Sci-Fi

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hahó! Föltettem egy kérdést!!!
Ha tudomanyos fantasztikumrol van szo akkor:

2001 Space Oddissey
Bandew
Az szar!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csak filmekrol van szo?
Es mivan az os klasszikussal a Star Trekkel?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hykao
Azt szándékosan hagytam ki...azt nem John Woo-nak kellett volna rendeznie...a vége nagy lövölde lett, mint egy hongkongi tucatlövölde az aranykorból... 😊
hykao
Mi volt benne baromság és min röhögött a mozi?
Én speciel a másik Marsos filmen röhögtem a moziban...ööö mi is a címe? Nem jut eszembe! Val Kilmer meg a Natrixos csaj stb... na az tényleg LOL volt banyek!
Bandew
Bibibííí én meg majd moziban leszek! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Brian dayley tron...

\"Life is around you and in you.\"

paychecket se hagyd ki

Dacid
Höhöhö de nekem se kell már tanulnom. csak majd októberre.

Bandew
Hát igen, tudod nekem van rá idõm, nem úgy mint EGYESEKNEK akiknek tanulni kõ!

Dacid
Nézzétek meg a Das experiment-et

Dacid
Jaaa IGGGEEeeen csak a mozi?! Hülyegyerek!!!

Bandew
Sztem a Mars mentõakció oltári nagy baromság volt. A moziban mindenki röhögött a filmen. :-D

hykao
Sztem amik jók még:
Total Recall
Mars Mentõakció
6. napon
Minority Report
Impostor
nemcsakfeel
pedig pont az a jó benne hogy gondolkozol a valóságalapján

*hihi ** *

Bandew
Én csak azt akarom bebizonyítani, hogy a terminátorok köztünk járnak!

Dichter
Na ezzel már nem vitatkozok De talán a sci-fi azért sci-fi, hogy ne is gondolkozzunk el a dolgok miértjén.

Bandew
Ne fárasszatok... :-)
Akkor tudod mit? Nem okosabbak, hanem gyorsabbak. Ez pedig igaz! Gyorsabban számolnak mint mi stb, gyorsabban tudták az idõgépet létrehozni.

Dichter
Ácsi bácsi Bandi bácsi, gépek SOHA nem lesznek okosabbak az embereknél.

Bandew
Õk okosabbak.

Guest
És? 😊
Bandew
De az idõgépet a gépek fejlesztették ki.

Megérdemelheti, mert tényleg logikusan felépített világa van, de ez nem egy reális világ, a gépek önállósodásán kívül. Szerintem a közeli jövõben a gyakorlati idõutazások nem túl hihetõek...

Bandew
Viszont a Terminátor tényleg megérdemli, hogy a listán legyen, mert egy elég logikusan felépített világa van (a 3-at most rögtön mindenki felejtse el).

hykao
szerintem a film erényeit is ki lehetne emelni.
a film jócskán eltér az alapjául szolgáló mûtõl.
de mind az effektek, mind a színészi teljesítmények, mind pedig a vangelis féle zene felejthetetlen egységgé áll össze, még mai szemmel is.

nekem amúgy a rendezõi változat van meg, aminek nincs a végén kocsikázás, meg állandó szájbarágós fõszereplõ-narráció...
sztm is sántit
a szárnyas fejvadásznál egyáltalán nem a film erényeit emelném ki, hanem az alapjául szolgáló philip k. dick könyvét

Guest
Hát igen, a Mátrixot egy kalap alá venni Asimovval és Clarke-kal...
Punkerwork
jaja inkább mint mátrix

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Nem tudom, hogy rajta van-e, de én erre a top10-re a Kapcsolat c. filmet is feltenném. Nekem az jó film volt, legalábbis az elsõ fele...

Guest
Hajrá 😊
Punkerwork
jó topic

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

csodálkozva vettem észre hogy SCI szóra nem talál ilyen fórumot a keresõ, szal ha hibáztam és van ilyen mea culpa 😊

indulásnak egy link: Tudósok szerint a Szárnyas fejvadász a legjobb sci-fi

← ElőzőOldal 3 / 3