31698
-
#27690 de most higuaninról írkálnak h megegyeztünk vele már csak a madriddal kell. de vele is előrébb lennénk sztem mer egy gyilkos csatár -
#27689 meg egy ingyen igazolható maloudának is a cselszkiből -
#27688 szintén :) -
#27687 én örülnék neki. meg egy rooneynak is :) -
#27686 Itt is erről cikkeznek -
#27685 http://www1.skysports.com/football/news/11670/8761039/Transfer-news-Everton-s-Marouane-Fellaini-backed-for-Arsenal-move
-
Dean Winchester #27684 psv... alex bácsi szépen kiejtett minket jó pár éve a bl-ből xDDDD nekem ez jut eszembe mikor megláttam a sorolást..
sociedadot nem szeretném kapni, örülnék ha ők is ott lennének a csop. körben -
Balázs 17 #27683 tuti Sociedad lesz, aztán Vela megqr minket:D -
#27682 Őket kaphatjuk a BL selejtezőben:
PSV Eindhoven, Metalist Kharkiv, Fenerbache, Real Sociedad, Pacos de Ferreira, PAOK, FC Salzburg, FC Nordjaelland, Zürich, Zulte Waregem -
#27681 Btw, a nyár eddigi legjobb híre, hogy Denilson(thanks god), Arshavin, Squillaci rémálom trió hivatalosan is távozik. Ezzel jókora összeg szabadul fel a fizetési keretben (biztos kell a pénz Rooney fizetésére...). -
#27680 a hivatalos oldalon olyan sok ilyen hamis hír van belinkelve hogy már nem is nézem inkább... -
#27679 én is meglepődtem a nyilatkozaton, aztán pár órával később a bátyja megerősítette, hogy fake és soha nem mondott ilyet Higuain... -
#27678 érdekes hír,higuain itt? -
#27677 azért jobban belegondolva elég hülyeség itt német dominanciáról beszélni.
mert mi az elmúlt 4 évben domináltunk,de ez nem német dominancia azért:S
ha összevetjük az elmúlt 9 évben az igazi dominanciával amit az angolok csináltak akkor elég szerény teljesítmény ez.
Liverpool 2 döntő 1 győzelem
Arsenal 1 döntő 1 vereség
Chelsea 2 döntő 1 győzelem
ManU 3 döntő 1 győzelem
ezek közül volt egy 3 év zsinórba mikor 3 angol elődöntős volt és itt volt a házi döntő is.
mindösszesen 2X fordult elő h nem volt angol a 4 között.
3X hogy csak 1 angol és 1X hogy 2 angol.
na most a mi mérlegünk az utóbbi 4 évre kivetítve
3x mi voltunk döntősök és 1X nyertünk
1X fordult elő az h 2 német volt az elődöntőbe ebből össze jött a házi döntő.
és adortmund kívül mindössze aschalke utott egyszer elődöntőbe.
jelen pillanatba a dortmund a lesajnált arsenal szerepáben van.
ők is egyszer döntőztek aztán pár év mulva még volt egy elődöntőjük.
Igen erősen túl volt ez reagálva azt mondom. -
#27676 boldog szülinapot Bubu!
-
#27675 már higuaint is hírbe hozták az arsenallal,de szerintem biztos hogy a juventusba megy -
#27674 Szczes-Wilshere quiz -
#27673 akkor 2 igazolás borítékolva :) -
#27672 Egyetértek, szerintem is valószínűleg Villa lesz a befutó csatárposzton. Csirkéknél csak EL van, Pool-nál még az sincs(+Suarez is lelép), a TOP3-as csapatokba pedig már nem férne be. -
#27671 nem értem, mire fel a "..."? Egyértelműen a legjobb elérhető kapus a piacon, ráadásul világklasszis is, Szczesny-ke visszavenne az arcból és hajtana becsületesen. -
#27670 új kapus... -
#27669 hát neymar érkezésével tuti eligazol,kérdés 31 évesen a PL-ben mire képes még,max 1-2 szezon van még a cipőjében.Giroudnál jobb az biztos.kérdés hogy mennyit akar kapni,mert itt nem szórják csak úgy a fizetést mint a barcánál. -
#27668 Én bírnám Villát. Sajnálom, hogy el lett nyomva a zseboroszlán miatt. Lehet jót tenne neki egy kis klímaváltozás. Még utoljára tündökölhetne egyet Londonban. -
#27667 mindenkit az arsenallal boronálnak össze? -
#27666 csak őt ne igazoljuk le... -
#27665 nem ártana ráhajtani valakire,aki tényleg igazi befejező,már ha akar még a Főnök a francia "új csillag" mellett is támadót,mert mint olvasom,Suarez lép(het)a Pool-tól,a személyes kérdéseket lezárták a R.Madrid-dal,ergo vkit hoznak a helyére-mint tudjuk,általában mi kinézzük-más meg elhozza-márpedig lesz rá pénz az Anfield-en.
