Amerikai minisztériumi vizsgálatok a fájlcserélő hálózatok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben is az izlandi parlament már vagy ezer éves. Ha jól tudom akkoriban a németalföldön csak Edda dalokat gajdoló vizigót hordák tengtek lengtek. Ez meg asszem meg egyetemi tananyag😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
1. a nagy "népelnyomó" kameneista Kinában (alliteráció, de szép!!!😉)) egy az interneten tevékenykedõ, az érvényben levõ politikai rendszer ellen uszító ellenzékit a BIRÓSÁG három év börtönre ítélt
Hát igen, ez nem egy szép dolog. De ...
2. A demokrácia szülõhelyének számító USA az általa politikai/biztonsági szempontból gyanúsnak talált embereket, külföldi állampolgárokat is!!!mindenfajta BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS NÉLKÜL évek óta fogva tart a Kubában levõ Guantanamó-i támaszponton.
Ez ráadásul nem egy svéd börtön, videóval színestv-vel a zárkákban.
Amúgy az a véleményem, hogy az USA vezetése ugyan olyan reklám politikát csinál nagyban, mint kisebb mértékben a M$. Botrányokat kreál, hogy mindenki ráfigyeljen, mert a negatív kampány is kampány, és így sozza rá mindenkire az átlagos vagy az alatti színvonalú portékáit.
Ott tartunk mint amivel a '80-as években már riogattak a Szovjetunióval kapcsolatban: sem gazdasági erejét, sem a lakosság lélekszámát tekíntve nem sorolható a Szuperhatalmak közé. Csak a fegyvereivel tudja a nála nagyobb politikai erõket sakkban tartani.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Értelme semmi, ahogyan annak idején a szesztilalomnak sem volt.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nézd csak meg: mennyi ember tüntetett bush ellen, hányan kritizálják! Szerintem nem volt még egy olyan elnök (na jó, talán Nixon), akit ennyire nem szerettek.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Scooter Music Now And Forever!!!Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Ezenkívûl nincs szükség ennyi szar eggyüttesre, meg filmre. A jóbbak úgyis élni fognak, és rájuk van szükség, nem az ilyen futtatott szarokra.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Gyerekek, meggazdagszom!!!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Szabadság, testvériség, peertopeer!

Most az egész nagyobb volumenû, kényelmesebb és gyorsabb. Ez már nem tetszik nekik? A nagy hamisítókat és üzletileg kalózkodókat továbbra sem bírom, de az ilyen egymás közötti csereberét sosem fogják tudni visszaszorítani, ez technológiai kihívás, amire megoldást jelenthet az olcsó terjesztés interneten át.
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
Ez a faszfej meg jo lesz ha tudomasul veszi hogy a kapzsi penzharacsolasukkal ok artanak a magyar gazdasagnak, a magyar embereket probaljak meglopni pofatlanul magas uzsoraprofitjukkal. Ez minimum 30 ev Csillagba kerul neki...
ha meg én veszem meg a boltban a cuccosokat, azzal az én megélhetésemet veszélyeztetem 😄
Hülye logika!
Általában az amerikai emberek amerikában amerikai cuccokra költik el a pénzüket, ha nem veszik meg az ótvar májkel dzsekszon cédét, akkor vesznek valami mást. Elmennek moziba, vagy koncertre, de amerikában és amerikai cuccost vesznek, mi mást vehetnének, nem igaz?
A p2p-ról szerintem meg sokkal több anyagot töltenek le mint amennyit meg tudnának venni. Mert senki nem költhet többet mint amennyit megkeres.
Na mármost Asskroft úr remélem azon is gondolkodik, hogyan fogja az amerókai állampógároknak azt a pénzt biztosítani, amibõl a p2p biztosította mennyiségû anyagot azok majd megveszik.
Amúgy engem nem érdekel õk mit gondolnak, egyelõre mo.-n mindenki olyan média cuccost tölt le amilyet akar, kivéve sajna szoftvert.
Ottvan mindenhol!!!
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

Jó ilyet olvasni közvetlenül 10 perccel azután hogy a rádióban az ember azt hallja, hogy valami "sztár", 23 millió forint értékben költekezett a szerelmével egy hosszú hétvégén, mert megteheti...gondolom épp az õ megélhetését veszélyeztetem 😊