Carmageddon folyt mér nincs?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THQ Nordic még mindig nem kezd vele semmit.
Na végre egy igazi folytatás a játéknak, remélem nem kurják el és ez lehet az igazi visszatérése.
link
érdekes...
újra indult a számláló, még 1 óra van hátra...
Krisztiam
lejárt a számláló

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
holnap lejár az id õés kiderül mi lesz...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
ez volt az igazi, demo-val nyomattam :DD
http://www.youtube.com/v/b2IDvE-hbx0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Krisztiam

1.-jén tudjuk meg.
Krisztiam
jaja reméljük lesz:
carmageddon

Most már van.
Vass Gábor
Kéne csinálni valakivel egyet.

Krisztiam
Sziasztok. Hát az nekem is jó lenne!
Anno a Carmageddon Splat Pack nagyon kegyetlen jó volt! :)
Demoja megvolt és azzal nyomtam mindig. Egy felújított Splat Pack kellene! :D

Vass Gábor
Meg az irányítása sem a legjobb.

Vass Gábor
Jújjjj ez tényleg ilyen pocsék lenne?
Mennyit kapott az értékeléseknél?

Jamirofan89
<#rinya> ne hozd fel! ha igazi Carmageddon rajongó vagy akkor elhiszed nekem,hogy az Armageddon Riders / Clutch <és nem Armageddon Race> egy gyorsan összecsapott,pocsék,húgy,szar,fos játék és átkozom azt a napot amikor negyed óránál több idõt pazaroltam rá reménykedve,hogy tán mégis egy jó játék.

kb. ilyen.

Vass Gábor
Játszottatok az Armageddon Race játékkal?, most jött ki tavaly, Carmageddon klón.

Vass Gábor
Hát de és miért nem?
Ezt kéne bejelenteni, nem ilyen sok szart amit akarnak, aztán róluk sincsen semmi hír.

Jamirofan89
Valaki tudna küldeni egy Splat-pack letöltési linket? A teljesre gondoltam nem a demora.Hálás lennék!

Jamirofan89
a cég 2005-ben jelentette be az új Carmageddont,aztán csõdbe mentek.
egy tavalyi interjúból azt nyilatkozták,hogy csomó régi játékuknak a folytatásán dolgoznak csak egy játék nem volt megemlítve és ki lehet találni melyik az...

btw: Carma 1-et tolom közepes nehézségen.Már a 67. pontszámú versenynél tartok és még mindig nem adott be új kocsit.Normális ez? Vagy egy autóval kell végigvinni az egészet és csak utána adja be az új kocsikat?<#fejvakaras>

Vass Gábor
Jajj nemán akkor nem is lesz már egyáltalán több igazi része?

Jamirofan89
oly sok Carmageddon rajongó van a világon (köztük modderek) nem hiszem el,hogy nincs egy modder csapat sem.ott a Half-Life elsõ része,amit új grafikával felvértezve és megannyi újítással lehet ismét végigjátszani majd a Black Mesa moddal.
de Carmageddonnál elég lenne csak 1 grafikai mod mondjuk a 2-höz,mivel az a legjobb rész.esetleg 1-2 új pálya.természetesen a járókelõktõl olyan fasza kis animáció mint a Clutch-ban.ennyi.szívesen belevágnék,de csak PShez és hangszerkeztéshez értek és egyedül semmire nem mennék.
Carma 4-rõl már rég letettem.modderekben sem bízok már,hiszen a hosszú évek alatt C2-höz csak egy HI RESOLUTION MOD jelent meg,amivel játszhatsz mondjuk 1024x768-as felbontásban.Se több,se kevesebb...
Ez még kezdésnek is rossz! Szép volt,jó volt,ennyi volt.
Kár érte...

Jamirofan89
micsoda?

Vass Gábor
Megjelent a legújabb verzió a 13 évvel ezelötti játékból, a carmageddon féle játék, de ez még nem teljesen új.

