Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez kééééééééééééééész omg
2
arsnl
már csak 3gól kell😄

nem nézem a meccset de ezt nem lehet senkire se fogni, rohadt szarok vagyunk és így most már azt mondom én nem is álmodozok a MU elleni döntetlenrõl! Itt se vártam gyõzelmet, de egy ikszet igen ( ami persze még jöhet is, mert miért ne lehetne 3-3 a vége?! ) de így a mutól benne van egy gyenge ötös is a pakliban 😄
szánalom komolyan, már kiüvöltöttem magam, meg kiszidkozodtam egy sort szóval most nem írok csúnyát de ne tudjátok meg mit gondltam és hogy szidtam most a futball klubbunkat 😄DD
vicc komolyan, vicc.....
Effe88
ki az a két német nálatok??
gnabry meg eisfeld??

Steve Downie
We're getting raped.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
jól védekezünk😄😄D. miengólokomg

úristen 3-0 😄DDDDD 20 perc után
sokáig bírtuk
ezen mi a meglepõ? 😄 semmi, egyértelmû, hogy egy kupa gyõzelemmel nem érhet fel egy szaros negyedik hely 😄 ha igaz az öreg amit mondott akkor egy gyökér
Effe88
William Gallas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Tottenham Hotspur védõje a London24-nek adott nyilatkozatában elmondta, nem ért egyet Arsene Wenger azon kijelentésével, amely szerint a Premier League negyedik helye felér az FA-kupa vagy a Ligakupa megnyerésével.

„Tudom, hogy milyen érzés a magasba emelni egy trófeát. Fantasztikus pillanat, és nem adatik meg sokszor az ember pályafutásában – kezdte a 35 esztendõs védõ. – Számomra mindegy, hogy a második vagy a negyedik helyen végzek, ez ugyanaz. De ha megnyersz egy kupát és te vagy a bajnok, az teljesen más érzés. Egy pár hónapig azt gondolod, hogy a tiéd a legjobb csapat a legjobb játékosokkal, és ez nagyon boldoggá tesz."

<#worship>
arsnl
Eisfeld helyén THEO, amúgy stimmel.

minimize
osztom.<#smile>

No one can stop Death!

banok
Élõben nem, felvételrõl igen a Digisport1-en éjféltõl.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

egy ikszre jók lehetünk...
szomferi
nem az volt, hogy a Digi adja? vagy csak képzelõdtem?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

banok
... és magyar tv nem adja.
streamek itt http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
a várható kezdõ a mai Ligakupa-meccsre:
A várható kezdõ: Martinez - Jenkinson, Koscielny, Djourou, Miquel - Frimpong, Coquelin - Eisfeld, Arshavin, Gnabry - Chamak
(20:45, Reading-Arsenal)

No one can stop Death!

minimize
ott a pont!

No one can stop Death!

arsnl
az egy kamu account, jó pár újság is beszopta már..

bakkerman
ha ezt tényleg Balo írta akkor epic win

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

de legalább a színárnyalatban változtattak volna egy picit,esetleg a színeket megcserélhették volna, hogy még se legyen tök ugyanaz
nem lesgyanús volt, hanem les😊
ha jó a memóriád és eltudod olvasni a kép alatt levõ szöveget akkor megleled a választ 😄D
am ja, az hát 😄 vicc 😄DD

"The new Mainz away shirt uses the same design and colours as those used by Arsenal for their 2011/12 away shirt. "
Rudee
A QPR is sírhatna a tegnapi, erõsen lesgyanús gólért <#vigyor5>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Effe88
lol
ez a kék mainzi mez szinte egy az egyben a tavalyi mezetek nem???😄😄😄

