Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ami angliában megy az már más, 6-7 perceket tesznek rá, teljesen indokolatlanul
webb,clattenburg,dowd nagy rakás sz*rok
kaka
rendes játékidõ rég letelt , a kirúgáskor le kellett volna fújnia a picsába 😄 aztán még passzolgattunk és még akkor se fújta le...
ho-ra adott rá még 2 percet azt is le kellett volna fújnia de nem tette 😄 Szóval ezt a gyõzelmet nagyon köszönjük meg neki..
a gólok szépek voltak, a hideg is kirázott attól függetlenül, hogy tudtam mikor ki lövi a gólokat..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Reading-Arsenal 5-7 h.u. Angol ligakupa
http://videa.hu/videok/hirek-politika/readars57-Gj3XJovpc6YXyWkb
Nem volt semmi <#eljen>#eljen>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
igazából az egyenlítés mondható szerencsésnek, de ugye a bíró ott is következetesen tett még kicsit a hosszabbításra, mire a Reading játékos lesétált a cserénél, a PL-ben le kell játszani az összes játékidõt, nem lehet elcsalni 1 másodpercet sem...😄
kaka
szerencsénk volt , rohadt nagy szerencsénk, össze tehetjük a kezünket, hogy sikerült továbbjutni! Ebbõl tényleg tanulni kell és nem akkor kell igazán hajtani amikor az ellenfél vezet mert nem mindig fog sikerülni a fordítás...
egyszer sem mondtak nekem ilyet,hogy egy lyen szar csapatnak szurkolsz , nem szégyelled a mezt?!
de ha mondták volna akkor is azt mondom, hogy nagyon magasról leszarom a véleményed koma 😄 nekem õk a kedvenceim és nem vagyok divatdrukker... szóval ennyi 😄
viszont amit írtál azzal te is picit divat drukker vagy, egy igaz drukker nem szégyelli megmutatni, hogy melyik csapatnak is drukkol 😊
haverom is mondta, hogy soha nem nyertek bl-t !Mondom és akkor mivan? Kinemszarja le (ok persze érdekel) de én akkor se fogok befanolni másik csapathoz.
Lehet hülyén hangzik de én például örülök, hogy láthatom (remélhetõleg) saját kedvenc csapatom elsõ (!!!!!!) BL gyõzelmét 😄
Azért ritkaság az is,hogy valaki az elsõ gyõzelemnek szemtanúja legyen...
Le se lehet írni milyen érzés fogott el mikor a barca elleni döntõben vezettünk emberhátrányban 😄DD
többek úgy rácsaptam az asztalra, hogy az majdnem kettétört 😄DDD
na jó nem untatlak 😄
van igazság most amit írtál de ebben nem értek egyet, hogy ha a csapatnak nem megy akkor égõ arsenalos cuccban mutatkozni
u.i.: Walcott tényleg kapja már meg azt a jobb fizut és a középcsatár posztot, 09/10-es szezon óta bizonyítja(Shakhtar elleni gól meg van?😉), hogy a befejezései tényleg nagyon higgadtak és pontosak, simán lehet õ az új Defoe(na, nem mintha akkora klasszis lenne, de a fizikai adottságai ellenére egész jó csatár)
kaka
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Arshavin elképesztõen önzõ volt<#levele>#levele>
A bíró egy vicc volt, hogy szinte minden szabálytalanság után fél percekig beszélgetett a játékosokkal
vagy az a bácsi, aki még akkor is ott ült a Hertha Berlin olimpiai stadionjában miután kiesett a csapat és a tetejébe még 100 éves volt és amióta az eszét tudta a csapatnak szurkolt<#eljen>#eljen>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az edzõm is azt mondja mindig a csapatnak azért nem nyerünk mert nem hisszük el hogy tudunk nyerni.És ez egy oltári nagy baromság.
Mert én bármennyire is szurkolok az Arsenalnak soha nem nyernek semmit ha így maradnak a dolgok.
Ugyanez van a csapatunknál is hiába hiszünk bármiben is ha kurva gyengék vagyunk csesznek edzésre járni stb akkor hogyan nyersz.
Lottót is már elég sok éve hiszem hogy megnyerem és azóta se nyertem.
Szóval ezek a dolgok csak szavakkal dobálózás.
Next PC upgrade: 2022
ki nem szarja le mit gondolnak
Most meg kb ég az arcom mert rámnéznek és kb ezt lehet leolvasni az emberekrõl itt ez a nyomorék és a sikertelenség ellenére felveszi a csapata melegítõjét."
Igen, pont errõl szól, hogy valaki szurkol egy csapatnak. De ha egy idõ után megtörsz és szégyelled akkor nem is szurkolsz nekik igazán. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csak hát régen szinte megtiszteltesének éreztem hogy az _Arsenalos cuccokban járkálhatók ,mert egy jó csapatnak az emblémáját viselem.
Most meg kb ég az arcom mert rámnéznek és kb ezt lehet leolvasni az emberekrõl itt ez a nyomorék és a sikertelenség ellenére felveszi a csapata melegítõjét.
Amíg ez a vezetõség marad addig itt nem lesz semmiféle trófea.
Pedig simán lehetne még ilyen vak csapattal is meg a LK-ban sokszor jutnak el sokáig aztán basznak rá. De akkor legalább ez meglenne.De ha ez se kell akkor mi?
msn:[email protected] bárki felvehet
A világ legszarabb vezetõsége az Arsenalé az már tuti.
Csak itt van ez az állapot hogy ezer éves semmi eredmény nincs állandóan csak a szenvedés megy és minden változatlan.
Máshol már kb a 10. edzõt fogyasztanák de itt nem érte mi van nem látnak ezek.Bár nekik jó kiveszik a nagy pénzeket a játékosok eladásából.
pfff
Ez a meccs a Readingé volt amúgy