetve ha a véleményemen képes vagy besértõdni akkor sajnállak...
Mikel Arteta biztos benne, hogy az Arsenal megbirkózik Robin van Persie és Alex Song távozásával - fõleg azért, mert az új igazolások nagyon jól beilleszkedtek.
A spanyol középpályás egy mélyebb szerepkörben játszott a Sunderland ellen szombaton, mivel Song hiányzott a csapatból, passzaival és helyezkedésével segítette az Arsenalt, hogy uralja a Premier League nyitómérkõzését.
Arséne Wenger csapata 0-0-s döntetlent játszott, mivel elpuskázták a helyzeteiket, de Arteta látott eleget ahhoz, hogy azt állíthassa, hogy az Arsenal újjáalakuló csapata idén trófeákért fog küzdeni.
"Azt hiszem, jónak tûnik a csapat" - mondta. "Nagyon szervezettek voltunk szombaton, csak a pálya utolsó harmadában nem használtuk ki a lehetõségeinket, amelyeket ki kellett volna. Még egy kis idõre van szükségünk, mert sok új játékos érkezett és egy új csapatot építünk. Néhány nagyon fontos játékost is elvesztettünk, ezért egy kis idõre van szükségünk. De gyõzelemmel akartuk kezdeni a szezont, ezért most csalódottak vagyunk. Tudjuk, hogy az új játékosaink is képesek eldönteni a mérkõzéseket. Meg kell adnunk nekik az esélyt, hogy beilleszkedjenek az új helyükre."
Arteta rendszeres kezdõ volt Alex Song mellett a tavaly szezonban, de jól kijön spanyol társával, Santi Cazorlával és az újra egészséges Abou Diabyval is - és a széleken is sok variációs lehetõség van.
"Nagyon jól éreztem magam, amikor Alex-szel játszottam tavaly, egy hatalmas játékos" - mondta Arteta. "De ha õ és a klub úgy döntöttek, hogy a legjobb, ha távozik, akkor azt az embernek el kell fogadnia. Úgy gondolom, hogy vagyunk annyira jók, hogy kibírjuk nélküle."
régóta figyelem a beírásaid, csak "ugatsz", ha jó valami, ha nem.
Te nem vagy Ágyús, de az Én esetleges néhai kirohanásaim hozod fel.
ha vicces, ne olvasgasd, nem szükséges, sõt, inkább infózz Te helyettem a késõbbiekben, hagyom is a topikot a továbbiakban a magadfajta újonc "Ágyúsoknak".
(felszínes nyalás azoktól,akiknek 5-6éve bérlete van minden hazai meccsre, mi??!<#lama>#lama>)
No one can stop Death!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
az utolsó angol mondatod meg nagyon ellentmondó a pár hónappal (tavalyi) ezelõtti hozzászólásodhoz viszonyítva... ilyet akkor mondjon az ember ha szívbõl is gondolja! Rühellem az ilyen kiírásokat, mert ez ilyen felszínes nyalás 😄 mikor tavaly az utolsó helyeken voltunk szezonkezdéskor akkor nem így nyilatkoztál wengerrõl 😄 most meg "nyalsz" neki...
Ne adj Isten év végén 5.helyen végzünk akkor is mernéd ezt mondani,hogy In Arsene WE trust?
ha a legeredményesebb menedzser meg nagyon fasza vagy wenger akkor miért nem tud már 7 éve 1 rohadt , legalább 1 fa kupát megnyerni?
szerinted csak õ létezik a világon? Lehet majd jön, -sõt biztos mert az õ ideje is lejár- egy másik tag aki még eredményesebb lesz mint õ 😄 ezt nem lehet tudni, csak azt tudom mondani amit azelõtt is ! Akik most találnak rá az arsenalra és kedvenc klubjuknak mondják azok is kivannak éhezve a sikerre 😄
azt nem vitatom,hogy a legeredményesebb menedzser és el ismerem a munkásságát, minden tiszteletem az övé, de csak azért mert valamikor tett valamit a csapatért azért nem kell örökké, folyton hagyni "dolgozni". Nem megyek át máshova , másik csapatnak drukkolni attól hogy nincs kupa. Nem kell nekem félévente 1 serleg vagy évente egy mert arra meg " rálehet unni XD" , csak tudod a 7 év az kurva sok idõ egy ilyen szintû csapatnak mint az arsenal... Ha bl döntõbe kerülünk idén az már félsiker, annak is borzasztóan örülnék...
szóval itt van wenger elfogadom, nem tudok ellene mit tenni! Utálni nem utálom csak lehet más edzõvel meglenne a régóta áhított sikert, nem biztos, hangsúlyozom lehet... Jelen pillanatban nem tudok másra gondolni
balázs: lehetséges,hogy nem vele hanem a vezetõséggel van a baj, de rajta csattan az ostor... 😞
de részben õ is hibás...
In Arsene WE trust.
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
msn:[email protected] bárki felvehet
ez olyan mintha jönne egy új edzõ és nyernénk vele bl-t, akkor vagy 40évig maradjon mert õ legalább képes volt bl-t nyerni? vicc...
az a Park,aki miatt Hazardot "buktuk",a Celtához kerülhet...ügyes lépés volt az anno,nna...)
viszont ez az,ami miatt tisztelem a Fõnököt:
"Today, Arsène Wenger has won the Premier League three times, lifted the FA Cup four times, and reached the final of the Champions League twice. Remarkably, his team went unbeaten during the whole of the 2003/4 Premier League season."-iwc experiences
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
No one can stop Death!
Ugyanakkor Theo részérõl is megvan a szándék a folytatásra, maradni akar, és meg akar állapodni. Jelenleg valamennyi fél a tárgyalóasztalnál van még." -a Fõnök
Sahin-ügy:
a Real 1év kölcsönért 5milliót akart,ami egy rossz vicc.a fizuja 70%-án felül,amit szintén a Pool fizet,bárhogy is írják meg,a mi 60%unk kevesellték-igaz,3milliós ajánlat,plusz 17ért jövõre végleg vihettük volna. remélem érkezik még 2ember.
No one can stop Death!