Sci-Fi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
nem

nem felhígult a piac - 20 év múlva a mai felhozatalból csak a legjobbakat fogod olvasni - hogy melyik könyvek lesznek azok, azt lepasszolom 😊 viszont lesz aki akkor nyavajog majd, hogy a mai könyvek nem kötik le annyira, mint a 2000es évek elejének klasszikusai :o)

nagyon rég olvastam igazi klasszikus scifit.. nemrég a dosadi kísérletet újra, de azon kívül... nemigazán.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
ebben van valami tényleg felhígult a piac, az Örök Háborút olvastad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
nem lehet, hogy te változtál meg? :o)

meg pl. a 4-5-60as évek ponyvaszemeteit ma már nehezen olvashatod - nem maradt fent a köztudatban, ma meg kikerül a piacra minden, és nem tudod elõre melyik az, ami hasonlóan nagyerejû írás, így elolvasod... a vacakabbját is, így hígul a dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
nem tom megmondani miért de az új filmek/könyvek valahogy nem fognak meg annyira mint pl anno a Dûne

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
na ez aztán a megalapozott, mélyreható vizsgálatokkal és példákkal alátámasztott megállapítás 😄

Punker
a lényeg az hogy szerintem régen sokkal jobb sci-fi-ket írtak mint most

Dzsini
van valahol lent rpg topic.. no mindegy.

Punker
de ez már nagyon OFF 😊

Punker
én az elsõ 5 kalandot nem éltem túl 😊

Dzsini
akkor mi anno nagyon másképp játszottunk 😊

Punker
nem is az hogy nem lett jó csak teljesen más mint a novella, viszont a játék hangulatát számomra visszaadja.

Dzsini
de nem lett jó az a film...

Punker
a novella a polcon van kell mellé a film is 😊

Dzsini
hát szóval a JM film... szóval inkább a novella, köszönömszépen 😊 Gibsonbácsi amúgyis rulzik, bár kicsit fura, de megszokható a stílusa.

Punker

Punker
kicsit rókabõr a dolog DE a gyári VHS minõsége a 3. megnézés után érezhetõen romlott + idegesít az új szinkron, szal az olyan fanatistáknak mint én tökéletes lesz a DVD, bár nem tom a kivágott jeleneteket miért nem rakták rá a bónusz lemezre.

Pont azt mondom h az SE-ben voltak uj jelenetek. Csak eccer ujjitottak fel az eredetit az 1997es 20. evfordulora. (tudomasom szerint)
Amugy marha jol hangzik ez a megin felujitas dolog, csak az arcot ne cserelnek ki hayden fejere. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dzsini
a felújítottban nem, a specialban igen (vagy hogy voltak a nevek...) - pl. a jabbás jelenetek han solo-val...

sw dvd infok
plusz:
Hivatalosan is nyilvánosságra hozták a régóta várt Csillagok Háborúja Trilógia DVD paramétereit. Sajnos egy kellemetlen meglepetés is ért bennünket.

A bejelentés szerint a díszdobozos, négylemezes extra kiadás szeptember 21-tõl kapható az üzletekben. A csomag az Indiana Jones-trilógia formátumában készült: a három film mellett egy negyedik bónus lemez is helyet kap. A filmek külön-külön lesznek a díszes papirdobozban a szokásos önálló mûanyag tokban. Az ajánlott fogyasztói ár 16.000 Forint.

Eddigi infomációink szerint a csomag legkellemetlenebb meglepetése, hogy nem lesz magyar szinkron. A filmek Dolby Surround és Dolby Digital 5.1 EX angol nyelven lesznek hallhatóak magyar felirattal. A másik negatív meglepetés, hogy az extrák csak angolul érhetõek el, feliratozás nem lesz.

Az extrák listája:

Star Wars IV.: Egy új remény
Audiókommentár az író/rendezõ George Lucas, a Leia hercegnõt alakító Carrie Fisher, a hangeffektusokért felelõs Ben Burtt és az optikai trükköket, illetve a maketteket felvonultató jelenetek forgató operatõr, Dennis Muren közremûködésével.

Star Wars V.: Birodalom visszavág
Audiókommentár George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren és a rendezõ, Irvin Kershner közremûködésével.

