Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Henry révén 0:2 re megy a New York 😄D baszki vegyük már meg, jöjjön vissza <#worship>
csocso14
Hiányzik egy igazi jó formában lévõ csatár. Nem hiszem el, hogy Wenger jól átgondolta ezt az egészet, mert míg bármely más csapatnak vannak csatárai nekünk egyetlen egy darab van, az, hogy nincs formában az egy dolog, de után még a padon sincs senki, ez egyszerûen nevetséges egy ilyen szintû csapattól.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

arsnl
ki izzadtuk ezt a meccset. Wilshere-t jó volt látni, Sagna-n se nagyon látszott, h sokat kihagyott. ezúttal Mannone is védett 1 ziccert a vége felé. de a játékunk nem az igazi.

banok
16.00 Arsenal-QPR
tv: Digisport 1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
Mannone, Sagna, Vermaelen, Mertesacker, Santos, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud.
meg Giroud is végre kezd 1 hazai meccsen. Arteta Wilshere Cazorla kp, már most elmentem😄DD

arsnl
Wilshere és Sagna is kezd!!<#worship>

minimize
"Arsenal fans turned on the board at yesterday's AGM.
Under-fire Gazidis, the Premier League’s highest-paid chief executive, was forced to defend his whopping £2.15m-a-year salary — £350,000 more than rivals Tottenham paid their chairman Daniel Levy in 2010-11.
And Kroenke had to issue a hurried statement, after angry supporters at the Emirates blasted the club’s policy of selling their best players each summer and the failure to win a trophy for seven years."
a nép hangja,haragja.<#violent>

No one can stop Death!

arsnl
sajnos (vagy szerencsére) nem láttam a meccs 90%át. de akkor megint olyan volt a játék, mint Norwich ellen? 0 helyzet? kezd aggasztó lenni. valahogy kevésbé aggódtam, mikor csak béna volt a helyzet kihasználás.

minimize
"Teams come here with strong organisation, technical ability and sometimes it is difficult to get through," Vermaelen said.
a piszkok,mi? <#rolleyes>

No one can stop Death!

DasIsFuck
szerintem az arsenal szerencsés helyzetbe van, mert ha még a következõ meccsen is kikap akkor is simán továbbmehet a bl-be.
nem hiszem hogy az olimpiakosztól vagy montpepillértõl nagyon tartani kellene.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sabcsee
holy shit, én még csak most látom ezt a képet😄D ez egy kicsit feldobta ezt a szégyenteljes estét, nagyon epic

kaka

hazain helyzet nélkül kikapni.. én azonnal lemondanék😄
Sabcsee
elég nagy mentális gödörben vagyunk most, egy fasza is sérüléshullámmal megfûszerezve...
De az a legszomorúbb, hogy helyzeteket sem tudunk kialakítani basszameg. Én eddig preferáltam azt az ötletet, h Genyó középen játsszon, mert ott okozta eddig legkevesebb faszságot és néha bepattant róla a labda, de egy kontránál, ha rajtad van 1 védõ és a másik oldalon 2 társad viszont üresen van, akkor mi a faszomért az a megoldás, hogy leviszem az alapvonalig és nyomok egy barcásokat megszégyenítõ mûesést.<#wilting>
Ramsey is katasztrófa volt, Mannone továbbra is Championship szint, az elsõ gól sztem védhetõ volt, az egyetlen pozitívum Coquelin, hajtott, csúszott-mászott, hétvégén õt akarom Aaronka helyén látni.
2003 óta elõször kaptunk ki a BL-ben...vicc.

kaka

grebber
Ebbõl a sokéves gödörbõl csak akkor lehetne kimászni ha az egész vezérkart Wengert meg 1-2 embert lecserélnének!

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
Öröm az ürömben, hogy a City utolsó a csoportjában. Mi pedig szutyok szarok vagyunk, nem értem egyszerûen. Nem akarom megint elõvenni Wengert de nem érzem azt a motivációs erõt benne, a tüzet amivel az ilyen gödrökbõl egy hét alatt kijönnénk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szomferi
ez inkább -1 volt már... <#szomoru2>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

minimize
hehh.mondhatnánk,hogy a Chelsea is bukta,de hány pontra vagyunk tõlük már most PL-ben? persze "Wenger knows"-de csak nem akar összejönni...<#wave>

No one can stop Death!

Sajnos én nem vártam mást most, jelenleg erõsebb csapat mint mi...

