JAWS the Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jesus H. Christ! Sétagalopp volt a mostanihoz képest. Meg kell semmisítenem egy generátort. Ha szerencsém van, sikerül bejutnom a zárt térbe, mielõtt a hajó és az állandóan újratermelõdõ búvárok megölnének. Viszont odabent olyan nagy a sodrás, vagy mi, hogy megfulladok, vagy beszív magába a generátor, mielõtt sikerülne szétszedni az oszlopokat. Tudna valaki segíteni?

Már sikerült, kösz.
Amikor a kék dobozokat kell dobálni, miközben egy tengeralattjáró vadászik ránk.

de itt egy angol végigjátszás,ha ez segít
az melyik,már nem vágom
Végre megszereztem én is.
Le tudná valaki írni, mit kell pontosan tenni a Hunted címû küldetésben?

Aha, de engem nem annyira érdekel a játék alapból, csak kíváncsiság volt. Egyébként a lenti kódod az atw-s wanadoo-ra jó, nem? Mert a netiparosnál nem mûködik.... és én az ottani ftp-rõl szedek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Harly18
Nem rossz, csak marha nagy türelem kell hozzá. Ha egy gombnyomásra lehetne menteni benne, akkor simán végigvinném, de igy nem, hogy tele van nehéz részekkel, amiket elsõre alig lehet átvinni, s lehet kezdeni az elejétõl..

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Ellehet jtászani vele.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nem éri meg,tényleg egy rakás sz*r😞

Nah Jaws uninstall, nem annyira jó ez a cápás.

sehol
Colton
Hello

merre lehet megtalálni a Óriás Bálnát (nem a gyilkos-ra gonolok)?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Extract RARs
2. Mount or Burn iso
3. Install
4. Copy Jaws.exe over original file

ha Razor1911-es törés,akkor a Razor1911 mappában lévõ exe-vel írd fölül,ha nem megy,ne törd magad,mert nem éri meg...
Hogy kell elindítani a tört verziót?

Jó is, meg nem is. Én pl már nem tolom, csak foglalja a helyet és rohadt keveset játszottam vele.

szerintem ez a játék egy rakás sz....
Figy, kódodat még mindig használhatnám? Kéne a Star Wars Force of Corruption...

Dave00
ok.köszi a segítséget!

lekapdosni néhány lábát,kicsipkedni a szemét(gyengébb idegzetûeknek nem ajánlott nézni),aztán odaállni a függõleges csövek elé,hogy mikor támad kidöntse azokat(kb. 3-4 darabot)
Dave00
meg.nekem naon bejön.

megéri leszedni a gémet? tapasztalat?

Dave00
sziasztok!mit kell csinálni az óriás polippal?v mit kell ott csinálni?

genRob
Detto. <#vigyor2>

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

na nekekm ehez nincs türelmem
valaki majd írja le,mi lett a vége
genRob
Az óriás kalmáros résznél vagyok A végén (gondolom ez a vége) el kell hagyni a labort amit megsemmisítettem. Baromira nem látok semmit :-) Kicsit kezdem unni a gamát. Pedig csak néha játszom vele.

nagyon ügyes vagy...
jaws30
Én már vasárnap végig nyomtam minden küldetést!

space
genRob
Nem tudom, hogy hogy kell "kilõni" azt a rohatd hordót! <#falbav> HELP!

szerintem ez az elsõ ötletes pálya
a búvárokról a gyaloggaloppban lávõ hülye lovag jutott eszembe,akinek se keze,se lába,de még mindig harcolni akar
Switch on your shark vision and find the one green mine in this row, then grab
a barrel at the green square on your radar and carefully toss it at this mine
to get rid of it. Grab another barrel and slowly swim through the gap that you
made, then turn right and grab another barrel off the ground here.

