Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kos hogy ment oda istenem, én egybõl kiállítottam volna:S
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szerintem csatárként sokkal jobb Gervinho, múltkor amint kiment szélre önzõzõzés, meg lecselezek mindenkit stb.
arsnl
egyre jár az agyunk😄 Gervinho végül is már 4 gólos, tavaly egész szezonban lõtt ennyit. de tény befejezései néha kriminálisak

Sabcsee
na, ez jó idõzítés volt...😄

kaka

Sabcsee
a kezdõ...
szerencsétlen Giiroud így sosem fogja megtalálni a góllövõ cipõt, ha mindig csak 10-15 perceket kap. A másik érthetetlen dolog, hogy Genyóban látja az öreg Robin utódját.<#falbav>

Mannone, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ox, Cazorla, Coquelin, Podolski, Gervinho

SUBS: Shea, André Santos, Djourou, Walcott, Ramsey, Giroud, Arshavin

kaka

arsnl
Mannone, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski & Gervinho
Coquelin Diaby vmint Chambo ramsey csere Chelseahez képest. Giroud kezdhetett volna. Formába kell hozni, de ilyen 15 percekkel nehezen fog, aztán majd szidják.

és még mondják a mu fanok, hogy nem segítik õket...
Sabcsee
arsenalfan-ról egy kis érdekesség:

-Mark Clattenburg fújta a MU 1-6-os vereséggel záródó City elleni meccsét az Old Traffordon. -Clattenburg azóta egyetlen meccset sem fújt abban a stadionban.
-Mike Dean fújta a MU 2-3-as vereséggel záródó Blackburn elleni meccsét az Old Traffordon. -Dean azóta egyetlen meccset sem fújt abban a stadionban.
-Chris Foy volt a bíró a hétvégi MU-Spurs rangadón, amelyen a Vörösök vereséget szenvedtek. Ferguson kritizálta a bírót, amiért nem hosszabbított többet. -Foyt az FA eltiltotta a PL meccseken való részvételtõl és eztán csak az angol negyedosztályban fújhat!

Megnézve azt a bírói segítséget, amit ezek kapnak, egyértelmû a dolgok állása. Ezzel a Foy eltiltással csak annyit mondanak a többi sporinak, hogy "ha nem nyomod a MU-t, te is ilyen sorsra jutsz".
Ide jutott a futball! (CLY)

kaka

Sabcsee
elvileg a válogatott meccsek után, tehát a Norwich ellen már ott lehet a padon 😉

kaka

arsnl
Wilshere 62 percet lenyomott U21-es csapatban. Frimpong 70 perig volt pályán. kikaptak mondjuk 1-0ra, bár támadó játékos nem igazán volt a csapatban..

arsnl
nõi csapatunk bajnok lett közben!! sokadjára már😄 grat nekik

többet érnénk vele egész évbe mint akármelyik csatárunkal...

ARSENAL&POKER

csocso14
Ha csatáraink így teljesítenek Henry meg továbbra is szárnyal akkor szvsz megint jön 2 hónapra kölcsön 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

ezaz! meg erre mondom, hogy képes higgadtan dönteni és nem önzõzött hanem inkább lepasszolta! pedig rálõhette volna azt hiszem a 3. asistnál!
nagy játékos még mindig 😊
Tyler1
<#wow2>
Hihetetlen milyen hidegvérrel oldotta meg a szitukat, mintha valami kisiskolás csapat ellen játszott volna. 3. asszisztja meg a gólja után Messi is csak jelenthetne neki 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Henry: 3 gólpassz + 1 hatalmas gól
respect neki, még unitedesként is

http://www.powerplaymanager.com/r57633

és most döbbent rá, hogy lehet rosszul igazoltam

bárki bármit mond, magán a játékán látszik, hogy nem angliába való
csocso14
Kb én is valami ilyesmit nyomtam le 😄 :@

Sabcsee
így van

kaka

csocso14
Giroud kihagyott helyzeténél?

