Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lassíts, mert még (f)elszállsz magadtól.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

00 Blue 00
SZ

00 Blue 00
Serintem senki!

00 Blue 00
De ki kért meg rá hog alkoss éleményt?!?!?!?!

IMYke2.0.0.0
Sosem "faszkalapoztalak" le, Te se tedd velem, csak azért, mert mertem szólni azért, amit már mások is régen észrevettek!
Fogd vissza magad és legalább játszd el, hogy van valami a hajad alatt.
Bár, a véleményem már így is kialakult rólad!
Tudod, aki a kritikát ekképp fogadja, azzal szerintem nem nagyon lehet dûlõre jutni az életben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

00 Blue 00
Frissítettem Igen. Nem vertem a mellem ,hogy milyen király csávó vagyok, nem is ez volt a szándékom, nekem nincs idõm napokat, hónapokat, éveket üldögélni a gép elött mind egyeseknek, hogy kitanuljam a web minden csinját binját, nem is életcélom, hogy ott rohadjak meg a gép elött. A jószándék, hogy kicsit könnyeb legyen, egyszerü de átlátható ez az ami miatt készült! Nem az ilyen önelégült FASZKALAPOK miatt mint amilyenek Imyke és társai! Senkinek nem kötelezö nézegetnie, akinek nem tetszik ott van a jobb sarokban az X aztán ennyi!!!!

És az eredeti magyarítás alapján frissíted is?
Amúgy a kritikákat meg vedd már pozitívan mert igazuk van.

\"Hard to see, the dark side is.\"

IMYke2.0.0.0
Szerintem is 😊

IMYke2.0.0.0
Winsyntax-ot nem ismerem. De utánanézek 😊

Én elkötelezetten Dreamweaver MX + Winsyntax párti vagyok. Otthon és a melóhelyen is ezt használom.

M@TriX
jah ez egy tökéletes példa 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex
Talán igazad van, ott van pl. a feliratok.hu, igénytelen, mint állat mégis oda jár fél Maqgyarország 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
dehogynem elég, Imyke "nonprofit" szervezet nem kell, hogy látványos legyen a honlapja, én abszolút egyetértek azzal, hogy minden elérhetõ legyen rajta, ugyanis az nem egy portál, csak a magyarosításokért lovagol el oda mindenki.

A flashel az a gond, hogy ha kicsit túl méretes akkor és fárni kell a betöltésére hiába van jó intró meg menü hamar megunja mindenki, hogy ugyan azt látja és még várnia is kell.

Sztem ha lenne egy szavazás ott, 90%-ban azt voteznák az emberek, hogy a jelenlegi design, vagy hasonlóan egyszerû maradjon.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Én Frontpage 2003-at használok. Elötte Dreamweaver 6.0-t használtam.

Errõl van szó! Pl. css használattal 'csodákat' lehet mûvelni pár kbyte-ban. Kis odafigyeléssel kompatibilis lesz minden böngészõvel is.
A word-os vackokkal 2 nagy gond van:
1; kb 10x-es a mérete az elkészült html formátumú valaminek, mintha normálisan meg lenne csinálva akár dreamveawer-ben vagy bármelyik szerkesztõben. A notepadot most nem is említem, mert ahhoz már kell a html nyelv ismerete.
2; Nem 100%-ig kompatibilis a megjelenítés a különbözõ böngészõkkel.

Az a röhej amikor valaki összelapátol wordban valamit és elkezdi verni a mellét, hogy milyen kib@szott jó webmester...

IMYke2.0.0.0
A Flash-t azért nem szeretem, mert a mai alternatív böngészõk korában - fõképp, ha a felhasználó csak felteszi a Firefox-ot, Mozillát, de nem frissíti a plugineket - nem mindig jelenik meg.
Ha megjelenik, akkor meg lassítja a betöltõdést.

Lehet, hogy maradinak tûnök, de én azért maradnék a csicsanélküliség mellett 😊)

Kandurex
Engem csak az zavar a gyerekbe (00 Blue 00), hogy minden topicba reklámozza az oldalát, ami, mintha nem felelne meg az oldal szabályzatainak, van elég bránner fizessen pár petákot 😊

I2k azért nem ártana egy flash -s site összedobása, oké, hogy egyszerû, gyors és szemléletes, de ma már ez nem elég.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Én már 7 éve nyomom a számítástechnikát mindennap. Az oldalaim pedig azért olyan egyszerûek, hogy a modemesek, kisvállalati vagy egyéb, de lassú nettel rendelkezõk is könnyedén (a nagyon csicsás oldalakhoz képest mindenképp gyorsabban) nyithassák meg és böngészhessenek rajtuk. Tessék, az oldalaim linkjei:

M@TriX
úgy tûnik nem értette a kritikát. 😊

Pontosítás: az óra nem jelenik meg Firefox-on, a lap igen

Hmmm... láttad már i2k oldalait? A hozzászólásod alapján - nem hiszem😞 Egyébként a vitatott oldallal ha csak a színválasztás lenne a gond, a fene se bánná.
DE: a lap MS Word-dal készült és aki PICIT! jártas weblap készítésben, az nagyon jól tudja: ez nem weblap, hanem valami lementve html kiterjesztéssel!!! Pár mûködési hiba:
a kurzort követõ óra (maximálisan felesleges - csak csicsa) IE5.5 alatt rövid idõ alatt hibát okoz. Firefox-on meg sem jelenik!

