21
-
#21 Majd megszokod.. (egy magyar hip-hop csapat 1etlen jó albuma) -
#20 Lcd monitorokhoz képest bazi vastag. (kinézetre ormótlan, nem centire wazz)
Én nem tettem volna be mögé a szgépet.... Az asztal felett "lebeg" egy nagy darab valami. vicces, de nem szép. -
cue #19 Bazi vastag = 5 cm. LOL! -
#18 Mondjuk nekem annyira nem jön be ez az új design. Túl "otromba" nekem ez a bazi vastag monitor+gépház kombó.... -
#17 Ezek szerint még nem használtál maces egeret. Gyorsan megszoknád. (Az egész felülete egyetlen nagy gomb, kényelmes!) -
#16 Ja es ez a vaio egy csovesradio ahhoz kepest:))) (legalabbis meretben) -
#15 http://www.apple.com/imac/
itt vannak az ujak... hat en szebbre szamitottam, de lehet kesobb megszokom. Es az amerikai aruk eleg jo (foleg az amerikaiaknak). -
#14 "17 hüvelyes panelt"
-
#13 Én ettől az ultradizájnos egértől egy kicsit idegenkedek -
#12 Az optikai egér alá kell majd tenni réteggel felfelé, és tologatás közben olvassa majd be a cd-t!
-
Gabest #11 Elavultak, mint a floppy. Csak 20 gigás memóriakártyákat lehet majd beledugni! -
#10 Most valoszinuleg az uj modszer az lesz, hogy a cd-t, dvd-t attranszpondereli a folyadekkristalyos kepernyon keresztul. -
#9 És hol a CD meghajtó?? Titkos gomb, titkos rekesz? -
#8 Loooooooooooool! :))))))))))))))) -
#7 Hat ha erre a Vaio-ra hasonlitana, az Apple bezarhatna a design reszleget:))) -
cue #6 "bár nagy többségük egyetért abban, hogy az új iMac folyadékkristályos kijelzőt és gyorsabb processzort tartalmaz majd"
Kis többségük viszont hiszi, hogy az Apple visszatér a CRT monitorokhoz, és az új processzor lassabb lesz, mint a régi...
Kedden meglátjuk - remélem az SG is hírt fog adni róla. -
pafi #5 ja -
rolika #4 ha 1300 dollár, az nem is olyan vészes. az a baj, mire hozzánk elér, valahogy a kétszerese lesz :( -
#3 a péntárcájuk is lázban éghet .. -
#2 Mondjuk az Apple designereiből többet nézek ki, mint ez a Sony. Már az előző asztali lámpa IMac is ezerszer innovatívabb, mint ez a vaio. -
#1 na ez tipikus uborkaszezonos hír :)