Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
ilyen gólt kapni.. Szczesny ajándékba adta ezt. kár

Upsz 2 öngól, amúgy meg tuti a foci! Ezt szeressük!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

szomferi
Gibbs is nagyon jó, Gervinho se kutya, Cazorláról nem is beszélve 😄
most nagyon egybe van a csapat, nagyon megy a zsuga 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

arsnl
Gibbs 2.öngólt rúgatja a szentekkel😄

lol nagyon beindultk 😄
arsnl
szépen játszunk. Poldi isten

Na jól áll a meccs, city 0:1, mu 0:0, akár még jó is lehet ez a forduló. 😊

szomferi
jó minõségû stream, ha kell még valakinek

Podo milyet csavart a kapuba <#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

arsnl
Majd streamet vki
Kosz😊
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere már 1996 óta ül a londoni csapat kispadján, most azonban nem tud egy újabb hosszú távú szerzõdésre gondolni.

A francia szakembernek még két évig szól a szerzõdése az Emirates Stadionba, de hogy hosszabbít-e, azt csak azután dönti el, hogy értékeli a saját teljesítményét az idei szezonban. Annak ellenére, hogy Ivan Gazidis vezérigazgató persze továbbra is bízik benne.

"A múltban már sokszor bizonyítottam az elkötelezettségemet az Arsenal iránt, de mostanában nem vagyok abban a hangulatban, hogy egy hosszú távú szerzõdésen gondolkozzak. Mindenekelõtt jó eredményt akarok elérni ebben a szezonban" - mondta Wenger a Sky Sports Newsnak.

"Az Arsenal embere vagyok, ezt mindig is kimutattam, és kölcsönös bizalom alakult ki azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozom. De meg kell vizsgálnom, jól végzem-e a munkámat vagy sem. És ha nem, akkor el kell gondolkozzak a jövõmön."

Arsene Wenger a következõ hónapban lesz 63 éves, és bevallotta, hogy egyre nehezebb ugyanolyan intenzitással dolgoznia, mint eddig. "Át kell gondolnom, hogy ebben a korban is megvan-e bennem a kellõ edzettség, vágy és elkötelezettség."

Wengert az is elkeserítheti, hogy az utóbbi években szisztematikusan szétszedik a csapatát, melyet szinte minden szezonban újra kell építenie. Az utóbbi években távozott a klubtól a meghatározó emberek közül Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Cesc Fabregas, Samir Nasri, Gael Clichy, Alex Song és Robin van Persie is.
Steve Downie
#26116: Együtt lakik vele, címet majd privátban 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Pedig errol cikkeznek
Rash87
Kár,h ez nem is a tegnapi mérkõzésbõl való... de nem gond,még savanyú... 😊

Glory, Glory Man. United!

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/kina-az-arsenal-visszacsabitana-a-pl-be-drogbat-sajtohir-2173053

Effe88
????
ez nem ezen a meccsen volt
nem sérült meg szerintem csak huntelaarba szerelmes van gaal😄😄:

Steve Downie

Sabcsee
na, Coquelin valószínûleg bizonyíthat hétvégén, a jó öreg Abou-nak izomsérülése van és úgy néz ki az öreg inkább nem kockáztatja hétvégén...

ma pedig sajnos elég sok játékosunk játszik a vb selejtezõkön, reméljük mindenki megússza sérülés nélkül.😊

kaka

neve, címe?
Steve Downie

Sabcsee
semmi
ebbõl vajon mi igaz?

"A hírek szerint az Arsenal megegyezett az Athletic Bilbaoval. Llorentéért 10milliót + Miquelt ( kölcsönbe) adják. A spanyol csatár januárban lehet ágyús."

MSI GX600PX-214hu Notebook

jólenne ha játszana Coquelin mert én bírom
Sabcsee
hát igen, csak nem lesz Ramsey-effektus(bár õ sosem volt alap kezdõ).

és hát még õ is itt van...:
Coquelin: "Júliusban beszéltem a mesterrel, és tudatta velem, hogy számít rám, és teljes értékû kerettag vagyok. Mikor Alex Song eligazolt, nem vettek védekezõ középpályást, ami azt bizonyítja, hogy bíznak bennem."
"Azonban az, hogy az elsõ 3 meccsen egyáltalán nem játszottam, elgondolkodtatott. 6 hónapot adtam magamnak, ha addig nem sikerül a kezdõbe kerülnöm, elmegyek máshova.

kaka

webibebi
reménykedjünk hogy wilshere úgy tér vissza ahogy játszott. mer azért 1 évet kihagyott ami nagyon sok idõ

msn:[email protected] bárki felvehet

Sabcsee
a kis Santi valami hihetetlen nagy fogás volt, ráadásul óriási formában is van. Nagyon úgy néz ki, hogy nem kell sokat várni az Arteta-Cazorla-Wilshere "álomközéppályára" 😊

kaka

arsnl
gólpasszt is adott asszem + Walcott és Chambo is 1-1 gólpassz.

webibebi
úgy van! cazorla is gólt lõtt 😄 meg elég jól mozgott

nem nagyon nézegettem de a franciáknál Diaby 3 pontot érõ gólt lõtt <#eljen>
webibebi
jól mennek a játékosaink a válogatott meccseken 😊

Sabcsee
ajj-ajj Nicklas...<#idiota>: Juventus: Bendtner dagadt a játékhoz

kaka

Effe88
http://www.soccerway.com/news/2012/September/04/arsenal-chairman-talks-up-title-hopes/

hedonist
😄 a számláit nem tudná az Arsenal fizetni😄D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

only psg
nem tudom mi igaz abból,hogy CR ott akarja hagyni a realt de mind1, ha poén akkor az mekkora poén lenne ha wenger papa elhozná ide 😄 😄
Iiiii bazz elkiabáltam, azt hittem már végeredmény 2-1nél...
Van persie szépen beilleszkedett.

Steve Downie

arsnl
november 3,Old Trafford

szomferi
épp írtam is, hogy majd a volt csapata lekonyítja a száját a kis mocsoknak, de valamiért nem küldte el...

mikor is lesz Arsenal - MU meccs?

arsnl
majd úgyis hozza formáját azt lesérül elõbb utóbb...

arsnl
védelmük legalább szar egyelõre

majd ellenünk lerúgja verma aztán ennyi volt idén rvp😊
Kaplan
Mesterhármas és megnyerik. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

basszasmeg 2-3😞
Kaplan
Sajnos RvP ott sem állt le a góltermeléssel... Pedig abban reménykedtem, hogy a múltévi szezonja kiugró teljesítménnyel bírt. Azért remélem elõrébb végzünk a bajnokságban mint a United.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
most legalább mi mondhatjuk, hogy OneManTeam.
kurvarvp

szucsy89
ez elhamarkodott volt 😄
Kikap a mu? Jó ez a forduló!