Egy erdekes tortenet

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
hát nem semmi csaj az biztos.......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

[negativ] Les
szerintem a csjnak nem volt ki mind a 4 kereke..😊

És persze a csókának volt igaza 😉

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

bogyoka
a beállításaidnál, lefele görgess, ott megtalálod😊)

Most úgy nekem is, hogy 50-re állítottam a hozzászólás mutatását😊)))

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

CSOCSO
nalam latszik az osszes hozzaszolas.. nalatok van a baj.. a legelsoben azt mondja valaki hogy erdekes...
es a masodikban van a sztori
nem is tudtam hogy lehet ilyet állítani ? hol tehetem meg ?

LSL
Állítsd kissebbre mint 100 akkor elvileg jó. nekem 50nél bejött

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

bogyoka
Hm, nem akarok offtopic lenni már, de én nem értem.
Most beállítottam,hogy 250 hozzászólás mutasson, erre csak 16-tól 111-ig van, akkor miért nem adja az egészet?😊)

Vehetjük ezt érdekes történetnek

LSL
Na nekem megvan. Beállítottam, hogy 50 hozzászólást írjon ki egyszerre és így látom...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
Mondom, hogy nekem 200hozzászólást listáz ki, vagyis még majdnem dupla ennyit, ki tudna=> nem kellene köv oldal gomb

bogyoka
,hát érdekes különben, mert a többi topicban van..

LSL
akkor törölték volna?

bogyoka
Egyébként nálam sincs itt az az oldalszámos legördülõ, és nálam csak a 16-os hozzászólástól tudom olvasni a topicot😞

LSL
Akkor a veszett jó csaj topikban miért van?

Nem biztos, többen is észlelték már, hogy nincs számokkal teli menüjük...

LSL

Egyszerre 200 hozzászólást látok, úgy van beállítva. De itt a 16.tól kezdõdik.

Match
alul a számokkal teli legördülõ menü megoldhatja a problémát!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

LSL
Miért nem látom az 1. egynehány hozzászólást?????

ÖTÖSÖM VAN A LOTTÓN!
a baj az, hogy a skandinávon, és vagy négyezret fizet csak...

bld
az igaz inkább sár ellen jó de a gumicsízma a tuti, egyszer történt velem és kedves ismerõseimmel olyan eset h kimentünk a nyaralásunk egyik estélyén egy mezõre "kocsikázni", ahogy az lenni szokott megindult a barmolás és az egyik illetõnek sikerült az egyetlen sártócsába beleállítani a hátsókerekes zsigulit ami szépen be is ásta magat fél kerék mélyre természetesen este és olyan környéken ahol esélytelen h véletlenül is arra jár egy autó fõleg olyan ami ki tudna vontatni szal alsógatyára vetkezve derékig a sárban sikerült kiszedni a kocsit de legalább egy jót röhögtünk rajta és persze a jól végzett munka utáni szórakozás sem maradt el.....😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Mi próbáltuk, de Kicsim egy jó régi autóstérképet hozott, a szerint alattunk betonnak kellett volna lennie :-(
a bicajos nem volt részeg, csak óvatlan, elesett, és betört a feje.
a kartonnal 20 centis vízben nem sokra mentünk volna...

bld
vagy az autóstúrát próbáljátok meg beton utakra koncentrálni😊
vagy a részegeket hagyjátok pihenni
amúgy az sose rossz ha a csomagtartóba visztek egy-két kilapított kartondobozt+gumicsízmát

Aham, értem a célzást... kenuval kellett volna menni, az nem süllyed el...

bld
Amúgy ezért jó pl egy tisza-túra: nem lehet eltévedni ha meg aludni akarsz akkor egy homokpadon is felverheted a sátrad(csak egy kicsit igénytelen😊
én mostmár minden évben megyek hatalmas élmény volt

Vagy egy hangyányival újabb térképet kellett volna vinni...
A poén az, hogy mire harmadszor értünk a "pocsolyához", a duplájára nõtt... Onnantól kellett a traktor.

