263
Vélemény:)))
-
blackgamer #63
esetleg egy faq-ot is készíthetnél + bannert ide fejlécbe
találtam egy videót a játékról -
Kemény Husi #62 Ha minden igaz, a mai napon jelenik meg a PC-s változat. Bár nagyon lehúzták szinte mindenhol, én izgatottan várom, talán nekem is bejön majd, mind a nyugati rajongóknak. Mostanság készítek egyébként egy Cápa fansite-ot, ha van kedvetek, klikk ide: jaws.extra.hu. -
blackgamer #61 egy új ECCO résznek jobban örülnék, de sajnos az nincs a láthatáron 
-
Xbox Review 5.0/10 -
Én csak azért mondtam mert számomra nem bíztató az értékelés. -
Én egy játékkal nem azalapján játszok vagy nem hogy ki hány pontot ad rá meg neki tetszik-e.
Én magam döntőm el nem befolyásol senki ugyhogy lehet hogy nekik nem jött be ennyi! -
Ilyen értékelés után én már nem lennék olyan kiváncsi. 
-
PS2 Review
Score: 4.9/10
Kiváncsian várom! -
Ma jelentette be a THQ!!
Jaws Unleashed - September 2006
www.jatekok.hu -
Most csönd van a játék kürül....
Lehet hogy a PC-s verzió a süllyesztőben végezte/végzi. -
G Ridah #53 Cső, öö hát má 23-a és sehol se láttam nagyon a cuccost :S. Nemtudja esetleg megmondani valaki akinek már megvan hogy honnan tudnám leszedni, torrent fált és esetleg mutatni vagy vmi mer sehol semmit nemtalálok róla. -
a ps2 verzió nfo-jában a release csapat durván lehúzza:)
azé sztem nem lehet olyan rossz,meglátjuk -
-
Kemény Husi #50 Demot én is kerestem, eddig hiába. Egyébként nagyon vár, a rendszerkövetelményektől félek egy kicsit, mert - bár egy másik topikban más állítanak -, nekem úgy tűnik, hogy a videókon feltűnő grafika igen fejlett gépet kíván. Ha sikerül valakinek beszerezni, örülnék, ha beszámolna a tapasztalatairól e téren. -
Demo-ról sem tud senki semmit? Én sehol sem találok demot :( -

-
Lehet ezt eljátszák még egy hónapig, ha nem hónapokig :S
Elvileg akkor ma kell jönnie....csak elvileg sajnos... -
most meg átírták 7-re
lehet ez már így fog menni?:) -
most nem azé,de pl itt:http://www.gamespot.com/newthisweek.html
van egy rakat gém,ami a heti adag és pár érdekelne is belőle,mi van azokkal akinek ez a dolga?akiknek ezért van fameje?:))) -
Eddig is tök sokat késett, de még ez is :( -
Jöjjön ki minél hamarabb!!!!!! Tuti késik :( -
Kemény Husi #42 A PC verziónak az ígéretek szerint valóban ma kellene kijönnie. -
gyerekek ez elvileg ma jön nem?tothegame szerint legalábbis -
Kemény Husi #40 Jawsmovie.com-on már olvastam élménybeszámolókat a konzolváltozatról. Azt mondják, nagyon jóra sikerült. -
Szerintem tök jó poén lesz ez a játék, én már nagyon várom..... :) -
Vlala #38 Cápaszimulátor. remélem, online-ban is lehet majd nyomni, és kijön hozzá az óriáspolip-mod is.
ÁÁÁÁÁ, ekkora baromságot... -
XBOX-ra megjelent már, ott kb 1 GB a mérete, tehát a pc-s sem lehet sokkal több, s szerintem is 2 cd-s lehet kb... -
Max meg kell küzdeni velük, pl a kardszárnyú delfinnel. De csak a cápát lehet majd irányítani szerintem :( -
-
Crazy Mate #34 2 cd-s lesz,gépigény nem nagy. -
Crazy Mate #33 Gondoltam többet tudtok róla,mint én. -
Crazy Mate #32 Azt nem tudom,de másik cápák és kardszárnyú delfin lesz. -
Martin Brody benne lesz?? Meg lehet enni?? Mer ha nem akkor má nem is kell
-
és lesz benne bálna is?? -
dupla rétegű dvd... nem tök mind1? csak van max 4 gb helyed........ 1-2 cd biztos. -
Olyan jokat tudsz kérdezni honnan a rákból tudjuk? -
Crazy Mate #27 Mekkora lesz a mérete? -
Június 6-án fog mejgelenni elvileg, a hivatalos oldalon is ez a dátum van... -
Crazy Mate #25 De mégis kb. mekkora?Azt hallottam,hogy június 6.-án jelenik meg,ez igaz? -
Szerintem egyátalán nem!