31698

• Sabcsee
    Egyértelműen az inkonzisztencia az oka. Az utóbbi pár nyarunk azzal telt sajnos, hogy eladtuk az aktuális sztárjainkat és általában házon belül, vagy középszerű játékossal pótoltuk őket(persze vannak kivételek: Arteta, Cazorla). Tehát az ősz/tél általában az új játékosok beépítésével és összehangolásával telik. Ilyenkor általában már mindenhonnan kiestünk és ha szerencsénk van, akkor egy szép búcsú nagy lökést ad végére a BL helyért folyó küzdelemben, ahol a csapat összeszedi, felszívja magát, mint például most a Bayern ellen(*kopp-kopp*). A tendencia az volt, hogy a szezon végére kezdett összeállni erős mag a csapatban, csak a nyáron eladtuk a mag 2-3 alappillérét és kezdődhetett elölről az építkezés...Nincs meg az állandóság, mindig fel van forgatva a keret, ez a fő probléma.

• Sabcsee
    sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a Bayernben köt ki... :/
  • pilboy
    érdekes, h az arsenal most már évek óta temetve van időnként, rendesen elcseszi az őszt, aztán mindig van 1-1 igen komoly eredménye (de hangsúlyozom, h csak 1-1)
    2 évig a barszát vertétek egyedüliként, most meg a bombaformában lévő bayernt...
    hogy lehet ez, h csak 1-1 ilyen eredményt tud felmutatni ez a gárda???
  • minimize
    (közben egy saját tipp a Főnöknek:tavaly SAF hívta fel személyesen Őt v.Persie ügyében,idén a Boss telózhatna,Lewandoswki miatt.hagyja már ránk a palit,na...)
  • minimize
    Mignolet "túlárazása" sem tetszik a Főnöknek, 15m fontot kérnek érte,és készítik neki az új szerződést.
    értem én,hogy válság van,de mintha kissé elszálltak volna az árak...
    Falcao+Mourinho egyre közelebb a Kékekhez.
  • minimize
    Kyle Ebecilio->Twente,elmondása szerint elfogadta a hollandok ajánlatát.
  • DasIsFuck
    emlékszem, hogy temettük azutána a csapatot..

ha másra nem erre azért büszke lehet az Arsenal.
    erre se a juve,se a barca nem volt képes
  • Effe88
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/arsenal-fc/startseite/verein_11.html

ez a mérvadó oldal
  • minimize
    Arsenal shareholder Alisher Usmanov has been named the richest man in Britain. The Surrey-based tycoon, 59, who has a 30% stake in Arsenal football club, owns iron ore producer "Metalloinvest".
    Usmanov has been blocked by Arsenal directors from having a seat on the club's board.
  • minimize
    közben SAF középpályást keres,Scholes helyére.
    a nevek lényegesek:Reus,Strootman,Wanyama.
    ha esetleg érdeklődnénk irántuk.Ericksen (?)Pool,...persze,a kerettel nálunk nincs gond.
  • minimize
    nem az enyém.
    miért is őt??!
  • Effe88
    te jó ég
    ez wenger kérése?
    Adlert simán ellehetne hoznotok a hamburgból, klasszisokkal jobb lenne mint valdesXD
  • minimize
    megkezdtük a tárgyalásokat Valdes ügynökeivel.4,25milliót ajánlunk érte,természetesen a barsza 10millió font alatt semmiképpen nem engedné el...
  • Effe88
    és ráadásul az allianzba nyertetek
    nem semmi:)
  • Sabcsee
    Walcott,Gervinho vagy Podolski kezdjen középen? Érdekes cikk+statisztikák
  • Sabcsee
    :DDDDDDDDDD
  • minimize
    majd kiderül a köv.3 meccsen, ha ő kap esélyt középen.
    ellenkező esetben maradhat a lenti magyarázat.
  • Sabcsee
    Figyelj, szerintem sem fogja megváltani a világot középen az utolsó 3 meccs alatt a német. Úgy gondolom, év elején az első gyenge teljesítménye után(Sunderland elleni meccs) nem kellett volna egyből a fogalmatlan Gervinho-t betenni középre, hanem hagyni Podolski-nak még 4-5 meccset, akkor talán okosabbak lennénk vele kapcsolatban mi is.

Például én azért preferálnám a németet, mert a tavalyi szezonban azért csak begyötört a kieső Kölnben 18 gólt középcsatárként(pontosabban árnyékékként, de ez a lényegen nem változtat). A másik érv ami mellette szól pedig az, hogy amikor a kapu elé került általában kíméletlenül bevágta a labdát, magasan neki a legjobb a helyzet a csapatban.

Nagyon várom már a szezon végét, rengeteg kérdésre választ fogunk kapni, szóval továbbra is KEEP THE FAITH GUNNERS ! :)

• minimize
    Skrtel árát túl magasnak találta a Főnök,így ő valószínűleg nem igazol ide. nem hullajtok könnyeket.
  • minimize
    " Egy független döntéshozó Bizottság meghallgatta a véleményeket, az Arsenal fellebbezését Olivier Giroud ügyében. A döntés értelmében a játékost azonnali hatállyal három mérkőzésre függesztjük fel, a Craven Cottagen elkövetett súlyos szabálytalanságáért.

