31698

• bakkerman
    nem akarok én offense-t,saját topikunkban megjegyeztem,hogy egy ilyen bizniszt nagyon elfogadnék,de nincs semmi valóságalapja,mert Cazorla formája és Alexis-é ég és föld,szóval még nekünk kéne ráfizetni. Ennyi! :)
  • minimize
    "Úgy gondolom, ha van valami, ami megkülönbözteti a Premier League-et, akkor azok a stadionok, a rajongók által generált légkör és a játékosok tisztelete.
    Eléggé eltér Spanyolországtól, abból a szempontból, hogy mikor játsszák a mérkőzéseket, az izgalom, ami itt az emberekben van a futball iránt, és a gyerekek. Ez látványos és ez az egyik dolog, amely a legjobban meglepett és amit a legjobban élvezek." -Santi Cazorla-
  • minimize
    olvasom,visszavásárolnánk Vela-t,akinek anno egy 4millás záradékkal történt a R.Sociedad-hoz történő eligazolása.a gáz az,hogy jól érzi magát ott,nem tudom,lenne-e értelme visszahozni valakit,aki adott helyen is elvan.?!
  • minimize
    tudom,ha valamit nyerni akar,majd oda igazol...ez is nyilvánvaló?
  • bakkerman
    azért ő se tőletek fog visszavonulni ez is nyílvánvaló
  • minimize
    "Cazorla-Sanchez csere? :) (én benne lennék)"

• bakkerman
    A katalán El Mundo Deportivo szerint nagyszabású tárgyalások várhatóak a közeljövőben a Barcelona, illetve az Arsenal között, mivel a londoni egyesület szemet vetett három barcelonai focistára, akiknek megszerzéséért ringbe szállnak hamarosan.

Az információ szerint David Villa, Alexis Sanchez és Victor Valdés lehet az, aki klubot válthat majd a nyáron, az Arsenal pedig mindhármukat erősen invitálja kötelékébe.
  • minimize
    ahogy olvasgatok,mindenképpen kell a nyáron egy bomba befejező ember,mert mind a mu,mind pedig a Kékek a megegyezés küszöbén állnak két nem igazán rossz befejezővel(Lewandowski,ill. Falcao)
  • cabell2
    Bocsi 1 kis off, de elmondaná valaki, hogy az interneten miért van ennyi vicc arról hogy Heskey milyen király meg nemtudom?
    Gondoltam h biztos azért mert annyira szar volt, de azért volt már a történelemben néhány gyengébben teljesítő vagy overrated játékos...

komoly a kérdés, szóval légyszi az ilyen "mert ő a világ legjobbja, ő Messi+Ronaldo+Iniesta" vicceket most ne...:D

köszi
  • Sabcsee
    szerintem Mou tuti, hogy Angliában köt ki, valószínűleg Chelsea, City(?). Wenger meg Ancelotti nem értem, miért mennének el...
    A jó Arsene pár napja nyilatkozta, hogy tuti kitölti szerződését, ami ugye 2014-ig szól.
  • Effe88
    psg szerintem murinnyó megy
    ancselotti meg a mardidba?
    szerintem wenger tuti marad nálatok
  • minimize
    ja,nem ezt akartam,hanem az egyik kiszemelt,Ashley Williams a Swansey-ből,jól érzi magát,maradna is szíve szerint.nyugodtan.
  • minimize
    csak amiatt hozom "fel" a pletykákat,mert másként olyan gyakran frissülne a topik,mint a T'ham-é...
  • Dean Winchester
    nyers fordítás :D
    "PSG aztán Arsenal főnöktől, Arsene Wengerből, keres egy választ a megnyerő vád kilátása fölött évszak.
    Le Sport 10 azt mondja, hogy PSG katari tulajdonosai gyártásra csináltak kapcsolatot Wengerrel februárban egy nézettel ő a következő menedzserük.
    Egy forrás Wengerhöz közel azt mondta, hogy a francia nem szerette, ha nyomás alá teszik hogy egy döntést a jövőjéről hozzon."

AW menjen... :D bár menne....
    az a baj,hogy sok cikknek nem hiszek, nem adok rá mert tavaly és ésvről évre cikkeztek mindenkivel minket aztán végül nem lett belőle semmi. Igazolások előtt is mindenkivel szóba hoztak végül csak úgy pl. elhoztuk Cazorlát majd most hipp hopp Monrealt :D

