Half-Life 2 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostantó a sima Half Life 2 topicba tessék irogatni a magyarítással kapcsolatban is. A FAQ tartamazni fogja az ehhez szükséges dolgokat is.
Ha nincs ellenvetés, a topic hamarosan zárul. A magyarítás témája belefér a sima HL2 topikba is, illetve annak a FAQ-jában benne lesz a link a magyarításra.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Bocs ha már volt, de valaki mondja meg lécci, hogy az új collector's editionnal is megy a magyarítás? Mert én még mindig az emporioval nyomom, érdekelne...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Én úgy érzem, rövidítés-hosszabbítás miatt hozzányúlni nem kell, mert eléggé hasonlóak a szöveghosszok, meg ez nem film, ahol a kép határozza meg a hangot, hanem éppen fordítva: a hanghoz igazodik a kép idõzítése. De szerintem még akkor sem lenne gáz, ha filmszerûen akarnánk szinkronizálni.
Hogy mi legyen? Ki akar sokat dolgozni vele? Mert arra szükség lesz. A vállalkozók között az irányelvek tisztázása után fel lehet osztani a fejezeteket, rövid irodalmi forgatókönyvet és szereplõjellemzést kell szülni, és az összes szövegsorhoz hangulatelemeket társítani. Érdemes ügyelni arra, hogy mindenhol megforduljunk a játékban (a titkos helyeket is beleértve), mindenkivel erõltessünk egy kis beszélgetést. Ezekkel, gondolom, nem mondtam semmi újat.
Illetve, hogy Mr.Fusion (vagy te) megcsinálja-e a szövegkönyvet, hogy ne nyúlkáljon más a magyarításhoz, vagy most mi legyen, mert nagyon leállt az ügy.
Modolással nem kell foglalkozni, az majd csak a kész szinkron után lényeges.
Addig viszont nem tud elkészülni, de még elkezdõdni se, amíg nem adunk át szövegkönyvet UV-nak.
Mi legyen?
Havernak egyébként megy a magyarítás. Nade neki Atihoz kapott eredeti van...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nos. A Doom1-ben is sokat kellett törnöm a fejem a kezdõképernyõ után, de több cheat segítségével sikerült elérnem a második pályát. Csak sajnos winxp alatt sokszor kidob.
mit csinálok rosszul? az 5 cd-s verzióm van.
köszi elõõõõreis
Esetleg ha valakinek van egy mentése azt örömmel fogadnám a 3 automata fegyveres eset után.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elakadtam a játékban!
3 db automata fegyvert kell elhelyeznem(börtönrészben) ha ez megtörtént elkezdenek ostromolni a katonák és akármit is csinálok mindig meghalok!
Valakinek van valami ötlete?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ezer hála a fordítóknak és azoknak akik részvettek az alkotásban!!!!
Így sokkal funosabb az egész!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Thx, csak azt nem értettem h az eredetinél a fájlokat ide-oda kellett másolgatni meg a játékot indítgatni.
Az attól függ milyen HL2 verziód van: EMPORIO v. EMPORIO Proper,
vagy:
VENGEANCE v. EREDETI
mindegyik magyarító telepítõ megad egy telepítési útvonalat. PL:
(az emporio féle HL2 magyarításnál)
C:\Program Files\Half Life2\
ezt nem kell fix-re venni!!
Értelemszerüen abba a könyvtárba kell telepíteni ahová Te a HL2 másoltad, mert ugyebár az emporios verzió nem telepítõs.
pl:
- D:\játékok\half2
- E:\játékok\half life2 stb...
a lényeg, hogy a játék fõkönyvtárába telepítsd!
Az VENGEANCE verziónál kicsit másként van!!
Ott ez lenne a gyári telepítési útvonal:
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\USER\Half-Life 2\
A játék fõkönyvtára:
C:\Program Files\Valve\Steam\
ez változhat, hogy ha Te máshova teletítetted a játékot!
PL:
- D:\játékok\half2
- E:\játékok\half life2 stb...
akkor így néz ki a telepítési útvonal:
D:\játékok\half2\SteamApps\USER\Half-Life 2\
a lényeg hogy a "SteamApps\USER\Half-Life 2\" utvonalat NE váltztasd meg!!!
De egyszerûbb ha oda tallózol
meghajtó:\játék könyvtár\SteamApps\USER\Half-Life 2\könyvtárba! És ide telepíted.
Az Eredetinél csak annyi a VENGEANCE-hoz képest, lehet, hogy a "USER" Könyvtárnak más a neve, de ez nem biztos!
Eredetivel nem tudtam kiróbálni!
Most lép be az életembe a Half Life 2. Hála a magyarítóknak Magyarul lép be. Csak egy "kösszépen" erejéig ugrottam be az összes elkövetõt célozván !
Szal <#worship>#worship>
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Egyébként elmagyarázná valaki, h hogy mûködik ez a telepítõs önkicsomagolós izé? Mert az eredeti magyarítást elég bonyolult módon kell telepíteni szal nemigazán értem hogy mûködik a telepítõ.
Nem kell ennyire felhúzni magatokat, tiszta röhely ez az egész!
Bocs mindenkinek akit megsértettem!!
A "faszkalapok" kicsit tulzás volt.
Megpróbálok valami értelmesebb oldalt készíteni ha sikerül, de még nem nagyon vágom ezt a témát, de majd igyekszem!
Awfully sorry!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A tények: megcsinálták a HL2 fordítását - te csináltál hozzá egy WinRAR-os önkicsomagoló exe-t, ami nagy dolog. Csináltál hozzá egy lapot aminek 2 naponta változik az URL-je. A lap olyan amilyen - ez egy dolog. DE: amikor kaptál némi megalapozott kritikát a nagy lappal kapcsolatban, ahelyett hogy mindenki leborult volna word-ban készült html elõtt akkor a kritikusokat le faszkalapozod? Már ne is haragudj, de honnan ez az alpári modor? Ha nem bírod a kritikát - az nem baj, de akkor ne csinálj publikus dolgokat! Készíts a vinyódra weblapszerû dolgokat és nézegesd. Ennyi! Alapszabály: aki a nyilvánosságnak 'termel', annak el kell viselnie a megalapozott ' kritikát is. A kritikák nem a vakvilágba mentek, hanem meg is volt indokolva miért írtuk. A válasz: faszkalapok...
No komment!