Star Wars VI.: A jedi visszatér
Audiókommentár George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közremûködésével .
EXTRA LEMEZ TARTALMA
Dokumentumfilm: Az álmok birodalma - A Star Wars trilógia története (kb.150 perc)
III.rész elõzetes: Darth Vader visszatér
Kisfilm - A fénykard születése (kb.15 perc)
Kisfilm - A Star Wars karakterei (kb.19 perc)
Kisfilm - Az erõ velük van: a Star Wars hagyatéka (kb.13 perc)
Star Wars Battlefront X-Box videójáték elõzetes és játszható demó
Kisfilm - Star Wars III - Így készült a játék
10 elõzetes
10 televíziós elõzetes
Képgaléria - korábban nem látott képek a forgatásról (kb.300 kép)
DVD-ROM - Link egy exklúzív Star Wars honlapra

Az se ben voltak uj jelenetek! :|

Dzsini
sok helyen újra lett renderelve, arcsere, plusz jelenetek, stb stb...

hogymondod ? 😊

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

kár hogy belekontárkodott lukács

\"Life is around you and in you.\"

Jupiii

Punkerwork
viszont már csak 19 nap és megjelenik a Star Wars Trilogy

Punkerwork
jobb volt amíg szerdán ként háborús filmek mentek és nem vígjátékok

hykao
Na tegnap leadták az RTL-en azt a Vörös Bolygó c. hollywood-i alkotást.
Na abban aztán tényleg sok nevetséges dolog volt...
hadmenjek énis !!! 😛PP

hykao
ööö...mi ketten idõgépet építünk...csak én nem tudok róla? 😊))
Bandew
Hozzánk kettõnkhöz...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ehh

hykao
Hozzánk??? 😊
Bandew
DÁ!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Azért az túlzás, hogy tátott szájjal, de sokkal közelebb áll hozzánk.

Bandew
Szóval azt hiszed? :-DDD

csabawarchief
csabawarchief
jó topic 😉

nem a Mars Mentõakció ?

hykao
azért elég furcsa, hogy ezen jókat röhögtél, de az idõgépes történeteken meg tátott szájjal csodálkoztál... 😊))
Ha a gépek okosabbak és gyorsabbak is lennének az embereknél sem tudnának idõgépet készíteni. Még esetleg a jövõbe tudnának utazni, de a múltba 100, hogy nem... assziszem😊

Bandew
AZ egész röhejes volt! De fõleg azon röhögött mindenki amikor meghalt a pacák. Azok a hülye bénázások, hogy pont nem érte el a kötelet, aztán meg hõsiesen leemeli a sisakját...
A vége meg már teljesen nevetséges volt. Találkoznak egy gyönyörû marslakóval, akitõl megtudják, hogy egy az eredetünk, aztán jön a fenkölt zene...
Szóval nem hagyott mély nyomokat bennem.
A Val Kilmerest pedig nem láttam.

Megis mi a gorcsot keressek en a star trek topicban? 😊

En ugy gondolom jogos, ha a scifirol beszelunk h megemlitsuk a ezeket - asimov es tarsai mellett - a mar klasszikusnak szamito sorozatokat. 😉

jah a második fele túl amerikai 😄

Ottto
Jó topik

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hykao

Erre a sorozatra ki emlékszik? Alfa-holdbázis címen futott nálunk a '80-as évek legeleje körül.
egyébként tanulmányértékû lenne, hogy ha könyvvel inditottam volna a topicot, mikor térnénk át a mozira, illetve ha most nem szólnék, bárkinek is eszébe jutnának e könyvek :>

hykao
Eszembe jutott: Vörös Bolygó volt a film címe...na az tényleg LOL volt, és azon én is röhögtem a moziban...talán ez volt az uccsó film, amit moziban láttam.
nemcsakfeel
a régi galaktikákban voltak egész jó novellák, csak egy idõ után ellaposodott ( ? ) olyan `80 után már én nem annyira élveztem..

*hihi ** *

Semmit se mondtam arrol h az jo lenne, csak kerdeztem. 😄
Amugy miert, a sorozatok nemjok ? Sztem a babylon5 nek van a leghihetobb jovokepe, az sgvel meg csak most baratkozok es egesz jo.
A szarnyas fejvadaszt enis sztem, de aze annyira nemjo, bar harrison ford rulzik. 😊