31698

• minimize
    olvasom,a 30milliós target(?)Gotze jól érzi magát Dortmundban,de elgondolkodna a Real,a barsza, vagy a mu ajánlatán. komolyan,ilyen emberért "kapar" a Főnök?
    az attacking midfielder Fred Onyedinma(millwall)-ügy jobban áll,city,Pool még a lehetséges állomás a tehetségnek(!!)
    Julio Pleguezuelo Selva meg egy tehetséges(gondolom,nekünk ilyesmink sincs...)defender,a barszától vinnénk.
    16éves. Fabregas 2-ügylet?!
  • minimize
    köszi.és ez melyik,ha nincs megnyerve adott évben?
  • Sabcsee
    ajjaj, kezd beválni minimize jóslata és megint a középcsatár poszton fogunk spórolni....---->Wenger dolgozik Podolski középcsatárrá faragásán

nem baj, a remény hal meg utoljára...:)
  • rhdk
    a mikiegér kupa a ligakupa
  • minimize
    az hát!
    mivel minket már nem érint, le "mikiegér kupázom",ha nem baj. amúgy is ez a szokás,nem?!
  • Balázs 17
    azért az komoly, hogy kieső csapat játszik FA kupa döntőt:D
  • minimize
    4lájk,jönnek tesóék is.
  • Steve Downie
    Garantált röhögés :D

• Steve Downie
    És szerintem mind a játékos, mind a mi szempontunkból jobb lett volna, ha nálunk köt ki. Főleg, ha a chelseanél tovább szórják a pénzt nyáron és tényleg leigazolják Falcaot is.
  • minimize
    Ba 66'.10ért mosolyogva adták volna oda.
  • minimize
    közben Aguero két top csapat,2gól. jól beszélni angol...
  • minimize
    de most komolyan,ugye NEM akarunk 30milliót kiadni Götzére??!
    "Wenger is ready to spend the £70m transfer fund at his disposal but that figure also has to cover the wages of new players, with Dortmund's 20-year-old attacking midfielder the prime target.
    Gotze has a £30m buyout clause which would allow him to leave if a club make a bid to that value - and Arsenal are ready to do so."
  • Steve Downie
    :D
  • minimize
    érthető,végül is ő kaparta ki a "szarból",és ő viselte türelemmel a sérüléshullámait. minden tiszteletem SAF-é, de ez a reakció kissé mulatságos,enyhén fogalmazva.most back2 Che-MC FA-elődöntőhöz....
  • Steve Downie
    William Hillen már lehet fogadni, hogy vajon kihez bújik majd legközelebb

• minimize
    mi történt,hazaszaladt,és letépkedte az Arsenal-képeket a gyerekkori szobája faláról??nézetemben ennél nagyobb "kárt" már nem tehet az imidzsében. lehet bajnok, de szobra soha nem lesz az Emirates-nél...
  • Steve Downie
    Robint a mai naptól már mindenképpen jogosan hívhatjuk rbancnak
  • minimize
    "csak" amiatt tettem be,olvasom,nem volt jogos a 11es,meg lesgólt is lőttünk. 2tizigyanús esetünk is volt,alább az egyik fotója...
  • Steve Downie
    Hát igen, itt is vannak olyan emberek, mint a Stoke-ban, akik nem nagyon tudják milyen sportot űznek valójában.
  • minimize

• Sabcsee
    szerintem sincs okunk pesszimistának lenni, most végre látszott az a mentally strong, amiről Wenger minden interjújában beszél :)

pedig annyira tipikus Arsenal-way volt, mi támadunk, ellenfél 0 kapura lövés, jön egy rögzített szituáció, megszerzik a vezetést, és nekünk semmi nem jön össze...De most szépen rácáfoltak a fiúk, még úgyis, hogy Jack az egyik leggyengébb meccsét játszotta, Ramsey viszont megint káprázatosan játszott, és Giroud hiába volt hasznos, Podolski megmutatta abban a 20 percben, hogy mennyivel jobban érzi a kaput, mint a francia.
    Ja, és ha ideigelenes is, de 3.helyen állunk. :)

KEEP THE FAITH, GOOO GUNNERS!!!
  • minimize
    kiderül,bizakodjunk.minden ex-Ágyús futballista,és szakértő azt KÉRI Wengertől,hogy invesztáljon nagy pénzt,nagy igazolásokra a nyáron.ehhez kell(ene)a BL-hely.
  • Dean Winchester
    szerintem ott meglehet a győzelem, nem fogunk ennyire szívózni :D

Spurs előtt vagyunk 1 ponttal.
    köv. körben spurs-city...
    ott nyerhetne a city és már 4 pont előnyünk lenne ami bőven jó
  • minimize
    igazából csak a bosszankodástól kímélted meg magad.
    annyira menők vagyunk már,hogy magunkat szívatjuk 82percig,60ezer ember előtt.
    az Everton elleni húzósabb lesz...
  • Dean Winchester
    82.percben csatlakoztam be a meccsbe :D
    hálIsten semmiről sem maradtam le, remekül hajráztunk !!
    Szép volt fiúk !

