31698
-
#27289 Isco(a Malagás,akinek sok kérője van),szívesen jönne,a kapcsolatunk pedig a Monreal-biznisz óta még jobb a klubbal-meglátjuk.30m fontot adunk érte.
-
#27288 "All compliments to Arsenal, they did a great job, but we are happy that we are through." Arjen Robben. -
Chris Lowe #27287 Természetesen arról nem beszél, hogy a bayern kábé félvállról vette a visszavágót és ez az eredmény ezt tükrözi. Nem gondoltam volna, hogy a bayern otthon ennyire visszafogott lesz. Ezért nyertünk. -
#27286 Gratula nektek, megtettétek, amit megtudtatok!
És a hozzászólásokért is riszpekt, ritka tisztelettudó, reális banda vagytok ti :D -
#27285 szerintem is szorosabb lett volna, de még így is jóval nagyobb játékerőt képviseltek sajnos.
Mindenféle jópofizás nélkül, szerintem tiétek lesz a BL-trófea, a továbbjutó csapatok közül a Barca és talán titkos favoritként a Dortmund lehet veletek partiban, sem a Juve-t, sem a Real-t nem érzem annyira meggyőzőnek.
(talán még a MU elkente volna a szátokat, de őket kiejtette a török bíró úr...) -
#27284 grat amúgy jók voltatok!
ja ez az első meccsen ment el
konkrétan a bal oldalon, a balhátvéd poszton
lehet ha akkor gibbs felépül és játszik nem is nyertünk volna -
#27283 Szar meccs volt. Meglepett a Bayern nagyképűsége, majdnem rá is basztak a végén...:D(nyilván igazságtalanság lett volna)
Ez már az első meccsen elment, legalább szépen estünk ki. A védelem nagyon tetszett, és Wenger legnagyobb húzása Fabianski kezdetése volt:O sütött róla a magabiztosság, ordítozott, ha kellet lecseszte a védelmet és volt pár szép védése is, fura ezt leírni is, de őt kezdetném hétvégén a Swansea ellen. Jenkinson is tanár volt.
De a meccs embere KOSCIELNY, mekkorát játszott te jó ég, visszatért a tavalyi Bossielny :))
már csak a 4.hely elérése maradt Keep The Faith meg a többi közhely.
GO GUNNERS !!! -
#27282 Bullshit az egész. Ez a győzelem épp arra jó, hogy elkussoltassanak minket, hogy nincs itt semmi gond. Tényszerűen így néz ki: Megint esélyünk sem volt legalább az elődöntőbe bejutni, Ligakupa, FA Kupa OFF, a bajnokságban pedig vért kell izzadni a negyedik helyért. Same shit. -
#27281 – Nagyon büszke vagyok a csapatomra. A játékosaim mindent megtettek a továbbjutás érdekében. Sokan leírtak bennünket, ehhez képest két góllal legyőztük a verhetetlennek hitt Bayern Münchent – értékelt Arséne Wenger (63), az Arsenel francia menedzsere. – Sajnos nem sikerült bejutnunk a legjobb nyolc közé, de ez az első meccsen elkövetett hibáink miatt hiúsult meg.
-
#27280 azért jó eredmény volt ez nektek azután az otthoni zakó után.
Bár azt hozzátenném, hogy nem rajtatok múlott. -
#27279 1gól megint. mé basszuk el az 1.meccseket??? faszkivan. -
#27278 Hoppá, gyorsan vezetést szereztetek. Hajrá! -
Chris Lowe #27277 Zdf is adja a szerdai bl-t , akinek t-home van, tudja nézni. Jó ki támadó csapat a pályán, meglátjuk, hogy 5-2 vagy 8-0 lesz-e a németeknek.
Hoppá hoppá 1 ide! :-D -
pilboy #27276 richards hatalmas vétel lenne. imádom az erőteljes játékát, csak azt sajnálom, h a city-nél van... :( -
#27275 még bőven képlékeny minden,ma pl. M.Richards-ról olvastam,figyeljük,mi a szitu vele a M'Citynél.(nagy Arsenal rajongó,Wengert is bírja...)
kapusposztra is van(az említett 2tagon kívül)hír, kettős bevásárlás a St.Etienne-től Ruffier,kapuba, ill. Aubameyang támadónak.
