31698

• Steve Downie
    Lehet igazad van haver, bár már régen kijelentette pl. Hill-Wood is, hogy leszarjuk a BL-t, Wenger mindenképp marad. Szóval nagy változásra nem lehetne számítani akkor sem.
    Viszont cikkeznek most erről a 70 milliós transfer budget-ról, és csak remélni lehet, hogy nyáron el lesz költve végre az a pénz.
  • Effe88
    egyébként akkor jobban járnátok ha nem indulnátok a bl-be...
    lehet akkor történhetne gyökeres változás a csapatnál, így meg mindig megmentik wengert, hogy jó végül is a bl-t elértük, jövőre összejön stb...
    vagy rosszul látom?
  • Sabcsee
    hihetetlen, hogy ha rádobunk még arra az összegre 2-3 milliót, amit Giroud-ra dobtunk ki, akkor simán lenne egy kurva jó csatárunk.

gyors, technikás, mozgékony, QPR már tuti kieső szinte, nyáron rá kéne menni.
  • Steve Downie
    Nem kis gól volt, megtaníthatná Zamorát is így a szép belépője után, hogy mire használja inkább a lábát.
    Amúgy szép lassan idén is kezdenek eltűnni a nagy hangemberek, akik már x éve minden szezon elején megjósolják a top4-ből történő kiesésünk. Sajnos megint ott vagyunk a határon és még igazuk is lehet, de bízzunk az ellenkezőjében.
  • minimize
    Remy mekkora gólt lőtt...(QPR-Wigan)
  • minimize
    "Mindenki a másik eredményeire figyel, de úgy gondolom, hogy ez néha elveszi a figyelmet a saját teljesítményről. Mindig azt mondjuk a játékosainknak, hogy csak arra kell koncentrálnunk, hogy jól teljesítsünk, ne másokra." -A.W. a tegnapi meccs után-
  • minimize
    na. másodszor nézve a tegnapi meccset sem mondhatnám,hogy "kiengedtünk" 0-2nél,egyszerűen visszaálltunk,nagyon helyesen.megúsztuk az utolsó 26,tízemberes percet,sőt,ha Giroud belövi a 94'ben,sem lenne miről agyalni-így sincs. hozni kell a Norwich elleni hazait,és máris sokkal jobb helyzetben vagyunk,-1meccsel a negyedik helyen,főleg,HA maradna a S'land előnye a 90x-edik perc után is.
    csapatként kell funkcionálni a maradék 7fordulóban,és akkor a 4.hely tuti,sőt...!!
  • arsnl
    vége is x lett, 2-2. tökéletes, jelenleg Chelsea is hátrányban, igaz nekik van még 45 percük fordítani.
  • minimize
    így igaz,1meccs lesz,nem éppen a pirosakat gyűjtő emberke amúgy sem...
    közben hajrá Everton!! (T'ham-Everton 1-1,36')
  • Steve Downie
  • arsnl
    sztem csak 1et, mert csak utolsó emberes szabálytalanság volt. a durva belépőkért szoktak 3at adni.
  • Sabcsee
    szépen küzdöttek a srácok :)

Merte 3 meccses eltiltást kapott?:S
  • arsnl
    necces lett itt a végére, de behúztuk. Merte jó nagy marhaságot csinált, esélye nemvolt, h leszerelje. megusztuk1 bekapott góllal. Rosicky
  • Solidus
    fasza...
  • minimize
    Cheikhou Kouyate(Anderlecht)védő elhagyja a csapatot a nyáron,de nem beszél róla,merre tart->
    a 70milliós(Wenger számára...)mega-spend csak a top4 elérése esetén valósulhat meg a nyáron,ezt jelezte is neki Kroenke.
    Sagna fél lábbal a PSG-nél van már, mivel 1év, és 60ezer/hét az ajánlatunk számára,ezt überelik a párizsiak neki.
    a helyére Sebastien Corchia(22éves) jöhet,a Sochaux-tól,5millió ellenében,Sagna 8ért mehet el.
  • lajos29
    Közben találtam Arsenal jegyekkel foglalkozó oldalt, ha mást is érdekelne:)...
    http://www.focijegyek.com/event/arsenal-jegyek
  • Sabcsee
    a Dortmund sportigazgatója megerősítette, hogy mi és a Chelsea érdeklődik Lewandowskiért.

és közben egyre erősödnek a Jovetic pletykák is...hajjaj.
  • Steve Downie
  • Solidus
    nem tudom,de eléggé bebizonyosodott már hogy olasz csatár nem való a keményebb angol bajnokságba... remélem magához tér az öreg.. egy Falcaot nem bánnék előre,és még mindig nem örülök hogy Demba Ba nem ide jött...
  • Balázs 17
    mit akar azzal a semmivel? lol
  • Sabcsee
    neeee, csak őt ne...iszonyat középszer, még Giroud is jobb nála.
  • Solidus
    állítólag Pazzini célkeresztben Wengernél...
  • Sabcsee
    Nasri: "Wenger told me that, if Cesc [Fàbregas] left, I would stay but Kroenke wanted the money."