• minimize
    "Bayern Munich are launching a bid for Arsenal defender Laurent Koscielny.
    Koscielny is a top summer target as Pep Guardiola prepares to take over at the German champions.
    The Bundesliga club are expected to lose veteran Belgian centre-back Daniel van Buyten and are keen to strengthen with someone of who would be comfortable with the incoming boss' style.
    Koscielny was tracked by Barcelona during Guardiola's final season in Spain." daily mail
    "I still have four years left on my contract after June," he explained. "I feel good in the club - they have faith in me. I'm happy in London, my family too. I'm not thinking about [leaving]."
  • szomferi
    The teams are in for today's big game at the Emirates:

Fabianski, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Gervinho, Giroud.

Subs: Mannone, Jenkinson, Monreal, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski
  • minimize

Kyle Ebecilio will leave Arsenal at the end of this season.
    The Dutch whizkid still has a year to run on his current deal, but De Telegraaf says Arsenal won't keep him to the agreement.
    "For him, it is now important to make the right choice with a view to his development as a player," a spokesman for P4P Sports Group said.
    "We have had good discussions with several clubs. Kyle now takes his time to make his choice."
  • minimize
    Hello everyone! I have to confirm that I will not sing a new contract with Arsenal FC and will join Bundesliga side FC Nuremberg this summer! I want to say a big THANK YOU to Arsenal FC and all the people who supported me during the last 3 years! Im looking forward to join FC Nuremberg! and I will give my best for Arsenal in the last few games! thank you! -M.Y.Angha-
  • arsnl
    Arshavin fontolgatja visszavonulást szezon végén. nebasszmá. akármennyire is vége nálunk, azért kisebb csapatokban simán meghatározó lehetne..
  • minimize
    pedig de frankó lenne az a 4-4-2...
  • Sabcsee
    ahhoz képest, hogy szinte tét nélküli volt, szerintem jó volt az iram, és a színvonal is a kevés helyzet ellenére, megérdemelte a győzelmet a City.

A felvázolt jövőképed a lehető legrosszabb nyárnak tűnik és az utóbbi 2 átig. időszak is hasonlóan alakult sajnos... :S
    Akpom még csak 17 éves, erős lenne őt mély vízbe dobni, valszeg elpasszoljuk egy kis spanyolországi kölcsönre(+Gnabry-t, Eisfeldet is), Genyó nem opció középre, a szélen legalább egy kis hasznát is tudjuk venni, Theo max Reading-ek ellen jó CF-nek, Podolski-nak meg nem akar esélyt adni az öreg valamiért, nyilván közrejátszik, hogy nagyon fasza baloldalt alkotnak Gibbs-szel.
    Remélhetőleg Arsene így látja a helyzetet, egyszerűen nincs is konkrét középcsatár cseréje a nagydarab franciának, tehát én még reménykedem egy csatár érkezésében.

btw. a VKP is eléggé hiányposzt, de azt még el is viselném, ha oda nem hoznánk senkit, Ramsey úgy látszik kezd végre beérni, elég kiegyensúlyozott formát mutat, Arteta-nak még van egy éve és jövőre ennél csak összeszokottabbak lesz a középpályás sor.