Grimandi figyeli őket,idővel kiderül...
-
Dean Winchester #27274 miért nem nyomja be a full b keretet? most mennyi az esélye,hogy idegenben 3at lövünk és nem kapunk gólt? semmi... ez a meccs lehetne próbálgatásos laza edzőmeccs féle is -
#27273 #27271: elég kacsának tűnik még ez a Valdes sztori és remélem, hogy az. Mattia Perin(Pescara kapusa) ügynöke nyilatkozta, hogy érdeklődünk érte, még ő is jobb lenne.
Song-nak örülnék, de szerintem esze ágában sincs visszajönni, így is befog húzni egy bajnoki címet, állítólag Wanyama a célpontunk...
Komolyan gondolkoztam, hogy mixen megrakom magunkat, mivel egy szoros meccsen nyerhetünk és kb annyi lenne a jelentősége, mint tavaly a Milan ellen, de így Jack nélkül esélytelen, szvsz.
Gibbs visszatérésének örülök, úgy gondolom Arsene kockáztatni fog, berakja a kezdőbe, mivel Nacho egyre magabiztosabb.
KAPUSCSERE? WTF?? -
#27272 Megbízható twitteres információk szerint Jack Wilshere nélkül utazik az Arsenal kedden Münchenbe. A meg nem erősített hírek szerint az angol játékosnak bokasérülése van, jelenleg Dubajban regenerálódik. Ugyanezen értesülések szerint a középpályásnak rövid távúak a problémái. Az utazó kerethez kapcsolódó hír, hogy Kieran Gibbs a januári sérülését követően visszatért a csapatba, míg valamilyen ok folyamán Wenger kapuscserére készül a szerdai, Bayern elleni meccsre.
arsenalfan.hu -
#27271 ...
"Arsenal are preparing a firm offer for Barcelona goalkeeper Victor Valdes.
Arsenal boss Arsene Wenger is in the market for an experienced No1 and 31 year-old Valdes fits the bill.
El Mundo Deportivo says Arsenal intend to open the bidding with an offer of €10 million."
Song meg vissza akar jönni(!!!).
-
#27270 valamennyit írtam anno,de ezek(egyenlőre)mind pletykák,sőt,áll. Ushmanov(akkor még)nem is akart ilyesmire szót fecsérelni-mármint eladni a részvényeit-anno csak a "teljes átvételről" szóltak a hírek.
most meg hajrá Pool!!! -
#27269 ezt hogy érted? -
Dean Winchester #27268 csak nehogy a háttérből előre akarjanak törni. -
#27267 ja, és furcsa, hogy a legnagyobb port kavart hírről egyikőtök sem írt:
A szaudi konzorcium ajánlatot fog tenni a klub megvásárlására Stan Kroenke-től. usumanov csatlakozik a konzorciumhoz, és ő lesz a klub "arca". A szaudiak a háttérben maradnak, ők csak a pénzt adják.
A hír a legjobb forrásunktól van, feltehetően igaz. Az elmúlt évtized egyik legnagyobb horderejű híre, ha nem a legnagyobb.
A klub értéke a Forbes felmérése alapján kb. 1300 millió dollár.
Úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetnél bármi jobb lenne... -
#27266 már több megbízható forrás is megerősítette ezt a Sanogo gyereket, állítólag 2 éve is akarta Wenger, de pont akkor súlyos lábtörést szenvedett és meghiúsult az üzlet.
191 cm, gyors, ügyes, 7 meccsen 8 gólt lőtt és INGYÉR jönne, egy próbát megérne szerintem. -
#27265 ez teljesen esélytelen, Carl igazi ágyús és pár hónapja hosszabbított.
egyébként a megfigyelőink kint voltak a mai Saint Etienne meccsen, hogy megnézzék Ruffier (kapus) és Aubameyang. Utóbbi nem lenne rossz vétel, gyors, atletikus, viszonylag magas(185), és egész jól termel(tavaly 18 gól, idén már 17-nél jár), én örülnék neki. Bár Giroud-nak is jó statjai voltak... -
#27264 "Manchester City are interested in Arsenal fullback Carl Jenkinson.
