31698

• Balázs 17
    milyen szép kezdés volt, de megint le kell állni... remek
  • Effe88
    hát aki egy wigant nem tud megverni
    az azt se érdemli meg,hogy éljenXD
  • [HUN]FaTaL
    Hajrá, remélem elpicsázzátok ma a Wigant. Nehogymár a csirkék jussanak a BL-be :D
  • minimize
    megint megy a fogadkozás mindkét oldalon, de holnap meg KELL verni hazain a Wigan-t.
    amennyiben ez nem jön össze, nem is érdemeljük meg a 4.helyet.
    (de vicc, hogy lassan 8éve ezért megy a görcs.mindegy,inkább 8-9év mint 26(!!!),vagy 50x..City..)
  • minimize
    #27560-mekkora már,hogy bedobtam egy ökörséget,erre ezen pörögnek a baba agyúak??!
  • Dean Winchester
    azért nem gyenge,hogy az utolsó két fordulón úgy örülnénk a 6 pontnak mintha a végső győzelem lenne a cél..
  • pLau
    ez már tényleg vicces azért... :S
  • minimize
    HA németbe menne,de mint tudjuk, család,miegymás.
    majd meglátjuk,ki, és mennyiért jöhet-mindehhez kell a BL-hely is.
    "Kill the chicken!!"
  • Sabcsee
    Jól beszélsz, a spuds sorsa is a mi kezünkben van, egyszerűen hozni kell a következő két meccset is egy unalmas 1-0-ra és szépen elfoglaljuk a 4. helyet jobb gólkülönbséggel ! :)

Rooney-s hírhez: úgy néz ki, megvan rá az esély, hogy lelép a MU-ból(SAF utolsó hazai meccsén a padon sincs, bár egy sérülés is közbe jöhetett...). Ráadásul elvileg az is valós, hogy Wenger elhozná, csak az egyetlen bökkenő, hogy a kőgazdag Bayern-re kéne rálicitálni...
  • minimize
    a 4.helyhez még annyit:HA magukra figyelnek,behúzzák,nincs kérdés,pontegyenlőségnél meg (per/pill.)-1fordulóval kettővel többet lőttünk,és 10el(!!!)kevesebbet kaptunk eddig...
  • minimize
    "The United striker is bemused at claims that he indicated he wanted to leave United."(Rooney)
    25millió fontos ajánlattal készülünk.
    (ja,vmelyik angol szennylapban olvastam,bocs)
  • Sabcsee
    hát ez vicc volt...Stoke felszántotta a pályát a zsidók góljáig, erre meg képesek egy ekkora makker cigány góllal egyenlíteni, hát a pofám leszakad. Aztán ugye még egy piros is jött, hogy legalább a meccset megtudják nyerni...

nincs kifogás basszameg, kurvára be kell húzni a maradék két meccset!!! KEEP THE FAITH !!!
  • Steve Downie
    "A Stoke City ma ünnepli a 150 éves megalapításukat!"

Ez vajon mennyit változtat az esélyeken?
  • Sabcsee
    szerintem nekünk már felesleges lenne Villa megszerzése, főleg úgy, hogy a Barca 15 millió font alatt nem engedi el. Télen nagyon jól jött volna, minden bizonnyal most nem kéne szarrá izgulnunk az utolsó heteket azért, hogy egyáltalán elérjük-e a 4.helyet és nem kéne Walcott-tal és Podolski-val kísérletezni csatárposzton. Az Everton vagy éppen a MU elleni meccseken pont egy ilyen típusú klasszis csatár jelenthette volna a különbséget, milyen jól jött volna akkor...

Nem leszek szomorú, ha ennek ellenére hozzánk jön nyáron, de nekünk hosszútávon kéne megoldani a csatárproblémánkat és azt nem egy idén a 32. évét betöltő focistával kéne. Remy, Jovetic, Benteke, Aubemeyang lehet a megoldás.
  • Dean Winchester
    a wigan már az előző körben is az életéért küzdött HAZAI pályán az a swansey ellen akinek már tök mindegy volt a meccs mégis kikaptak 2-3ra. szóval én ezért sem félek a wigantől :D ráadásul ahogy te is írtad ma döntőt játszanak....
    nekik drukkolok :D
  • Chris Lowe
    Basszus azzal számoltam, hogy ma max döntetlenre jók a kékek erre nyertek, így bukta a harmadik helyünknek. :-(
  • minimize
    a csirkék rárepültek(képzavar??)D.Villa-ra,egy 12,6milliós ajánlattal überelnék az A.Madrid 9milliós,elutasított ajánlatát. term. fontról beszélek.
    Wigan-ügyben kérdés,mit tartanak fontosabbnak,az FA-t,vagy a bennmaradást.
  • Sabcsee
    a Wigan az életéért fog küzdeni, főleg, ha a Castle holnap nem lesz képes megverni a QPR-t, akkor iszonyat szoros meccs lesz. Az egyetlen szerencsénk, hogy ma játszanak FA döntőt(hosszabbítás is jól jönne), kedden velünk játszanak, szóval remélhetőleg full kimerültek lesznek.
  • Dean Winchester
    a newcastle-t nem fogjuk megverni én azt mondom így a 3.hely nem lesz meg, ha holnap nyer a chelsea....
    spursnek ki kell kapnia, mert a winga-t hendikeppel illene vernie ! 3-1, 3-0, 4-1... valami ilyesmi eredményre számítok majd
  • Chris Lowe
    Szerintem a harmadik hely is simán meglehet. Legalábbis év végén valahogy sokkal stabilabbak vagyunk. Most is ezt várom.
  • Sabcsee
    Állítólag Higuan megszerzéséhez közel állunk, az egyetlen kritérium a BL-indulás lenne. Köztudott, hogy Wenger nagy kedvence az argentín, lehet némi valóságalapja.

Hát nem is tudom, én nem tartom őt túl nagy csatárnak(igazából a Real-nak is ez az egy a baja, hogy nincs egy igazi, karakteres, ösztönös gólvágó), bár kétségtelen, Giroud-nál sokkal jobb megoldás lenne.
  • Sabcsee
    stoke-spuds meccsben simán benne van az x, hiába vannak szar formában, hazain azért még mindig elég jó a Stoke statisztikája is. Viszont, ha tényleg kikapnának a zsidik, akkor nekünk elég lenne csak a Wigan ellenit megnyerni és zsebben a 4. hely.
  • Sabcsee
    hát ez sajnálatos :(
  • minimize
    ...."Thierry Henry,Thierry Henry"...
  • minimize
    a Stoke a csirkéket??!
  • Dean Winchester
    stoke ütheti a spurst, ha ez meglenne akkor a wigan elleni győzelemmel tuti 4.hely meglehet.
    a chelsea talán kétszer is képes lehet döntetlent játszani és így a 3.hely sem lehetetlen.
    a lényeg,hogy hétvégén a stoke nyerjen !!!
  • minimize
    le a kalappal előtte,benne több tisztelet van az Arsenal iránt,mint az "átlagszimpatizánsaik" közt,az elért eredményei meg önmagukért beszélnek.
    remélem(a hírek szerint...)Moyes-nek az első 1-2év nem lesz sima liba.
    a többit meglátjuk.
  • szucsy89
    eh, eddigi mezeitek tetszettek mind, a puma mezek szarok sztem nagyon
  • Dean Winchester
  • Dean Winchester
    köszi, vmiért elkerülte a figyelmem....
    fura lesz majd átszokni a pumára, hátha szponzorváltással már egy új csapatot is kapunk :DD
    lehet addigra wenger is lelép és egy új fejezet kezdődik.
    azért mi durva már,hogy kb az emiratesbe még nem nyertünk kupát :S (Emirates kupát eltekintve)
  • arsnl
    "the end of Arsenal’s 20-year relationship with Nike"
    még jövőre azért Nike marad, csak az azt követő szezontól jön Puma
  • Dean Winchester
    a nike-al mióta vagyunk leszerződve? :D
  • Balázs 17
    inkább Moyes, 20évig lenne megint edzőjük:D
    bár őt szívesen láttam volna itt is :(
  • arsnl
    SAF idény végén visszavonul!
    örülök is neki meg nem is. bármennyire is "utálom" azért mégis csak a világ egyik (hanem a)legjobb edzője. kíváncsi vagyok mire megy ez a MU, végén még Mourinho ott köt ki..
  • minimize
    korrekt.
    "Arsenal have struck a bumper kit deal with PUMA. Arsenal have agreed the most lucrative kit contract in British football with Puma. The Gunners take in £30m a year from a five-year deal with Emirates.
    The deal tops Liverpool’s £25m-a-year contract with Warrior and will signal the end of Arsenal’s 20-year relationship with Nike, whose deal is worth £55m over seven years."
  • arsnl
    állítólag Nike helyet Puma mezünk lesz ami évente 30m-s szerződéssel jár. legmagasabb mez-szerződés Angliában.
  • Chris Lowe
    Igaz,bár simán lehet, hogy -mivel wenger tisztában van a játékosok képességeivel- ennyit kért,mert ennyi van bennük. Legyen egy gól, nyerjünk aztán pihi a következő fordulóra. Tavaly is igazából akkor voltunk (szigorúan: nem jók) eredményesek, amikor már nem volt más tétmeccs, nem volt Fa kupa nem volt bl , csak a heti egy forduló. Persze nem ez a megoldás, nem is tetszik a mostani foci, sok az eladott,csínybe passz ,kevésbé összeszokottak, mint pár éve. No meg hiányzik a klasszis. Ez van.:-(
  • Oziris666
    A Wigannek az élethalál meccs lesz, ahogy a szarkáknak is ugynézki!
    Nem lesz az olyan sima
  • Dean Winchester
    a feltüzelés és a sorban jönnek az eredményekkel nem értek egyet. részben igazad van de számomra a nullával egyenlő,hogy az elmúlt két mecsen csak az első 5 percben tudtunk gólt lőni (Walcott) aztán semmi az egész meccsen....
    ez a mu ellen 1 pontra volt elég, most meg ha nincs a kapusunk bravúrja akkor most is 1 pontra lett volna elég. előtte fulham ellen emberelőnyben is csak 1 gólra voltunk képesek, szóval elég soványka ez. persze az eredmények jönnek de jobb lenne a magabiztos 3 pontokat gyűjtögetni és nem azon izgulni,hogy vajon a ho.-ban vagy a meccs végén kapunk 1-2 gólt és vége mindennek.

köv. meccs
    Chelsea - Spurs

Aston Villa - Chelsea
    Stoke - Spurs
    Arsenal - Wigan

Chelsea - Everton
    Spurs - Sunderland
    Newcastle - Arsenal

a newcastle ellen 1 pontra jók lehetünk, hatalmas szerencsével talán nyerhetünk is de örülnék ha nem azon múlna a pozíciónk. A wigan ellen végre megtörhet a széria és végre gólgazdag találkozón nyerhetünk, 3-1es győzelemmel kiegyeznék.
  • Chris Lowe
    Meglehet a harmadik hely. Igaz, kell hozzá a döntetlen,de én a csapatban most bízom, wenger feltüzelte őket, sorban jönnek az eredmények.