Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
RvP kapja az ívet a kihagyott tiziért 😄 Hajrá Szentek! 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Kaplan
A legkomolyabban. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
ezt a mondatot jól átgondoltad? 😄DDDDDDDDDDDD
<#nevetes1>

1000. bajnokijára készül SAF ?!
Mivel elég régen voltak 2.nál rosszabb pozícióba így remélem idén meg lesz a harmadik hely nekik xD
Kaplan
De ha nem akkor az én faszom fog belecsúszni Wenger ánuszába! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

idén min. 1 serleg be fog csúszni 😄 Ebben biztos vagyok!
Sabcsee
+1. simán a bajnoki címért mehettünk volna, ha maradnak, kurva idegesítõ...

kaka

ha nem lesz sérült akkor ez nem igazol senkit sem 😄

Viszont kurvára örülök,hogy kivertük a poolt, fõleg h az álltalam egyik legjobban utált csapatról van szó!
tavaly 2-0ra szoptunk most viszont 0-2re nyertünk ellenük! Kapott gól nélkül, veretlenül haladunk elõre, brutál jó! Jó, szép, megfontolt játékot láttam! A gólok szépek voltak és Giroudra viszont azt tudom mondani,hogy örülnék ha megtalálná a gól lövõ cipõjét mert ahogy csinálja nem leszünk jóba 😞
Összesítve szép volt fiúk, hazai pályán a Southampton-t nagyon ütni kéne és talán kapott gól nélkül lehozni azt a találkozót is 😊
Egyedül mi nem kaptunk még gólt a bajnokságban 😄
<#eljen><#worship><#worship><#worship>
Kaplan
Alapvetõen rendkívül sajnálatos, hogy RvP és Song már nincs velünk. Velük kiegészülve ez a csapat hihetetlenül komoly játékerõt képviselne. Bízzunk benne, hogy januárban a mester igazol egy-két játékost a pad hosszabbítására és akkor kényelmesen megleszünk az évadra.

arsnl
88éves rekordunkat állítottuk be ezzel.

arsnl
így kell nyerni Anfielden. sima, szép gyõzelem. ez a 3 clean sheet biztató, fõleg tavalyi rekord 49 bekapott gól után..

Kaplan
Elfáradtunk, én úgy láttam. Vagy csak taktikai húzás volt, hogy betömörülünk hátha kettõrõl nem állnak fel.

utolsó 10percben mintha ott se lettünk volna:SS
Kaplan
Újabb clean sheet. Kezdek bizakodni! Ma kifejezetten ügyesek voltak a srácok, halálosak. Pontosak és könyörtelenek. Csak így tovább!

Steve Downie
Veretlenül, kapott gól nélkül 😊 Jobban indul a szezon, mint a tavalyi 😄
Ez a Liverpool férne be elénk a 4. helyre? Nehéz elképzelni.

Forma 1et néztem de látom végre focizik a csapatom! Juhééé :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kaplan
Cazorla! 😊 Újabb Reina potya, lassan kipróbálhatnák Gulácsit...

ma kurvajó összejátékok vannak, mlékeztet a régi idõkre
Kaplan
Arteta hatalmasat játszik. A szememben igazi világklasszis, sallangmentes.

arsnl
Giroudnak jót tenne egy gól asszem.. Diaby a legjobb meg a védelem is jól áll lábán, igaz Merte nek volt pár érthetetlenül eladott labdája..

Kaplan
Poldi!!

Podolski gól vezetünk, de nem túl meggyõzõ a játék. Sok az eladott labda.

ARSENAL&POKER

Team to face Liverpool: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Podolski.

Subs: Koscielny, Martinez, Coquelin, Santos, Ramsey, Walcott, Gervinho.