ARSENAL&POKER

Ezt is buktuk. :-\

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

miafasz van a csapattal megint?:S

volt két hét amikor úgy tûnt, hogy végre kezdünk összeállni, de azóta elképesztõen 0 az egész
banok
20.45 Arsenal-Schalke
tv: -
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
fail

arsnl
in a parallel universe😄DD

Sabcsee
srácok, ez a meccs szinte full ugyanaz az volt mint a tavalyi Norwich elleni, csak az a para, hogy akkor 2-1re megnyertük a meccset. Tehát, akkor most mi is hiányzott a gyõzelemhez? : Robin van Persie
Tavaly is jól kezdtük ellenük a meccset, de egy védelmi gebasz miatt(Mannone ismét bizonyította, h mekkora fos kapus) õk szerezték meg a vezetést, majd a KLASSZIS CSATÁR villant kétszer és eldöntötte a meccset. Nem csak a mai mérkõzésen, de úgy az egész keretben nincs klasszis támadónk, aki ilyen helyzetekben kihúzna minket a szarból és a különbséget jelentené. A többi riválisnak viszont mind meg van( City-Tevez,Aguero, MU-RooneyRvp, Chelsea-Mata, Hazard, sõt még a Poolnak is ott van Suarez...)
Bocs, így elnyújtottam, de egyszerûen nagyon megfogjuk szívni, ha télen nem egy klasszis csatár megszerzése lesz a prioritás, bizakodom benne, hogy a felerõsödött Llorrente/Adrian Lopez pletykáknak van alapja...

kaka

Jesszus ez mi volt? Nem láttam csak most a végeredményt...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

minimize
ez nagyon bejön,egy arsenalos magyar site-ról:
" Wright véleménye:
2012-10-20 20:30
Lõttünk ma kapura???"
<#worship>

No one can stop Death!

arsnl
ha nem ien kontrázni képtelen Norwich lett volna ellenfél simán kiütöttek volna minket. örüljünk a 0-1nek. éljen

arsnl
(már most 10 pont hátrány, sehova se fejlõdünk.)

arsnl
úgy ahogy van ez szánalmas volt. semmi veszély nemvolt játékunkban. hátul meg hibáztunk azt ennyi.

csocso14
Giroud biztató 2 lövési kísérletbõl 2 luft 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

hát ez kész, egy Norwich ellen, úristen
Wenger meg megint végigüli a meccset.... 0 motiválás
arsnl
hát ez még 1.félidõnél is rosszabb.....

arsnl
jó szarok vagyunk amúgy. hiányzik ma vmi eddig..

szokásos mindenki szarrá veri õket ellenünk meg vezetnek és nem tudunk mit tenni...:S
arsnl
Mannone-,-' el kéne ide azét 1 kapus...

Sabcsee
kétségtelenül a hónap legjobb híre:
CONFIRMED: Jack Wilshere is in the Arsenal squad that travels to Norwich tomorrow.

kaka

Sabcsee
Hétvégén nem számíthatunk még Diaby-ra(40%os állapotban van), Gibbs sem épült fel, Walcott 3 hét, de a legrosszabb, hogy Fabianski 3 hónap off, Szczesny pedig MEGINT visszaesett és további 2 hét(!!!!) szünet...

Sagna elvileg már leülhet a kispadra a Norwich ellen és arra is van némi esély, hogy az újdonsült tízesünk(Jack..😄) ott lehet a kispadon a Schalke ellen.

kaka

Sabcsee
Giroud remélem most már tényleg megtalálta a góllövõ cipõjét és szarni fogja a gólokat. Tényleg nagyon jól helyezkedik és mozog a srác, most is szépen levált Ramos-ról 😊

Kossal nem vágom mi van idén, lehet a meccshiány miatt, de eddig nagyon gázul teljesít, most is ahogy elkaszálta Pedro-t...

kaka

Giroud újra gólt lõtt 😄
Szóval Kos elbassza , cesc kihagyja
Giroud beáll és gólt lõ 😄
Jó látni,hogy Cazorla is örül a csapattárs góljának 😊
kos elkaszálta jordi albát így büntetõt rúgott a spanyol válogatott!
fabregas kihagyta (Lloris védett) a büntetõt 😄

Kos mekkora egy kcsg már bocs, de így felrúgni vkit...
minimize
érdemes nézni,3ember mekkora kontrát ver le, nem áll-lendületbõl megy.
(Chelsea -Norwitch 3.kékek szép gólja.)
http://www.youtube.com/watch?v=ZuMCOmQ9zRM

No one can stop Death!

Steve Downie
Fõleg, hogy San Marino ellen... Otthon a ZS csapat is megverné õket, nem tudom minek kellett egyáltalán játszatni.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Sabcsee
Walcott bordatörés miatt 3 hét off...buzi válogatott meccsek.

kaka

szomferi
én most találtam rá erre, én ezen visítok 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

minimize
"....every year is the same.
Man United is supposed to be the best team in the country but at the end of the day, if you add all the help they get from referees and points resulting of this, they shouldn't be proud of their record. They wouldn't have half the trophies they've won with a fairer... "
<#taps><#worship><#nevetes2>

No one can stop Death!

arsnl
Sagna újra pályán u21-eekkel:
Shea, Sagna, Hajrovic, Miquel, Santos, Eisfeld, Coquelin, Wilshere, Frimpong, Gnabry, Akpom.

minimize
öt ember figyelget,aztán tessék.mondjuk a negyedosztály engem sem vonzana, az tény.lerágott csont, de szemellenzõvel mindegy...

No one can stop Death!

Effe88
ez a webb aranyat ér nekik😄😄😄