• minimize
    remek. akkor várjuk Podolskitól a megváltást Giroud helyén.
    ha nem jön be,majd max. azt mondjuk,későn került be középre...
  • Sabcsee
    Podolski azért nem egy vézna Walcott típus, elég keménykötésű gyerek, aki a keménykedésektől sem riad vissza(sőt, néha kifejezetten proli is :D).

Ebbe az idén több gólt rúgtunk mint tavaly témába kalkuláld bele, hogy RvP-nek köze volt szinte az összes gólhoz, nem volt mellette Podolski és Cazorla szintű játszótárs, hanem nagyrészt Benayoun, Gervinho, sokszor egyedül kellett helyzetet teremteni, stb.
    Papíron pedig pótoltuk őt Giroud-val, aki már egy Cazorla-Wilshere-Podolski tengelytől kapta hátul a támogatást, ahhoz képest ez a +8 gólt elég soványka.
  • minimize
    félek,hogy felfog. Podolski fizikálisan gyengébb,mint Giroud,és nekem a francia előkészítései is jobban tetszenek.(amúgy tavaly 60gólnál jártunk,idén eddig 68)amúgy nem lep meg,h maradt a 3meccses eltiltás...
    a Sevilla-nál érdeklődünk egy 26éves védő,Federico Fazio(argentín aranyom) ügyében.már a télen figyeltük,most a Sevilla szarul áll pénzügyileg. de kinek a helyére jön(ne)?
    a tegnapi Cardiff-Ramsey nem kacsa,sőt,heti 60k-t ajánlanak,ha elfogadja.

• csocso14
    Nem fog feltűnni a különbség hidd le ;)
  • arsnl
    csatár nélkül biztos jól toljuk majd!
  • Sabcsee
    hidd el, én sem bánkódom miatta...:D
  • Balázs 17
    jó hír (nekem), Zsiru megkapja a 3 meccses eltiltást:P
  • Sabcsee
    de azért, hogy valami "jó" hír is legyen:

Giroud-nak adták a Norwich ellen lőtt 2. gólunkat, tehát már 17 gólt sikerült összekaparnia a mesternek 46 meccsen, hát ez lenyűgöző, hisz még csak az első szezonja, nem is kellenek ilyen Joveticok...vicc.

U.I.: a MU ellen egy ilyen kezdőt szeretnék látni:
    Szczesny - Sagna,Mertesacker,Koscielny,Gibbs - Ramsey,Arteta - Walcott,Wilshere,Cazorla - PODOLSKI
  • Sabcsee
    úristen, ezt a Jovetic-City-t csak most látom basszameg...:( nem tudom, hogy fogunk tudni hasonló kalibert találni 20 milláért, bár ha Poldi bizonyít középcsatár poszton, akkor én azzal is megelégszem, ha csak szélsőt hozunk.

• Kaplan
    Na ezt nem akarom megélni, bármit, csak ezt ne már! :D Nagyon-nagyon csúnyán a fasz másik oldalán állunk.
  • minimize
    a csirkék megszerezhetik Song-ot,kifizetik a 19millió eurós "asking price"-ot a barszának.
    újabb "öngól"??!
  • minimize
    Gotze aláírt a Bayern-hez,a Főnök 30milliója (egyenlőre)zsebben marad.(37millió euro-t fizetett a BM érte)
  • cabell2
    köszönjük a korrektséget!
  • minimize
    á,minek ez.
    nyertek,kihasználták azt,amit mi leikszeltünk pl. ennyi.fejben jobbak,meg v.Persie. én gratulálok,a City korán leadta a cuccot...
    nem is tudom,kivel tárgyalnak menedzsernek.pedig olvastam vmit.(Ancelotti?)
  • arsnl
    okádok. remélem szarrá verjük őket:(
  • minimize
    " Mindig tiszteletben tartottam azokat a játékosokat, akik hosszú ideig itt játszottak. Remélem a szurkolók figyelembe veszik ezt. Különösebben nem érdekel, hogy bajnokként jön-e vasárnap, vagy sem."
    A.W. ma du.
  • minimize
    Giroud lapja miatt fellebbeztünk,holnap délután döntenek a fejesek.
    Mignolet-nek új szerződést kínálnak,hogy maradjon(érdeklődünk érte is)
    v.Persie a világ egyik legjobbja,büszke vagyok rá,hogy az lett,ami.
    ITT.
    ennyit megérdemel,remélem a vasárnapi sorfalból páran pacsiznak vele.
  • Sabcsee
    RvP szinte egy az egyben lemásolta a tavalyi Everton elleni gólját, közben pedig bajnokká teszi a Mánkesztert...Grat nekik, bár kicsit fáj, hogy a tavalyi gólkirályunkkal lettek elsők!

Remélem cserébe nem fogják széthajtani magukat vasárnap, bár erre igen kevés az esély...
  • minimize
    Ramsey-t vinné a Cardiff City(komolyan!),Jovetic meg(állítólag)megegyezett a személyes dolgairól a City-vel.(27m font az ára amúgy)
  • Dean Winchester
    jaja
    én utálom őt is meg a liverpoolt de ez azon ritka napok egyike volt mikor a poolnak drukkoltam