31698
-
#27450 kösz Suarez!
-
Dean Winchester #27449 holnap ha nyer a mu akkor bajnok. reméljük ez meglesz és akkor ellenünk tét nélkül léphetnek pályára melynek eredményeként nyerünk :D vagy lehet mivel tét nélküli lesz lazábbra vehetik a figurát...
nyerni kéne nagyon , kb. ezzel dőlhet, hogy ott leszünk a négybe vagy sem ! Reméljük meglesz..
-
#27448 remek meccs volt,a vége meg a csattanó. -
#27447 na.akkor maradt a 3.hely a hétvégén, +1mill.2 pont.következő vasárnap jó lenne egy x.bajnokság zsebben,meglátjuk.de remélem nem dől el már az első 10percben. -
Balázs 17 #27446 pool 96. percben egyenlített, nem néztem a meccset, de kíváncsi vagyok mi lehetett ott.) -
#27445 réges-régen egy messzi messzi galaxisba.... -
Tominnyó #27444 3 bl
0 bl
-
#27443 -
#27442 mert ti aztán sokat zavartok ott.... -
Tominnyó #27441 minek akartok ti bl be indulni
sok vizet úgy se zavartok ott -
#27440 az igaz h magunkkal kell foglalkozni, csak nehogy belefussunk egy nagy verésbe a mu ellen és a morál leessen és ez legyen a végünk -
#27439 ja, még a csirkékhez egy hírecske:Song-ot édesgetnék vissza Londonba.
(mi meg Draxler-ügyben tárgyalgatunk a Schalkéval,15m pounds lenne a tag.) -
#27438 a saját meccseinkkel kell foglalkozni,10ből8győzelem,ez az út, a végére elég kell,hogy legyen a lendület-remélem meg is marad.
Giroud pirosa miatt holnap döntenek egy esetleges fellebbezésről,mert alaphangon 3(!!)meccses bant beszélnek errefelé.
a 17:00ás meccstől sem várok csodát,ez a Pool nem valószínű,hogy ma besegíthet nekünk. -
#27437 ejh,pedig most kezdtem reménykedni... hát így picsa nehéz lesz az első 4ben maradni,ez miért nem megy nekünk hogy az ilyen city féléket így megruházzuk?maradhatott volna adebayor,ha nem cserélik le és hozzák be defoet kikapnak simán -
#27436 ezt nem hiszem el... így nehéz lesz ezt a 4. helyet megszerezni -
#27435 kurva anyját ennek a mocskos tottenhamnek no meg a citynek h nem képes elpicsázni őket hihetetlen... -
#27434 Arsenal Co-Owner Is Now UK's Richest Man -
#27433 Meg kell hagyni, neki a Stoke nem lenne rossz választás :) -
#27432 olvasom,Bould(is)a lehetséges menedzserek listáján van,ha a Stoke-nál váltanak-mint ahogy pedzegetik. -
Chris Lowe #27431 Finoman megint odakúszott a csapat a harmadik helyre. Holnap szurkoljunk poolnak! Nem mondok semmit előre, még sok van, de tetszik ez a mai tabella (nem gondoltam volna 2 hónappal ezelőtt) -
#27430 ez szerintem messze nem piros. -
#27429 szerintem nem így akarta,elcsúszott a labdán,elsőre én is csóváltam a fejem,közelről lassítva látszik hogy bénán lép rá.nade hogy a középhátvéd szerez gólt... kéne már egy Jó csatár... -
Dean Winchester #27428 köszi -
#27427 -
#27426 nyújtott lábbal ment a labdára, el is találta, nem volt annyira vészes, de megadható piros volt. MU ellen Walcott lesz a középcsatár, kíváncsian várom...
Srácok, a Craven Cottage-n sosem megy a játék, 2009 óta nem nyertünk ott, örüljünk a 3 pontnak és holnap pedig go City, Pool. -
Balázs 17 #27425 felállt védelem ellen egy hatalmas 0 a caspat
elpasszolgattunk egész meccsen és ez jó volt nekünk pfff -
Dean Winchester #27424 nem néztem a meccset csak látom,hogy Giroud pirosat kapott, de miért ? Mit csinált?
Viszont így adatok alapján eléggé szégyen,hogy emberelőnyben csak 1 gólra voltunk képesek :S -
#27423 Merte!!!
-
#27422 :D -
#27421 kaptam vmi "Tomminnyo"-tól privátot, miszerint "arsenal we hate you".
semmi baj, kikezelik,vagy kinövöd. ha mégsem, mu-s vagy... -
#27420 Rosi nem ment át az előzetes orvosin,valószínűleg Wilshere kezd ma is a kp.-n. szomorú vagyok... -
#27419 PFA shortlist a Player Of the Year-ra:Carrick,v.Persie,(mu)Mata,Hazard,(Chelsea),Bale(T'ham),és Suarez(Pool). mókás lista,az tuti.
(Young Player's list:Bale(??),Hazard(?),Christian Benteke,Lukaku, Welbeck, Wilshere.)
-
#27418 megbízható twitteres infok szerint Götze aláírt hozzánk 30 milláért -
#27417 -
#27416 csodás hírek, én is találtam egy gyöngyszemet: Állítólag Wenger a Chelsea-től száműzött Kalou-t akarja leigazolni...sírok... -
#27415 Rui Patricio £13m lenne(S.Lisbon kapuvédője),ennyi tettek ki a cetlire a neve mellé...vicces.
Maxime Gonalons szintén a Főnök listáján,de a támadó középpályás is 2016-ig szerződéssel rendelkezik,ráadásul nem vonzza sem a spanyol,sem a német,vagy az angol liga.szintén remek.
honnan lesz akkor a nyáron megfelelő "attyityűddel" rendelkező emberke??
(közben a Chelsea megegyezett a személyes dolgokról Schurrle-val...)
-
#27414 most néztem újra a tegnap esti meccset,megjegyzem,jó paraszt játékvezetés volt megint. a legtöbb csapat rájött arra,hogy idegenben a legjobb rugdosódni ellenünk, a "játékvezetők" meg a partjelzői tímmel egyetemben partnerek ebben.nevetséges, és egyben elkeserítő.
a világ legjobb bajnoksága, a legrosszabb,(évek óta) erősen részrehajló bíráskodással. megszokták, hogy a Főnök szájal, már csak legyintenek-ha jogos,akkor is.
undor. -
#27413 elég impotens a támadó szekció.. még poldi sem húzott most ki minket a ganyéból.giroud olyan alsóházi csatár benyomást kelt,ajtó-ablak helyzetben fölé lőtt,bár biztos csak meglepődött hogy le tudta venni a labdát.. bendtner kettő a lelkem.arc van,tudás nem sok... ez kevés a 4ik helyre... még bízok,de a mai meccs kiakasztott. -
#27412 adom, Giroud hozta a formáját, remélem a Fulham ellen nem kezd. Pedig ezen a meccsen pont egy klasszis csatár kellett volna, aki a különbséget jelenthette volna, és ez egyik oldalon sem volt meg...
Undorítóan játszott az Everton egyébként, daráltak rendesen, csoda, hogy 11 emberrel fejezték be a meccset, de sajnos bejött a taktikájuk...Valljuk be, ez a meccs Wengeren ment el, képes volt a formán kívüli Wilshere-t játszatni a nem tudom már hányad virágzását élő Rosicky helyett, iszonyat nagy faszság volt :S -
#27411 kiábrándító volt a mai meccs.giroud miért kap lehetőséget még mindig nem értem... ez a döntetlen felér egy vereséggel.lehet még poldi is jobb középcsatár lenne...