31698
-
#27490 Egyértelműen az inkonzisztencia az oka. Az utóbbi pár nyarunk azzal telt sajnos, hogy eladtuk az aktuális sztárjainkat és általában házon belül, vagy középszerű játékossal pótoltuk őket(persze vannak kivételek: Arteta, Cazorla). Tehát az ősz/tél általában az új játékosok beépítésével és összehangolásával telik. Ilyenkor általában már mindenhonnan kiestünk és ha szerencsénk van, akkor egy szép búcsú nagy lökést ad végére a BL helyért folyó küzdelemben, ahol a csapat összeszedi, felszívja magát, mint például most a Bayern ellen(*kopp-kopp*). A tendencia az volt, hogy a szezon végére kezdett összeállni erős mag a csapatban, csak a nyáron eladtuk a mag 2-3 alappillérét és kezdődhetett elölről az építkezés...Nincs meg az állandóság, mindig fel van forgatva a keret, ez a fő probléma.
-
#27489 sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a Bayernben köt ki... :/ -
pilboy #27488 érdekes, h az arsenal most már évek óta temetve van időnként, rendesen elcseszi az őszt, aztán mindig van 1-1 igen komoly eredménye (de hangsúlyozom, h csak 1-1)
2 évig a barszát vertétek egyedüliként, most meg a bombaformában lévő bayernt...
hogy lehet ez, h csak 1-1 ilyen eredményt tud felmutatni ez a gárda??? -
#27487 (közben egy saját tipp a Főnöknek:tavaly SAF hívta fel személyesen Őt v.Persie ügyében,idén a Boss telózhatna,Lewandoswki miatt.hagyja már ránk a palit,na...) -
#27486 Mignolet "túlárazása" sem tetszik a Főnöknek, 15m fontot kérnek érte,és készítik neki az új szerződést.
értem én,hogy válság van,de mintha kissé elszálltak volna az árak...
Falcao+Mourinho egyre közelebb a Kékekhez. -
#27485 Kyle Ebecilio->Twente,elmondása szerint elfogadta a hollandok ajánlatát. -
#27484 emlékszem, hogy temettük azutána a csapatot..
ha másra nem erre azért büszke lehet az Arsenal.
erre se a juve,se a barca nem volt képes -
#27483 http://www.transfermarkt.co.uk/en/arsenal-fc/startseite/verein_11.html
ez a mérvadó oldal -
#27482 Arsenal shareholder Alisher Usmanov has been named the richest man in Britain. The Surrey-based tycoon, 59, who has a 30% stake in Arsenal football club, owns iron ore producer "Metalloinvest".
Usmanov has been blocked by Arsenal directors from having a seat on the club's board.
-
#27481 közben SAF középpályást keres,Scholes helyére.
a nevek lényegesek:Reus,Strootman,Wanyama.
ha esetleg érdeklődnénk irántuk.Ericksen (?)Pool,...persze,a kerettel nálunk nincs gond. -
#27480 nem az enyém.
miért is őt??! -
#27479 te jó ég
ez wenger kérése?
Adlert simán ellehetne hoznotok a hamburgból, klasszisokkal jobb lenne mint valdesXD -
#27478 megkezdtük a tárgyalásokat Valdes ügynökeivel.4,25milliót ajánlunk érte,természetesen a barsza 10millió font alatt semmiképpen nem engedné el...
-
#27477 és ráadásul az allianzba nyertetek
nem semmi:) -
#27476 Walcott,Gervinho vagy Podolski kezdjen középen? Érdekes cikk+statisztikák -
#27475 :DDDDDDDDDD
-
#27474 majd kiderül a köv.3 meccsen, ha ő kap esélyt középen.
ellenkező esetben maradhat a lenti magyarázat. -
#27473 Figyelj, szerintem sem fogja megváltani a világot középen az utolsó 3 meccs alatt a német. Úgy gondolom, év elején az első gyenge teljesítménye után(Sunderland elleni meccs) nem kellett volna egyből a fogalmatlan Gervinho-t betenni középre, hanem hagyni Podolski-nak még 4-5 meccset, akkor talán okosabbak lennénk vele kapcsolatban mi is.
Például én azért preferálnám a németet, mert a tavalyi szezonban azért csak begyötört a kieső Kölnben 18 gólt középcsatárként(pontosabban árnyékékként, de ez a lényegen nem változtat). A másik érv ami mellette szól pedig az, hogy amikor a kapu elé került általában kíméletlenül bevágta a labdát, magasan neki a legjobb a helyzet a csapatban.
Nagyon várom már a szezon végét, rengeteg kérdésre választ fogunk kapni, szóval továbbra is KEEP THE FAITH GUNNERS ! :)
-
#27472 Skrtel árát túl magasnak találta a Főnök,így ő valószínűleg nem igazol ide. nem hullajtok könnyeket. -
#27471 " Egy független döntéshozó Bizottság meghallgatta a véleményeket, az Arsenal fellebbezését Olivier Giroud ügyében. A döntés értelmében a játékost azonnali hatállyal három mérkőzésre függesztjük fel, a Craven Cottagen elkövetett súlyos szabálytalanságáért.