más:áll. Wenger a mu-ra hagyja Fabregas ügyét,amit egyenlőre nem igazán értek...tudom,elővásárlás,miegymás,de nem törjük magunkat érte,mint nyilatkozták Londonban. -
#27664 Tegnap Lukas Podolski kétszer köszönt be Ecuador ellen. Az első valószínűleg minden idők leggyorsabb gólja volt válogatott mérkőzésen.
-
#27663 Vermaelen lenyilatkozta, hogy marad és megküzd a helyéért. Én nagyon örülnék, ha maradna, ő a legjobb képességű védőnk, hiába volt szar szezonja. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az év második felében beinjekciózva lépett pályára, nyáron valószínűleg műtik.
Más: Wenger lenyilatkozta, hogy érdeklődik a Lyon irányítója, Grenier iránt. 22 éves, francia, szerintem jöhet, Rosicky sem lesz fiatalabb. -
Balázs 17 #27662 Clyne... olyan szívesen látnám már arsenal mezben, már a Palaceban is tetszett a játéka:(( -
#27661 A Whoscored.com által összeállított U21-es álomtizenegy a Premier League-ben. Ramsey és Wilshere a kezdőben, Ox a padon.
-
Dean Winchester #27660 hmmm -
Dean Winchester #27659 2:10-től látható Henry gólja -
#27658 „Oda kerül, ahová való: kiakasztom a budiajtóra a Beverly Hills-i házamban.” -
#27657 Vermaelen ára szerintünk 5(!!!!)millió font körül van,ennyiért vinné a Napoli,vagy a Juventus. -
Dean Winchester #27656 Lucas Podolskit, aki júliusban csatlakozott az Ágyúsokhoz a Köln csapatától, szóba hozták a török bajnok Galatasaray csapatával.
Habár Podolski jelenleg nemzetkőzi kötelességeit teljesíti a német válogatottal, azt nyilatkozta, hogy boldog Londonban és nem áll szándékában távozni a csapatától.
"Nem akarom elhagyni a klubot. A pletykák csak pletykák, nem tudom megállítani ezeket."
Podolski 16 gólt szerzett az Arsenal színeiben, ezzel segítve csapatát, hogy elérje a 4. Bajnokok Ligája selejtezőt érő helyezést. -
#27655 http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/van-persie-gyilkos-ajandekot-kuldott-legnagyobb-kritikusanak-foto-2248265 -
#27654 Andrey Arshavin-t szívesen látnák Azerbajdzsánban, a Khazar Lankaran nevezetű csapatban, heti 100.000 fontért 2 évre.
Cikk -
#27653 olvasom,Fabregas-ért 25milliós ajánlattal készül a mu.
remélem, ő nem felejti el,hol lett az,aki.itt a tudására gondolok elsősorban.
(bár,anno v.Persie-vel együtt voltak Henry-nál Amerikában,mint nagy haverok...) -
Dean Winchester #27652 igen ez a másik, neki alig akarták megadni a 100at, akkor majd rooneynak megadják a 200at? kicsit durva :D -
#27651 és az megvan, hogy nálunk Walcott a legjobban fizetett a "szaros" heti 100ezrével ?
És Rooney olyan simán lefog mondani heti 50ezerről csak azért, hogy Wenger-rel dolgozzon...hát nem is tudom.