118
Nektek mi a velemenyetek?
-
#38 -
Revengangel #37 Ertettem en azt a poen, csak nem volt annyira poenos:)
a 17-23 kozotti az stimmel, a bp.-i is, viszont nem vagyok facer. -
#36 Arra az esetre gondoltam, ha megint mutogatós kedvében lenne. De látom, nem vetted a poént Mind1, úgyis elég gyengére sikeredett. Egyébként a tied csak akkor kell, ha 17-23 év közti, facér Bp.-i vagy -
Revengangel #35 A csaj msn cimet? Nem tudom, nem kerdeztem.
Vagy az enyemet? -
#34 Hát, ha éppen azt akarja, hogy ne legyen jó a csajnak, akkor ez is megteszi. De most komolyan. Én biztos, hogy nekifutásból rúgtam volna alá, ha meglátom, hogy ilyet csinál [hazudik: soha nem ver nőket] De hogy kidobom a rákba, az hótziher.
Egyébként kaphatunk egy MSN-címet? -
Revengangel #33 :DDDD
Csak kicsinyes bosszu lenne:) -
#32 Pedig én meg már azthittem, hogy az -
Revengangel #31 Eleve szerintem a tudat kemeny hogy ezt megtette vele a lany.Erre nem megoldas a kabelek kihuzgalasa:( -
#30 Mikor a srác elmegy otthonról, húza ki a hálókábelt. No problemo -
Revengangel #29 A srac az iment vegigolvasta miket irtatok, ahogy elneztem dontott...Legalabbis azt veszem le a "kib@szom mint macskat sz@rni" kijelentesebol:) -
#28 Akkor is jól meg kell verni és aztán kidobni
Most még csak mutogatja magát de lehet, hogy holnap arra megy haza a srác, hogy éppen más bassza és az kibaszás. -
#27 Akkor nem az :D -
Revengangel #26 Exhibicionista?
A srac meselte, hogy csaladi hazban laknak, a legkozelebbi szomszed 50 meter legvonalban.A csaj csak behuzott fuggony es zart ajtok mogott hajlando sexelni, mert fel hogy a szomszedok meglatjak...
-
#25 Sazl, exhibicionista
Nehéz szó. -
#24 Lehet, hogy "csak" exchibicionista a csaj.Bár tény, hogy engem is bosszantana a dolog. -
Revengangel #23 Na latod ezt nem tudom:)
Viszont az biztos , hogy a srac nem mutogatna magat senkinek, mert szereti a lanyt... -
#22 És a csajnak, hogy esne, hogy ha a barátjának mutogatná vki magát?Azt is természetesnek venné? -
Revengangel #21 En is igy latom...Ha jol tudom 26 eves a srac. -
Revengangel #20 Ja es a legszebbet el is felejtettem:
A lany ket napja ismerte meg a masik sracot a neten, es ket nap elmelyult beszelgetes utan azt mondta rola hogy o egy barat.Mert megerti, meghallgatja stb stb....
Lehet hogy en vagyok maradi, de nalam ez nem fer bele egy baratsagba, hogy masnak mutogassam magam.Az meg plane kizart, hogy 2 nap elteltevel azt mondjam vkirol hogy a baratom. -
#19 A nőket nem bántjuk!(Pedig az kéne neki.) -
Revengangel #18 Ilyen helyzetekben bizony nehez tiszta fejjel gondolkozni es jo dontest hozni.
A tortentek utan, a lany azt mondta a sracnak hogy szereti...Furcsa "szeretet" lehet.... -
szando #17 az..
nemtom hány éves a srác, gondolom fiatal még, keressen mást magának, akármilyen nehéz, ilyenkor ez a legjobb megoldás, ugyanis ha egyszer megcsinálja tuti hogy újra meg fogja. -
szakember #16 Ha szerelmes az tényleg nehéz ügy, de valahogy rá kell jönnie, hogy ha ilyen fájdalmat okoz neki a lány, és ezt még csak nem is bánja, akkor nem ő az "igazi" számára. Persze ezt csak agyilag lehet felfogni egy ilyen helyzetben... -
#15 Jól pofon kell csapdosni és akkor nem mutogatja magát. -
Revengangel #14 Tehat a 22es csapdaja:) -
Revengangel #13 Azt hiszem el is asnam magam ha en lennek a szoban forgo "holgy" -
szando #12 ha nem akarja elveszíteni, akkor ne akadjon ki az ilyenen. mivel ez lehetetlen, inkább hagyja ott.
imho -
Revengangel #11 Nem en vagyok az a lany te draga:)
Csak 1 apro bibi van, hogy a srac total szerelmes/szereti a lanyt, es nem akarja elvesziteni... -
Revengangel #10 Azt en sem tudom pontosan miota vannak egyutt, sztem kb 2 eve.
Mivel munkatarsam a srac, lattam rajta hogy valamitol total kesz van, megkerdeztem mi a baja.Picit ledobbentem a torteneten.
En is csak annyit tudtam tanacsolni neki, hogy gondolkozzon el ezekutan megeri e folytatni. -
#9 :D -
szando #8 comments?
ez no comment, ki kell rúgni a picsába az ilyen hülye picsákat
ha te vagy ez a lány akkor szebben is el tudom mondtani :DDD -
Revengangel #7 Kepzelheted hogy a srac mennyire kiakadt...
Es a csajnak ez tok termeszetes volt hogy a neten keresztul kvazi egy ismeretlennek mutogatja a legintimebb testreszei. -
#6 Én erősen Lgondolkoznék a kapcsolat folytatásán.Persze nem tudom mennyi ideje vannak 1ütt meg milyen is az a kapcsolat, de mindenesetre gáz. -
#5 Akkor az már elég gáz. -
Revengangel #4 ruha nelkul( pontosabban a melleit mutogatta, levette a bugyijat es azt is ami a bugyijaban van) -
#3 Ruhában vagy a nélkül? -
Revengangel #2 Egy erdekes tortenetet szeretnek kozzetenni, ami egy ismerosommel esett meg nemreg:
A fiu este ment haza a melobol, a lany mar regen otthon volt.A fiu csak azt latta az ablakbol amin benezett, hogy a lany ul a szamitogep elott, es webcameran keresztul mutogatja magat( a testet) egy masik fiunak akit alig 2-3 nappal azelott ismert meg a neten.
Szerintetek nem gazos szitu?
A lany azt mondta a sracnak, hogy ezen miert van annyira kiakadva, meg hogy ebben nincs semmi rossz.
Any comments? -
#1 érdekes...