Egy erdekes tortenet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
Megnézem. Ha jó, kitalálunk valami netes peep-showt neki, amit pízért nézhet az internetes közösség...
Amúgy a madárnak: ez a csaj sosem volt (csak) az övé...tehát nincs mit elveszíteni...ill.már régesrégen elveszítette...az eszét bazeg!!!
Szal: hülye a madár, ha szerelmes! Van egyáltalán 2 év után is szerelem? 😊
felcsatolható mûfasz? 😄DDDDDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ha szép nem hû, ha hû nem szép
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Bar gondolom azok erositik az altalad leirt szabalyt😊

mik vannak!
amúgy a véleményem tömören: a nõkre is cimkét kéne rakni, mint a cigire (A dohányzás halált okozhat, stb) csak olyan feliratokkal, hogy "Vigyázat, átbasz!" vagy "Hosszú távon sárkány alakot ölthet!" 😄
tisztelet a kivételnek, of course, de az kurva ritka 😄
Riszpekk
Én a srác helyében megbeszélnék egy randit a nõ nevében, persze elötte megkérdezném, hogy nem zavarje-e, hogy Hiv+ vagyok! 😄 😄😄😄😄
100%, hogy a gyerek huzza ki elöbb a kamerát ! 😉
Egyébként aki türi, hogy egy ilyen buta liba megmagyarázzon dolgokat, az meg is érdemli...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

a 17-23 kozotti az stimmel, a bp.-i is, viszont nem vagyok facer.
Mind1, úgyis elég gyengére sikeredett. Egyébként a tied csak akkor kell, ha 17-23 év közti, facér Bp.-i vagy 

Vagy az enyemet?
Egyébként kaphatunk egy MSN-címet?

Csak kicsinyes bosszu lenne😊
Most még csak mutogatja magát de lehet, hogy holnap arra megy haza a srác, hogy éppen más bassza és az kibaszás.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A srac meselte, hogy csaladi hazban laknak, a legkozelebbi szomszed 50 meter legvonalban.A csaj csak behuzott fuggony es zart ajtok mogott hajlando sexelni, mert fel hogy a szomszedok meglatjak...
Viszont az biztos , hogy a srac nem mutogatna magat senkinek, mert szereti a lanyt...
A lany ket napja ismerte meg a masik sracot a neten, es ket nap elmelyult beszelgetes utan azt mondta rola hogy o egy barat.Mert megerti, meghallgatja stb stb....
Lehet hogy en vagyok maradi, de nalam ez nem fer bele egy baratsagba, hogy masnak mutogassam magam.Az meg plane kizart, hogy 2 nap elteltevel azt mondjam vkirol hogy a baratom.

<--???

(Pedig az kéne neki.)