-
#27470 remek. akkor várjuk Podolskitól a megváltást Giroud helyén.
ha nem jön be,majd max. azt mondjuk,későn került be középre... -
#27469 Podolski azért nem egy vézna Walcott típus, elég keménykötésű gyerek, aki a keménykedésektől sem riad vissza(sőt, néha kifejezetten proli is :D).
Ebbe az idén több gólt rúgtunk mint tavaly témába kalkuláld bele, hogy RvP-nek köze volt szinte az összes gólhoz, nem volt mellette Podolski és Cazorla szintű játszótárs, hanem nagyrészt Benayoun, Gervinho, sokszor egyedül kellett helyzetet teremteni, stb.
Papíron pedig pótoltuk őt Giroud-val, aki már egy Cazorla-Wilshere-Podolski tengelytől kapta hátul a támogatást, ahhoz képest ez a +8 gólt elég soványka.
-
#27468 félek,hogy felfog. Podolski fizikálisan gyengébb,mint Giroud,és nekem a francia előkészítései is jobban tetszenek.(amúgy tavaly 60gólnál jártunk,idén eddig 68)amúgy nem lep meg,h maradt a 3meccses eltiltás...
a Sevilla-nál érdeklődünk egy 26éves védő,Federico Fazio(argentín aranyom) ügyében.már a télen figyeltük,most a Sevilla szarul áll pénzügyileg. de kinek a helyére jön(ne)?
a tegnapi Cardiff-Ramsey nem kacsa,sőt,heti 60k-t ajánlanak,ha elfogadja.
-
#27467 Nem fog feltűnni a különbség hidd le ;) -
#27466 csatár nélkül biztos jól toljuk majd! -
#27465 hidd el, én sem bánkódom miatta...:D -
Balázs 17 #27464 jó hír (nekem), Zsiru megkapja a 3 meccses eltiltást:P -
#27463 de azért, hogy valami "jó" hír is legyen:
Giroud-nak adták a Norwich ellen lőtt 2. gólunkat, tehát már 17 gólt sikerült összekaparnia a mesternek 46 meccsen, hát ez lenyűgöző, hisz még csak az első szezonja, nem is kellenek ilyen Joveticok...vicc.
U.I.: a MU ellen egy ilyen kezdőt szeretnék látni:
Szczesny - Sagna,Mertesacker,Koscielny,Gibbs - Ramsey,Arteta - Walcott,Wilshere,Cazorla - PODOLSKI -
#27462 úristen, ezt a Jovetic-City-t csak most látom basszameg...:( nem tudom, hogy fogunk tudni hasonló kalibert találni 20 milláért, bár ha Poldi bizonyít középcsatár poszton, akkor én azzal is megelégszem, ha csak szélsőt hozunk.
-
#27461 Na ezt nem akarom megélni, bármit, csak ezt ne már! :D Nagyon-nagyon csúnyán a fasz másik oldalán állunk. -
#27460 a csirkék megszerezhetik Song-ot,kifizetik a 19millió eurós "asking price"-ot a barszának.
újabb "öngól"??! -
#27459 Gotze aláírt a Bayern-hez,a Főnök 30milliója (egyenlőre)zsebben marad.(37millió euro-t fizetett a BM érte) -
cabell2 #27458 köszönjük a korrektséget! -
#27457 á,minek ez.
nyertek,kihasználták azt,amit mi leikszeltünk pl. ennyi.fejben jobbak,meg v.Persie. én gratulálok,a City korán leadta a cuccot...
nem is tudom,kivel tárgyalnak menedzsernek.pedig olvastam vmit.(Ancelotti?) -
#27456 okádok. remélem szarrá verjük őket:( -
#27455 " Mindig tiszteletben tartottam azokat a játékosokat, akik hosszú ideig itt játszottak. Remélem a szurkolók figyelembe veszik ezt. Különösebben nem érdekel, hogy bajnokként jön-e vasárnap, vagy sem."
A.W. ma du. -
#27454 Giroud lapja miatt fellebbeztünk,holnap délután döntenek a fejesek.
Mignolet-nek új szerződést kínálnak,hogy maradjon(érdeklődünk érte is)
v.Persie a világ egyik legjobbja,büszke vagyok rá,hogy az lett,ami.
ITT.
ennyit megérdemel,remélem a vasárnapi sorfalból páran pacsiznak vele. -
#27453 RvP szinte egy az egyben lemásolta a tavalyi Everton elleni gólját, közben pedig bajnokká teszi a Mánkesztert...Grat nekik, bár kicsit fáj, hogy a tavalyi gólkirályunkkal lettek elsők!
Remélem cserébe nem fogják széthajtani magukat vasárnap, bár erre igen kevés az esély... -
#27452 Ramsey-t vinné a Cardiff City(komolyan!),Jovetic meg(állítólag)megegyezett a személyes dolgairól a City-vel.(27m font az ára amúgy) -
Dean Winchester #27451 jaja
én utálom őt is meg a liverpoolt de ez azon ritka napok egyike volt mikor a poolnak drukkoltam