118
Nektek mi a velemenyetek?
  • Dichter
  • Revengangel
    Ertettem en azt a poen, csak nem volt annyira poenos:)
    a 17-23 kozotti az stimmel, a bp.-i is, viszont nem vagyok facer.
  • Dichter
    Arra az esetre gondoltam, ha megint mutogatós kedvében lenne. De látom, nem vetted a poént Mind1, úgyis elég gyengére sikeredett. Egyébként a tied csak akkor kell, ha 17-23 év közti, facér Bp.-i vagy
  • Revengangel
    A csaj msn cimet? Nem tudom, nem kerdeztem.
    Vagy az enyemet?
  • Dichter
    Hát, ha éppen azt akarja, hogy ne legyen jó a csajnak, akkor ez is megteszi. De most komolyan. Én biztos, hogy nekifutásból rúgtam volna alá, ha meglátom, hogy ilyet csinál [hazudik: soha nem ver nőket] De hogy kidobom a rákba, az hótziher.

Egyébként kaphatunk egy MSN-címet?
  • Revengangel
    :DDDD
    Csak kicsinyes bosszu lenne:)
  • Dichter
    Pedig én meg már azthittem, hogy az
  • Revengangel
    Eleve szerintem a tudat kemeny hogy ezt megtette vele a lany.Erre nem megoldas a kabelek kihuzgalasa:(
  • Dichter
    Mikor a srác elmegy otthonról, húza ki a hálókábelt. No problemo
  • Revengangel
    A srac az iment vegigolvasta miket irtatok, ahogy elneztem dontott...Legalabbis azt veszem le a "kib@szom mint macskat sz@rni" kijelentesebol:)
  • Met
    Akkor is jól meg kell verni és aztán kidobni

Most még csak mutogatja magát de lehet, hogy holnap arra megy haza a srác, hogy éppen más bassza és az kibaszás.
  • Amse
    Akkor nem az :D
  • Revengangel
    Exhibicionista?
    A srac meselte, hogy csaladi hazban laknak, a legkozelebbi szomszed 50 meter legvonalban.A csaj csak behuzott fuggony es zart ajtok mogott hajlando sexelni, mert fel hogy a szomszedok meglatjak...
  • Dynamic
    Sazl, exhibicionista
    Nehéz szó.
  • Dynamic
    Lehet, hogy "csak" exchibicionista a csaj.Bár tény, hogy engem is bosszantana a dolog.
  • Revengangel
    Na latod ezt nem tudom:)
    Viszont az biztos , hogy a srac nem mutogatna magat senkinek, mert szereti a lanyt...
  • Amse
    És a csajnak, hogy esne, hogy ha a barátjának mutogatná vki magát?Azt is természetesnek venné?
  • Revengangel
    En is igy latom...Ha jol tudom 26 eves a srac.
  • Revengangel
    Ja es a legszebbet el is felejtettem:
    A lany ket napja ismerte meg a masik sracot a neten, es ket nap elmelyult beszelgetes utan azt mondta rola hogy o egy barat.Mert megerti, meghallgatja stb stb....
    Lehet hogy en vagyok maradi, de nalam ez nem fer bele egy baratsagba, hogy masnak mutogassam magam.Az meg plane kizart, hogy 2 nap elteltevel azt mondjam vkirol hogy a baratom.
  • Amse
    A nőket nem bántjuk!(Pedig az kéne neki.)
  • Revengangel
    Ilyen helyzetekben bizony nehez tiszta fejjel gondolkozni es jo dontest hozni.
    A tortentek utan, a lany azt mondta a sracnak hogy szereti...Furcsa "szeretet" lehet....
  • szando
    az..
    nemtom hány éves a srác, gondolom fiatal még, keressen mást magának, akármilyen nehéz, ilyenkor ez a legjobb megoldás, ugyanis ha egyszer megcsinálja tuti hogy újra meg fogja.
  • szakember
    Ha szerelmes az tényleg nehéz ügy, de valahogy rá kell jönnie, hogy ha ilyen fájdalmat okoz neki a lány, és ezt még csak nem is bánja, akkor nem ő az "igazi" számára. Persze ezt csak agyilag lehet felfogni egy ilyen helyzetben...
  • Met
    Jól pofon kell csapdosni és akkor nem mutogatja magát.
  • Revengangel
    Tehat a 22es csapdaja:)
  • Revengangel
    Azt hiszem el is asnam magam ha en lennek a szoban forgo "holgy"
  • szando
    ha nem akarja elveszíteni, akkor ne akadjon ki az ilyenen. mivel ez lehetetlen, inkább hagyja ott.
    imho
  • Revengangel
    Nem en vagyok az a lany te draga:)
    Csak 1 apro bibi van, hogy a srac total szerelmes/szereti a lanyt, es nem akarja elvesziteni...
  • Revengangel
    Azt en sem tudom pontosan miota vannak egyutt, sztem kb 2 eve.
    Mivel munkatarsam a srac, lattam rajta hogy valamitol total kesz van, megkerdeztem mi a baja.Picit ledobbentem a torteneten.
    En is csak annyit tudtam tanacsolni neki, hogy gondolkozzon el ezekutan megeri e folytatni.
  • Amse
    :D
  • szando
    comments?
    ez no comment, ki kell rúgni a picsába az ilyen hülye picsákat

ha te vagy ez a lány akkor szebben is el tudom mondtani :DDD
  • Revengangel
    Kepzelheted hogy a srac mennyire kiakadt...
    Es a csajnak ez tok termeszetes volt hogy a neten keresztul kvazi egy ismeretlennek mutogatja a legintimebb testreszei.
  • Amse
    Én erősen Lgondolkoznék a kapcsolat folytatásán.Persze nem tudom mennyi ideje vannak 1ütt meg milyen is az a kapcsolat, de mindenesetre gáz.
  • Amse
    Akkor az már elég gáz.
  • Revengangel
    ruha nelkul( pontosabban a melleit mutogatta, levette a bugyijat es azt is ami a bugyijaban van)
  • Amse
    Ruhában vagy a nélkül?
  • Revengangel
    Egy erdekes tortenetet szeretnek kozzetenni, ami egy ismerosommel esett meg nemreg:
    A fiu este ment haza a melobol, a lany mar regen otthon volt.A fiu csak azt latta az ablakbol amin benezett, hogy a lany ul a szamitogep elott, es webcameran keresztul mutogatja magat( a testet) egy masik fiunak akit alig 2-3 nappal azelott ismert meg a neten.

Szerintetek nem gazos szitu?
    A lany azt mondta a sracnak, hogy ezen miert van annyira kiakadva, meg hogy ebben nincs semmi rossz.

Any comments?
  • akyyy
    érdekes...