Find the green mine and destroy it, then swim forward through the gap and down
to the ground. Take a barrel from this third pile and swim back up, then use
it to get rid of a third green mine. Swim through the gap as you follow the
blood trail to reach a checkpoint.
genRob
Na megint elakadtam. Búvárok bemennek az aknamezõre. Meg kell találjam az utat, hogy kovetni tudjam õket. (és kinyirni persze :-)) Na most, vannak hórdók lent a talajon de nemtom mit s, hogy? Vki?

genRob
Oda mész a tengerealattjáró roncshoz megölöd a búvárokat. Utána kiválasztod az egyik tornyot ott az automata lövegeket kiiktaod, támadd a sárga göböket. Ezekbõl 4 db van mindegyik tornyon. Utána vissza a tengeralattjáróhoz és felveszel egy torpedót. A szívás az, hogy lent a talajon a rozsdások azok és nem amik be vanna szorulva. Nos, elkapod az egyiket és az elõbbi toronyhoz mész és az egyik oszlopnak szádban a torpedóval - nekicsárdzsolsz. Mindegyik toronynál 2x kell megcsinálni.
Remélem érthetõ volt :-)
Köszi az angolt sokat segített!

Harly18
Na én itt hagytam abba. Végre kinyírtam a gyilkos bálnát, erre alkalmazás hibával kilép a játékból. Kb csak délután óta szenvedtem el eddig magam. Ilyen k*cs*g mentési rendszert nem nagyon láttam eddig 😞

Harly18
Na már a kardszárnyú delfinnel küzdök. Nem adja könnyen magát 😊

valaki lefordítaná?nem értem igazán...
Watch for the orange mines that are dropped into the water in this part and
avoid them.

Swim north towards the green square to see some diving cages, a large sub below
you and a pile of torpedoes. Charge the cages and eat the divers to stop them
from shooting at you, then swim towards one of the red markers. Notice the
4 annoying turrets near the surface on each pillar.

They start shooting when you get close, so you want to focus on one at a time.
Swim fast and bite the yellow object above the turret to disable it needed>needed>. Repeat this for all 4 turrets, then return to your torpedo pile.
Grab a torpedo and use your shark vision as you return to marker where you
removed the turrets. If you see spotlights with your shark vision, then
turrets are still there.

Launch your torpedo at one of the pillars underwater for a cutscene. Repeat
this on the pillars at the other markers to take out all three and reach a
checkpoint.
fúrótorony,senki?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

persze!!!
Harly18
Azt értem, csak mindig kinyírnak és már unom, pedig már tuljutottam itt. Vagy esetleg jobb egérgombot lenyomva (gyorsabb úszással) törjem be orral?

törd csak be az üveget!<#boxer>
Harly18
Amikor már a tudóst odavittem a kártyaleolvasóhoz, s kinyílik az ajtó, utána a következõ részben mindig kinyírnak. Már nagy szenvedések árán sikerült itt továbbjutnom, csak közben gép meghalt, mentés elszállt úgyhogy most megint itt tartok 😞 Próbáltam már kiugrani és a lövõ emberkéket kinyírni, csak sokszor kint maradok és meghalok vagy a másik oldalról lõnek rám. Az üveget meg elég nehéz betörni, s ilyenkor még a cápa is teljesen lelassul és tiszta buborék a víz. Hogy lehetne ezt könnyen megcsinálni?

genRob
Vmi hordók potyognak lefele és azokkal kellene vmit csinálni de fingom sincs mit.

genRob
Detto fúrótorony :-)

bengelni én sem tudtam...
de a rozsdás torpedókat lehet hajigálni(pl.hajóhoz),de a fúrótoronyra az se hat,én legalábbis azt vettem észre
azért próbálkozzatok,ha valakinek összejön vmi,írja le!
drop
furotoronynál mit kell csinálni énse tudom mit kell csinálni hajót már megálitotam de semmi mást nem tudok csinálni

genRob
Ez ilyen mellékes küldi csak.

genRob
Jaja, köszi már megtaláltam. Most egy strandon vagyok meg kell fogjak egy fürdõzõt és a sárga bójába bangelni :-) Fogalmam sincs mit kell csinálni. Vki segítene?

12 hozzászólással lejjebb

de mit kell csinálnia fúrótornyoknál??!!
genRob
Vki tudja, hogy kell megsemmisiteni a gyárat?