ARSENAL&POKER

annyira nem számít már komoly meccsnek a l'pool-arsenal, hogy már a 17:00 idõpontot se érdemli meg😄
szomferi
kíváncsi leszek... 2-2-re tippelek

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Steve Downie
Emlékeztetõ a mai meccs elõtt 😊

Effe88
rvp és songot nem kellett volna eladni, velük azért elég jó kis csapat lenne
de így fõleg a chamakh,giroud csatár kettõs:SS:S:

nem is lõttünk két low csapatnak.. szerintem sima vereség lesz😄
Steve Downie

Pedig milyen jól is indult minden...
igazoltunk játékosokat, minõségi játékosokat is, RVP, Song itt volt , reális esély valami kupára... Erre Song, RVP megy, pont akikre azért szükség lett volna 😄
Mind1, holnap meg kell csapni a poolt, nehéz lesz de nem lehetetlen...
Eddig nem kaptunk gólt akkor nehogy általam egyik legjobban utált csapat tudjon betalálni a hálónkba 😄
Sabcsee
Kibaszott nagy vicc amit mûveltünk. Konkrétan pesszimistább vagyok most, mint tavaly ilyenkor a 8:2 után. Végülis kurvára megtehettük, hogy nem hosszabbítottunk egy Song kaliberû játékossal, amikor Õ(!!!!) kereste fel azt a szájbabaszott vezetõséget januárban, hogy még jobban elakarja magát kötelezni nálunk(nyilván egy kicsit nagyobb fizetést is). A kurva életbe már, Frimpong az egyetlen igazi romboló, ütközõs VKP a keretben, Coquelin és Diaby is inkább box-to-box, Ramsey meg õ maga sem tudja, h mi a posztja. Szerencsétlen Wilshere ki tudja mikor tér vissza, milyen formában. Arteta-Cazorla-Diaby kp nem lesz rossz, ha összeszokik, de valamelyikük kidõl, akkor szevasz, nem tudjuk rendesen pótolni õket.
Megint nem léptük át a saját árnyékunkat, sõt még jobban benne vagyunk mint tavaly, akkor RvP legalább kihúzott a szarból, most valszeg Cazorla fogja betölteni ezt a szerepet.
Nagyon max egy ligakupa becsusszanhat, PL-ben pedig a 4.helyet remélhetõleg összekaparjuk...

kaka

arsnl
1 középpályást még elnéztem volna azért. nagy feladat vár így Diabyra, Coquelinre.

Effe88
vettetek egy 17 éves macedón kapustXDXD😄😄
mondjuk viccen kivûl vmi erõsítés még elfért volna ennek a csapatnak szvsz

épp kérdezni akartam,hogy milyen bombaigazolás volt az éjjel?
Azért fura,hogy a régóta szóban forgó M'Vila ügybõl nem lett semmi sem...
webibebi
na mivan? úgy látom nem történt semmi igazolás mi? :S

msn:[email protected] bárki felvehet

A fiatal Arsenal-középhátvéd Daniel Boateng az Oxford Unitedhez került kölcsönbe 2013 januárjáig.

A 19 éves játékos tavaly a Ligakupa negyedik fordulójában mutatkozhatott be az Ágyúsok nagycsapatában a Bolton elleni gyõzelem során.

Ezt a tapasztalatot két hónapnyi kölcsönszereplés követte a Swindon csapatánál, ahol két meccset játszhatott, és átmeneti csapata egyenesen feljutott a harmadosztályba.

Boateng most ismét a negyedosztályba kerül, hogy további tapasztalatot szerezzen a felnõtt csapatokban.

Daniel rendszeres tagja volt a tartalékoknak, amióta az U18-as csapatból feltörekedett a 2009/10-es idény során, az Arsenal másodvonalában 32 meccset jegyezhet, többször kapitánya is volt a csapatnak.

Legutóbb az U21-es csapatban szerepelt szombaton, a Blackburn elleni meccsen, valamint Arséne Wenger keretébe is bekerült a nyáron a Markus Liebherr Emléktorna erejéig.

Az Enfieldben született ifi 11 évesen került az Ágyúsok Hale End Akadémiájára, 2011 novemberében írt alá új szerzõdést a klubbal.
Arsène Wenger elmondta, hogy az Arsenal aktív az átigazolási piacon - de a határidõ elõtt már csak különleges játékost fog igazolni.

