Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pool megint megverte magát, meg kellett hozzzá bíró is... vicc
banok
17.00 [/b]Manchester City - Arsenal[/b]
tv: Digisport1 hu
streamek itt: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Itt mindig szokott lenni elfogadható minõségben 😊

5w0rdf15h
Ha vki tud majd streamet a mai meccsre, ne habozzon megosztani 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
Walcott télen megy ha köv 2 hónapban nem hosszabbít.

Sabcsee
Nagyon sok oldal és egybehangzó hír állítja, hogy Walcott nem fog hosszabbítani januárban, a klub nem hajlandó megadni neki a heti 100k-t.

ha télen pótolnánk normálisan(mondjuk Llorente-vel...), akkor én egy könnycseppet sem hullajtanék miatta.

kaka

Sabcsee
<#eljen><#eljen><#eljen>

kaka

arsnl
na kibukkant fel edzésen

arsnl

Sabcsee
engem is meglepett Podolski, igaza volt Wenger-nek, hogy kíméletlen befejezõ, neki tényleg elég 1 helyzet is a gólhoz 😊

kaka

arsnl
jaja, Giroud nagyon hasznosan játszott, volt 1 helyzetecskéje is, de még mindig csak ez volt a 4.meccs amin játszott. ha beindul fasza lesz.
engem Poldi lepett meg, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan és jól beilleszkedik. EB-n lószart se mutatott, nem is vártam sokat tõle. kellemes meglepetés számomra. amúgy vicces, hogy a tavalyi legjobb védõnk csak kispadra fér😄

Sabcsee
azért nem kell annyira ostorozni Giroud-t, nagy sok magas labdát letudott venni, megtartani, küzdött. A gól azért sem jött, mert 1 használható labdát nem kapott.
Jönni fog a gól, de nem valószínû, hogy a hétvégén lesz meg az elsõ találata...shitty ellen egy x-re jók leszünk és sztem inkább Gervinho lesz a középcsatár(széleken Ox és Podolski), ha már így bejött neki ez a szerepkör 😊

kaka

Girouddal nem tudom mi van mar:S
legalabb van egy golpassza xd
Gervinho viszont mostanaban meglep
Podi és Giroud közül Giroud lószart se ér, már bocs...
remélem egyszer beindul a srác aztán sorban lövi a gólokat, de bosszantó picit,hogy csak Podi lövi a gólokat 😄
3 pont megvan, erre nem számítottam azért,hogy félidõben fordítunk aztán semmi..
mindenesetre szép volt, city-t jó lenne verni a hétvégén 😊
arsnl
nehéz szülés volt azért ez. de ennél már csak könnyebb meccseink lesznek szvsz. köv 2 meccs is Wenger nélkül.

Kaplan
Kvázi ki sem jöttünk a második félidõre. Gyalázat volt, de legalább megvan a három pont, idegenben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
hamar forditottunk😄

Podolski 😛
Még a végén tényleg beválik, pedig én nem sokat vártam tõle😄
arsnl
spanyol bírókat imádom....

minimize
ehhhh...

No one can stop Death!

1-0 wtf
minimize
Diaby elsõ perces sárgáját megmosolygom...

No one can stop Death!

streamet vki? thx
minimize
nálam a "legrüheltebbek" címet most a cselkszkíj uralja(Hedonist legnagyobb örömére,csípem õt is...),ha valaki fi..ik egyet,már meg akarják venni...(Walcott,most Fellaini,stb...)BOHÓCOK.<#nevetes2>

No one can stop Death!

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

azért kemény 60 meccs 40 gól ennyi idõsen pff
Steve Downie
😄😄

attiGT
8-2

minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

Steve Downie
Mától Theo Pires az Arsenal játékosa 😊

Steve Downie
Az már régen volt, hamar felejtenek 😊 Meg amúgy is szelektív a memória arrafelé, a tavalyi évrõl például csak a 8-2 maradt meg, az 1-6 vagy a leggyengébb bl csoportból történõ kizúgás mintha meg sem történt volna 😊

minimize
osztom. tegnap játszottak. bírom a dumákat a "dehát ez "csak a S.'ton volt". nem gáz,hogy véreset vizeltek ellenük 2,ill. 3pontért...<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
hagyjuk már,vicces. mi savanyú?
elment,kész,ennyi.
attól mi még az Arsenal vagyunk.(amúgy egy pofátlan bohóc-az Emirates közönsége nevében...)

No one can stop Death!

arsnl
az év egyik (hanem a legjobb) igazolása.

Steve Downie
Mekkora 😄

Steve Downie

Henry <#eljen><#worship><#taps>
Sabcsee
érdekes...

Wenger Gervinhóról: "Tudják, mi minden szélsõbõl középsõ csatárt kreálunk! Még az Ázsia-túrán döntöttem el, hogy Gervinhóból középsõ csatár lesz, mert meggyõzött, amit csinált. Gyors játékos, nehéz dolguk van ellene a középsõ védõknek"

kaka

Effe88
Podolski szépet csavart<#eljen>

Steve Downie
<#worship>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Steve Downie
4 forduló kellett a megjósolt TOP4-hez (bár még az Everton bekavarhat)

Sabcsee
Podolski kellemes csalódás számomra, azt hittem, h simán beégünk vele, erre meg remekül játszik eddig, agilis, erõszakos, dinamikus és hát a rúgótechnikája sem kutya, faszán bevágta szabadrúgásból 😊
Továbbá az is érdekes volt a meccsen, h nem volt igazán klasszikus középcsatár, hanem Gervinho és Poldi cserégették egymás helyét és hát eléggé bevált.
Egyetlen csalódás a meccsen Coquelin, nem is hajtott annyira, sok párharcot veszített, szürke volt, de talán én fûztem hozzá túl nagy reményeket...

kaka

arsnl
6-1 a vége. Jöhet a Montpellier és Man City, még pihentetni is tudtunk.
(Wilshere elkezdte a rendes edzéseket pénteken.)

webibebi
játszik a csapat játszik a csapat 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

szomferi
2-t

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

arsnl

ja jó lett volna ma is kapott gól nélkül végezni xD

egyébként aludtam, felnézek s látom 4-1 már a félidõben... nem kicsit lepõdtem meg, de ezen a sima gyõzelmen meg pláne
5gól egy félidõben... mondjuk mi csak 2-õt rúgtunk... 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe