31698

• Dean Winchester
    és a harmadik legtöbb gólt mi lőttük :D
  • minimize
    Tottenham who?!

• arsnl
    végül miénk lett 2.legjobb védelem(!!!)
  • Steve Downie
    Ünnepeljünk! Happy St Totteringham's Day! :D

• [HUN]FaTaL
    Gratula :)
  • arsnl
    ha 2.féléves firmát átmentenénk következő szezonba, akkor nem 4.helyért izgulnánk a végén. jöhet a bevásárlás
  • arsnl
    MEGVAN!!
  • Steve Downie
    Gratula gyerekek, ismét megcsináltuk! :D
  • Balázs 17
    első félidőben is nagyot játszott Kos, egyértelmű h legjobb a mai meccsen (eddig)
  • Steve Downie
    YES YES YES!!!
  • Dean Winchester
    bele vagyunk mélyedve a meccsbe, körömrágva imádkozunk egy szerencsés gólért....
    hajrá sunderland :D
  • Balázs 17
    hát én nem ezt vártam, semmi akarás wtf
    remélem csak altatunk félidőben, aztán hirtelen eldurrannak az ágyúk!:)
  • webibebi
    na mivan emberek?? meccs van és semmi comment? :S
  • Steve Downie
    Gyerekek, ennek nem lesz jó vége. A csirkék nagyon nyomnak, nem kaptak meg 2 tizit, akármikor összejöhet nekik a gól.
    Egy szokásos fordulatra lesz szükségünk félidőben, bízok a főnökben.
  • Balázs 17
    ez úgy lenne még szebb ha ők nyernék BL-t:P
    mekkora siker ez nekünk, felér egy kupagyőzelemmel
  • Steve Downie
  • Steve Downie
  • Dean Winchester
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-wenger_ide_nem_jon_rooney_-73858
  • Dean Winchester
    nekem az a bajom,hogy sok embert cikkeznek velünk kapcsolatosan csak a vége az,hogy más ajánlatot tesz, kinyögi a kívánt pénzt értük mi meg csak "nézelődünk"..
    szóval így nem is szólok nagyon hozzá, ha hivatalos infó lesz róla,hogy x jakabot leigazoltuk majd akkor lehet örülni :D
    newcastlet verni kell, hajrá ágyúsok !!!
  • Balázs 17
    elvileg Sanogo jön ingyen
  • Solidus
    Bale-ért meg hajt a City és a Real is,sztem Villa nyugodtan gyengítheti a Spurst,nem fog sok vizet zavarni.Rooney-ról olvastam én is,állítólag 30 millával nyit az Arsenal érte.
  • arsnl
    Rooney!
    bár nem tom mennyi alapja lehet, azért elnézném bármennyire sem tartozik kedvenc játékosaim közé a shrek. (most Daily Mail cikkezik róla h készenlétben állunk)
  • Sabcsee
    Pár napja meg az Atletico-hoz írt alá...
    Továbbra is tartom, hogy nekünk télen lett volna rá égető szükségünk, hogy segítsen minket a BL-hely eléréséhez. Most már egy fiatalabbra kéne rámennünk, főleg ennyi pénzért(Higuain, Remy).
  • minimize
    sajnos tény. D.Villa egyre közelebb a csirkékhez,Bale-el akar együtt játszani.
    Aubameyang megint képben,plusz Benteke.(aki új szerződést akar az A. Villa-val...)
  • Sabcsee
    Arteta nem épül fel szombatra, Wilshere veszi majd át a helyét. Ez talán még nem is akkora gáz, a West Ham meg a Pool ellen nagyon jól működött a Wilshere-Ramsey páros.
  • Kaplan
    Azért ha befutunk a negyedik helyre a Tottenham elé akkor az hatalmas tett lenne. Volt egy időszak amikor nagyon távolinak tűnt, hogy előttük végzünk. Persze nem ezzel kéne minden évben foglalkoznunk de muszáj megelőznünk őket!!
  • Sabcsee
    Sajnos nekem van egy olyan érzésem, hogy a Chelsea rutinból behúzza az Everton ellen, most nyerték meg az EL, jó formában vannak, ráadásul még hazai pályán is lesz a meccs. Maximum az szólhat az Everton mellett, hogy Moyes utolsó meccse és valami különleges extra motivációval behúzzák a meccset.

Nekünk egyébként sem a 3. hellyel kell törődni, mivel még az a kurva 4. hely sem biztos. Egyszerűen meg kell verni az idén harmatgyenge Newcaslte-t. Nyilván nem fogják leszarni teljes mértékben a meccset, a PL nem erről híres, de akkor is a Pool 6-ot(!!!), a Sunderland pedig 3-mat vágott a St. James-ben nekik, akkor nehogy már mi ne tudjunk nyerni!!! A vén fasiszta Di Canio remek motiválónak bizonyult, de egy x-nél többet sajnos nem nézek ki a Sunderland-ből, de nem is baj, a kifogásoknak most tényleg nincs helye.

Iszonyatosan féltem a keddi meccs előtt, de meglepően jól bírtuk a nyomást és kíméletlenül kivégeztük a Wigan-t. Arteta-t összedrótozzuk, Podolski-t bent hagyjuk a kezdőben és megcsináljuk az utolsó küldetést.
    KEEP THE FAITH!!!
  • Dean Winchester
    a newcastle-t ha két góllal verjük akkor meglepődöm, én a wigantól nem tartottam még is megszorongattak egy picit. nem volt ez a 4-1 olyan sima mint az eredmény...
    nyernünk kell és kész.
    everton a döntetlenre képes lehet, főleg hogy harmadnaposak lesznek a chelsea játékosai hiszen ma ők megnyerik az EL-t :D
  • Dean Winchester
    Abban az esetben, ha a Chelsea 0-0ás döntetlent játszik az Evertonnal, az Arsenal pedig 2-1re legyőzi a Newcastle csapatát, akkor mind pont (73 pont), mind gólkülönbség (35 gól), mind pedig rúgott gólok (73 gól) számában egyenlőség alakul ki a két csapat között. (Továbbá az 1-1 Chelsea, 3-2 Arsenal és a 2-2 Chelsea, 4-3 Arsenal, valamint hasonló eredmények után is ugyanez a helyzet alakul ki.)

Ilyenkor az Premier League szabályainak értelmében nem az egymás elleni eredmény számot, ami jelen esetben a Chelsea-nek kedvezne, hanem egy plusz mérkőzést kell játszani a Wembley-ben.

A Chelsea-nek már biztosítva van a Bajnokok Ligája szereplés, azonban ezen szabály tudatában valószínűleg nem fognak tartalékosan felállni, hiszen a harmadik hellyel kvalifikálva vannak a csoportkörbe, nem kell BL-rájátszást játszani. Az Arsenalnak viszont, a Tottenham győzelme esetén kötelező nyerni, ha jövőre is ott akarnak lenni Európa legrangosabb kupasorozatában.
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem nyer a Chelsea a hétvégén, akkor egy 2 gólos győzelem kell. :)
  • Kaplan
    A harmadik hely végett kérdeztem. :)
  • arsnl
    csak 1 győzelem választ el a BLtől. szarkáknak tét nélküli, kár hogy a spurshöz utazó Sunderlandnek is, Wigan mai kiesésével.
    Poldi kíméletlen befejező amúgy, de nagyon kevésszer kerül helyzetbe, Giroud meg pont fordítva. 2-t kombinálni kéne, jól jönne egy Giroudolski fúzió:DDD
    Santi 4 gólpassz 1 meccsen, a liga legjobbjának 37 meccs kellett hozzá, ugyanazon a poszton(igaz 10el több gólt lőtt). Csak BL legyen meg utána jó nyarunk lehet, kivételesen 1 kulcsjátékos se vágyódik el, Sagna az egyetlen akinek ritkán felmerül a neve, de sztem ő marad még.
  • [HUN]FaTaL
    Igen. Azonos pont elég nektek a BL-hez :)
  • Kaplan
    A PL-ben pontazonosság esetén mi az első döntő faktor? A gólkülönbség?
  • Effe88
    4:D
  • Kaplan
    4.
  • Steve Downie
    3!!!
  • Steve Downie
    2-1 Theo, előre!
  • Steve Downie
    :D:D
  • Kaplan
    Az első 20-25 percben tényleg lendületesen, ötletesen játszott a csapat. Aztán mintha tudatosan visszaálltak volna, a koncentráció is erősen csökkenőben volt. Be is nyaltuk, ezt a Wigant egy tekintélyt parancsoló 2, 3 góllal ütni kellene!