bld
mi a történet tanulsága?
Legközelebb menjetek traktorral

Szombaton autóstúra barátnõmmel, kb. 11:00 Zulu: eltévedtünk. Jó ez a 20 éves autóstérkép...
Sz'al ott vagyunk egy FÖLDÚT közepén, és poénkodtunk azon, hogy ha most esne az esõ, akkor Survivor-játékosokat megszégyenítõ elszántsággal kellene kiásni az autót... Egy kanyarba érve leteszteltem a fékeket, elõttünk keresztbe fekszik valaki. Gondoltuk, ez is megünnepelte a másnaposságát.
Nem, nem volt magánál, kicsivel arrébb megtaláltuk a biciklijét. Telefon a mentõknek, mire az ügyeletes megkért minket, hogy egy forgalmasabb helyen találkozzunk a mentõautóval, és kísérjük õket a helyszínre. A legközelebbi "forgalmas hely" 3 km-re volt, egy múlt hétrõl maradt sártengeren túl. Oda-vissza, nagy kaland, mire visszaértünk, elkezdett szakadni az esõ...
Mégegyszer köszönjük egy helyi traktorosnak a segítséget, nélküle sokkal nehezebb lett volna a hazajutás!

Mike
Hosszú távon sárkány alakot ölthet!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
persze, ismerõs, hát hogyne

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DJ Skyline
volt benne részem...házibuli kertben...wáuw...nem egyszerû...széttört minden és a falra felírta valaki egy virslivel hogy FTC...nem lehetett lemosni...szilikonsprét meg végig fújtak a betonon és meg gyújtották...jó mondjuk sokan voltunk és a rombolós része is ott volt a társaságnak...hangfal úszott a piában...na persze én nem az a fajta vagyok...én inkább csajozok egy bulin,meg zenét hallgatok!😄 rombolni nem szoktam!😄D

DJ Skyline
dettó...erre én is tuti elmennék!😄DD

BEAST
*lennék

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nem nagyon mozdulok ki ... de rátok téleg kiváncsi lennél 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pedig nincs is jobb egy nyaresti kertipartinal😊

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

Egeszsegedre😊

hykao
nem tom, egyrészt nem volt túl nagy érdeklõdés sem, másrészt azt beszéltük, hogy majd ha vége a nyárnak
nagyon tetszik ez a topic, kössz Revengangel, jókat röhögtem az utóbbi percekben

hja és #70-ben van az igazság 😊

Mi miatt nem realizalodott? Nehez volt helyszint talalni, vagy idopontot olyat ami mindenkinek jo lett volna?

hykao
volt már szó róla, de még nemigazán realizálódott...
pl itt is, ha budapesti vagy: katt ide
Itt nem szokott lenni forumtali?

hykao
Kedves én nem akarok belédkötni! Nem tudom honnan veszed, és azt se, mi ez a többesszám! Én, én vagyok, más meg más!
Különben meg inkább én lovagoltatnálak meg...de nem szavakon... 😊))
En nem tudom, de mi mar altalanossuliban is a picsa szot hasznaltuk a noi nemiszerv vulgaris argojakent a baratnoimmel.
de mindegy, ahany haz annyi szokas.Akit erdekel nezzen utana valami idegenszavak szotaraban, vagy szlengszotarban.
Ha mar mindenaron belem akartok kotni, ne a szavaimon lovagoljatok😊

hykao
ez miért kötözködés?
nyugodtan kotoszkodj 😊)))

hykao
picsén = picsán
hykao
nem nem! picsa = segg! má' elnézést!
hiszen amikor azt mondjuk: "picsán rúglak!" nemhiszem, hogy valakit nemiszerven akarnának rúgni, ill. férfinek is szokták mondani, hogy: "picsén rúglak!" ...hölgyeknek inkább: "picsán kúrlak!" 😊))

ehh, de vulgáris voltam...szokásomhoz híven...
Mitol lenne segg?Szerintem a pin@ kicsit vulgarisabb formaja😊

Ams
és ezt pont egy "hölgy" ne tudnáá...?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

hykao
sokan a birtoklási vágyukat hiszik szerelemnek...és amikor úgy áll, hogy a kis kincsüket esetleg elvesztik...kiakadnak...
hykao
picsa az nem = segg? 😊))
Elkerjem a csaj imelcimet?😄DDD
Az eszet biztosan elvesztette a srac ha ilyen novel kezdett.
2 ev utan szerelem?Ki tudja, a srac valtig allitja hogy szerelmes a lanyba...Reszemrol no comment, o tudja mit erez...

Oldal 1 / 3Következő →