The Mirror says City are committed to buying the best young English talent, and may consider an approach if the promising 21-year-old becomes available.
They moved for Jack Rodwell and Scott Sinclair last summer, and a new right-back is on the agenda for the coming close-season."
-
#27263 a barsza a nyáron egy 15millió fontos ajánlattal nyit Vermaelen-ért.
("The Spanish giants want a centre-back who fits their style of building attacks from the back.
Barca know Carles Puyol, 34, and Eric Abidal, 33, are coming to the end of their glittering careers.
Vermaelen, 27, is well thought of at the Nou Camp and the Spaniards believe a bid of £15million would test the Gunners’ resolve.") (közben nézem,Agger is a képben náluk...)
#27262-megint azt sem tudni,ki ez a "gyerek". tutira valami új szuper tehetség,nagy jövővel...
-
#27262 ha fizetni kell,akkor nem jön.... -
#27261 mondhattam volna az Everton, MU, City, vagy épp a Wigan elleni meccseket, teljesen mind1.
Szerintem sem meggyőző a játékunk, és óriási tisztogatás kell nyáron a keretben, Sagna ugye lelép, szóval jöhet egy jobb bekk, VKP és egy csatár.
egy ilyen kezdővel szerintem a 4.hely sima lenne(sajnos ezzel a vezetőséggel max ebben reménykedhetünk):
Szczesny
Aurier, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs
Ramsey, Capoue
Walcott, Wilshere, Cazorla
Jovetic -
#27260 anno írtam már, sok kérdőjellel(másoktól...),ismét itt a téma:
"Arséne Wenger nem ad szabad kezet Steve Bouldnak a védekezési edzések levezénylésében, mondta David Ornstein a Radio Five Live műsorában hétfőn.
Ornstein csapaton belüli forrásoktól úgy értesült, hogy Wenger néhány bajnoki meccs után visszavonta a felhatalmazást Bouldtól, hogy foglalkozzon az Arsenal védelmével, ez pedig komoly negatív hatással lehetett a csapat teljesítményére is."
"Arsène Wenger wants to sign Ashley Williams from Swansea at the end of the season, having lost faith with Vermaelen & Mertesacker"
-
#27259 Nem a Spurs elleni meccsre reagáltam végig a kommentben. Természetesen láttam a mérkőzéseket. A tavalyi RvP-s 5-2ről nincs mit mondani. Az őszi 5-2 viszont nekem is izzadtság szagú volt. Aláírom, hogy nem játszottunk rosszul a mostani meccsen, de ez kimerült abban, hogy körbe-körbe passzolgattuk a labdát a 16on kívül, illetve egyszer-egyszer beíveltek egy-egy labdát, ami embert viszont nem talált. Kivéve Merte góljánál rögzített szituból. Mezei kontra lett volna? Két ugyanolyan gól? Nem hiszem. Kísértetiesen hasonló volt az a támadás is, amikor Bale kilépett de nem tudta elcsípni a felé küldött labdát. Aztán jött a gól. Majd 2 percre rá ugyanazt lemásolták. Mindenki tudja, hogy az Arsenal védelem halálosan bamba tud lenni. A második félidőben meg igen is a Spurs volt a veszélyesebb és volt vagy 2 olyan akciójuk, amit gólra válthattak volna és akkor 4-1 oda. És hiszem, hogy Ox tudott volna legalább annyit csinálni a pályán, mint Walcott.
Labdabirtoklós témára meg annyit, hogy ne egy Bayern elleni meccset nézzünk már, mert a München klasszisokkal jobb csapat. Hát jó hogy ellenük nem működött. Azt csináltak velünk, amit akartak. -
#27258 nem akarom hitegetni önmagamat, a szemellenzős résszel pedig végképp nem értek egyet, egyszerűen csak nem láttam annyira reménytelennek a meccset a játék képe alapján.