Vass Gábor
Ennyit én is tudok de hol van az a hely?????

nemáá01
Pont a megfelelõ helyen!

VÉRPISTIKE!!!!!!!!!444444

Vass Gábor
És a második részben hol álltál amikor rá kellett ugrani a toronyba?

nemáá01
ki késziccsed a következõ részt!

Vass Gábor
Aha, és kiakasztottad már a játékot?
Készíthetnék a 4-diket, hol tartanak már?

nemáá01
f*m'@d csattogását

Vass Gábor
Mit halljak?

nemáá01
na de gaaaaabiiii

Vass Gábor
Na mi van már nem is hallod???

Vass Gábor
Meg is találtam te köcsög ennyit nem igaz hogy nem tudtál volna belinkelni, kössz már nem kell

Vass Gábor
Balfasz az anyád te rohadék, én csak megnézném hogy csinálják meg a feladatokat bazd meg.

SZilaJMaGGoT
Minek ehez végigjátszás bazmeg?? Ha balfasz vagy hozzá akkor felejtsd el, ez nem egy kibaszott kaland játék amibe ellehet akadni mert nemtudod mit kell csinálni... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vass Gábor
Mi van már vele, semmit nem hallani felõle, tök jó lenne pedig, a 2-dik résznek videós formában van-e végigjátszása?

Vass Gábor
Na mi van kihaltunk.

Vass Gábor
Akkor most más játéknév alatt fog futni a carmegaddon?
A pc guru hírekjében van benne.

Vass Gábor
Most egyébként kinek kéne készítenie a 4.-dik részét a játéknak?<#vigyor>

Vass Gábor
Sikerült már megnézni a megoldását az utolsó, hogy hol van?

Vass Gábor
Megvan pontosan a pálya megoldása?
48.as kommenthez van.

Vass Gábor
Az egyik illetõnek ez a véleménye a negyedik részhez.

Nagyon remélem, hogy a negyedik rész visszatér a legelsõ Carmageddon által kitaposott, helyes ösvényre. Számomra az az IGAZI Carmageddon. Hiába volt a második rész szebb, részletesebb, zúzósabb, ha egyszer nem volt meg az a nagybetûs hangulat, amely az alapjátékot jellemezte. A harmadik meg elég röhejes lett, bár azért nem volt rossz, de igencsak illuzióromboló volt az, hogy külön ki kellett patchelni a vért, mert alapjáraton zöld trutyi ömlött az emberkékbõl. Nomeg a játékmenet sem elõnyére változott. Nekem a sorozat egyértelmû mélypontja a harmadik rész, csak reménykedem benne, hogy egy esetlegesen elkészülõ negyedik epizódot már szakértõ kezek fogják elkészíteni. Ej, de jó lenne, ha az Ubisoft tényleg rátenné a kezét az SCI-re! Akkor tuti, hogy extrakemény Carmat kapnánk. Hiszen az Ubi fejlesztõcsapata már lerakott az asztalra egy POP, Splinter, Rainbow sorozatot, amik stílusukat tekintve mind az élmezõnybe tartoznak.
Node addig is reménykedjünk abban, hogy Max Damage régi pompájában és psychopata vigyorával fog ismét felbukkani a monitorunkon és egy hanyag mozdulattal fogja bekapcsolni az ablaktörlõt, hogy az áldozatai vérétõl mocskos szélvédõt letisztítsa. :-)

Vass Gábor
Ja az már más, úgy már nehéz visszaemlékezni.

hm 1pill mert az az igaság rég játszottam vele utánanézek
Vass Gábor
Aha, és oda hogy lehet eljutni?
A 3.-dik szinten van, ahogy lemegyek a lépcsõ szerûségen, és ott is van egy lejárat.

sztem a hajó elejében
Vass Gábor
Azt tudom de az utolsó az hol van, a legalsó szinten valahol.

tankok? nem inkább lövegtornyok
amugy le kell menni a liftel ha végeztél a fedélzeten
Oldal 1 / 2Következő →