Sabcsee

kaka

ja bocs tényleg 😄 igazad van...<#eljen>
Effe88
nem a francia 2.-ben lett gólkirály hanem az elsõ osztályban(iletve társgolkirály volt nenével)
21 gólt lõtt ebbõl 2 tizenegyes
de tény a premier liga más világ

jajaja 😄

attól,hogy a francia 2-ben gólkirály lett nem kellett volna azt gondolni, hogy majd egy tucatszor erõsebb bajnokságban is megállja a helyét...
persze én is remélem,hogy fordul a kocka és megtalálja a góllövõ cipõjét... mindenesetre azért õ szimpatikusabb mint csamak....
Sabcsee
Mielõtt valaki felhozná, hogy Persie úgyis belõtte volna, amit Giroud kihagyott, ne felejtsük el, h RvP sem volt olyan gyilkos helyzetkihasználásban, volt is egy statisztika, hogy elég sok helyzet kell neki a gólhoz. Csak ezt kompenzálta azzal, hogy õ magának is megteremtette a helyzetet, és hát nyilván könnyebben és többször is kerül helyzetbe egyenlõre, mint a francia

kaka

arsnl
Adebayor is így kezdte nálunk. õ is kihagyott 1-2 kihagyhatatlant, aztán csak összejött neki.

arsnl
hát nem tom, nekem bejön a játéka egyedül befejezései nem az igaziak. kb labdák 70%át elfejeli megtartja, helyzetbe is kerül. azért fényévekkel jobb mint Chamakh aki csak háttal áll kapunak elbújik védõk mögött aztán riktán lekészít 1 tök egyszerû passzt.

ennyi erõvel amiket Cazorla kihagyott ma...

Sabcsee
hogy lehet ilyen cigány góllal kikapni<#wilting> Koscielny meg mi a faszt csinált egész meccsen, vicc volt, ha vkit savazni akartok, akkor az õ, nem pedig Giroud.

kapufa, balfasz gól, szar helyzet kihasználás, szóval magunkat vertük meg konkrétan. Gyõzelmet nem érdemeltünk, de egy x kurvára kijárt volna.

kaka

Ehh nem láttam, de így utólag nem is bánom. Elsõ vereség idén.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kaplan
Felesleges igazolás volt, eddig egy jó megmozdulást nem láttam tõle a szezonban, halvány lila gõze nincs a futballhoz angliában. Nekem nem tetszik a játéka, nem pengés, de nem is gyilkos. Tutyimutyi, körülményes. Eddig, de kívánom, hogy vegyen 180 fokos fordulatot a teljesítménye!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
ez vicc. még 10meccset se játszott, de már Chamakh szint. pff.

arsnl
ezt csak magunknak köszönhetjük. ez a Chelsea nem nagy szám..

csocso14
Giroud-nak megint sikerült kihagyni a kihagyhatatlant ez már hihetetlen ez az ember, kimerem jelenteni lassan már Chamak szintjén van.

Kaplan
Giroud teljesen fogalmatlan, Chamak kettõ. Nem kellett nekünk ez az ember...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
Merte miért nem játszik nálatok??Eddig ha jól tudom, minden meccsen kezdett.

csocso14
Itt a végén mikor vesztésre állunk miért nem megyünk elõre adogatjuk a labdát középpályán, nincs bent senki a 16-on belül nevetséges mintha feladtuk volna.

Kaplan
Valaki ismertesse már meg Gervinhoval azt az isten verte lesszabályt!

arsnl
Merte miatta padozik. na mind1.

arsnl
hát ez vicc.

csodálatos...rajta megy el a meccs

ARSENAL&POKER

istenem
Kaplan
Én egyelõre még Podolskit fenn tartanám. Támadásban nem sokat tesz hozzá, viszont mezõnymunkában többet mint Walcott valaha fog. 😄

Podolski helyett kéne Walcott
webibebi
ezt így kell 😄 szünet elõtt a gól 😛

msn:[email protected] bárki felvehet

yeah ez szép volt😊
lehetne már szünet:S
Kaplan
Zseniális gólt lõtt Torres...

arsnl
EZT BENÉZTÜK RENDESEN.

epic védelmi hiba