Arról nem is beszélve, hogy ennyire direkt módon hirdetni a warez verziót - hmmm... nem méltó az eredeti projecthez és a hivatalos médiák (pc-s újságok) enyhe ellenérzését is kiváltja, hiszen õk hivatalból nem nagyon foglalkozhatnak illegális cuccokat:

Eredeti Steam & Vengeance Verzióhoz:
Emporio & Proper Emporio verzióhoz:
Half Life 2 © Valve EMPORIO
Half Life 2 © Valve Proper EMPORIO
Half Life 2 © Valve Original Steam Version
Half Life 2 © Valve VENGEANCE

00 Blue 00
<#taps>

00 Blue 00
Na Végre!!

Csinálj akkor magadnak te disznó<#ejnye1><#beka3><#action><#violent><#gunyos1><#mf1>

Fight Club

00 Blue 00
<#mf3>

dikki*yysw
Persze én sem tudok jobbat csinálni, de vedd pozitív kritikának, és próbálj változtatni 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
Szerintem mindenkit zavar, mert elég gány, max más nem szól érte. De ha érdekel, igen, ronda.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

00 Blue 00
De azért kösz! <#vigyor3>

00 Blue 00
Ez igen érdekes A 724 emberbõl egyedül csak téged zavar, egyébként meg kibaszottul nem érdekel hogy neked bassza a csõröd az oldal kinézete! <#beka2>

IMYke2.0.0.0
Nem a testzésrõl van szó - [b]olvashatatlanul egybeolvad a szöveg és a háttér, a HL2 alatt pedig kibaszottul rossz, hogy ott a logo!
Legalább valami sötét tónusú hátteret és VILÁGOS szöveget alkalmaznál!
A HL2 logoból pedig elég egy is!

00 Blue 00
Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen.<#idiota>

IMYke2.0.0.0
A színválasztások... khm... hogy is mondja...

00 Blue 00
<#nevetes1> Igyekszem!

Csuhai G
Egyre királyabb ez az oldal, csak így tovább!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

00 Blue 00
Hello Mindenki! A HL2 Magyarítás Installos verziójának frissítéseit mostantól ezen a címen érhetitek el: bluedesign.try.hu

00 Blue 00
Kell neki

00 Blue 00
JA

threeman
A magyarítás megy a verzióhoz???

takraj
muníció akart lenni, csak elírtam sry.... 😄DD

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

TSL16b
Ez erre akart menni.

TSL16b
Inkább muníció -- ami lõszert jelent. 😊

ibrik
Igazából, szerintem, aki nem a nagy TESCO/AUCHAN-multikba jár egész PC-konfigokat vásárolni, azok többsége tisztában van mindezzel, hogy miket kell nagy ívben elkerülni - vagy csak azért veszi meg, mert arra van keret...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Igen! Pontos amit írtál. 2-en szépen összeraktuk a ’kis hardver határozót’ 😊

Az XT jelzéshez: az ATI-nál meg éppen az XT jelenti a csúcsot.
Szépen ki van ez találva marketingleg, hogy az átlag halandó minál jobban össze legyen zavarva és utána meg csak: buy, buy, buy

takraj
legyen benne szerintem...mint "munícó".....

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj

ibrik
Ezért nem szeretem az "ammo"-t vagy az "ammunition"-t lõszernek fordítani. Sokkal jobb szó (és átfogóbb) a "muníció" erre.

TSL16b
Az olasz, francia és spanyol nyelvi fájlokban üres a "Valve_Hud_AMMO" változó értéke, a többiben valóban van tartalma. Azt hittem, szándékosan ürítették ki, mert pl. egyes "fegyverek" nem lõszerrel mûködnek. Természetesen beírhatod te is Notepaddal a "valve_hungarian.txt" végefelé, az idézõjelek közé. A következõ kiadásban legyen benne a "LÕSZER"?

ibrik
Abban tényleg igazad van, hogy a GF4MX chipje valójában egy "tuningolt" GF2-es chip.
Viszont egész pontosan kapott is új dolgokat, meg ki is hagytak belõle (amellet, hogy a T&L motor nem változott).
Amit kapott:
- második RAMDAC (az nView-hoz szükséges)
- LightSpeed Memory Architecture II butított változata
- AccuView egység (a teljes képernyõs élsimításhoz)
Amit kihagytak belõle:
- a DirectX 8-ban megjelent "pixel" és "vertex" shader-eket (ez már a GF3-akban is bennevolt, meg természetesen a GF4Ti-ben).

Tehát, amit én írtam, az is megállja a helyét:
Az "MX" jelzés az FX sorozat elõtti nVidia-s kártyáknál, mindig butított verzióra utal. Az FX-eknél az "XT" jelzés jelenti ugyanezt.

Én úgy tudom, a GF4MX-ek nem butított GF4, hanem módosított GF2 magra épültek. Olyasmit olvastam annó, hogy a GF2-be belepakoltak pár olyan featuret amit a GF4-be is, de mivel az alap (GF2 mag) gyakorlatilag nem változott, ezért maradt a vas csak DX7-es. Ami tény: a GF3-as kártyák állva hagyták sebességben és tudásban a GF4MX-eket.
A GF4MX-ek alapvetõen OEM gépekbe készültek - jellemzõen általános irodai célokra (arra tökéletes), de marketing okokból kapták a GF4 nevet. Az más kérdés, hogy MO-n elég elterjedt ’gamer’ kártya lett (fõleg a 440-es sorozat), hiszen elég olcsó cucc volt + jól eladható volt a dobozon nagybetûkkel viritó GF4 felirattal😊
És amikor az egyszeri gamer meglátta a Morrowindet a saját GF4MX-én és utána a haver ’elavult’ GF3TI cuccán - rájött: kissé átb@szták az nVidia marketingesei😊
Az ATI se volt jobb. A sikeres 8500-ös chipet pici módosításokkal késõbb kiadták valamilyen 9xxx-es szériaként😊

takraj
Amúgy a magyarításban miért nincs benne az a szöveg, hoghy "lõszer"? Miért lett kivéve? Olyan nagy munka lett volna lefordítani?