hányinger...
  • minimize
    a TOP PL5-öst nem így gondolnám.
    Michu első szezonos,ok, v.P. eléggé nem az...Hazard sem lőtte "szét" magát eddig, Vertonghen-nek voltak meccsgyőztes góljai ugyan,de az első hónapokban nem volt a legstabilabb a teljesítménye.
    én nem Drogbával hasonlítom Giroud-ot,sőt,igazából senkivel, de nem hiszem,hogy első szezonjától ennyi találat+gólpassz volt az "elvárt",nálam legalábbis.Cazorla dettó hamar beilleszkedett Angliában,és Nacho is sikeresen felvette a ritmust(a szombati gól az ő sara,de pl. Ferdinand jópár évvel a ligában a háta mögött hogy keresgélte ma Ba-t a gólnál)

• Sabcsee
    hát nem tudom, Cazorla-t megkockáztatom a top 3 PL igazolásba is, de Giroud messze nem teljesít olyan jól.
    Nem rossz a francia statisztikája, meg jópofa összehasonlítani Drogba első szezonjával, csak Drogba sokkal fontosabb gólokat szerzett, lekötött egyszerre 3 védőt és meccseket döntött el. Míg Giroud duplázgat a Brighton ellen meg a meccs olyan időszakában képes betalálni, amikor már eldöntöttük a meccset több góllal, mint hétvégén is.
    Szóval szerintem Podolski szerintem jobb fogás volt, ő többször lőtt gólt kritikus szakaszban a meccsen és összességében jobb csatárnak tartom, mint a jó Olivier-t.

TOP Arsenal igazolás:
    1.Cazorla
    2.Podolski
    3.Giroud-Monreal holtverseny

TOP 5 PL igazolás:
    1.Michu
    2.RvP(sajnos basszameg...)
    3.Cazorla
    4.Hazard
    5.Vertonghen

• Steve Downie
  • ressy14
    LOL

• minimize
    Giroud első szezonjára sem lehet panasz szerintem,ő, és Cazorla abszolút a legjobb igazolások,és PL-szinten is benne vannak az első tízben sztem.
    sőt.
    most sajnálom igazán a sok ikszet,meg egyéb ponthullajtást.
  • Sabcsee
    Gervinho 1 gól, 2 gólpassz...remélem így most már tuti, elviszi a Galata :D

Santi istenkirály, 12 gólos az első PL szezonjában középpályásként, egyértelműen az év Arsenal játékosa :)))
  • arsnl
    sima győzelem, lehetett volna jó pár góllal több is. 4. hely Chelsea vereséggel saját kezünkbe került, mivel lesz még egy sprs cselzi, ahol egyik csapat mindenképp pontokat fog veszíteni. COYG
  • banok
    16.00 Arsenal-Reading
    streamek:
  • arsnl
    3tól Eurosport2-n NextGen elődöntő cselzi ellen.
  • Balázs 17
    jah, télen lesz egy 'új' igazolásunk megint:)

szerintem megszabadulni se lehet tőle innentől... 9 hónapig kapja a zsét a semmiért
    fasza
  • Sabcsee
    Diaby 9(!!!) hónapra kidőlt...én szeretem a játékát, és nagyon jó képességekkel rendelkezik, de én a helyében komolyan elgondolkodnék a visszavonuláson, ekkora kripli nem lehet valaki. :S

Viszont így meg van az esély egy középpályás érkezésére, vagy annak is örülnék, ha Coquelin-t beépítenénk véglegesen.
  • Sabcsee
    nem tudom, mennyi alapja van ezeknek, Mkhitaryan lenne jó vétel nekik, Eriksen szerintem nagyon overrated, Negredo meg Giroud szint.

• minimize
    nem tudom,a hetvenet mire-kire költi Wenger,(?),költi(?)-e ,de a T'ham nyáron 60at ad ki,már tárgyalnak Mkhitarya-val,és tervezik Christian Eriksen-t is,plusz előre Negredo-t.
  • minimize
    [URL=http://espnfc.com/news/story/_/id/1387907/in-demand-stevan-jovetic-talks-up-arsenal-move?cc=5739#]Jovetic "udvarlása"[/URL]
  • Balázs 17
    Monreal gp Franciák ellen :P
  • minimize
    "Sporting Lisbon have rejected a bid from Arsenal for goalkeeper Rui Patricio.
    The Daily Star says Sporting have rejected an £8.5m bid from an unnamed Premier League club for keeper Rui Patricio .
    A representative working on behalf of the English side made the offer for the Portugal international, but was turned down by Sporting president Godinho Lopes.
    Patricio has previously been linked with both Arsenal and Manchester United, with the Gunners most likely to be in the market for a new keeper this summer."
  • minimize
    én a magam részéről a 3emberkéért sem adnám Santit. Valdest,Sanchezt nem minősítem,Villa meg(nekem)idős,és sérülékeny,szerintem nem való a PL-be.nem vagyok menedzser,de a Főnök álmai elég gyakran besülnek mostanában,lehet megfelelőbb embereket találni,szerintem olcsóbban is. említettek meg csak "varázsolgassanak" a LaLiga-ban,nem akarom,hogy ilyen bizniszek miatt jövőre megint a fél Arsenal spanyolban kössön ki.
    tudom,idén(egyenlőre)csak a mostani csk kellene-a padra.
    ez sem offense volt.