tavaly a bajnokság vége fele már elég jók voltunk volt egy RVP-nk is mégis hazai pályán kaptunk ki tõlük 1-2re, szóval necces az az x is
amint megtudod kérlek értesíts bár már tudom, hogy az a meccs X lesz 😄
egymás ellen kurva rég ikszeltünk ! mu a bajnokságban nem ikszelt eddig, és mekkora meglepetés lenne ha pont ellenük kijönne a lépés?!
spurstõl is kikaptak hazai pályán, ráadásul annyira szarok nem lehetünk, hogy megint 0 játékot mutassunk...
minimize
lehet, hogy 2014-tõl mezszponzort váltunk:
"az Adidas évi 25 millió fontot sem sajnálna kiadni a londoni csapatért. Ezzel szemben a Nike jelenleg 14 millió fontot fizeti ki évenként az Arsenalnak annak ellenére, hogy Arséne Wenger csapatának a mezét kb. 800 ezer szurkoló veszi meg évente - ennél több mezt csak a Barcelona és a MÚúúú értékesít a Nike-val.Az Adidas az Arsenal mellett a Fulham-et is kinézte magának, a német cég így a londoni csapatokkal igyekszik teret nyerni magának."
lehet,hogy jót tenne, asztalterítõ kilõve, meg amúgy is ismerõs lehet a tavalyi mez más bajnokágból is, szal' szerintem jöhet,mert ez gázos:
http://www.football-shirts.co.uk/fans/fsv-mainz-05-nike-away-shirt-201213_16846

No one can stop Death!

minimize
ilyent ne is mondj!<#rolleyes>

No one can stop Death!

tök mind1 ki a bíró, úgy is ellenünk ítél
minimize
Én(részemrõl) tojok a bírókra, MU-szurkolókra(újakra, de nem a legalább 15éve meglévõkre)dettó. a többi meg bekaphat(ná)....<#bee1>

No one can stop Death!

Steve Downie
Közben írja az arsenalfan, hogy csak holnap lesznek kijelölve a bírók. Forrás még tényleg nincs, csak kommentben láttam több oldalon is.
Bízzunk benne akkor, hogy nem õ lesz!

lippet
Szerintem jobb, ha tartalékoltok a BL-re, tök mindegy kivel álltok ki egy hét múlva, úgy is tudjuk kié a 3 pont...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

minimize
megmagyarázták,,h az minden játékvezetõvel elõfordul, h alacsonyabb osztályban fúj 1-1 meccset...ezek annyira BIRKÁK,hogy tök mind1, mit írsz, vagy látsz,elõadják a frankót.
az olyan degradáltaknak, mint mi.<#mf2>

No one can stop Death!

Steve Downie
"Majd jönnek a bunda,meg megvették ismét a bíró-t fõcímmel ellátott cikkek 😊)
jaj de várom...."

Szerencsére az ilyen cikkek szinte minden meccsük után jönnek, úgyhogy csak a hétvégéket kell megvárnia a fiúnak 😄 Nálam az mindent vitt, mikor egy vereség után a negyedosztályba számûzték Chris Foyt 😄

minimize
címet,sry...a nagy visításban elbaxtam.

No one can stop Death!

minimize
uhh,ez rosszabb,mint elmagyarázni nekik a mai bírói tévedéseket...közben az "SG nagy megmondója" ímet kaptam 'rash"-tól...(ammeg' ki??!<#integet2>)

No one can stop Death!

Steve Downie
Howard Webb vezeti a jövõ heti mu elleni meccset. Így is lesz meglepetés? 😄

minimize
pszt, teljesen jogosan nyertek,megint jobbak voltak. 12en 9ellen...<#nevetes2>

No one can stop Death!

arsnl
mai meccs után papíron nekünk van a legjobb védelmünk (6 gólt kaptunk 9 meccsen).
amúgy gyakorolhatjuk a 11vs12 emberes meccs szituációt. nevetséges, FA= Fergie's Association

Steve Downie

minimize
bónusz a lesgól.<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
a spoilerhez-ma is jól fúj, Torres-t pl. senki sem érti a közelemben...?

No one can stop Death!

Sabcsee
nem gondoltam volna, hogy ennyire megfogjuk érezni van Persie hiányát, Cazorlával csodákat tudtak volna mûvelni a pályán...😞
abba meg bele sem merek gondolni, hogy a kp és a támadósorunk így nézhetett volna ki:

Song Arteta
Walcott Wilshere Cazorla
Van Persie

kaka

bár 2-0ra megy a MU , rvp gólt lõtt...
remélem jövõ héten meglepjük õket , bár rettentõen félek attól a meccstõl, ha olyan szarok leszünk mint az elmúlt 3 meccsen akkor 5 alatt meg sem ússzuk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3:20nál a lényeg

dö frencs májsztró 😄
én benne lennék egy Giroud Henry cserébe 😄

ARSENAL&POKER