Az átigazolási idõszak pénteken éjfélkor zárul, és az Arsenalt az utóbbi idõben rengeteg játékossal összehozták.

Bár Wenger még meggondolhatja magát egy új játékos szerzõdtetésérõl, elmondta, hogy várható mozgás.
"Van elég játékosunk, ez biztos, de az ember mindig fejleszteni akarja a csapatát, és ha találunk egy top, top, top játékost, akkor szerzõdtetjük" - mondta. "Nagyon keményen dolgozunk ezen. Vannak elérhetõ forrásaink, ezért ha most nem sikerül, akkor januárban igazolunk. Aktívak vagyunk, de nem akarunk átlagos játékosokat igazolni. Ha találunk egy különleges játékost, aki hozzá tud tenni a játékunkhoz, akkor leigazoljuk, máskülönben nem igazolunk. Komolyan gondoljuk, hogy meg van a csapat képessége, hogy jól tudjon teljesíteni. Már korábban megvettük Cazorlát, Podolskit és Giroud-t. Ezért nem mondhatják azt, hogy nem vásároltunk, de ha az emberekre hallgatnánk, akkor többet kellene vásárolnunk. Az is fontos, hogy gondoljunk a hosszútávú sérültekre is, akik hamarosan visszatérnek."

Számos Arsenal-játékos távozása felmerült, de Wenger elmondta, hogy ez nincs hatással a lehetséges igazolásokra.
"Ez nem feltétlenül kapcsolódik össze. Például egy-két játékos távozása esetén nem gyengülne nagyon a csapat, mert nem nagyon játszottak. Ez attól függ, hogy mennyit játszottak a csapat színeiben. Van rá esély, hogy Nicklas Bendtner távozik, ezt még nem döntöttük el. Nem született semmilyen megállapodás. Nyitottak vagyunk bármire."
arsnl
Bendtner -> Juventus, kölcsön+opció.
Theo biztos, h nem megy el most, de szerzõdést se sikerült még hosszabbítani vele. de Õ szeret itt lenni és Wenger is akarja, szal csak fizetésén egyezkednek.

áááááh most keresgélek,hogy milyen csoportba ki került...
azért ide vki benyomhatta volna,hogy kiket kaptunk

a nordjallendnek örültem volna 😄
arsenal-montpellier-t valamiért kurvára éreztem 😄 tk evidens 😄DD giroud a régi klubbja ellen már játszhat is 😄D:😄😄

Solidus: én ezt pár napja úgy olvastam,hogy walcott menne és dzeko jönne plusz vmi apró mehetne aw pénztárcájába...
arsnl
szokásos könnyû csoportot megkaptuk.

miért nem tudtuk megkapni az újonc dánokat?😞
Solidus

.:SOLIDUS:.

keletieket kerüljük el, nem kéne megint világvégére utazni -50fokba😄
igazoltunk egy macedón 17éves kapust😄DD
fantasztikus
webibebi
már 3 😊

arsnl
2-0 szünetben. Chuba Akpom gólpassz után gólt is lõtt.

webibebi
sztem is. lesz honnan igazolni wengernek :p viccet félretéve a fiataloknak nagy lehetõség a bizonyításra mer mégis csak BL vagy mi a fene

jó ötlet volt ez a BL
webibebi
Arsenal team (v Marseille): Moore, Bellerin, Angha, Hajrovic, Monteiro, Yennaris, Olsson, Toral, Akpom, Gnabry, Ebecilio.
Subs: Bihmountine, Vickers, Jeffrey, Iwobi, Lipman, Ormonde-Ottewill, Hayden.

Az U19-es BL elsõ fordulójában a Marseille-t fogadjuk hazai pályán, Yennaris góljával a 8. percben vezetünk. Wenger, Bould, és Lehmann is élõben nézi a meccset, stream sajnos nincs.