Az írásodból arra következtetek, hogy nem láttad a legutóbbi 2 észak-londoni derbit(vagy nagyon halványok az emlékeid), mivel azon a 2 meccsen a spuds a meccs elején(szinte egész félidőben) fölényben játszott, többet birtokolták a labdát, több párharcot nyertek, konkrétan lejátszottak minket. Aztán fokozatosan álltunk fel a padlóról 0-2 után, és kiegyenlítettünk RvP villant egyet a félidő és módosította az eredményt(csak a mostani keretben nincs ilyen "villanni tudó" játékos), a többi meg már történelem, lealáztunk őket 5-2-re, életem legjobb arsenal-tottham-je volt.
Az őszi 5-2-re viszont egyáltalán nem voltam olyan büszke. Ott az első 18 percben tanárian játszottak Bélék, azt sem tudtuk hol a labda és szerintem csúnyább vége lett volna, ha az agyhalott Adebayor nem hozza önmagát, óriási szerencsénk, h kiállították a majmot. Utána persze már jobban játszottunk, de nem éreztem azt a tűzet és akaraterőt ebben a csapatban, mint a Song-Van Persie félében, ott biztos voltam benne, hogy felszántják a pályát és kibelezik a csirkéket. Tehát csalóka volt az őszi 5-2.
Ezek alapján vártam kicsit félve a mostani meccset, főleg úgy, hogy sajnos az utóbbi években nem nyerni jártunk a csirkékhez, és azért otthon nyomni szoktak rendesen. Ennek ellenére a JÁTÉK KÉPE nekem kellemes meglepetés volt, egyszerűen csak balfaszok voltunk a kapu előtt, és kijött, hogy még mindig nincs CSATÁRUNK(Giroud full középszer, nem Arsenal szint) és VKP-nk(Arteta-t bírom, de ez nem az ő posztja).
Spurs gólja tudatos ritmusváltás ? :DD mezei kontra volt, MÉGHOZZÁ 2x UGYANAZ, ez nagyrészt a mi védelmi gebaszunk, nem az ő csodás ritmusváltásuk.
A Barcás példa annyira már nem helytálló, sajnos idén messze nem olyan jó a mi labdatartós játékunk, a Bayern is szinte többet birtokolta a labdát az Emirates-ben és simán kipasszolgattak minket a saját játékunkkal.
Egyetértek, hogy a cserék későn jöttek, viszont most komolyan küldje be a fogalmatlan Gervinho-t és a még túl fiatal Oxi? Beküldte a 2 egyetlen valamire való támadójátékost a padról, egy kicsit dobott is a játékon, csak ahogy te is írtad sajnos már későn... -
#27257 csak kérdem, mit is kellene akkor nekünk csinálni?! ott úgy szar a vezetés,ahogy van, még az AST-sem tud valódi nyomást gyakorolni rájuk.
a barsza(annak ellenére,hogy 600at passzolnak egy meccsen)a kaput átlagban-nem egy esetben el is találja,néha többször is-ergo hozza a meccseit.
értelmes,gólra-játékra érzékeny emberek be-selejt ki,addig meg azzal főzünk,ami van.
Sabcsee nagyjából erre gondolt.
a szemellenző pedig nem rajtunk,hanem a makacs Főnökön van-egy ideje. -
#27256 Ez ugye tudod, hogy csupán önmagunk hitegetésére szolgál, végig tudatosan tartva saját szemünk előtt a szemellenzőt.
Én úgy érzem, hogy jelen esetben nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ilyen mondvacsinált okokkal és kifogásokkal hátradőljünk és legyintsünk, hogy lesz az majd jobb is.
A Spurs miért játszott hazai pályán is kissé beállva, védekezve? Mert köztudott, hogy a Barcelona után talán az Arsenal az a csapat, amelyik igazán szereti nagy fölényben birtokolni a labdát. A Barcát sokat támadták ezért, hogy ellehetetleníti így a futballt más, főleg kisebb csapatok számára, amire az volt a kontra katalán részről, hogy hát miért ők alkalmazkodjanak másokhoz? Mások alkalmazkodjanak az ő taktikájukhoz. És ekkor jött a bunkerfoci, simogassátok csak a labdát, passzoljatok egy meccsen 600at, hugyozzátok körbe a 16ost, de gólt nem rúgtok. És ezután megint jött felháborodva a Barcelona, hogy így nem tudják játszani a játékukat, ha beáll a csapat védekezni. Mire erre a külső válasz az volt, hogy hát bocs, alkalmazkodnak a csapatok a taktikátokhoz.