GO GUNNERS, KEEP THE FAITH !!! :)
  • minimize
    Akpom,sry.
  • minimize
    Nasri,vagy Adebayor ügye máig sem tiszta előttem.Adebayor üzenhet a viselkedésével a vezetőség "hálátlansága" miatt,Nasri meg elismerte,hogy Wenger volt az eddigi legjobb edzője.csak...
    szerintem NEM fogunk csatárt venni,megy majd a "megnézzük ezt meg azt,hogy megy neki itt-vagy ott",főleg nem Lewandowski,vagy Auba.sajnos.
    Giroud helye fix marad,esetleg alkalomadtán(kisebb kupák pl.)padoztatja,ott meg bejön a képbe Aneke.
    ez a személyes véleményem.
    amúgy a két vidéki csapat meccse hogy tetszik?
  • Sabcsee
    tiszteletben tartom a véleményed, és persze nem muszáj mindenben egyetértenünk. :)
    Van Persie-s résszel egyetértek, 6 év táppénz után 2 évig tartott a nagy hűség, aztán szépen szembeköpött minket, mégsem tudok rá annyira haragudni, mint Nasrikára vagy Ademajomra, azért tavaly elég durván kihúzott minket mindig a szarból.

Egyébként jövőre kíváncsi leszek Giroud sorsára, mert elvileg jön egy csatár(Aubameyang, Lewandowski, stb.) és nem hiszem, hogy újra átállunk a 2 csatáros játékra...

Szóval te mit gondolsz, Giroud-t egyből a kispadra teszi vagy hagyja még kibontakozni?
    (mindenféle ellenszenvet félretéve vele kapcsolatban, szerintem egyből kispados lesz)
  • minimize
    ez a személyes véleményem,és nem kívánom elfelejteni...
    általában 2-3védőt köt le,ezáltal más is könnyebben helyzetbe tud kerülni(ez v.P-nél nem biztos,hogy így volt...),nem mondom,hogy atom ász,nem is állítottam,de Remy lassan egyszemélyessé teszi a qpr-t,és nem feltétlenül igaz minden 26év körüli,érett játékosra,hogy így beilleszkedik a PL ritmusába,nem sérülékeny,jók a fizikai adottságai-természetesen van még min csiszolnia,de égett már meg angliában korábbi gólkirály,mint láthattuk.
    idén csapatként funkcionálunk,2évig meg a hollandon állt-bukott minden-ez nem kis különbség.
    szívesebben nézem el tőle a 20gólt szezononként,mint 6év orvoshoz futkosás után 2év über-teljesítményt-term. ez magánvélemény.
  • Sabcsee
    azért ez az első szezonja dumát el lehetne felejteni, ha még 20-21 éves ígéret/tehetség lenne, akkor azt mondom, hogy oké, de 26 éves a tag, már egy kiforrott játékos, a legjobb éveiben jár, tényleg nem rossz a 16, de 42 meccs alatt nem annyira acélos. Már említettem, hogy nem is elsősorban a helyzetkihasználása a gond, hanem az, hogy nem kerül olyan könnyen helyzetbe, üres területre, hogy meglehessen találni(ami Rvp nagy erőssége volt, nem a helyzetkihasználás), és ne mondjátok nekem, hogy a kevés ziccere miatt egy Cazorla,Rosicky,Arteta,Wilshere kp-t hibáztattok, mert kevés labdával tömik...
    De a legnagyobb hiba Wengeré, hisz látta tavaly, hogy mennyit ér egy klasszis csatár(konkrétan BL-helyet), képes volt pótolni őt egy lutri igazolással és hát nem igazán jött be a számítása...

Remy fél év alatt meghatározó lett a QPR-ban, 7 meccsen 5 gól, Giroud finoman szólva sem kihagyhatatlan, és mindketten a Ligue 1-ből jöttek. :)
  • minimize
    (17milliót készülünk ajánlani Casillas-ért...)
  • minimize
    Giroud első szezonjához képest véleményem szerint nem rossz,amit letesz.
    lehet jönni azzal,hogy mikor-kinek lövi,de lövi(ez a dolga,nem?),és előkészítésben sem gyenge.egy francia bajnokság után egész jól felvette a PL ritmusát.
    más: Wenger az Arsenal legeredményesebb edzője,minden évben BL-szerepléssel,a pénzügyi háttér itt(köszönhetően a tulajdonosi körnek)nincs akkora,mint a többi top5-ös csapatnál.
    olvastam a metro-ban,Mancini most kb.100milliót akar a nyárra,hogy erősítsen...gondolom megkapja,Kékek dettó hasonló cipőben,Csirkéknél is adakoznak a zs***k rendesen,itt sajnos pár részvényes rossz helyre adta el a papírjait...
    meglesz a top4 idén is, erre nem volt képes nagyon más csapat az elmúlt tizenx évben. tudom,nem vígasz,de...
    Go Gunners!!!
  • Effe88
    mondjuk 70 millát okosa ellehetne költeni, csak ez a végtelen türelem nem jó wenger felé:/