Az Internet Explorer mellőzését javasolja egy reklámkampány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Mozilla jobban beállítható, testreszabható, vagy rosszul látom?
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
még az SG fóruma is, ami mellesleg az Operán nem müxött.... ***
Nekem bejön Operával is. Én Opera párti vagyok. Nem a legszebb, és bizonyos lapokkal tényleg baja van, de ha az emberek megtanulnák nem csak IE kompóra csinálni az oldalaikat, akor nem lenne gond...

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
Egyébként nagyon gyorsan megszoktam és mind az Xp-ben, mind Fedora2-ben a Tûzrókát használom.
Másik: Nemrég volt gépújratelepítésem. Olyan a winfostelepítõm, hogy alapból ki van kapcsolva az xp tûzfala. Két órát töltött a gépem úgy a neten, hogy az ie-nek még a közelébe sem mentem, és már bemászott egy tárcsázó (valami dialer...), meg egy lsasss.exe (igen, NEM lsass, hanem lsasss) Ha nem pattan fel az ie, hogy heló, nézz itt szét, sok jó cuccot vásárolhatsz, akkor fel sem tûnik...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A 4.5x-es Netscape akkor minden tekintetben jobb volt. A régi oldalamion volt egy kis javasciptecske, ami csak Netscape esetén engedte be a júzert az oldalra.
A minap találtam rá az egyik elfeledett ilyen oldalamra. Firefoxot használok már egy ideje, és természetesen nem engedett be. Akkor nem hittem volna, hogy valaha is fogom azt a figyelmeztetést látni... 😊
A Firefoxal szinte tökéletesen megy minden. Kis hiba a fórumban, hogy a hozzászólásszerkesztõ és az elsõ üzenet összelóg. 😞
Egyedül az általam látogatott oldalak közül a jojatek.hu nem mûködik csak IE alól.
Ha jól tudom az Microsuxnak is van egy saját fejlesztésû java-ja, meg a Sunnak is. Viszont annyira különböznek, hogy az IE-hez írt java appletek meg sem nyekkennek a Sun Javat használó Firefox alól. Itt még lehetne mit javítani...
shit happens
az hétszentség hogy anno a kezelõfelületet eltalálták. A gond csak ott van, hogy ANNO. Régen ha fejbevertek volna se netscapeztem volna mert az eszköztár a késõbbi skinezhetõségek ellenére is kényelmetlenebb volt mint anno az ie.
az viszont vicces, hogy pont õk említik a bõvíthetõséget és lassan már kõkorszaki mélységekbe süllyed le az ie a sok újítás nélkül.
bármennyire is nehezen ment a mozillák felületének megszokása ma már ezt a fajta tab kezelést ami a firebirdben volt nem cserélném semmire
kár hogy most a firefoxban ezt elbarmolták
szeretem az új/stabilabb/gyorsabb dolgokat de sajnos a firefox most visszafelé fejlõdött
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ja, és a Maxthon (is) természetesen immúnis minden, a böngészõn túlmutató matatási kísérletre.
Végül a szabványokról: az IE a 4.0 óta maximálisan és a szabványoknak megfelelõen támogatja az összes html és css specifikációt, amelyeket a html group dolgozott ki, az M$-tõl függetlenül. Ami anno nem volt elmondható az akkori vetélytársakról. A html group várt rájuk, az M$ nem és kidolgozta a maga kis extráit, amelyet szívesen vettek a webfejlesztõk. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni... Mellesleg nem minden extra az M$-tõl származik: pl. a layer-eket anno a Netscape találta ki és az õ böngészõjükben volt elõször ilyen - annak ellenére, hogy pl. akkoriban a (szabványos) css támogatásuk egyszerûen botrányos volt.
Persze az M$ sem az az ártatlan bárányka, emlékezetes volt pl. a java és a javascript ügye is. Bár ha úgy nézzük, a Netscape-féle javascript sem volt egy tiszta gyerek, szabványos funkciókat volt képes egészen máshogyan végrehajtani.
1 hónapja Firefox-ozok, és minden müxik.
még az SG fóruma is, ami mellesleg az Operán nem müxött....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
és opera ill. tsai azért immunis egyes sebezhetõségekre mert "csak" 1 böngészõ .. és nem kezel aktív Zét meg nem lehet vele regisztrytmódosítani meg ilyenek ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
jobban szeretem az operát, könnyebb kezelni, de az IE kompatibilisebb, és soxor az operaval nem tudok mit kezdeni...
http://android-forum.hu/
Erre nem vennék mérget...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Pentek, szedd le a tuzfalad, aztan szabadulj ki a netre 😊 nezzel szet erre arra, IE-vel, csodalkoznak ha nehany napon belul nem lenne trojanok, stb melegagya a geped.
Ez oparaval pl nem tortenik meg..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Valamiért szúrja az oldalukat az MS, ezért indították el ezt a kampányt...vagy az alternatív böngészõk készítõi többet fizetnek.