263
Vélemény:)))
-
#223 Free roam mód? Ilyen hol van benne? Amúgy nem pártolok el tőle, mert szerintem én vártam a legjobban ezt a játékot, viszont van valami gond a gépemmel, ami miatt sokszor kilép vagy lefagy, s így, hogy menteni nem lehet benne, most nem kockáztatom meg megint, hogy állandóan a mentés előtt fagyjon le, így majd akkor veszem elő újra, majd amikor már megoldódtak a gondok. Ettől függetlenül nagyon sok logikátlan dolog van benne és ultra nehéz küldetés :( Amúgy imádom a játékot :) -
Kemény Husi #222 Ne, legalább te ne pártolj el tőle. Igaz, hogy hihetetlenül idegesítőek a missziók, de a free roam mód szerintem nagyon élvezetes. -
#221 Szerintem az egész játék egy merő átgondolatlanság és logikátlanság :( -
Kemény Husi #220 Hű, végre sikerült.
Azokat a búvárokat, akikhez nem tudsz betörni a hajóroncsba, úgy kaphatod el, hogy:
a, Kitartóan támadod a hajótestet, míg megriad és előjön, gyorsan megölöd.
b, Az egyiknél egy animáció következik, amely megmutatja, merre menekült, kövesd. -
Kemény Husi #219 Megőrülök. Szerintem ez az egész játék legátgondolatlanabb küldetése, tele van buggal, sosem lehet úgy helyezkedni, hogyha el találod a megfelelő aknát, ne sérülj meg, és állandóan váltogatja a kameranézetet. Ehhez én kevés vagyok. -
#218 Valaki tudna adni hozzá cheat kódot??? -
Kemény Husi #217 Sajnos én még odáig sem jutottam el, hogy két aknasoron át tudjak jutni, mindig mellédobom a hordót, vagy véletlen megérintem az egyik "nemzöld" robbanószerkezetet. -
Csesza #216 Nem tudsz segíteni? :) -
Kemény Husi #215 Ez az aknamezős nagyon szivatós. -
Csesza #214 Elakadtam!!!! Hogy lehet megcsinálni azt a részt amikor az aknamezőben menekülő búvárokat kell megenni de kettő búvár bemegy a hajótestbe és nemtom hogyan lehet kiszedni őket onnan!? Segítség!!! -
Kemény Husi #213 Jesus H. Christ! Sétagalopp volt a mostanihoz képest. Meg kell semmisítenem egy generátort. Ha szerencsém van, sikerül bejutnom a zárt térbe, mielőtt a hajó és az állandóan újratermelődő búvárok megölnének. Viszont odabent olyan nagy a sodrás, vagy mi, hogy megfulladok, vagy beszív magába a generátor, mielőtt sikerülne szétszedni az oszlopokat. Tudna valaki segíteni? -
Kemény Husi #212 Már sikerült, kösz.
Amikor a kék dobozokat kell dobálni, miközben egy tengeralattjáró vadászik ránk. -
skampi #211 de itt egy angol végigjátszás,ha ez segít -
skampi #210 az melyik,már nem vágom -
Kemény Husi #209 Végre megszereztem én is.
Le tudná valaki írni, mit kell pontosan tenni a Hunted című küldetésben? -
Dexantreal #208 Aha, de engem nem annyira érdekel a játék alapból, csak kíváncsiság volt. Egyébként a lenti kódod az atw-s wanadoo-ra jó, nem? Mert a netiparosnál nem működik.... és én az ottani ftp-ről szedek. -
#207 Nem rossz, csak marha nagy türelem kell hozzá. Ha egy gombnyomásra lehetne menteni benne, akkor simán végigvinném, de igy nem, hogy tele van nehéz részekkel, amiket elsőre alig lehet átvinni, s lehet kezdeni az elejétől.. -
Dexantreal #206 Ellehet jtászani vele. -
SFKS #205 Nem éri meg,tényleg egy rakás sz*r:( -
Dexantreal #204 Nah Jaws uninstall, nem annyira jó ez a cápás. -
skampi #203 sehol -
#202 Hello
merre lehet megtalálni a Óriás Bálnát (nem a gyilkos-ra gonolok)? -
skampi #201 Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Extract RARs
2. Mount or Burn iso
3. Install
4. Copy Jaws.exe over original file
ha Razor1911-es törés,akkor a Razor1911 mappában lévő exe-vel írd fölül,ha nem megy,ne törd magad,mert nem éri meg... -
SFKS #200 Hogy kell elindítani a tört verziót? -
Dexantreal #199 Jó is, meg nem is. Én pl már nem tolom, csak foglalja a helyet és rohadt keveset játszottam vele. -
skampi #198 szerintem ez a játék egy rakás sz.... -
Dexantreal #197 Figy, kódodat még mindig használhatnám? Kéne a Star Wars Force of Corruption... -
#196 ok.köszi a segítséget! -
skampi #195 lekapdosni néhány lábát,kicsipkedni a szemét(gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott nézni),aztán odaállni a függőleges csövek elé,hogy mikor támad kidöntse azokat(kb. 3-4 darabot) -
#194 meg.nekem naon bejön. -
Neoncsoves #193 megéri leszedni a gémet? tapasztalat? -
#192 sziasztok!mit kell csinálni az óriás polippal?v mit kell ott csinálni? -
#191 Detto. -
skampi #190 na nekekm ehez nincs türelmem
valaki majd írja le,mi lett a vége -
#189 Az óriás kalmáros résznél vagyok A végén (gondolom ez a vége) el kell hagyni a labort amit megsemmisítettem. Baromira nem látok semmit :-) Kicsit kezdem unni a gamát. Pedig csak néha játszom vele. -
skampi #188 nagyon ügyes vagy... -
#187 Én már vasárnap végig nyomtam minden küldetést! -
skampi #186 space -
#185 Nem tudom, hogy hogy kell "kilőni" azt a rohatd hordót! HELP! -
skampi #184 szerintem ez az első ötletes pálya
a búvárokról a gyaloggaloppban lávő hülye lovag jutott eszembe,akinek se keze,se lába,de még mindig harcolni akar