Kb. ezt csinálta a Spurs is, bár messze volt ez a bunkerfocitól, inkább csak óvatosan hagyták az Arsenalt, hogy elhitesse saját magával azt, hogy uralja a meccset. És majdnem egy félidőnyi játék után, amikor is az Arsenal gyakorlatilag elálmosodott abban a saját "passzoljuk oda-vissza körbe a 16ost) játékába, mert a Barcához hasonlóan mindig kell egy utolsó passz, egy utolsó kis csel és passzoljuk be a labdát a gólvonalig, akkor ritmust váltott a Spurs és gyakorlatilag 2 perc alatt lesokkolta a saját magát elaltató Arsenalt.
Mindez elfogatható lenne, mert ahogy Bánki Dodó is említette: ilyen a futball kiszámíthatatlansága, és az Arsenal második félidős csapat és nem egyszer láttunk példát milyen elánnal tudnak kimászni szünet után a pályára, illetve szokás mondani, hogy 1 gól nem gól, de sokszor 2 sem. Szóval minden esélyünk megvolt arra, hogy minimum X-re felhozzuk a meccset.Aminek jele volt a korai szépítő gól is. Ámbár megint úgy érzem, hogy Wengeren ment el a meccs. Mert olyan cseréket csinált, ami számomra teljesen érthetetlen volt.
Lehozta azt a Jenkinsont, aki többet futott a szélen és több bejátszott labdája volt, mint Walcottnak, helyére visszarendeli Ramsey-t, aki bár lelkes volt és szívvel lélekkel küzdött, de számomra egyértelmű, hogy játékintelligenciában is gyors reagálásban nem tudja felvenni a ritmust a Cazorla-Arteta-Wilshere trióval és a kontrák,támadások rendszerint rajta lassultak be. Mindezek után lecseréli az egyetlen értelmes védekező középpályásunkat is, amiből az következett, hogy majdnem kaptunk még 2 gólt. Ellenben a pályán marad a mérkőzésen nulla telejsítményt nyújtó Walcott, akinek csak annyi feladata lett volna, hogy szétforgassa Assou-Ekotto-t, ahogy tette Lennon a másik oldalon. Bár Giroud se volt képes normálisan megtartani egyetlen feljátszott labdát sem és különösebb veszélyt nem jelentett a kapura, klasszikus csatár és jól fejelő támadók hiányában, ha egész végig meg se mozdul az ellenfél 16án belül, akkor is maradnia kellett, mert az égvilágon senki nincs a helyére.
Szóval úgy hiszem, hogy a cserék szarok voltak, addig kellett volna ütni a vasat, amíg meleg és Merte gólja után rögtön lehozni a vérszegény Walcottot, helyére beállítani egy feltüzelt Oxot vagy Gervinho-t, Rosicky meg Ramsey helyett kellett volna aképpen, hogy azt a posztot némiképp feltolni, hogy Arteta legyen egyedül, aki hátulról biztosít. De a cseréket is 15-20 perccel a vége előtt kell megejteni...
Lásd Real Madrid...Depor vezetett félidőben, CR másodikra rögtön bejött.
1-1re álltak Bernabeuban a Barca ellen, 55ikben CR és Khedira már bejött és nem akármilyet változott a játék képe. -
#27255 az Arsenal egy életre kitiltja a hazai meccsekről a tegnapi,banánnal dobálózó emberkét.ha megtalálják.
-
#27254 amennyit láttam a meccsből, az alapján el kell mondanom...
ez a bíró irtó nulla volt.
egy dolog a kemény játék, de amikor két kézzel ráncigálják egymást vissza az elég érdekes "kemény" játéknak ítélni...
meg eleve egyszer lefújta,egyszer meg nem...vicc -
#27253 Nem baj jó lesz ez.Majd 1-2 meccsig eljutnak az EL-ban is aztán onnan is majd valami nevenincs csapat kiejteti ezeket! -
#27252 nem nem! ilyen nem fér bele :) -
Dean Winchester #27251 most 18 évente egyszer előttünk végezhetnek, ennyi belefér :D -
#27250 ámen :D