Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
most nagyon egybe van a csapat, nagyon megy a zsuga 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kosz😊

A francia szakembernek még két évig szól a szerzõdése az Emirates Stadionba, de hogy hosszabbít-e, azt csak azután dönti el, hogy értékeli a saját teljesítményét az idei szezonban. Annak ellenére, hogy Ivan Gazidis vezérigazgató persze továbbra is bízik benne.
"A múltban már sokszor bizonyítottam az elkötelezettségemet az Arsenal iránt, de mostanában nem vagyok abban a hangulatban, hogy egy hosszú távú szerzõdésen gondolkozzak. Mindenekelõtt jó eredményt akarok elérni ebben a szezonban" - mondta Wenger a Sky Sports Newsnak.
"Az Arsenal embere vagyok, ezt mindig is kimutattam, és kölcsönös bizalom alakult ki azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozom. De meg kell vizsgálnom, jól végzem-e a munkámat vagy sem. És ha nem, akkor el kell gondolkozzak a jövõmön."
Arsene Wenger a következõ hónapban lesz 63 éves, és bevallotta, hogy egyre nehezebb ugyanolyan intenzitással dolgoznia, mint eddig. "Át kell gondolnom, hogy ebben a korban is megvan-e bennem a kellõ edzettség, vágy és elkötelezettség."
Wengert az is elkeserítheti, hogy az utóbbi években szisztematikusan szétszedik a csapatát, melyet szinte minden szezonban újra kell építenie. Az utóbbi években távozott a klubtól a meghatározó emberek közül Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Cesc Fabregas, Samir Nasri, Gael Clichy, Alex Song és Robin van Persie is.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Glory, Glory Man. United!
ez nem ezen a meccsen volt
nem sérült meg szerintem csak huntelaarba szerelmes van gaal😄😄:
ma pedig sajnos elég sok játékosunk játszik a vb selejtezõkön, reméljük mindenki megússza sérülés nélkül.😊
kaka
kaka
"A hírek szerint az Arsenal megegyezett az Athletic Bilbaoval. Llorentéért 10milliót + Miquelt ( kölcsönbe) adják. A spanyol csatár januárban lehet ágyús."
MSI GX600PX-214hu Notebook
és hát még õ is itt van...:
Coquelin: "Júliusban beszéltem a mesterrel, és tudatta velem, hogy számít rám, és teljes értékû kerettag vagyok. Mikor Alex Song eligazolt, nem vettek védekezõ középpályást, ami azt bizonyítja, hogy bíznak bennem."
"Azonban az, hogy az elsõ 3 meccsen egyáltalán nem játszottam, elgondolkodtatott. 6 hónapot adtam magamnak, ha addig nem sikerül a kezdõbe kerülnöm, elmegyek máshova.
kaka
msn:[email protected] bárki felvehet
kaka
kaka
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Van persie szépen beilleszkedett.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
mikor is lesz Arsenal - MU meccs?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!