Nagyon kíváncsi leszek a nyári átig időszakra...
  • minimize
    "PSG are seeking an answer from Arsenal boss Arsene Wenger over the prospect of taking charge next season.
    'Le Sport 10' says PSG's Qatari owners had made contact with Wenger in February with a view to making him their next manager.
    A source close to Wenger said that the Frenchman didn't like being put under pressure to make a decision about his future."
  • minimize
    a lapok megint annyi nevet suttognak a mai napra,hogy nem részletezem,csak említek: Vorm(Swansea),Skrtel(!),A.Sanchez(B'na)...
  • minimize
    Wilshere kiesett,most kb. 4-6hétre.
  • arsnl
    jó azt még nem néztem, örültem Fulhamnek:D
  • minimize
  • Steve Downie
    Valdes-nek nem sok értelme lenne, azon a szinten Szczesny is tud teljesíteni, beugrónak meg úgy tűnik Fabianski megfelelő. Reina viszont nagyon jól jönne!
  • Steve Downie
  • Dean Winchester
    Monreal is már lőtt annyi gólt mint a malagában kb. :D szóval...
  • minimize
    még valami közben,mert számomra ezért fájó a "csóriskodás" átigazolás alatt,nézzétek meg az utolsó 3érkező adatait(Monreal még túl friss),jó szemünk van a piacon,kis zsebbel,mások meg hajlandóak költeni...:
    Giroud: 15 gól , 11 gólpassz
    Podolski: 13 gól, 11 gólpassz
    Cazorla: 12 gól , 9 gólpassz

• minimize
    a FOX-on a wigan-n'castle meccs is nagyon jó.
  • minimize
    sajna(?)a Főnök mindenképpen determined egy új senior kapus ügyében, Reina monitoring, de a nagyobb gáz(?!),hogy Valdes első számú célpontja az Arsenal...nyolc fél lesz ajánlva érte,Song meg mehet az Interbe.(!:/)
  • Dean Winchester
    chelsea nyer (2-0) akkor 5 pont az és nincs -1 meccs...

akkor az állításod a 4.helyre lesz helytálló :D
  • arsnl
    sp*rs Fulham 0-1. Berbatov 4pontra 3.hely és -1meccs.
  • Balázs 17
  • Steve Downie
  • Sabcsee
    Jovetic lenne talán a legjobb választás, tényleg kicsit RvP-s a mozgása és a stílusa.

Merte tuti marad, nehéz elhinni, de ő tényleg gyerekkora óta Ágyús német létére és ez álmai klubja. :D
  • minimize
    "Jovetic-bid in 20million.
    Wolfsburg interest Mertesacker back in the Bundesliga."
  • Sabcsee
    még egy adag jó hír :

Podolski on Twitter: '"Fully recovered from my
    injury, back on track ready to help the team soon
  • Sabcsee
    0 - A Swansea először nem találta el ellenfele kapuját, mióta a PL-ben szerepel.

A védelem megint fasza volt, nem sokan nyernek a Swansea pályáján, értékes 3 pont volt. Giroud egyre nagyobb hulladék,már az Everton-szintet sem üti meg komolyan, nagyon várom már a nyarat, h igazoljunk már elé egy normális csatárt.
    Bizarr leírni is, de Gervinho professzor úr megint jól szállt be a játékba, a gólja már csak hab a tortán...mi lesz még itt, hajjaj...:)
    MEG LESZ 4. HELY, GOOO GUNNERS!!!
  • minimize
    majd jön érte valami (szerintünk jó)ajánlat,a Főnök meg vesz másikat.
    a játék nem volt rossz,Giroud néha levenni sem tudja a labdát,máskor pazar labdákat ad,Arteta szerintem fáradt, Cazo is pihenhetne.
  • webibebi
    grat a csapatnak :)
  • arsnl
    biztató volt a játék ma. ha tudnánk tartani ezt meglehet 4.hely. Vermaelen-nel mi lesz vajon? csk létére nem igazán fog ő beférni..
  • arsnl
    Szczesny jó kapus lesz/lenne ha lenne ellenfele. én semmiképpen nem adnám el, inkább vmi tapasztalt embert hoznék mellé/mögé akitől tanulhat és nincs betonbiztos helye.. amúgy Wenger mindenkivel összebalhézik mostanában? főleg a jobb játékosainkkal(Song), ahelyett h a ballaszttal problémázna
  • pLau
    Jól védett tavaly, de ez a szezon siralmas olyan gólokat kapott, hogy vicc... tényleg néha van pár jó megmozdulása, de látszik rajt, hogy túl magabiztos nincs konkrét ellenfele a csapatban. Fabi most jól védett mindenképp őt játszatnám pár meccsig és meglátjuk hogy játszik. Ha lenne komoly kérője én eladnám Szczesnyit és lehetne hozni valami jobb kapust, de ne Valdest....
  • Dean Winchester
    ő 3 gólt kapott be míg a fabi nullát. (persze tudjuk,hogy s mint) mit akar? inkább csitulhatna. Egyébként meg attól,hogy néha van 1-2 jó megmozdulása én nem vagyok elájulva tőle...
  • minimize
    azt lehagytam,hogy Wojciech Szczesny,meg a Főnök közt komoly vitat ámadt,1. nem ő kezdett, 2. új kapust venne Wenger.